- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
veterán
válasz
hackeeeee #40333 üzenetére
Szerintem az lehet a megoldás, hogy amikor a hivatalos nagyker/forgalmazó továbbadja a kisker felé, akkor a nagyker leadja az információkat az MS felé. és így van a két plusz pár hónap idő. Ha hamarabb veszed meg akkor ugye ott van a plusz hónapok, ha meg később a supportonak a számlával tudod igazolni a vásárától számított két évet, akik így beállítják a pontos időt.
-
válasz
hackeeeee #40287 üzenetére
Nekem is pc-hez volt az első vezetékes.
S am szerintem is eredeti csillag csavarral is de ha nem az sem érdekel míg megegyezik a minősége az eredetivel.Am mi az avatarod? Ismerős de nem ugrik be viszont jól néz ki.
(#40288) MasterMark
Én úgy találtam meg neten mint "hexagon internal tamper proof screwdriver" -
válasz
hackeeeee #40285 üzenetére
Azért mondom. Most néztem meg a házba az összes joy-t.
Van egy régi vezetékes még otthon vettem 576-ba azt is újan de már meghalt, és abba csillag van míg az otthon vett vezeték nélkülibe amit szintén 576-ba vettem és az itteni vezeték nélkülibe ami járt a box-hoz mikor tesómék vették újan szintén a torx akármi van.
Ha ezek után is gagyi a vezetékesem akkor még a világnak ilyen gagyi joy-okat mert tükéletes hamisítvány! -
negyven2
veterán
válasz
hackeeeee #39801 üzenetére
Nem minden játék fog menni. És jelenleg még kevesebb érhető el. A lemezes is működni fog (Liveról szedi le a játékot, de a lemeznek bent kell lenni). Elvileg működni fog a multi is, még úgy is, hogy az egyik ONE-on van a másik meg 360- Ezen elv alapján talán megoldják a party chatet is?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hackeeeee #39617 üzenetére
nem bízzuk a szerencsére a szükségesnél jobban, már megtörtént, itt az új vinyó. köszi a véleményt még egyszer. a hétvégén megnézem remélhetőleg, hogy működik-e úgy, ahogy szeretném.
dilipok:
természetesen a hdd-n akarok fw-t frissíteni. nyugodj meg, nem miattad nem warezolok a témában, az hidegen hagy, hogy nem szívleled
alapvetően én sem.
-
Medocsabi
addikt
válasz
hackeeeee #39490 üzenetére
Ne haragudj,de nem értem.azt mondod csatlakoztatom,működik.aztán meg h formázni kell és megfelelő fájlrendszer...
tehát ha csak egyszerűen rácsatlakoztatom a külső vinyót arra egyből nem tudok játékokat menteni hanem előtte formázni kell,vagy a box ezt automatikusan elvégzi? a megfelelő fájlrendszer a gyakorlatban mit jelent a boxnál?
bocs a kérdésekért,de ebben teljesen laikus vagyok.... -
negyven2
veterán
válasz
hackeeeee #39372 üzenetére
+ Sicilian: szétszedetek és megnéztétek, hogy nincs? Mert az is lehet, hogy van csak nincs hangja. Múlthéten szedtük szét az enyémet, mert kezdetektől fogva "hangos" volt. 2011-es gyártású matt Slim.
És sajnos a tisztítás, és az újrakenés sem tetté halkabbá. Ez valószínűleg típushiba (vagy a többinél nem megy a ventilátor).
-
válasz
hackeeeee #39296 üzenetére
Jaja majd lesz egy másodlagos, de ezt törlöm mert nagyon régi nagyon spam-os nagyon elborítja már minden.
Viszont azt írták hogy akár két nap is lehet mire lefrissül. Megnéztem box-on és még a jobb felső sarokba a régit mutatja de acc-omra ha rámegyek akkor már ott az új van. Várok még vele aztán majd kiveszem a régit.
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
hackeeeee #38826 üzenetére
Gyári 500-as, de már sikerült beüzemelni, csak formázni kell, ahhoz meg be kellett pötyögni a box serial numberét, szóval azért a "csak berakod azt megy" az nem teljesen igaz
Persze nem nagy kaland, de egy virtuális téren kívül elő egyénnek ez is áthidalhatatlan feladat. Na, de ezért vannak a kockák.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hackeeeee #38597 üzenetére
A jatek promocio a filmhez ezert ingyenes. Aprilis elejen lesz a mozikban a film ezert lehet addig leszedni. A jatek orokre megmarad, de fulm premierje utan, aprilis 10-tol mar fizetni kell erte, de csak annak aki addig nem szerezte be.
Utana gold nelk is jatszhato lesz.
-
Romeo619
senior tag
-
mlinus
őstag
válasz
hackeeeee #37960 üzenetére
GOW: az normális hogy belassul a játék az átvezetőkben mert ott nem annyira fontos a framerate tartása. Ha a pre-renderelt videók szaggatnak, az viszont furcsa.
AC
F: egy 10 éves konzolról beszélünk
ennyit tud. én ps3-on játszottam, és ott ráadásul még a framerate is alacsonyabb volt.
-
vamzi
senior tag
válasz
hackeeeee #37841 üzenetére
Lehetséges. Nekem digivel nincs gondom. Rendesen lejön mindig minden, nem dobál a live sem. Az elmúlt félévben csak akkor volt gondom a liveval, mikor "hackerek" buzerálták és túlterhelt volt a szerverük.
Wifiről csatlakozom, a router meg wifin kitolja magából a 10+MB/s-ot, a kapcsolatom pedig nagyon stabil.
-
Knobber
aktív tag
válasz
hackeeeee #37344 üzenetére
No, hát megvettem a CREW-ot. Sajnos grafikában nagyon eljárt felette az idő, valahogy úgy érzem hogy néhol már túl van butítva, mert ennél sokkal szebb autós játékokat is csináltak X360-ra (Pl Forza Horizon...) Így is első indításkor két lemeznyi contentet feltelepített + 500mb update live-ról szóval elég húzós, és itt-ott meg is érződik a töltési időkön.
De mondjuk a sztori, meg a körítés legalább ad még neki hangulatot, és kárpótol mindenért. -
adrian94
őstag
válasz
hackeeeee #37221 üzenetére
Remélem csak valami hiba lesz és nem hackerek ...
igaz most csak xbox.com-ról "vettem meg" az AC 4-et és Hupikék törpikék 2-t de remélem nem vonnak majd le később pénzt vagy esetleg törik fel a profilomat a hackerek vagy valami ... bár egy jó ideig úgy sem játszom ezekkel mivel nincs is most 360-am
Halo Waypoint és Rock Band Music Store is ingyenes...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
hackeeeee #37141 üzenetére
Szia, nekem megvan es semmi penzert nem szabadulnek meg tole. Nem csoda, hogy probaljak majmolni. Rengeteget fejlodott a megjelenes ota, a DLC palyakat is tolhatod, nem ugy mint Halo 4-ben, ahol ha epp jofej a gm akkor berakjak a playlistbe.
Foglalkoznak vele, a frissitesek olyan 1 honappal kesobb jonnek, mint ONE-ra. A jatekmenet folyamatos, neha van minimalis fps drop (erzesre 45-60 fps kozott ugral), olyankor torik picit a kep. A felbontas meg a texturak gyengebbek, neha latod tolteni oket ami zavaro elsore, de ugyis porog annyira, hogy egy ido utan letojod
-
Alister71
nagyúr
válasz
hackeeeee #37140 üzenetére
Tulajdonképp elcseréltem dobozos Carbon, Shift és Shift2-re. Ezt a 3-at kaptam érte, de akivel cseréltem már másnap Ő is hirdette az OLX-en, szóval atom ratyi játék. Nem csak nekem nem tetszett
Azt is megbántam, hogy a Most Wantedet digitálisan vettem meg, mert így nem tudom eladni. A Run meg a HP volt az utolsó nornális NFS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest