Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
válasz
adrian94
üzenetére
ez olyan mint a FIFA. Minden évben ujitanak.. de mivel next gen motorról van szó, itt drasztikusabb a változás az elején vannak (aki rendszeresen fifazik az ott is megveszi mindig az ujabbat, nem véletlen mindig ujitanak annyit).
16 körül van legolcsóbban, használtat nem fogsz találni.. itt csak a keménymag veszi meg..
1-2 napja volt akcióba talán, kb ugyanennyiért, ha nem drágábban. -
Def26
félisten
battlelog megy nálatok?
-
adrian94
őstag
Tudtok olyan oldalt ahol tudom nézni a napi , heti , havi akciókat ?
-
sch_a
addikt
-
Rederik
tag
Köszönöm a tippeket. Én is pont ultimate team-ezek. 81-es csapatom van 98-as chemistry-vel nálam 20 ponttal alacsonyabb csapat ellen is csak szenvedés a játék. Ráadásul a 93-as gyorsaság sem igazán látszik meg 70-hez képest.
Na mindegy, gyakorolgatok tovább.
A meccsek előtti gyakorlófeladatokat nem lehet külön elindítani, s azokat tudatosan gyakorolni?
-
sch_a
addikt
válasz
Rederik
üzenetére
Youtube teli van tutorialokkal. Bár én csak cseleket szoktam belőlük tanulni néha, mert elég régóta FIFA-zok. Kirúgásnál nem csak a helyezkedés számít, hanem hogy milyen erősek és magasak a játékosaid. Ha pl. van egy magas nagydarab erőcsatár vagy mondjuk védekező középpályás a csapatodban, akkor próbáld felé ívelni a labdát és lefejelni csapattársnak.
Egyébként próbáld ki online, hátha mások ellen jobban megy.
Én szinte csak ultimate team-ezek FIFA-ban, múltkor a live kiesésekor indítottam egy manager módot, hát nem sokat volt a labda nálam, pedig nem a legerősebb fokozaton játszottam, a gép nagyon szemét ilyen szempontból. -
Mister_X
nagyúr
Elvileg Kim Dotcom megmentette a Live-ot, este jön majd valaki Titanfallozni? Már elég nagyok az elvonási tüneteim, még haza kell vonatozni.

-
Rederik
tag
Szeretnék segíséget kérni Fifa15-ben. Van valami értelmes tutorial, ahol meg lehet tanulni normálisabban játszani? Legkisebb fokozaton unalmas a játék. Egyel nagyobb fokozaton meg már kapuig sem jutok.
Meccsek előtt csinálom a plusz feladatokat, azok nagy része már jól is megy, de a fejelős és cselezős dolgokat nem tudom megcsinálni...Ami még idegesít, hogy az én embereim nem helyezkednek normálisan. Kapus kirugást értelmetlen elvégeznem, mert mindig ellenfélhez jut.
Szóval jól jönne egy-két tipp a Fifa-hoz.
-
Def26
félisten
Van itt egy tapasztal ebay guru?
-
adrian94
őstag
NBA 2K15-öt hol lehet kapni a legolcsóbban ? néztem jatekaim.hu-n de ott nincs egyáltalán ... aki játszott a 2K14-el és a 2K15-el, nagy különbség van a 2 között ? Mi a különbség a 2K14-15 és az NBA Live között ?

-
ImpersonatoR
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
360 as jatekok nem mennek one on.
FH2 ben a 11. barn find hoz mi kell vagy hogy lehet megtalálni ?
Jo közben latom Storm Island DLC kell hozza.Milyen acsikat akartok osszeszedni ?
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert erre a témára nem találtam választ sehol.
Karácsonyra kaptam egy one-t. Bekapcsolás után ugyebár be kell jelentkezni, én megadtam neki a korábbi microsoft account e-mailem, és sajnos nem azzal jelentkezett be, hanem létrehozott egy ú felhasználót.
Nem lehet ilyen módon átköltözni 360-ról one-ra? Nagyon sajnálnám, mert a store-ból már jó pár játékok vettem és jó lenne azokat letölteni az új konzolra is.
A segítséget előre is köszönöm!
-
törölt tag
kedden érkezik a Forza Horizon 2...

-
tunkiih
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
gyanus vagy medve.. csak nem egy átalakított dualshock 4el nyomulsz?

-
tunkiih
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
ja, a garancia meg ugrik + a költség ugyanott lesz mint a kit.

-
Krisz0630
senior tag
Jelenleg pár plusz ruházatot, amp-et, csapdát, fegyvert ad az alapjátékhoz.
Illetve a napokban ez jött még hozzá: http://xbox.gamer365.hu/cikk/Itt_a_Sunset_Overdrive_kiegeszitoje
A leírás alapján fő sztori küldetések, mellékküldetések és egy új fő boss van benne. Én nem vettem meg még a Season Pass-t, megvárom míg akciós lesz. Szerintem először érdemes kitolni az alapjátékot, és ha az nagyon tetszett, utána érdemes megvenni a Season Pass-t hozzá.
-
Lefty
addikt
Akiknek megvan a Sunset, erdemes megvennem a season pass-t is? Sokat ad hozza?
-
tunkiih
őstag
Nem bánnám ha megdobna a Microsoft ezért a 2 orás multkori leállásért egy NBA 2k15-el.. hahaha.

-
steeel35
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Mivel én monitorral használom egyelőre a boxot, így mikor lemerül az elem a kontrollerben, akkor előveszem a telefontöltőt, be a monitorba, vagy a pc usb csatijába aztán úgy játszok míg nem töltődik fel az elem. Bár a hét elején vettem play & charge kites kontrollert (tunkiih: sajnos nem titanfallos
). -
Because
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
írták páran, hogy a PS4 gamepadje elég hamar lemerül így nem irigykedek... amióta megtudtam, hogy madzagról is működik az Xbox én nem vacakolok elemmel, nem zavar hogy kilóg belőle a kábel

-
zzola
titán
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én nem bánom, hogy nem beépített az akkumulátor! Ha lemerül, gyorsan cserélem őket és mehet tovább a játék! Nincs kábel stb...
-
tunkiih
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ezis nézőpont kérdése.. ha neked gyenge az akkumlátor nem vagy előrébb vele.. vagy épp ha b*szarik értéktelen a kontroller is... nem a pár ezres + tételen fog mulni bármi is itt..

-
-
-
steeel35
tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Elemeket elemtöltővel tudsz tölteni. A kontroller csak akkor töltődik, ha veszel hozzá play & charge kitet.
Lassú voltam....

-
tunkiih
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
nem volt olyan rég.. 16500 postával.. 1 honapja kb.
(utolsó darab volt
) -
törölt tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
ebben aksi van (play and charge kit.. az aksit rakod a kontrollerbe az elemek helyére).. amit az usb ről 4 óra feltölt és kb 14-16 órát tudsz vele játszani ha jól tudom.. és menet közben is tölti ha rá van csatlakoztatva ! de majd az okosok megmondják ! én nekem amúgy Forza Horizon 2 kell ha valakinek van megunt eladó !

-
tunkiih
őstag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Ennyiért ajándék, de ha visszamennék az időbe még mindig a Titanfall kontrollert választanám.

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ha elem van a kontrollerben, akkor hiába kötöd usb-vel a géphez, az ELEMET SZÍVJA LE.
Nem értem a logikát, de a hivatalos oldalon írták ezt.Azt nem tudom, hogy tölteni tudja e, de nem hiszem.
-
-
törölt tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
miért nem veszel ezt ? akciós és ingyenes szállítás
-
tunkiih
őstag
válasz
medvekutya
üzenetére
Erre azért ne vegyél mérget wannabees.. ahogy rábolintottam az ajánlatára hirtelen nem lett rá vevő.. és más vitte el.
Nálam is csak 1 kipörgetésig volt meg.. egyetértek veled.. teljesen rendben volt a sztori. 
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nem tölthető sajna.
----------------------------
Köszönöm a jelentkezéseket a CoD Ghostsra. Az a 3500 ft-os ár megtette a hatását.

Ídőrendben válaszoltam mind a 4 emberkének. Gondolom így már tutira elkelt a dolog, ezért ha valaki itt olvassa a jókedves akciómat, akkor már ne írjon vele kapcsolatban. Köszönöm

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nem azok nem tölthetőek. Viszont sima usb kábellel is használhatod a joyt, ha épp nincs felesleges elem a közelben.
-
Az Xbox One kontrollerhez kapott gyári elem az tölthető? A kb. 2 hete vásárolt gépem egyik kontrollerében most már pirossal jelzi, rádugtam egy mezei USB-microUSB kábellel, de nem vagyok benne biztos, hogy tölti. Több óra után is lehúztam, ugyanannyin állt, szerintem simán csak USB-ről működik.
Pedig "alkaline battery" van rájuk írva... 
-
plejik
addikt
Skacok, az mitol van , hogy se a fifa sem pedig a forza nem indul el. A toltes kepernyonel megall..
ja a sunset overdrive sem indul... Mi ez?? -
ForRedGlory
félisten
válasz
wannnabeees
üzenetére
Szolj, ha jobb kedvedben leszel es 3501 Ft-ot adok erte

-
zzola
titán
válasz
medvekutya
üzenetére
Azzal azért játszanék! A Ghost annyira nem izgat, PS4-en játszottam vele pár órát...
-
woodbear
addikt
Na csak ide ért a havazás. Most vettem az erőt, hogy kikeljek az ágyból, kinéztem az ablakon és van vagy 10centi hó

-
gulb
őstag
Sracok valaki magyarazza mar el erthetoen hogy mit nem lehet vasarolni es hogy
Ma akcios volt a magyar store-ba a disney fantasia - gyereknek egy csucs jo kinet-es jatek. Nah most a boxom USA-ra van allitva. Beleptem a boxon a store-ba ( smart glass-al kikerestem a jatekot.) es azt irta ki manage. klikk es mar toltotte is a teljes jatekot amit megvettem a magyar store-ba ( weben). Nah most akkor milyen geolock van es hogy? -
zzola
titán
válasz
medvekutya
üzenetére
Hát ez valami botrány! Mik ezek a hulladék akciós játékok? Egy AA sem lesz akciós?

(#30504) medvekutya
A 2 megvásárolt játékot sincs időm rendesen pörgetni, most vegyek egy harmadikat?
-
sch_a
addikt
A Horizon 2 tényleg eszméletlen jó a maga kategóriájában. Szerintem magasan veri a hasonló témájú játékokat, ráadásul gyönyörű is. Kár, hogy nekem ez már túl árkád, egy ideje nem igazán köt már le. Az FM5-el multizgatok inkább. H2-ben megnyertem az első finálét, meg végigtoltam az első bucket listet, aztán ennyi. Érdemes még tovább játszani? Lesz még benne újdonság?
Csere nem érdekel valakit? Far Cry 4-re, COD-ra, Evil Within-re, szóval valamire, aminek jó a single része, szívesen elcserélném.
-
Lefty
addikt
Na a mai akcio megint egy olyan darab, amit regota vartak sokan

-
medvekutya
aktív tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
elérkezik a parádés akciók napja....de nem ma 😁
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
godzsy2
üzenetére
szívesen

Most hogy mondod, az mennyire durva volt

MacMillan kapitányt jó volt követni. Ő is szépen meg volt alkotva. Az egyszerre lelőjük az ellenfeleket részek is sokkal jobban átjöttek.
Pontosan az ilyenek hiányoztak számomra ebből a játékból. 2010-ben játszottam az MW-vel, de a főbb karakterek neveire a mai napig emlékszem. Sajnos ez a Ghosts karaktereiről nem lesz elmondható.A hatereknek: Tudom a cod multis játék (cod2vel toltam is rengeteget), de régen olyan hangulatos kampányokat raktak össze és ezek hiányoznak nekem.
-
godzsy2
senior tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Jó volt olvasni az összefoglalót, köszi szépen.
A Ghostshoz pedig valami halivúdi forgatókönyvíró írta a sztorit, lehet ezért sikerült olyan klisésre. Nekem tetszett. Bár én mindig hiányolom az MW sorozatban pár pályán fellelhető lopakodós-sniperes pályákat. Ezek valahogy már a Black Ops-ból is kimaradtak. Engem ott fogott meg igazán, amikor az MW1-be a fűruhába kellett mesterlövészezni, az MW2 vagy MW3-ban ugyanezt csak havas pályán. Se a Ghostsba, se az AW-be nem volt ilyen pálya, bezzeg a tankot és helikoptert irányítós pályák vannak dögivel. Utálom ezeket irányítani, mert mindig rosszul oldják meg az irányítást. Nem is kéne erőltetniük. -
medvekutya
aktív tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
Zolar mintha potenciális vevø lenne emlékeim szerint, de majd biztos rád ír ha így van

-
wannnabeees
aktív tag
válasz
medvekutya
üzenetére
5-ért raktam ki (de ha valaki megadja a 4-et, esetleg jobb kedvemben a 3500-at akkor viheti).

-
medvekutya
aktív tag
válasz
wannnabeees
üzenetére
a megjelölt ártól is függ

-
wannnabeees
aktív tag
CoD Ghosts Single Player végigjátszva.
6 pontot érdemel a 10-ből ezen része. Talán ha ez az első CoD amivel játszik az ember, akkor a 7 is belefér. Kb 8 óra alatt értem a végére a dolgoknak. Nem rohantam, viszont nem is néztem meg minden sarkot (ez nem is az a típusú játék). Abban a tempóban haladtam, ahogy a játék vezetett.[Spoiler Alert]
A történet lapos. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy beszippantott volna.
A Modern Warfare 2-ben amikor Ghost meghalt, akkor őt tényleg dühből akartam megbosszulni.
Itt amikor a fatert megölik pont ásítottam. Egyáltalán nem volt jól felépítve a cselekmény. Semmi nem kötött hozzá. Ha Hesh-t (tesót) ölték volna meg (esetleg mindkettőt), akkor az egész jobban elsült volna. Ő ott volt végig velünk. Megmentette a picsánkat néha, így kialakulhatott valamiféle kötelék a karaktere irányába (mondjuk ez is túlzás).
Merrick volt az egyetlen szimpatikus karakter (no meg a kutya, de az is csak azért mert szeretem az állatokat).Sajnos azt a részt is elrontották amikor lövést kap Riley. Itt minden állatszerető játékos tényleg lelkesen lőtte volna az ellenfeleket, illetve cipelte volna a csóri ebet.
Ezt kb csinálhattuk is, de közben mit kellett hallgatnunk? "Ne felejtkezz el Rileyról. Vedd fel Rileyt. Hozd Rileyt." Ezen mondatok ismételgetését Heshtől.
Miért kellett letenni a kutyát mindig? Mert a csapattársak olyannyira béna semmirekellő szutykok (no meg az ellenfél is), hogy ha mi nem megyünk oda, akkor b@szik történni bármi is.
A kutyát pedig nem fogja az ember a lövöldözés közepébe bevinni (persze semmi baja nem esne, de próbáljunk kicsi realitást vinni a játékba, hogy minél közelebb kerüljünk a beleélés lehetőségéhez), ezért mit csinál a paraszt?
"Lelövi akik ott vannak, kutyát felkapja és viszi addig amíg jön az ellenfél megint. Ott lerakja, lövöldözik, viszi tovább."
Ezzel nincs baj, csak minden egyes ilyen alkalomnál azok a fentebbi mondatok már eléggé idegesítőek és illúziórombolóak, hisz pont az a lényege ennek a küldetésrésznek, hogy a kutyát kimentsük. Ki az aki ilyenkor lelő mindenkit, felszáll a helikopterre és otthon a wc-n ülve jut eszébe, hogy "baszki a kutya ottmaradt".A játék grafikája nem szép. Csúnyának nem mondanám, hisz nekem már a 2008-as játékok grafikája is megfelelő, de kidolgozatlan. Rengeteg dolgot homályosítással akarnak eltakarni. A fények sem jönnek át igazán.
Az epicnek szánt pillanatok sincsenek kellően kidolgozva. A zenék is lehettek volna ütősebbek (a stáblista zenéje tetszett a legjobban
).A játékot Hardened szinten játszottam végig.
Az egy dolog, hogy addig nem történik semmi amíg mi oda nem érünk. Sokszor előre engedtem a csapattársakat, hogy amint elkezdenek rájuk lőni, én látni fogom a villanásokat és kicsit távolabbról oszthatom az áldást...de neeeem. Addig nem lőttek rájuk, amíg én nem értem oda. Így sokszor meglepetésként ért, hogy ahol a társak simán átmentek lövöldözés nélkül, ott engem 1-2 ellenfél megkóstol.Azt viszont nem tudom elnézni az MI-nek, hogy amikor már a harc folyik, akkor sem csinálnak semmit.
A csapattársak sokszor csak álltak és néztek, mintha nem lett volna töltényük (ahol a legjobban felhúzott, az a búvárkodós rész ahol a végén cápák között kell átúszni). Értem, hogy belőlem akar addikciót kiváltani a játék, de akkor minek vannak ott a társak. Hisz jellemük 0 és a hasznuk is.
Az ellenfelek is megérnének egy misét, bár rájuk nem haragudtam igazából. Sokszor nem értettem, hogy miért jönnek ki a fedezék mögül, de legtöbbször jól helyezkedtek.Maga a játékmechanika nem nyerte el a tetszésemet. Amikor a fegyverekkel egy papírlapon (költői túlzás) nem lehet átlőni, akkor ott érdekes ez a fedezékhasználósdi. Illetve sokszor érdekesen sok golyó kellett az ellenfelekbe. Szerencsére a fejesek azért még instant halást jelentettek.
A játék nagy pozitívuma (csak hogy ilyennel fejezzem be) az, hogy változatos.
A küldetések önmagukban nem rosszak. Kell menekülni, csöndben osonva ölni, házoldalon lejövet gyilkolászni, a víz alatt puffogtatni, az űrben szórni az áldást. Drónokkal is lehet szórakozni. Helikopteres és tankos lövölde is van.
Ha egy jobb sztorit írnak a játék köré, akkor simán lehetett volna a legjobb CoD kampány...csak hát ez nem jött össze.[/Spoiler]
Holnap ha rendben lesz a Live a multinak adok pár órányi esélyt, de a játék árulását elkezdtem, bár kétlem, hogy gyorsan lesz rá vevő.
ui: A célzás rásegítést az első küldetés után kikapcsoltam. Szerintem inkább zavaró, mintsem segítség. Nem tudom megérteni továbbra sem azokat, akik különböző multiplayer játékokban aim-os csalást használnak. Teljesen elveszi a játékélményt.
Itt is csak körülbelül oda kellett rakni a célkeresztet, nyomogatni a célzást és rárakta az ellenfélre a gép a pöttyöt. Köszi de ez nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1-2 napja volt akcióba talán, kb ugyanennyiért, ha nem drágábban.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért egy havi live -nak örülnék, na. 

Fifa sem megy

Mondjuk az nem az NBA-re menne el.. jobban járok a külföldi dobozossal.. kiváncsi vagyok kárpotolják-e a sok szomoru kissrácot aki akkor bontotta ki.

Előző generációból PS3-am volt, ott beépített aksija van és USB-ről tölthetem, nincs játék az elemekkel. Na mindegy, ennyit kibírok a Forza 5-ért cserébe.
Pedig "alkaline battery" van rájuk írva...
))) homar
l.skywalker
IntelKiller7