Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Macccy
üzenetére
gyönyőrű felbontás, smooth működés, no vezeték, no baromi erős külön PC.
Full HD vagy afelett van picivel azt hiszem a felbontás amit látsz hologramként.
Egy Win10-es Xbox appot nyitsz meg, lebeg előtted vagy egy falra kitűzöd, akkora méretben amekkorában jólesik és játszol
(beszélni szabad, képeket csak külsős mutathat esetleg, pedig több kép is van rólam HoloLens-el fejemen, de sajnos azokat nem mutathatom meg) -
ferensz
senior tag
Ha valakinek kell Forza 6-hoz a Fallout 4's Chryslus Rocket 69 sports car írjon rám és megkapja a kódot.
-
Medocsabi
addikt
Jó reggelt !
ma hajnalban megjött a gow4 beta kód,de a nyílt bètàig nincs időm játszani vele,ha érdekel vkit írjon 
-
zsolti72837
addikt
Na tegnapelőtt megjött a The Divisionom.

Nem játszottam vele eddig sokat max 1 órát. Aki most kezdte vagy nemrég az írjon privit, hogy nyomjuk csoportba.

-
Balage195
csendes tag
Sziasztok
A kontrollerem bontotta kapcsolatot forza közben és azóta nem kapcsol vissza csak ha usb-t rá kapcsolom.
Akksival csak villog.Valakinek volt már ilyen problémája? -
-
zkas90
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Tudom, hogy nem lesz, én csak leírtam, hogy mekkora csereösszegnél váltanék az új félgenre saját márkán belül.
A PS4k és ps4 között pedig pont arról van szó, hogy nem lesz külön játék egyikre-másikra. Egy játék van, ami érzékeli majd, hogy ő régi vagy új gépen fut, ennek megfelelően fog futni.
Abu cikkéből: "A kiadott programok esetében sem kell külön vásárolni a PlayStation 4-re és a PlayStation 4K-ra."
Természetesen jelenleg kvázi a levegőbe beszélünk csak, amíg nincs hivatalos bejelentés és ismertető erről. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zkas90
üzenetére
Ha új gép lesz, szerintem akkor ez a csere kizárt.
A sony is elvileg úgy lépi ezt meg, hogy 2 módon lesznek elvileg a játékok store-ban, vagyis egy sima és egy "neo". És ugye értelemszerűen a neo-t szedi le az új gép.
VR: MS-nek a sajátja tudtommal csak a Hololense, ami véleményem szerint szinte biztosan nem lesz boxhoz, vagy ha lesz is, olyan áron, hogy túl sokan nem fogják megvenni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zkas90
senior tag
ennek a hírnek örülök.
Új boxot nem szerzek be (hacsaknem őrült módon az ms bagóért(30-40 ezer huf) kicseréli a mostanimat az újra). Nem jön olyan játék, ami annyira érdekelne. Illetve az exkluzív játékok eddig is jól muzsikátlak, tehát azokat a mostani box is kiszolgálja majd.Na de a PS4 exkluzív játékokat már szívesen végigtolnám, tehát megvárom ezt az új fél generációt.

Nem drágán befizetek rá, amennyiben sokallom, akkor pedig hugyért-szarért venni fogok egy használt PS4-et.
A PS4k úgy lenyomja majd az árakat, hogy öröm lesz nézni.Mondjuk ha az MS bejelentene egy VR sisakot, ami a htc vive-hoz hasonlóan működne és hozzá lenne egy nagyonfasza kinect (tényleg sok tartalommal), akkor még az Xbox Elite v2-n is elgondolkoznék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
-
Döglött Róka
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
BETA b""+%"meg! Hányadik fogja még leírni és figyelmen kívül hagyni hogy béta?
-
JamesHun
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
majd az xbox 2.0-n jövőre szebb lesz 1080 és 60fps nél is

-
ImpersonatoR
addikt
Ez a Gow 4 béta tényleg csúnya.
Bar legalább 60 fps érzésem szerint és azt tartja is
Igazából a megvilágítás hiánya vagy az árnyékok minősége teszi tönkre nagyon gagyin hat mondjuk egy Division (pedig az open world) után, de akar mondhattam volna a TR-t vagy a DOOM -ot is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Aki megvette a FM6-ot, igen.
Divison: A bétában tapasztalható rengeteg bug után várható volt, hogy itt sem lesz jobb a helyzet, de ez már tényleg kezd kicsit sok lenni.

-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Függönyök vagytok

Vagy túl sok a szabad időtök. -
Bazsi1987
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
Automatikusan szedi ☺
-
Black Phone
senior tag
Kaptam GOW 4 beta kulcsot beírtam el is fogadta,de nem találom sehol. Ezt majd 25-én kezdi el tölteni ?
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
ha ez igaz is, erre is gondolom "maguktól" jöttek rá

-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem mindenki, aki játszik vagy a Forza 6-tal, vagy a Fallout 4-gyel.
-
fityere
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Senki sem gondolja komolyan
akkor este Gta ? 
Amúgy ez az új glitch egy a sokk közül, mert armorokkal is próbáljak és 200k elektronikai skill is össze varázsoltak
-
bulikavagyok
nagyúr
Thanks for playing Forza Motorsport 6. You now have free access to Fallout 4’s Chryslus Rocket 69 sports car. Redeem on Xbox One or Xbox.com/redeemcode. CPRYW-PMRM7-R9JF4-K3JMD-W79WZ -ezt vajon mindenki megkapja?
Nekem nem kell, így használja fel aki akarja!fityere: Ejnye!
Tudtam én, h nem gondoltad komolyan! 
-
fityere
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen elcsábultam egy napi küldire nem tagadom

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jaj hányan mondták ezt, erre ugyanúgy online majdnem mindenki a játékban.

-
MrPeekaboo
senior tag
Szerintem a GOW 4 early access elindítása eléggé nagy blama lett. (Nekem még most sem jött meg a kulcsom.) Preload nincs, de kulcs se időben, így szinte összecsúszik az időszak az open beta-val... Ezt nem azért mondom, mert nem lenne elég az open beta 1 hete arra, hogy játszak vele, csak nem hiszem, hogy ne lehetett volna úgy megoldani az egészet, mint a Doom-nál, ahol tudtom szerint semmi gondot nem okozott, hogy hirtelen sok játékos kapcsolódott a szerverekre. A játékosok számát illetően sem lehet nagy különbség a két cím között, ami indokolná az óvatosságot.
-
Mankó
veterán
ÚJABB SÚLYOS HIBA A THE DIVISIONBEN
Szerk. Így hagyni elkurvulni egy jó játékot!
Tényleg léphetne valamit az Ubi! -
Dani82
senior tag
Ha esetleg maradt volna valakinek egy GoW4 beta kulcs, nagyon megkoszonnem, baromira kiprobalnam, itt meg lecsusztam az osszes kiirt kulcsrol

-
Csabee86
senior tag
Ennyire nem jön be senkinek a Gears of War? Senki nem akarja kipróbálni a bétát?
Nekem tegnap már voltak sikerélményeim. Az viszont tény, hogy grafikailag nem egy nagy eresztés. Még talán a PS3-as The Last of Us multija is szebb. Ha a single része a játéknak rendben lesz akkor nekem már megéri beszerezni. Valakinek egyébként lenne kedve csapatban multizni? -
MeghaL0L
addikt
válasz
ChrisDzsi95
üzenetére
Naaa, tessék! Csak van hasonló gondolkodású emberke!

-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Akit érdekel GOW 4 Beta kulcs, az dobjon egy PÜ-t

-
zsolti72837
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Május 3-án jelenik meg a Superhot One-ra.
-
MeghaL0L
addikt
Hát szerintem semmi köze nincs a configodnak ahhoz, hogy milyen képminőség képes átmenni. Ergó a géped erőforrásai egyáltalán nincsenek kihasználva, miért is lennének. Ami számít az csak a hálózatod. Szerintem a legmagasabb képminőséggel mehet (de ezt teszteld le, te látod, hogy jó e vagy sem). Nekem egy mezei tplink routerem van és 50 megás netem. de gond nélkül streamelem a laptopra wifin keresztül "kiváló" képminőséggel. Annyi , hogy nekem a box van kábelen a laptop meg wifin.
-
Lefty
addikt
Semmi
-
-
MeghaL0L
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Pontosan ezt mondta.
Tehát hiába dugod te be a laptopba, semmi nem fog történni az ég megadta világon.Xbox app nyit, xbox csatlakoztatása és átvitel. De nem muszáj bedugni a tv-be a hdmi-t, tudod streamelni a képet anélkül is a windows 10-es gépedre. (Csak nem árt beállítani h automatikusan jelentkezzen be a fiókodba az xbox, mert vakon macerás, mivel csak utána tudsz streamelni, ha az app és a box is azonos accra van bejelentkezve.)
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
nem tudod rákötni.
Windows 10 xbox appba tudod a box képét streamelni.
-
pelenka35
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerintem nem fog menni mert a hdmi-out.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ha a laptopra rákötöm a boxot akkor magától beadja a képet a laptop? Fog működni?

-
MeghaL0L
addikt
-
Nordorn
tag
Akit érdekel:
Gears of War 4 Beta kulcs: VG4T6-2QYVG-22M26-JDRGQ-72XHZ -
Gabesz77
senior tag
Ha kell valakinek Gow 4 béta kód, dobjon egy privátot.
-
negyven2
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA

A fazon a Battalion 1944 producere. Lehet találgatni.
-
-
Nordorn
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Néha bent hagy a csoportban, amihez csatlakoztál. Ilyenkor "manuálisan" ki kell lépned a csoportból. Nem túl sűrűn csinálja a játék. Nálam talán kétszer fordult elő, hogy valamiért bent maradtam a csoportban, és meglepve láttam, hogy a térképen, amit nézek, vannak még aktív mellékküldetések

(#72011) Jovanny2: A barátodnak kell bemennie a barátlistába a játékon belül, és ha jól emlékszem a nevedre rámegy és ott kiválasztja, hogy át akar lépni a te szerveredre.
Különben jelöljetek be nyugodtan, ha gondoljátok, nyomhatjuk majd együtt (GT: Nordorn Anfar).
-
Jovanny2
őstag
-
Nordorn
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Az szerintem nem bug, hanem bennmaradsz valamelyik grouptag játékában, és akkor az Ő térképét látod a sajátod helyett.
(#72006) Jovanny2: a barátodnak egyszerűen ki kell jelölnie, hogy fz szervert akar váltani a magasabb besorolásba, amiben te vagy, és akkor tudtod együtt játszani. Max. Ő fog egy kicsit szenvedni a mob-ok ellen.
-
Csabee86
senior tag
Lenne egy kérdésem a Quantum Break-el kapcsolatban. Végigvittem. Most chapter selectel az összes gyűjtögetni valót szedem össze. A tv sorozat előtti epizódban pedig a másik döntést választom mint amit az első végigjátszáskor. A kérdésem az lenne, hogy így a játékban változik valami?
-
Jovanny2
őstag
válasz
Rage47
üzenetére
Engem bejelölhetsz, csak az a baj, hogy egy régi baráttal szoktam játszani, akinek 135 a szintje, az enyém meg 162, ezért engem (gondolom a patch óta) 161+ DZ- be tesz, őt meg a 161 alattiba, és nem látjuk egymást. Amúgy xxxdestroyalxxx a gamertag. Este fél 9 után szoktunk lenni. Max. bementek a haverommal. Egyedül nagyon tré, folyton elveszik a cuccaim a rohadék glicheken felhizlalt renegátok.
-
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Hát annyira nem, mert nem egyenletes a fejlődés sztem, másrészt pl. kollégám PS4-en glitch-ekkel nyomta fel magát. Bugos még mindig, egyszer mutatja a side missionöket és encountereket, egyszer nem, hiába vagyok groupon kívül.
-
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Kb. 26 után nem kaptam rendesen XP-t, előtte egész folyamatosan haladtam. Tegnap már telefonokat keresgéltem, hogy kapjak már valamit.
A mobokból alig jött valami. Aztán érdekes módon hirtelen megjelent pár encounter küldetés, amikor be-, majd kiléptem egy csoportból. Akkor azokat megcsináltam, és meglett a 30. -
Quaresma
aktív tag
Nekem tetszik a GOW4 , de az irányítást a futás miatt (A gomb és nem a bal analóg nyomva tartva) még szokni kell. Rövid próba után az egyetlen amit furcsálltam, hogy meglehetősen kicsi pálya volt ahol pár kört nyomtam. Így pörgősebb a játékmenet ez tény, de egy kis plusz látvány, meg rohangálás elfért volna..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(beszélni szabad, képeket csak külsős mutathat esetleg, pedig több kép is van rólam HoloLens-el fejemen, de sajnos azokat nem mutathatom meg)
háátha picit ...
Hogy kell elképzelni? Egy "screen" lebeg előtted és azon megy a játék? Tudom ez a felbontás dolog manapság túlzás, de mégis megkérdezem, milyen a Lens-en keresztül ami látsz?

![[link] [link]](http://abload.de/img/untitled3vzk9.png)
![[link] [link]](http://abload.de/img/untitled95uqy.png)

Nekem nem kell, így használja fel aki akarja!
Tudtam én, h nem gondoltad komolyan!
Tényleg léphetne valamit az Ubi!

l.skywalker
IntelKiller7