- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #56361 üzenetére
thx, így már sikerült telepíteni... úgy néz ki, hogy akkor az enyém is kínai
...nagyon szépen tudnak másolni ezek a népek
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #56359 üzenetére
én is átkutattam ma a fél lakást, mire meglett
gta5-el kezdtem pc-n szórakozni és úgy gondoltam, hogy controllerrel jobban kézre esne... csak a receivert win7 óta nem használtam (azon nem sok gond volt driverrel)
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #56357 üzenetére
így próbáltam, írta is, hogy sikeresen telepítette aztán mégsem... mondjuk nekem 2019.08.13 a legújabb driver, amit felajánl: ezt a 10.10-est honnan vetted?
-
mephi666
nagyúr
üdv újra itt
van itt valaki, akinek 64 bites win10-re sikerült az x360 wireless receivert beüzemelnie? ismeretlen eszközként azonnal látja, de sehogy nem tudom ráerőszakolni a 64 bites win7 drivert... (gondolom direkt win10 nem is készült már hozzá) ...x360 accessories 1.2-t is telepítettem már, úgy sem jó
-
mephi666
nagyúr
félig offtopic: ...asszonnyal leszokóban vagyunk a bagóról, rendeltünk egy páros csomag e-cigit, amit valahogy meg kellett különböztetni és találtam egy korábbi gears-csomagból matricát
...tudtam már akkor, hogy egyszer jó lesz valamire
-
mephi666
nagyúr
válasz
Döglött Róka #38713 üzenetére
mármint annyira gyenge volt neked? elég pro lehetsz akkor
xaero nightmare-en agyhalál volt nálam... crash meg a másik véglet... közte szép fokozatosan erősödtek... ami nekem feküdt, az a hardcore, de xaero-val ott is voltak bajok néha
hogy on is legyek: quake4 mellé x360-ra adnak q2-t is
az volt anno nagy kedvenc és pár hónapja vittem végig újra boxon... van zene is mellé, megvan a hangulata, mint régen
-
mephi666
nagyúr
válasz
Döglött Róka #38711 üzenetére
alapvetően jobbal célzok én is, ballal korrigálok... meg futó ellenfelet is könnyebb oldalazva megsorozni... nem vagyok pro fps player meg soha nem is voltam azt, de anno még amikor szüleimnél laktam és lanpartizgattunk a faluban, igazából csak 1 ellenfelem volt, aki általában csúnyán elpáholt (mondjuk ő városi bajnok is volt, napi több órán át q3-al edzett nightmare botok ellen
) ...engem utáltak, mert folyamatosan mozogtam... a gépírással is így vagyok, hogy simán gépelek 10 ujjal vakon (akár részegen is), de egyáltalán nem úgy, ahogy meg van írva... úgy ütöm a billentyűket, ahogy épp kézre esik... nincsenek és nem is voltak ebben sem meg játékban sem nagyra törő vágyaim: így szoktam meg, így csinálom
nem is akarok és nem is tudnék már rajta változtatni
-
mephi666
nagyúr
válasz
Döglött Róka #38705 üzenetére
...én a 99es avp-n tanultam meg, hogy slide a titok nyitja
sokkal célravezetőbb oldalazással korrigálni a célzást, mert közben te is mozgó célpont vagy, amit nehezebb eltalálni/megenni
először ps2-n próbálgattam a killzone-t, annak a kontrollere nem jött be és gyorsan feladtam, aztán x360nál már ezerszer jobb volt a helyzet... gyakorolni-gyakorolni, aztán jönnek kontrollerrel a sikerélmények szép lassan és a fejlődés is
most jutottam el oda, hogy 4év után a boxhoz kapott kontroller bal stickje elkezdett jobbra húzni és folyamatosan vissza kellett lökni egyenesbe, ne vándoroljon a karakter fps-ben
...vettem egy black chrome controllert, az eddig tökéletes
-
mephi666
nagyúr
stick kapcsolót cserélt már innen valaki? 2 kontrollerem van, az egyiket 4 év alatt kb agyonhasználtam és a bal stick "jobbra húz" (nem élvezetes így játszani, hogy folyamatosan vissza kell lökdösni egyenesbe) ...a másik alig volt használva, viszont ennek meg mintha "akadna" a stickje, finom mozdulatot lehetetlen vele végezni... szétszedtem őket, áttakarítottam, adtam az akadósnak kis wd40-et, valamivel jobb lett, de messze a tökéletestől... ezeket a kapcsolókat csak kipattintom-bepattintom, vagy profi forrasztómunkát igényel a csere? (ha nem muszáj nem vennék új kontrollert 8-10ezerért, ha töredékéből fel tudnám tökéletesre újítani mindkettőt)
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #36661 üzenetére
g2a-n vettem én is karácsonykor 3hónapost, de nem bírtam belőni, így váltottam régiót usa-ra és ott már simán ment
...mondjuk nekem jó, mert ntsc/u a gépem és volt free gold-os játék, amit a régiókorlát miatt nem tudtam megvenni (asszem a battlefield) ...aztán van magyar profilom is, amire a bankkártya be van állítva, azon meg tudom venni az időközben felbukkanó olcsó játékokat forintért
ui: ja ehónapban a witcher2 meg az a játék, amit korábban magyar live-ról nem bírtam megvenni szintén régiókorlát miatt... most amerikairól meglesz ingyen
ez volt a pontos neve: "Xbox Live 3 Months GOLD Subscription Card PL/EU/US" ...de az is lehet, hogy már kitettek minket az EU-ból, csak nem tudunk róla?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #35543 üzenetére
35540-ben szerkesztés előtt adott linkkel is jól mutatta a download history-t
transaction history-ben viszont nincsenek benne a demók meg ingyencímek... ott ténylegesen csak azok vannak, amikért fizettél legalább 10fillért
-
mephi666
nagyúr
hogy lehet visszakeresni, hogy melyik free gold-os játékokat "vettem meg"? elkezdtem összeszedni, hogy steam/gog/live accokon mik vannak meg eddig, de itt elakadtam... a pénzmozgással járó tranzakciók jól listázhatóak, de hogy free játékok közül mi van meg, azt egyelőre kb csak emlékezetből tudom, esetleg egyesével ha ráellenőrzök
ui: na megoldottam... ebből gyors kiválogattam mi nincs meg és kész (kb 60 letölthető játékom van, amiből 24-ért fizettem összesen 10000huf-t)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Zagaran #35101 üzenetére
wd scorpio bevs/bevt-szériák bizonyos típusai jók... van valahol konkrét leírás, meg hogy mi a fw-frissítés menete... keret nélkül is beépíthető, ha nem mozgatod a boxot és jól kitámasztod (nekem is így van benne egy 250-es)
Hddhackr 1.40 will only work with the following Western Digital drive series: BEAS/BEVS/BEVT/BPVT/LPVT/BEKT/BJKT/BPKT/BUDT/HLFS/BLFS <- tehát ezek közül a típusok közül keresgélj
-
mephi666
nagyúr
válasz
tomee007007 #34330 üzenetére
horizon ennyiért akciós?
1-2éve nyáron volt akcióban 1990huf
végigvittem ezt a bayonetta-t: jó játék, de kb a felénél már csömöröm lett a töménytelen cutscene-től... általában 1-1.5órám volt minden nap játszani, ez így 1-1 chaptert jelentett... amikor elkezdtem skipelni az összes videót, akkor megcsináltam 4et is ennyi idő alatt
...kicsit amúgy másra számítottam: darksiders-szerű nyíltabb világra, ehelyett lineáris teljesen az egész... eltévedni/megakadni nem lehet: mégy előre, követik egymást az előre koreografált harcok és halad a sztori... marad benne bőséggel lehetőség így végigjátszás utánra: gyűjtsd össze a fegyvereket/itemeket/technikákat, játszd újra a chaptereket jobbnál-jobb eredményért, stb
el fogok vele még egy ideig szórakozni, de nem hinném, hogy bármikor újra előveszem teljes újrajátszás miatt
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #33955 üzenetére
ja, játékokat néztem, hogy nem érik meg (game.co sokkal jobb helyette: ilyen 1-1.5-3 fontokért még így is bőven megérik) ...gatyát meg pólót akartam venni ilyen 2x3db-os csomagokban és úgy viszont még elszállt fonttal is jó volt a végösszeg
csak ha paypal kiesik, az fáj... nem is értem, hogy egy ilyen széles körben bevett fizetési lehetőséget miért száműznek?
-
mephi666
nagyúr
zavvi-ról vásároltatok mostanában? 1-2 hete vettem volna valamit és eltűnt a paypal, helyette meg valami alipay, vagy mi a fene van
azt hittem, hogy csak új dizájn miatt tűnt el egy rövidebb időre, de azóta se került vissza...
-
mephi666
nagyúr
válasz
kenny123 #33404 üzenetére
nekem cifrább, mert ntsc/u boxom van és anno a dark souls miatt visszamigráltam usa-ra és "megvettem" ingyen... majd jött crysis2 jó magyar forintért, ami miatt megint régiót váltottam, hogy bankkártyával meg tudjam venni, viszont ez is régiózáras és beszívtam... (ugyanaz az error, mint nálad) utána meg most pont volt még tegnap goldom, megvehettem volna a bf-t, de ez is régiózáras így szívás
de hó végén meglesz a dark souls2 újra, az is jó lesz... ez biztos region free
-
mephi666
nagyúr
pedig nem rossz kis gép
...a gran turismo-val az a gond, hogy nagyrészt japán gépekkel van teletömve... a forza-nál jobbak az arányok, de európai járgányokból inkább az exkluzívabbak szerepelnek ...én speciel örülnék, ha a "kommerszebb" európai gépek is lennének szép számmal, amikkel minden nap szembetalálkozik 100szor az ember a közutakon
-
mephi666
nagyúr
ha lesz benne f astra (gsi), megveszem
...1 hónapja tettük rendbe az astra-nk és akkor jutott eszembe, hogy magyar utakon több ferdehátú f astra-t lehet már látni, mint trabantot+swiftet+golfot együttvéve és autós játékban még sehol nem találkoztam vele, holott a gsi elég bivaly ...nektek nem rémlik, hogy melyikben van? (neten keresgélve 1-2 számomra ismeretlen játékot láttam, amiben van, de ezek nem hoztak lázba)
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #30029 üzenetére
ahogy jobban olvasgatom a játékmechanikát, egyre kevésbé tűnik sz@rnak
csak szokni kell rendesen a dolgot (tegnap már inkább dust-ozni kezdtem el helyette, az vidám kis játék) ...nézegetnem kell majd itt-ott, hogy mi-micsoda a játékban, mert tutorialokat hírből sem ismer
ui: motivál, hogy mindenki mocskosul nehéznek tartja a játékot, de ha ez nem csap át olyan frusztrálóba, mint pl a ninja gaiden2-nél, akkor szeretni fogom
(castlevania los is nehéz volt és azt élveztem végig)
-
mephi666
nagyúr
válasz
raziel01 #30022 üzenetére
megörültem nagyon, mert régiózáras a játék és megvettem volna már zavvi-ról, de nem futott volna ntsc/u gépen
magyar live-ról továbbra sem engedte letölteni, viszont átmigráltam gyors usára és leszedtem... csalódás
a mozgásanimáció meg a harcrendszer nagyon szerencsétlennek tűnik nekem... de lehet, hogy csak nagyon hozzászoktam a castlevania-hoz? (oké, az inkább hack n slash, ez meg rpg) ...ott a harc szépen folyik, a menürendszer is átgondolt/kidolgozott, teljesen korrekt játék ...ezt meg nem vette be a gyomrom elsőre
-
mephi666
nagyúr
válasz
nagy.laurent #27030 üzenetére
én csak elvakult fanoknak tudom ajánlani, akik el tudnak vonatkoztatni a játék gyengeségeitől/hibáitól és a sztori blődségeitől
mert ezeket leszámítva csomó olyan dolog van benne, ami azt tükrözi, hogy dolgoztak vele... olyan, mintha 2 csapat csinálta volna, akkora a kontraszt a jó/rossz tulajdonságai közt
írtam korábban róla egy bővebb értékelést, de ezek alapján: csak elvakult fanoknak
én mondjuk megtartom az alien anthology mellett, mert a doboza legalább jól mutat (kép nem adja vissza, ahogy csillog mindkettő, mint salamon töke)
-
mephi666
nagyúr
válasz
raziel01 #27020 üzenetére
ja, az köcsög nagyon
asszem úgy csináltam, hogy szemből nézve a bal oldalára céloztam és jobbal kapta sorban a sallert... ha jól találod el, meginog és néhány csapás után vége... legkeményebb fokozaton viszont húzósabb volt, mert sokkal több ütés kellett neki és folyamatosan sebeztek... ott csak úgy sikerült, hogy bepofoztam egy sarokig, ahol jól beakadt
-
mephi666
nagyúr
válasz
norbi2010 #26979 üzenetére
itt kecskeméten van
buszpályaudvartól/vasútállomástól kb 10perc laza séta a hely
-
mephi666
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #26954 üzenetére
jaja, hasonló a véleményem: az elején van egy rész a new york-i öbölben, amikor menekülni kell motoros gumicsónakkal... közben lőnek kisebb-nagyobb hajókról ezerrel, pusztítják a várost, röpködnek az f22-k, lőnek rád is hajóról, környék tele hajók meg tengeralattjárók roncsaival
mitnemondjak tényleg látványos és nem lehet unatkozni... (érződik azért, hogy erősen rámentek, hogy tizenéves pistikék szájtátva bámuljanak az eféle részeknél
) ...olyan érzésem van, mint a régi jobb nfs-eknél: nem agyalsz, nyomod a gázt/húzod a ravaszt és szórakozol...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Buster17 #26949 üzenetére
nekem is tegnap
mw3, final fantasy xiii, oblivion... meglepődtem, hogy oblihoz alapból vaskos kézikönyv meg térkép jár (már a tok súlyán éreztem, hogy lesz ebben valami extra)
egyelőre mw3-al szórakozok, mert ránézésre azzal végzek leggyorsabban: kellemes csalódás eddig... soha nem vittem végig bf/mohaa/cod játékot, talán ez lesz az első: grafika rendben, akcióban nincs hiány és a motor is jó gyors alatta... kellemesen szórakoztat
-
mephi666
nagyúr
válasz
Domi_Jani #26896 üzenetére
accounttal együtt vetted a gépet, amit soha nem fog visszakérni az eladó? (vagy nem fogja módosítani úgy, hogy ne használhasd)
live-ra belépve jobb felső sarok -> saját fiók -> Tranzakciók ...itt látod miket vett pénzért, de végig tudod nézni azt is, hogy a gépen levő játékokra egyesével rákeresel live-ra belépve és amire "Már megvásárolta"-t (vagy valami ilyet) ír, az megvan
(pl ingyen goldos játékok)
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #26881 üzenetére
aliens cm is bugos, de ott legalább van normális checkpointrendszer és nem válik amiatt idegesítővé, hogy folyton elbukod a progresst
na mindegy, jön a ff13 x1, mw3 meg oblivion game-ről a napokban, nem fogok unatkozni (mw3 lehet eladásra fog menni, mert eddig egy hasonló játék se fogott meg különösebben)
#26883: lehet csak nekem vannak ilyen magas elvárásaim 1 motorral szemben, de nekem boxon nem jön be... sok helyen meg a textúrák is villódznak, ezt el is felejtettem
-
mephi666
nagyúr
na, akcióban megvettem múltkor ezt a farcry2-t, mert ismerős istenítette... hát tegnap ezt a 650ft-ot is megbántam meg a "beleölt" pár órát... még ekkora bugos játékot: ez nem szórakoztat, hanem idegesít: a motor valami nagyon f*s alatta, a hitbox se stimmel, ellenfelek összevissza spawnolnak mögém (akár terepjáróstól) meg ilyenek... távcsöves puskára vettem accuracy upgrade-et, telibe célzom az ellent és nem találom el, a rohadék meg bozóton keresztül is simán lát 100méterről... kocsival megyek az úton és random beakad párcentis kavicsokba, mintha betonfalnak mennék... vagy fa mellől céloztam az ellenfélre és a fát találtam el többször is, úgy hogy a fegyver totál más irányba állt és el se találhattam volna abból a szögből meg hasonlók... normális checkpointrendszer sincs: tegnap fél órányi progresst buktam úgy, hogy az n+1. újraspawnoló ellenfélcsoport/őrhely kiiktatása közben már majdnem végeztem, próbáltam bozótban bujkálva kiszúrni, hogy hol lehet még ellen és "wrooooom" odaspawnolt mellém egy terepjárót, ami már el is csapott
instant halál... annyi idő nem volt a hang/ütközés közt, hogy arra forduljak
na, utánanéztem és ahogy olvastam, egyéb bugok is akadnak dögivel, amik a végigjátszást is megnehezítik, így köszönöm ennyi volt (mentés eltűnik, fontos npc-k szintén, stb)
-
mephi666
nagyúr
válasz
woodbear #26573 üzenetére
jaja, megcsináltam tegnap: kb 1óra alatt meglett ez meg a hiányzó táskák
te pontjaidból indultam ki főleg, mert több helyen láttam, hogy van még sok a küldetésben, aztán romboltam... pisztollyal fejre sokat meg közelharcban törtem a térdeket és összefűztem szépen a kombókat... (ez jobban húzta az xp-s csíkot) eventek is meglettek mind...5 acsi maradt: összes ruha, silver/gold plecsnik, 10 különféle közelharci+lőfegyver (szerintem ma délután még 1 óra és meglesznek ezek is)
-
mephi666
nagyúr
válasz
gianni85 #26558 üzenetére
...hogy nézd, melyik küldetésnél mennyi a pontod ismerősökhöz képest, hogy állnak a csillagaid meg öltözz be (rajtam ott a +15% triad xp-s szett) és ahol legnagyobb a különbség, ott nyerhetsz legtöbbet, mert nem ad annyi xp-t, mint első körben, csak a pozitív különbséget
de akkor is elég meredek... próbálkozok majd azzal az exploittal, amit egyik kommentben írnak (mission2) aztán majd meglátom... nem adom fel egyelőre
-
mephi666
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #26556 üzenetére
az
ilyesmi, de nincs épp készleten: (kb 15font volt postával)
barátnénak így év elején mindig rengeteg a munkája/túlórája, ülőmunkát végez és fáj sokat a háta... kipróbáltuk, használ-e és nem rossz
ON:
sleeping dogs-t végignyomta valaki? story 100%, face+cop lvl10, de triad 9.5-en megállt... nyomom újra a mission-öket, ahol aránylag kevés a triad csillag, de alig ad... buried alive mission-nél mozdult mondjuk 3 centit a csík, máshol meg ránézésre 1-eketírnak olyat, hogy 1-2 spec kombóra álljak rá aztán olyan missiont válasszak, ahol sok a bunyó, de nincs valami tutibb módszer? (nincs kedvem fél napig farmolni ezt a fél szintet)
-
mephi666
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #26554 üzenetére
zavviról én vettem már masszírozógépet, ami megint nem 10deka, természetesen ingyen postával
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
woodbear #26066 üzenetére
én ma állok neki: gyors befejeztem múlt héten a félbehagyott wh40k space marine-t meg 3 soron végigvittem az aliens cm-t (mégse adom el szerintem, nem olyan rossz ez... csak óvakodni kell a bugoktól)
...ja és a duke4ever-t is végigvittem, immáron boxon
amit eddig láttam az alvó kutyákokból, az tetszett
kézre áll a bunyó, jónak tűnik a játékmenet... simán jó ajándékjáték
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #25853 üzenetére
szerintem többért, mint szeretnéd
próbára felraktam 3999ért vaterára, aztán majd meglátom (5font volt zavvin)
ui: közben megtaláltam, mi lehetett a baj... azt írják nem szereti a játék a cache-takarítást
...na majdmeglátom mi lesz, ha nem akar elmenni, elfér a polcon és lehet végigviszem egyszer még ripley lángosszórójával
ui2: ez még zavvin volt
olcsóbban nem akarom adni, mint vettem, mert akkor már inkább nézegetem a csillogó tokját a bd anthology mellett
-
mephi666
nagyúr
na, visszavonom az összes pozitívat, amit írtam erről a colonial marines-ről: vettem 1hónap goldot, soha nem multizok, de mondom megcsinálom már akkor a multis challenge-eket is, hogy szebben nézzen ki az egész, erre belépek: látom lvl1 vagyok (47 helyett), teljes progressem 0%, fegyverfejlesztések meg minden 0
még jó, hogy nem használtam fel a kódot, amit adtak a limitedhez... innentől megy ez a fos eladásra...
-
mephi666
nagyúr
na ez pont jól jött: dnf-et rég akartam már, de ntsc kellett volna belőle, így viszont sikerült megvennem, mert live-ra általában region free teszik fel a játékokat
a bio2 meg jó árban volt és a 300ft-os első rész mellé odakerült (már csak infinite kell game.co-ról olcsón, pl valami szép ce változatban)
-
mephi666
nagyúr
na, gondoltam egyet délután, hogy nekiállok ultimade badass módban és gyorsabban ment, mint hittem
(99es avp-ben a directors cut mód után félve vágtam bele)
még 5 acsi maradt benne, amit dlc nélkül ki lehet szedni, de egy részéhez multi kell és párnapig nincs még goldom... azokat is összeszedem majd
1 bugos részt leszámítva szerintem baromi egyszerű volt a játék... alien-ek alig szedtek szét, a katonák veszélyesebbek voltak, mert lőttek... a vicces inkább az volt, hogy ezen a fokozaton nem látod, mennyi a páncélod/életed és célkereszt sincs: jól jön a fegyverre szerelt lézerirányzék... aki gyorsan akar acsikat összeszedni, annak ajánlott a játék (kb 6-7 óra kellett, úgy hogy közben pl kimostam, kiteregettem, kajáltam)
-
mephi666
nagyúr
na, tegnap megjött a dec19én game-ről feladott gears3+quake4+fear pakk
(a november24én feladott meg még mindig nincs, 45nap után megy a reklamálás)
ez a colonial marines érdekes jószág: pc-n néztem és abszolút nem tetszett, de most elvagyok vele... csalódásnak csalódás, mert sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni, de annyira nem katasztrófa, amennyire be van állítva... inkább a duke4ever-hez tudnám hasonlítani, ami szvsz a 12 évig nőtt elvárások miatt nem lett akkora siker (nekem az is tetszett)
cm-nél olyan érzésem van, mintha 2 társaság készítette volna... nagyon a végletek jellemzik a játékot pozitív és negatív értelemben is és képtelenség, hogy ugyanazok dolgozták ki egyik oldalról olyan aprólékosan, ahogy másik oldalról elk*rták
pozitív:
- a ZENE, a hangok, a beszólások: totál az aliens-re jellemző mind... képes vagyok főmenüben hagyni a játékot, hogy legyen háttérzene míg mást csinálok a szobában
- csomó apróság: filmszereplők dogtag-jei, nevesített fegyverek, amikhez az aliens-ből vett leírások tartoznak
- a fegyverekhez tartozó fejlesztési rendszer is jól el van találva
- jól eltalált challenge-ek és achievement-ek, amik nálam rengeteget tesznek a játékélményhez és változatosságot visznek a játékbanegatív:
- a sztori, ami 100 oldalról vérzik... (ez számomra a legfájóbb pont, mert ennél a résznél úgy tűnik, teljesen elfelejtették az aliens+alien3 eseményeit) ha ez rendben lett volna, teljesen korrekt lett volna a játék
- a lineáris játékmenet: sehol nem lehet semerre eltérni a pályáról... csak a kijelölt ösvényen kell végigmasírozni
- bugok: nem olyan rossz már a helyzet, mint a legelső pc-s verziónál, de belefutottam "érdekes" dolgokba párszora grafikát nem hoznám fel negatívumnak, mert nekem megfelelt... oké, hogy a 2009es verzió mérföldekkel szebb, de nálam nem ez számít elsősorban
-
mephi666
nagyúr
buék mindenkibe!
30án megjött a dec19én zavviról feladott 5fontos aliens cm limited... a szép csillogó tok miatt nem fogom talán eladni, mert jól mutat az alien bd anthology mellett
asszem 1-2 héten belül goldot is kell vennem, mert tetszenek ezek az "ingyencímek"
-
mephi666
nagyúr
válasz
dilipok #24174 üzenetére
oké, akkor úgy néz ki nem látom át
hozzá vagyok szokva, hogy mondjuk a castlevania-ban azért paladin fokozaton is átláttam az egészet és ment a harc-blokk-counter... itt meg pikkpakk jönnek-ütnek-lőnek, próbálkozok, de azért sebződök... 4 bossnál meg kb 3/4hp-vel gyógyító cucc nélkül elkap 2szer és annyi... baromi gyors a játék és tényleg akkor én lehetek a béna hozzá...
ez lehet nem az én játékom, mert a casual-abb cuccok jobban szórakoztatnak
24175: csinálj egy külön profilt magadnak és nyomd nyugodtan a játékokat
aztán majd megkapják a gyerekek és üres profillal elkezdhetik (meg lehet, hogy segítséget is tudsz már mondani neki, ha valahol elakad
)
-
mephi666
nagyúr
ja, mondjuk érthető ez a hozzáállás is... ezért írtam, hogy nekem nem ér ennyit
(másnak viszont megérhet)
#24172: ha az adatlapodon a nk.=nagykőrös (vagy más kecskemét közeli település), akkor lehet tudnék kölcsönadni egy alighasznált controllert... szerintem nem lesz rá most pár hétig szükségem és nincs is nagyon "bejáratva" (a konzolhoz kapottat 2.5éve nyúzom és sokkal jobban szeretem így bekopva)
ui: amúgy most rendeltem ebay-ről egy csavarhúzót kontrollerszereléshez és lehet elég lenne csak szétszedni, majd áttakarítani a stick környékét (nem folyt bele véletlenül valami?)
-
mephi666
nagyúr
...én akkor is lehúzásnak érzem, hogy 3750
...amikor nyáron alig 2000 volt a "teljes" horizon
egy pillanatig elgondolkoztam, hogy "de jó lenne!" ...aztán rájöttem, hogy van játékom elégezzel a ninja gaiden2-vel játszott más is? csak én érzem úgy, hogy rendesen vért h*gyozós a dolog, ha 100%-ra akarom végigvinni?
csomó acsi van, hogy "játszd végig x fegyverrel a játékot" ...bossoknál meg több helyen is messze a checkpoint és ha rossz save után megyek neki, akkor esélytelen... érdekes az egész: szerintem sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni, így viszont agyfelb@szós ...kameramozgatás katasztrofális, a harcok gombpüfölésből állnak... olyan összecsapottnak tűnik az egész (a darabolás+fröcsögő vér viszont tetszik...)
-
mephi666
nagyúr
mai nap castlevania akció van, de volt már ennél jobb is:
sotn - 846,6huf (600 körül vettem múltkor)
mirror of fate - 2000 alatt kicsivel... ez máris jobb, mint az indulási majd 4ezres ár, de várok még vele(eladtam az alap los-t megint és várok, hogy game-en legyen használt x360 collection, amin rajta a 2dlc meg a mirror of fate is
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
RunTimeError #24117 üzenetére
felvaltva nyomogasd a boxon meg a kontrolleren a szinkronizalo gombot es majdcsak eszreveszik egymast
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #24075 üzenetére
...de lesz, mert ha nem küldi, akkor összeszedjük a társaságot, odamegyünk és visszük a fél háztartást is
aztán majd 8an valljuk azt, hogy megállapodtunk vele és eladott nekünk mindent
itt lesz a bizonyíték is, hogy megígérte... (<- ezt a kommentet meg szaladok is és kimoderáltatom
)
-
mephi666
nagyúr
vannak ilyenek is, de ha valaki gondolkozik és nem fizet kártyával minden gépen, ahol akár hemzseghetnek a trójaik/vírusok/keyloggerek, akkor szvsz nem kell félni... a "véletlen 2x terhelés" meg előfordulhat úgy is, hogy üzletben 2x húzzák le a kártyát... (de ezt kideríteni nem nagy ügy és nem bukod itt se a pénzt) de ennyi erővel kizsebelhetnek az utcán is
okosan használva szvsz teljesen biztonságos a bankkártyával interneten keresztül való vásárlás (meg is van követelve, hogy biztonságos legyen) ...az meg, hogy valakit itt-ott lehúznak, az csomó esetben betudható a könnyelműségének
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #24009 üzenetére
a hibás quake4-et kb azonnal visszaküldtem... a november24-i csomaggal meg várok még: kivárom azt a 45 napot és jövőre majd problémázok velük, ha addig nem jön meg
bármi lehet: arra gondolok, hogy mivel gears3 ce van benne félkilós fogaskerékkel, így pihentetik a határon, aztán megjön ezen a héten
(másoknak is nemrég jött meg több november elején feladott csomag)
-
mephi666
nagyúr
mondta a nő, hogy természetesen körberagasztja, hogy törékeny meg minden, de ez sem garancia
ui: na, game refundolta a rossz q4 árát
(plusz ma rendeltem 13fontért egy remélhetőleg jó példányt, egy fear-t meg egy gears3-at ismerősnek... ezek szvsz január közepéig fognak megérkezni)
-
mephi666
nagyúr
ez az... futárcégnél is
pl ott van 2db delirium tremens-es pohár, amit nagyon szerettem volna, de csak az egyik piás webshopban volt... megrendeltem futárral, hívtak a webshopból, hogy a sörök biztonságát tudják garantálni, viszont a poharakét nem... becsomagolják természetesen gondosan, ha megrendelem azokat is, de ha a futár dobálja, összetörhet... (volt már rá példa) ebben az esetben pedig nem tudják kicserélni... mondtam, hogy vállalom a rizikót, küldjék...
(szerencsére óvatos volt a futár és egyben megjöttek)
én kényelmetlennek találom nagyon az utánvétet: drága is és napokat kell várni a pénzre... ha pedig sürgős a vevőnek: utal, 4órán belül megvan a pénz, a csomag meg 1 napon belül már a postán lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz
Jegesmaci81 #23966 üzenetére
...kapsz egy gondosan becsomagolt féltéglát, aztán a postás már 7 határon túl van, mire kibontod?
ha megvan a kölcsönös bizalom, sokkal jobb szvsz az utalás...
-
-
mephi666
nagyúr
nofene a dec3án game-ről feladott csomag megérkezett, de a nov24én feladott nem
-
mephi666
nagyúr
válasz
dilipok #23859 üzenetére
múltkor már tettél ki képet amúgy
-
mephi666
nagyúr
gt4-gyel játszottam sokat meg forza3/4-gyel... (gt-vel régebben) forza-ban is ha jól rémlik, van pit stop és lehet kereket cserélni
de az autó átalakításánál le tudsz cserélni mindent a gumi típusától, szélességétől, átmérőjétől kezdve a felnin, légterelőkön, kuplungon, motoron keresztül a váltóig... mindent
órákat el lehet molyolni már pusztán azzal, hogy egy adott szintre belődd a kocsit... és akkor a finomhangoláshoz még nem is nyúltál: keréknyomástól kezdve a légterelőkön át a fékerőig állíthatsz millió dolgot... (és mellesleg számítanak is ezek a beállítások)
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #23837 üzenetére
oké, tudom... de mondjuk én ehelyett is olcsóbbat vennék... meg mellé mondjuk 8-10 doboz sört
-
mephi666
nagyúr
válasz
MasterMark #23819 üzenetére
digitális átvitel: vagy megy és szép a kép, vagy sz@r a kábel... (más lehetőség nincs) van itthon vagy 4 hdmi kábel, de ezek közül a legdrágább talán az volt, amit tibi csokiért cseréltem
#23836: itt x360-ról meg felkonvertált 720p-ről beszélünk... amikor a legócskább 1.4es kábelt meg lehet fillérekért kapni és az is átviszi a 3d-t meg a 4k-t 30fps-el
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathBat666 #23815 üzenetére
...akkor tegyél a kosárba egyet a legolcsóbb hdmi kábelből is és jó lesz
-
mephi666
nagyúr
na, írtam game-nek az 1hónappal ezelőtt visszaküldött quake4 kapcsán, hogy akkor most mi van? nyomatták a sablonleveleket sorban, hogy küldjem vissza, refund/újraküldés lesz, visszafizetik a postát... azóta semmi nem jött tőlük: ha ezt tudom, lesz@rom a 3fontos játékot és megtartom a polcon úgy hibásan... nem küldözgetem nekik vissza önköltségen 1700ért
...meg azóta rendeltem mást és 3 hét után még nem érkezett meg... problémák lehetnek náluk, mert máshonnan meg rendre jönnek a cuccaim?
hogy is van ez a postán, hogy ha ajánlva küldöm és elb@sszák, akkor 3szorosan fizetik vissza a pk-t?
(3x1700 kárpótolna)
-
mephi666
nagyúr
válasz
diablo1984 #23717 üzenetére
ja, nekem is felsőkategóriás samsungom van... ez a junosztot is alázza rendesen
-
mephi666
nagyúr
válasz
woodbear #23678 üzenetére
survival edition?
én pár hónapja részben emiatt csináltam egy polcot, hogy felférjen rá minden, ne pedig összevissza legyenek (tr ott figyel középen)
-
mephi666
nagyúr
válasz
wertigo1984 #23657 üzenetére
ebből a szempontból igen
viszont az első és második résznél is van csomó acsi, amit meg casual-on érdemes összehozni, hacsak nem multizik az ember... (pl az az acsi, amikor az első részben 3ellent kell egyszerre ölni, 10szer... ez szvsz insane-en elég körülményes... vagy a 2. részben összeszedni 200ezer killt)
#23658: ja, ezt el is felejtettem
neki kellene állnom a gears2-nek insane-en, de tegnap céges évzáró vacsora volt és rohadt másnapos vagyok
egyelőre sörrel gyógyítom magam és filmeket nézek
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23654 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
Remi1234 #23563 üzenetére
120k? nemár... fél perc alatt ezt találtam:
Xbox 360 E 250 GB + Kinect + Adventures + Kinect Sports 2 + Forza Horizon Bundle + Kinect Party
Házhozszállítás: Raktáron
88.290 Ft...ez talán nem is a legjobb ár, de új E-s verzió, féltucat játékkal
ui: ezt figyelembe véve én azt a 250est kinect-el, 2 kontrollerrel 1évesen olyan 55-60 környékére lőném be reálisan... (a 45 meg egy kimondottan jó ár... lehet gyorsan akar tőle szabadulni a tulaj, mert le van égve)
-
mephi666
nagyúr
nekem is eddig minden megjött, szintén 20-30 rendelés után... most pl kínából rendeltem kocsiba menetrögzítő kamerát 4ezerért alig 1 hónapja és ma jött meg
...zürichből
...viszont szintén 1hónapja rendelt, nov24én feladott gears3ce+bf3 pakk nem akar megjönni game.co-ról
...2.5hét telt el feladás óta és ennyi idő nem szokott kelleni általában (gondolom meg fog jönni, csak késik kicsit előtte)
-
mephi666
nagyúr
listám:
Alan Wake (dobozos)
Aliens vs Predator (dobozos)
Assassin's Creed II (GoD)
Assassin's Creed® III (GoD)
BioShock (GoD)
C&C Red Alert 3 (GoD)
Call of Juarez (GoD)
Castlevania LoS (dobozos)
Castlevania SOTN (GoD)
Clash of Heroes (GoD)
Clive Barker's Jericho (dobozos)
Condemned 2: Bloodshot (dobozos)
Crackdown (GoD)
Crysis® (GoD)
Dead Island (dobozos)
Dead Rising 2 (GoD)
Defense Grid (GoD)
DiRT 2 (GoD)
DMC HD Collection (GoD)
Doritos Crash Course (GoD)
Doritos Crash Course 2 (GoD)
Fable III (GoD)
FAMILY GAME NIGHT 3 (GoD)
Forza Horizon (GoD)
Forza Motorsport 3 (dobozos)
Forza Motorsport 4 (dobozos)
Gears of War (GoD)
Gears of War 2 Limited (dobozos)
Halo3 (GoD)
Harm's Way (GoD)
Hexic HD (GoD)
Iron Brigade (GoD)
Kinect Adventures (dobozos)
KS: Season Two (GoD)
Magic 2013 (GoD)
Mass Effect (GoD)
Max Payne 3 (GoD)
Mirror's Edge™ (dobozos)
Mortal Kombat (dobozos)
Ninja Blade (dobozos)
Rabbids A&K (GoD)
RainbowSix Vegas (GoD)
RESIDENT EVIL 5 (dobozos)
Skyrim (GoD)
Spartacus Legends (GoD)
Tekken Tag Tournament 2 (we are tekken edition) (dobozos)
The Darkness 2 (GoD)
The Maw (GoD)
The Orange Box (GoD)
Tomb Raider SE (dobozos)
Toy Soldiers (GoD)
uDraw: Instant Artist (dobozos)
Wolfenstein 3D (GoD)
XMen Origins Wolverine (dobozos)
Your Shape: FE 2012 (dobozos)úton: gears3 ce, bf3, wh40k space marine, fallout3-nv, ninja gaiden2...
-
mephi666
nagyúr
válasz
joysefke #23322 üzenetére
spoiler:
nekem berserker-es részek közül asszem az utolsó előtti (az utolsó - a vonatos - pite, ott 1 elugrás kell meg utána megnyomni egy gombot, de bőven van rá idő) volt a nehéz, ahol pár termen keresztül kell csalogatni, majd az utolsó üvegház-szerű teremben először oszlopnak kell vezetni, hogy kitörje az oszloppal együtt a plafont és rálásson a műhold, majd mehessen a hammer of dawn
ilyen oszlopból van vagy 6-8, meg mellette olyan részek, amit fedezéknek is lehetne használni... itt félreugrással gyakran fedezékbe ugrott a karakter, majd mire kijöhettem volna onnan, már agyon is csapott a szemét
-
mephi666
nagyúr
válasz
wertigo1984 #23319 üzenetére
spoiler: a berserker?
az elől félre kell ugrálni... (vagy nagyon lassan kell lépkedni, ha még nem vett észre... "vak, de a szaglása és a hallása nagyon jó") általában csak a hammer of dawn viszi, bármi mással lőhetnéd reggelig is... (insane-en 3szor kell megszórni vele a fejét, hogy kidőljön)
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23296 üzenetére
na, ez nem váratott sokat magára... sniper helyett lancert vittem és blind fire-el jó adag sebzést ki lehet osztani... mellesleg célozni is könnyebb...
szabadidőben megkeresem az elmaradt cogtag-eket és jöhet a 2. rész insane-en
(single acsik meglesznek, multi meg nem foglalkoztat)
#23314: thx
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23296 üzenetére
pár tippet találtam, amit már tegnap is néztem:
"I found easiest on insane with a full torque bow and 9-10 perfect reloads, he's done before he ever even gets to the cement blocks, you just have to make sure you can perfect reload and hit him 10 times in a row haha"
...haha, 11 lövést ereszthetek a bow-val, úgy áll a mentés... tegnap egyik körben nagyja perfect reload lett és felváltva nyomtam sniperből... 8-10lövés mindkettőből és még élt... (mondjuk nem kimondottan fejre ment)
"Glitches are for noobs. Beat it on insane solo with no problem. Torque him then snipe his head and repeat. Dead in minutes."
...szívesen megnéznék egy ilyet élőben, mert szép ez a recept, csak kivitelezze úgy, hogy közben oldalbalövi párszor a reaver, vagy raam és izeg-mozog a célkereszt (tényleg baromi rövid ideje van az embernek kidugni a fejét a fedezékből és célozni, mert insane-en pár lövés és kampó)
...így tényleg csak akkor lesz meg, ha egy körben összejönnek szépen a fejlövések, meg minden talál elsőre, közben pedig nem is darálnak le...
de ez meg sok-sok próba
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23293 üzenetére
castlevania is (szinte) lehetetlen volt 100 %-ra (paladin fokozat+minden trial), mégis összejött és örülhettem
gears1 hasonló szisztéma... teszek pár kört, ahogy időm adja, de ez a hét összevissza lesz nagyon, nem hinném, hogy sikerül... (mindenesetre ez a boss bekerül a "kedvenceim" közé, az már biztos
ritka egy ocsmány jószág... és nem a kinézetével van a bajom)
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23289 üzenetére
...thx, de ma nem is igazán jó meg szólóban akarom legyalulni a fejét
pár tipp viszont jó lenne, mert aszerint próbálkozok, amit olvastam, de hátha másnak más módszer jött be... olyan érzésem van, hogy lesz itt még pár tucat próba, mire összejön...
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23271 üzenetére
...ja, van: hogy az a varjas b*zi nem akar kifeküdni
tippeket elfogadok hozzá, ki milyen taktikával tudta hidegre tenni insane solo-ban (nem szeretek félbehagyni játékot... főleg nem így a végén)
olvastam neten pár dolgot, de egyik se jött be
ui: úgy érzem csak próbálgatással fog menni...
de frusztráló, hogy már majdnem minden fegyvert beleürítek és még mindig nem akar eldőlni
-
mephi666
nagyúr
hát ez a gears insane-en feladta a leckét... act1-2-3 pörgött, néhány checkpointnál pár restart, de haladt... act4 már húzósabb volt, főleg a fenix rezidencia, amikor védeni kell és masírozik be boomer, néhány íjász meg több tucat sorkatona... (itt szívtam vagy 1.5 órát) ...majd a végén raam, akiről gondoltam, hogy nem lesz egyszerű: próbáltam skillből elverni... 11löket van az íjban, meg se kottyan neki hogy felváltva osztottam messziről ezzel meg a fullos sniperrel... aztán néztem a glitch-et, amivel párszor sikerült beakasztani: ilyenkor 4gránát ment alá meg felváltva 8-10 lövés az íjból meg a puskából (fedezékből "blindfire", de 100% hittel) ...túllőttek a célon ezzel a bossal... irgalmatlan mennyiségű hp-je van, a varjai leeszik a fejemet 1 pillanat alatt, a minigunból néhány lövés és végem... ha pedig testközelbe ér, instant halál... a reaver-ről akkor nem is beszéltem, ami a "glitches fedezékben" megbújva is el-eltalál...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest