- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
válasz
Gombinyó #36993 üzenetére
Köszönöm, így már jó!! ezer hála
Hangom viszont továbbra sincs, hiába ez a Headset adapter, nem ad hangot :'(
Giinos: Nem tudom miből épült ez a ház, de hogy a fölöttem lévő szobában található Cisco által sugárzott jel itt már nagyon gyenge az biztos, szóval hidd el, kell az a másik router
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Gombinyó #36227 üzenetére
Én is gondolkoztam one-on. Az oké hogy az alap gépet megveszem meg adnak hozza egy játékot, de sajnos nem keresek olyan jól, hogy játékokat is vegyek hozza 18ezerért havonta. Ezért lett 360 meg a sok akciós és olcsóbb játék. Inkább a szórakozás eérdekel nem a csilli villi grafika.
-
wolandino
tag
válasz
Gombinyó #32400 üzenetére
Sziasztok!
Az xbox 360-ról olvastam tesztet és abban azt írták, hogy vigyázni kell a több óra játékkal, mert tönkre mehet?
Elsősorban fifa-val játszanék rajta, és ez elgondolkodtatott, hogy vegyek-e.
Tényleg ennyire sérülékenyek ezek, tartanom kell attól, ogy 4-5 óra játék esetén meghibásodik?Köszönöm,
W. -
donceleger8
őstag
-
raziel01
veterán
válasz
Gombinyó #16103 üzenetére
Igen de így a Skyrim 12,5 font.
A legendary meg 30 font.Classic Game Room : DRAGON'S DOGMA: DARK ARISEN review
Meggyőző. -
raziel01
veterán
válasz
Gombinyó #14910 üzenetére
Nem baj amúgy.
Headset-et meg anno eladtam. Nem vagyok nagy co-op-os. Pár acsi miatt nem akarok venni. Utána úgyse lenne használva.
Egyelőre még azt se döntöttem el, hogy ha másfél hét múlva lejár a GOLD-om akkor veszek-e majd. Annyira sok a single játékom, hogy lehet inkább azokat végigjátszom aztán mennek eladásra és majd akkor veszek GOLD-ot ha lesz időm multizni. Egyelőre az ingyen GOLD játékok miatt nem éri meg. :\ -
-
negyven2
veterán
válasz
Gombinyó #13662 üzenetére
Szerintem Liveon keresztül folyamatosan küldi el a MS által kívánt információkat.
Viszont úgy tudom, hogy ha részt veszel benne akkor, el kell fogadnod a NDA-t (titoktartási egyezmény, amiben le van írva hogy nem beszélhetünk róla pl. itt se a fórumon, vagy nem készíthetünk róla fényképet).
Valamint úgy tudom, hogy attól, hogy jelentkezel, még nem jelenti azt, hogy meg is kapod a hozzáférést a programhoz. Ezt majd a Microsoft dönti el, hogy ki vehet benne részt. És gondolom, (de ebben majd pzstm megerősít), ha valamit tönkrevágna a konzolon akkor az MS javítja majd garanciában.
-
dilipok
veterán
válasz
Gombinyó #9947 üzenetére
ne vegyetek sertesnek, de ez egyszeru matek. Mar tobbeknek meggyult a baja a dologgal.
Latszik a tranzakciok kozott a zarolt osszeg? (az egyenleg ugye a bejovo es kimeno penzek osszegebol adodik)
1. Igen - akkor latnod kell a visszaforgatast is, amig azt nem latod, addig a penz sem fodult vissza.
2. Nem - nem fogod latni mikor visszairjak, mert a kimeno tranzakciok kozott sem latszik. Valoszinuleg a netbankban latod h valami zarolva van (a rendelkezesre allo osszeg es a bankszamla egyenlegenek a kulonbsege adja a zarolt (vagy eppen meg utban levo penz) osszeget) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest