- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
raziel01 #28988 üzenetére
két hét alatt nem is lehetetlen, bár elég durván kell tolni, ha ugyanazok az acsik mint One-on. (Mondjuk ott van challenge is)
sokhoz leginkább idő kell ha ugyanazok, pull harder-hez én béna vagyok, pull majd valamikor lehet meglesz s az all the hardver is érdekes
Többi két hét alatt egész simán meglehet
-
pzstm
titán
válasz
Napfénysüti #23089 üzenetére
én meg uninstalláltam is most, hogy frissítettem
-
pzstm
titán
frissült az xbox smartglass 360-al kompatibilis verziója.WP8-on és Win 8.1-en is. (1 vagy 2 nappal a ONe-al kompatibilis verzió után)
-
pzstm
titán
Sziasztok!
3 év után elbúcsúzok a topiktól. Köszönök minden segítséget meg jótanácsot. Mint páran bizonyára tudjátok, lassan egy hete Boldog Xbox One tulaj vagyok, s hétfőn egy kedves kollegám verhetetlen áron viszi el a gépemet
Pár játék még marad, majd meghirdetem őket, bár a legtöbbre már van jelentkező
Szóval köszönök szépen mindent, megtaláltok az Xbox One topikban, illetve a Youtube-on pár Ryse videót is megcsodálhattok már
További kellemes Xbox 360 használatot mindenkinek, remélem sokatokkal találkozok majd a One topikban idővel
-
pzstm
titán
válasz
Napfénysüti #21800 üzenetére
jah..."csak"
-
pzstm
titán
válasz
MasterMark #21571 üzenetére
kivéve konzolboltoknál, ahol már a hét végén/jövő hét elején beszerezhető lesz
-
pzstm
titán
válasz
woodbear #21563 üzenetére
Titanfallra gondoltam még, de ugyebár az átcsúszott. Lesz jópár jóárasított régi 360-as címem eladó, s épp ezért most Rye meg BF4 lesz csak szerintem, aztán majd ami nem kell eladom olcsóbban.
Épp mondtam amúgy, hogy marha ideges vagyok vérpistikékre, ugyanis ha megcsinálnák mihamarabb a digitális eladás lehetőségét is, szinte tuti alig vennék lemezes verziót...USA accal 60 dollár az új cím, s az 5ezer HUF-al olcsóbb kb. mint idehaza a lemezes, ami 18 ezer Ft...de nyilván hogy kivették a family sharinget, nem a digital second-hand rendszer fejlesztésén a hangsúly. Amit viszont úgysem akarok eladni, azt lehet digitálisan veszem meg.
-
pzstm
titán
Sziasztok! Lassan eladósorba kerül a drága, szeretett Xbox 360-am. Kérdezném, hogy a letöltött játékok és az appok, valamint account információk eltávolítása hogy történik? Simán a System/storage-ből törlöm amit akarok, vagy van valami factory reset is?
-
pzstm
titán
nah bezsákoltam én is Dead Islandot, kíváncsi leszek rá
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
sziasztok!
Walking Dead első két epizódja volt meg, amit tegnap este sikerült végigvinnem. Érdemes beszerezni a másik kettőt is, van annyira jó mint az elsők? Nekem nagyon bejöttek, teljesen magával ragadott a hangulata
-
pzstm
titán
Ma reggeli videonezesek utan ugy döntöttem, hogy megveszem a GTAV-t. Hetvegere pont jó lesz elkezdenibs hátha a multi is tuti lesz
-
pzstm
titán
sziasztok!
Ha GTA5-t vennék esetleg használtan, akkor tudok vele a GTA Online-al játszani?
-
pzstm
titán
októberi ingyen játékokról már tudni valamit?
-
pzstm
titán
válasz
WhiteWalker #18351 üzenetére
akkor tuti nem tiltották le, ha az eredeti accountodat migráltad volna és 3 hónap múlva visszajössz
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
jövő szombaton megyek Bécsbe, útitársat keresek, akinek van kedve jöjjön
http://www.game-city.at/ (less Xbox One is
-
pzstm
titán
Nearly 40% of Xbox Live audience in the US is now female. "That's a giant change," says Kevin Turner of Microsoft.
-
pzstm
titán
Elmentek a fenebe...nem akartam megvenni a GTA-t, de annyira meghoztatok a kedvem, hogy a héten beszerzem
Pedig már a next genre tartogattam magam
-
pzstm
titán
Rainbow six vegasra azt irja online, hogy sorry, de most nem fog menni....regiozaras lenne es usa acc miatt van baja???
-
pzstm
titán
28-án szombaton mennék ki. Ha valaki esetleg szintén tervezi, szívesen csatlakoznék
-
pzstm
titán
Direct http://Xbox.com link to cue up the FIFA 14 demo is here - http://bit.ly/14Itr9S Not up on Xbox Live dash yet, coming soon.
-
pzstm
titán
válasz
raziel01 #16935 üzenetére
Ha ez a forrás, akkor töröltetheted is a kommentet,
Xbox one topikban kitárgyaltuk már....
Röviden átmásolom a lényeget:
Ekkora már baromságot rég olvastam..." hanem a vásárlóknak saját költségükön kell a kiegészítőket vagy a játékokat elküldeni Csehországba. Ez egy controller feladásánál 4000Ft-os saját költséget jelent a feladó (NEKED) félnek. Természetesen nagyban függ a csomag súlyától a feladási költség"
A Magyarországon vásárolt termék garanciás javítás esetén minden esetben a terméket értékesítő forgalmazó lesz a termékhez kapcsolódóan a jótállásra, illetve szavatosságra kötelezett fél. Ez alól nincs kivétel!!
A többit már el sem olvasom....
Szerk: De tovább olvastam..
"Ami pedig a legrosszabb, hogy megszűnt a nemzetközi garancia"
Az eladónak az adott ország szabálya szerint kell a garanciát vállalnia és elvégeznie vagy lehetősége van arra hogy ezt kiterjessze más országokra is. Tehát vagy itt végzi el a javítást vagy nemzetközileg is.Mennyiben érinti ez az Xbox One megrendeléseket?
Mindenki, aki a hivatalos megjelenés előtt szerzi be a konzolt itthon, annak bárminemű meghibásodás esetén csak pénzért javítják a kiegészítőt vagy a gépet. Persze lehetőség van arra is, hogy az eredeti vásárlás régiójában vegye fel a kapcsolatot az XBOX Ügyfélszolgálatával, és az eredeti régióban küldje el a konzolt a szervizbe, csatolva a hozzá kapott számlát.
Tehát azok, akik hivatalos megjelenés előtt vásárolnak gépet lemondhatnak az ingyenes szervizről. De ez nem minden..Ez megint csak baromság, mint fent írtam, terméket értékesítő forgalmazó lesz a termékhez kapcsolódóan a jótállásra, illetve szavatosságra kötelezett fél.
Tehát nem a vevőnek kell felvennie a Xbox ügyfélszolgálatával a kapcsolatot. És ha még így is úgy lenne, hogy fizetni kell a javitásért akkor sem a vevőnek kell fizetnie hanem az értékesítőnek. -
pzstm
titán
220MSP-m volt, most akartam venni valamit, és kiírta, hogy 3dollárt raktak a virtuális számlámra.
Jött levél is:
We have added $3.00 into your Microsoft account, and your Microsoft Points have been retired.This change will make it even easier for you to purchase your favorite content on Xbox 360, and apps in the Windows Phone Store using your Windows Phone 8!
Ez is benne van többek között. Jól értem, hogy WP8-as játékra is költhetem?
-
pzstm
titán
válasz
MasterMark #16490 üzenetére
én nem
-
pzstm
titán
válasz
molnarpeter #16322 üzenetére
közepesen, bár 15 percet ha játszottam vele
-
pzstm
titán
válasz
molnarpeter #16319 üzenetére
le van már töltve jaja
-
pzstm
titán
valaki új splinter cell-t megvette esetleg?
-
pzstm
titán
válasz
Knobber #15371 üzenetére
Ti mivel szoktatok nyomulni, ha mondjuk Party van - jön 4-6 ember és szeretne mindenki mulatni?
50+-os házi az mindenkinél bejön sokan viszkizünk és figyelünk arra hogy ne sausage-party legyen. Ha mégis akkor én magamnak legalább két hosszúcombú hölgyet áthívok. Ilyenkor jövök rá hogy a szomszédaim is mennyire jó zenéket hallgatnak....ha akarják ha nem
-
pzstm
titán
nah erre vártam:
Larry Hryb @majornelson 12m
[Blog Post] Xbox Live Gold Members get Crackdown, Dead Rising 2 & Dead Rising 2: Case Zero #free in August http://mjr.mn/132U9JC
-
pzstm
titán
izé....nincs még hír a holnapi free with gold game-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest