- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
Evil Snowman #35475 üzenetére
Voltmar egy parszor!
Amugy meg megerdemlik. -
aram01
nagyúr
válasz
Evil Snowman #33542 üzenetére
köszi, rárepülök
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
Evil Snowman #31607 üzenetére
Be is szereztem!
Nagyon kíváncsi vagyok rá, a Legend, Underworld tetszett (a sok hiba ellenére).
-
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman #31606 üzenetére
Azokat a portokat a Live használja.
Most akkor mit is akar? De mindegy is...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Evil Snowman #30008 üzenetére
Na te is jópofi vagy.
Képzeld el, minden délelőtt kint vagyok velük 2-3 órát, délután meg ugyanígy. A fejem már olyan barna, mintha nyaraltam volna.
De ettől még este sokszor ugrálni támad kedvük.
És képzeld el, télen meg szar időben nem vagyunk kint ennyit, és akkor meg pont jó, hogy van mire ugrálni, mert még így is akad feles energia, ami előbb futkározásba, később verekedésbe torkollik.
És azt is képzeld el, hogy volt trambulinunk is bent, amin ugrálhattak, de az magában elég unalmas, így azon alig ugráltak. Így eladtam.
És azt is képzeld el, hogy ha nincs kedvük xboxozni, meg odakint is szar az idő, akkor a gyerekek garantáltan üvöltenek, verekednek, rohangálnak, random ismétlődő sorrendben.
Persze ez nem megy nonstop, mert szoktunk legózni, fakockázni, kisautózni, gyurmázni, mesét nézni, (stb) de ezek nem vezetik le az energiáikat. Még az sem, ha én kergetőzök velük a lakásban. Kis pihi, és a fiam garantáltan elkezd balhézni vagy a nővérével, vagy a húgával. Úgy 4 évesen.Remélem ennyi elég a családomról.
Kanyarodjunk oda vissza, hogy csak a szar gombnyomogatós gyilkolós játékokat nyomják, míg a kinectben itthon elég szegényes a kínálat. Azok közül a jobbak meg is vannak. Már eleve olyan csomaggal vettem a 250 gigás xboxot, amiben voltak kinect játékok is. Aztán még vettem vagy 6-ot.
Én örülnék egy Zumba kidsnek is, de hónapok óta nem bír ideérni, hogy letöltősben megvehessem.
Nem tudom minek szívózik a microsoft. -
negyven2
veterán
válasz
Evil Snowman #29904 üzenetére
Pontosabban, ha veszel 2 meghatározott játékot akkor választhatsz egy harmadikat ingyen egy listából. Ja és csak US only.
-
toza
senior tag
válasz
Evil Snowman #29856 üzenetére
mit nem gondoltam komolyan?!..elkertek a cimem meg tel szamot..egy xaros parental lock miatt..ez kicsit gaz sztem..
-
robagp
tag
válasz
Evil Snowman #29672 üzenetére
Ha véletlenül megnézted volna az eredeti kérdésem, ott véletlenül láthattad volna, hogy nem a visszaigazolással van gondom. Mert minden rendben volt. De pár hónap után ismét el kezdte feldobálni......
Ez nanáááá, hogy felhasználó hiba, mi más lenne! Hogy is képzelhettem, hogy a szent cég hibázhat? -
dilipok
veterán
válasz
Evil Snowman #29670 üzenetére
igenis az ms egy fos kapitalista ceg, semmit nem tudnak rendesen megcsinalni. Inkabb idegesitik a szegeny usereket feleslegesen
Jo lenne ha elfogadnad mar
-
Nescafé
őstag
válasz
Evil Snowman #29333 üzenetére
Igen jó volt, én is köszönöm mindenkinek
-
kenny123
addikt
válasz
Evil Snowman #29333 üzenetére
Sziasztok!
Valahogy legálisan lehet szerkeszteni a játék mentéseket a profilokon?
Már kismilliószor kijátszottam a dead space szériát (más profilon, más gépen), és megint rámjött hogy pár páját kijátszanék, de nem akarom az egészet előről kezdeni. Hatalmas játék, kár hogy a végét elrontották..Ötlet?
-
norbi2010
őstag
válasz
Evil Snowman #29254 üzenetére
Feleslegesen tenné, kb. másfél éve engem is figyelmeztettek, mivel "rontottam" az üzletét valakinek aprón, próbáltam megmagyarázni de semmit sem értem el vele.
-
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman #29252 üzenetére
Azért kedves, nem?
[link]
-
StLui
veterán
válasz
Evil Snowman #29228 üzenetére
Igen ilyesmi volt, több email címet nem fogadott el, csak a telefon maradt, csak ezért nem akartam már egy hetedik emailt is csinálni csak ez miatt, erre kaptam hangüzenetben a négyjegyű kódot, amit elfogadott, erre pár alkalom után most simán az email cím-jelszót kéri ,ezt nem fogadta el most hibaüzenettel, de egy kissé fárasztó, hogy minden egyes játszani próbálkozásnál valamit be akar pötyögtetni velem azon a pont erre kitalált kontrolleren keresztül, és most el sem fogadta. Amúgy meg pont ezen semmi védeni való, se gold nem volt rajta soha, se beváltható pont se online megvett játék, bezzeg az enyém ami tele van ilyenekkel, azzal nem foglalkozik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman #29195 üzenetére
Azért köszönjük. Igen van néhány ember akik egy köszönömöt sem képesek betolni, ezt már páran megtapasztaltuk itt.
-
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman #29195 üzenetére
Mi azért köszönjük.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Evil Snowman #29192 üzenetére
legalább beírná, hogy elvitte, aki elvitte már
-
Prof01
veterán
válasz
Evil Snowman #29182 üzenetére
Én is köszönöm! Benne vagyok egy kis játékban ma is!
Gabor1985: Így oldották meg a fejlesztők. Egyszerre használja a dvd-olvasót és a HDD-t. Gondolom ezért nem lesz belőle digitális változat sem.
-
Nescafé
őstag
válasz
Evil Snowman #29182 üzenetére
Nállam is ez lesz szerintem
-
Nescafé
őstag
válasz
Evil Snowman #29172 üzenetére
szuper
-
válasz
Evil Snowman #29164 üzenetére
Ugyanezt eljátszották PC-n is, de ott legalább meg lehetett venni online első naptól, egy-két helyen még 30% kedvezménnyel is az Origin árhoz képest.
-
Romeo619
senior tag
válasz
Evil Snowman #28762 üzenetére
Köszi a linket megnéztem
Én meg azután hogy kapok segítséget megköszönöm
-
Nescafé
őstag
válasz
Evil Snowman #28740 üzenetére
Nekem is elő van rendelve
-
Nescafé
őstag
válasz
Evil Snowman #28737 üzenetére
Akkor kijött a titanfall?
Nem április 11 a megjelenés -
Damage401
senior tag
válasz
Evil Snowman #28737 üzenetére
Kösz, hogy szóltál
-
Gebriel
veterán
válasz
Evil Snowman #27670 üzenetére
Semmi..kevertem a Dark Souls-al.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Evil Snowman #27670 üzenetére
A COD-hoz meg a Fruit Ninjához képest. Túl sokat beszélnek benne, ráadásul angolul, figyelni kell, meg olvasni egy csomót, aztán ott van az a fenenagy szabadság, nem csőben játszódik az egész... Én megértem, tényleg nem való mindenkinek.
(#27663) Nescafé: Ki ne hagyd! Párszáz játékórát simán bele lehet tenni, csak búcsúzz el mindenkitől, aki számít, mielőtt leülsz játszani, mert egy ideig nem fognak utána látni.
(Ez persze akkor érvényes, ha szereted az RPG-ket.)
-
Gebriel
veterán
válasz
Evil Snowman #27134 üzenetére
Igen igazad van, az sem túl egészséges. de hidd el meglehet találni a középutat.
És véleményem szerint leginkább ezt azok szülők tudják, akik ők maguk is kezükbe fogták, fogják a kontrollert. -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Evil Snowman #27125 üzenetére
Nem az számít hogy van-e a gyereknek xbox meg tv a szobájában hanem az hogy mennyit használja és milyen játékokkal játszik rajta vagy épp milyen filmeket néz. Heti 2-3 óra játék nem árt egy 5 évesnek sem. Főleg ha neki való játékkal játszik. Viszont egy GTA5 nem gyereknek való és nem azért mert félő hogy később az utcán lövöldözik hanem azért mert lelkileg viseli meg és talán ettől pisil be 10 éves koráig.
-
Gebriel
veterán
válasz
Persze, hogy nem létszükség,
de hidd el Xbox mellett ugyan, úgy legóznak, sportolnak HA a szülő erre mind oda figyel és nem engedi, hogy kocka legyen a gyerek.
Nem kell, hogy egyezzen a álláspontunk természetesen, de nem minden fekete és fehér.
PeaceSzerk: Aki meg az említett korosztálynak GTA V-t vesz játszani, azt tarkón kéne lőni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Nem volt még 6 éves gyereked.
-
Gebriel
veterán
válasz
Evil Snowman #27116 üzenetére
Senki sem beszélt kiközösítésről, se arról hogy lenézik ha nincs saját gépe
Ne ferdíts!!!
Nem arról volt szó, hogy a legjobb és legújabb cucca legyen meg.. kár túl fújnod a dolgot.De az, hogy ma már egy hat éves gyerek, minden gond nélkül bekapcsolja a gépet, be loginol (win), és elindít a YouTube-on mondjuk egy mesét, nem tartozik a csodák közé.
Az pedig hogy ennek a korosztálynak saját Xbox-a vagy számítógépe van, mi van akkor? -
Gebriel
veterán
válasz
Evil Snowman #27111 üzenetére
Aztán elsőbe az osztálytársai meg analfabétának nézik.
(számítógép és annak kezelése)
-
laracroft
senior tag
válasz
Evil Snowman #27107 üzenetére
Azt én is osztom, hogy egyénfüggő, de ne már hogy egy 6 éves gyerek azzal szórakozzon, hogy gyilkol, meg kurvázik!
-
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman #27107 üzenetére
Igen, ez a kép sokat elmond... Azt szeretem főleg, amikor a média beindul és minden hülyeséget írnak.
-
CrAck69
senior tag
válasz
Evil Snowman #26151 üzenetére
Rendben köszi.
Akkor nem is tudok vele mit kezdeni?
Angol marad és kész? -
CrAck69
senior tag
válasz
Evil Snowman #26148 üzenetére
ez hol van?
Ja még lenne egy kérdésem,
nekem angol az xbox menüje pedig Magyarországot állítottam be az mitől van? -
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman #25838 üzenetére
Én is láttam ezeket, de sose vennék ilyet.
Inkább Eneloop Pro-t nézz akkor már.
Tiszta Eneloop Fan Club van itt.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #25725 üzenetére
Vagy be kell tenni Plexi dobozba
Gondolom mennyire tett jót a jó öreg FAT-nak a bezártság
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman #25725 üzenetére
Ezt csináltam én is.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #25654 üzenetére
Európába 60 körül, amerikába 200as pinget mér a pingtest, és közben írja hogy packet loss.
Jitter az 3. Ezt nemtudom mi.
-
negyven2
veterán
válasz
Evil Snowman #24204 üzenetére
Annyiban igaza van, hogy a lövöldözős részek azok tényleg monoton és néha frusztráló. Már mint a játék többi részéhez képest sajnos ez a leges-leggyengébb része, mert ezen kívül minden más kimagasló. Bár igaz még nem értem a végére.
-
raziel01
veterán
válasz
Evil Snowman #24194 üzenetére
Ha valaki túl tud jutni a gameplay ratyiságán akkor elhiszem, hogy egy jó sztorijú játékot kap.
Én meguntam 3 óra alatt a végtelenül unalmas lövöldözést. Nulla a játéknak az a része. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Evil Snowman #24199 üzenetére
Én annyira kereknek érzem a történetet, hogy nem hiszem, hogy bármilyen folytatás ne rontaná le.
-
Chereiose
addikt
válasz
Nagyon jó játék! Én még tavasszal próbáltam ki, de nem vittem végig, viszont pár hete megvettem xbox-ra, s most megy ezerrel
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Végre valaki!
Életem egyik legmeghatározóbb videójátéka lett, pedig több mint 30 éve játszom videójátékokkal. -
kovsol
titán
válasz
Evil Snowman #23881 üzenetére
Mi az, hogy ilyen kaliberű játék? Ez is egy pár ezer forintos játék lesz idővel, mint a többi játék.
-
Buster17
addikt
válasz
Evil Snowman #23879 üzenetére
Én csak kétezeré venném. Lemezesbe lehet már venni ennyiért.
-
bobooo
addikt
válasz
Evil Snowman #23807 üzenetére
Felesleges. Csak 45 nap után foglalkoznak vele. Az én október 30án megrendelt kinectemmel (nem jött meg) csa ma voltak hajlandóak foglalkozni.
szerk.: Giinos-nak akart válasz lenni sry.
-
KBear
tag
válasz
Evil Snowman #23796 üzenetére
Hangulatos, reméljük a játék is ilyen lesz...
-
laracroft
senior tag
válasz
Evil Snowman #21612 üzenetére
Húúú tényleg még ez is ott lapul a winyón, de a szemét GTA mindent háttérbe szorít
-
raziel01
veterán
válasz
Evil Snowman #21612 üzenetére
2 ezret bőven megér. Én élveztem vele játszani.
Bár szerintem akkor sokkal élvezetesebb ha nem lopakodva játszol.
Lopakodásnál semmi értelme a sok megkapott képességnek. -
Buster17
addikt
válasz
Evil Snowman #19302 üzenetére
Underworldot 990ért vettem a múltkori akciókor
-
xenom0rph
őstag
válasz
Evil Snowman #18888 üzenetére
A való életben vakon is tudnál tempót autózni egy navigátorral és egy jól megírt itinerrel magad mellet . A dirt 2 megsem közelíti azt a szintet. Navigator csak azért van abban a játékban hogy azt ne mondhasd nincs benne..
-
negyven2
veterán
válasz
Evil Snowman #16726 üzenetére
-
negyven2
veterán
válasz
Evil Snowman #16721 üzenetére
-
Def26
félisten
válasz
Evil Snowman #16719 üzenetére
Nekem sem megy.
-
orion1025
őstag
válasz
Evil Snowman #15588 üzenetére
Velem sem volt még ilyen gond Energizer mellett.2 hónap állás után is lehet használni.
-
kovsol
titán
válasz
Evil Snowman #15583 üzenetére
Nekem az Energizer tölthető elemem fél év állás után se szokott lemerülni. Tovább nem próbáltam még.
-
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman #15583 üzenetére
Az Eneloop lényege, és értelme ez.
Nagyon hosszú ideig tartja magát.
5 év után a töltés 70%-a még megvan... [link]
-
dilipok
veterán
válasz
Evil Snowman #13860 üzenetére
azt azert erzed, hogy nem kell amerikainak lenned, hogy szankciokkal elhessen ellened egy amerikai ceg, aminek te elfogadtad az osszes altala tamasztott feltetelet, majd megszegted azt. Biztos lehetsz benne, hogy a "megszeges" merteketol fuggoen fellepnenek ellened.
-
raziel01
veterán
válasz
Mint mondtam egy magyar fórum acc alapján a kutya meg nem mondja, hogy te Live-on a kovács jancsika vagy. Ha valaki csak ír róla azzal totálisan nem fognak törődni.
-
bobooo
addikt
válasz
Van magyarországi Microsoft, ők meg jogi útra vihetik az ügyet
-
negyven2
veterán
válasz
Evil Snowman #13858 üzenetére
én úgy tudom, hogy accot nem tiltanak, max örökre kizárnak mindenfajta tesztelésből. illetve természetesen akár jogi útra is terelhetik az egészet.
-
pzstm
titán
válasz
Evil Snowman #13856 üzenetére
megmaradni nyilván megmarad, sőt szerintem a felrakás is megoldott lesz, de majd kiderül
-
negyven2
veterán
válasz
Evil Snowman #13852 üzenetére
Viszont tudod, hogy ha megjön akkor onnantól nem nagyon lehet róla beszélned. még mások által készíttet Youtube videókat se szabad mutogatnod.
Amúgy engem emiatt tévesztet meg, hogy azt hittem már megkaptam:
"I’ve signed up but haven’t received the update. Why?
It will take up to two working days (Monday-Friday) for the update to download to your console once you’ve completed the on-console registration application. You'll know that you’ve received the update and you’re in the beta when you see the “beta” channel on your Dashboard." -
Blyan
félisten
válasz
Evil Snowman #13852 üzenetére
Már most hasonló, nem?
-
Luzso
tag
válasz
Evil Snowman #13483 üzenetére
De én megvettem annyiért! És most újra engedte letölteni úgy, hogy az 500 ft-ot levonta! Tehát: 2-t fizet, 1-et kap... Na mingyá' felhívom őket
-
Buster17
addikt
válasz
Evil Snowman #13453 üzenetére
De még holnap reggel megtudom venni ha látom az aznapi akciókat, hogy milyenek.
(#13455) Dave™
Az már korrektebb.(#13456) Def26
legalább 1990 lehetett volna.
Igaz az előző akcióban a Borderlands kettő is ennyi volt most meg 990 volt. Lehet a Crysis 3 is majd lemegy ennyire a köv. akciózáskor -
Gombinyó
őstag
válasz
Evil Snowman #13311 üzenetére
Kösz a tippet. Ma úgy hagyom a gépet, aztán estére hátha lesz belőle valami.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ha netet használ a játék, akkor szünetelteti a letöltést.
-
Buster17
addikt
válasz
az a baj hogy hogy nem felém van a wifi, de ha felém fordítom akkor általában 500kb/s -al jön de állandóan visszafordítják és a másik irányba erősebb a jel. Meloztam végig a home ment szal az nem zavart be.
-
kovsol
titán
válasz
ha online játszol akkor mindig leállítja a töltést
-
Luzso
tag
válasz
Evil Snowman #13302 üzenetére
Nálam 7 játék (55 GB) még nem végzett, most kezdte az utolsó előttit. 11.50-kor indítottam el
-
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman #13238 üzenetére
De azért jó ha hagysz egy kis helyet, ha jön valami frissítés esetleg.
-
Def26
félisten
válasz
Evil Snowman #13238 üzenetére
Az xbox előre foglalja magának.
-
negyven2
veterán
válasz
Evil Snowman #13222 üzenetére
-
Evil Snowman
őstag
válasz
Evil Snowman #3712 üzenetére
Sry, de lejárt a szerkesztési időm.
Azt hiszem meg lesz a gond forrása. Telefonon most megpróbáltam letölteni egy app-ot és ezt a hibaüzenetet dobja: "Hiba történt a kérés teljesítése közben. Próbálkozzon újra később. Hibakód: 805a0193"
Rákerestem erre a hibakódra kugliban és azt az infót sikerült kinyernem több forrásból, hogy valószínűleg épp karban tartják a Market Place-t és legyek türelemmel. Remélem ezzel függ össze az Box-os letöltési probléma is. Legalább is ha a Box marketplace ugyanazon a szerveren van központilag, mint a telefonos marketplace
-
MasterMark
titán
válasz
Evil Snowman #678 üzenetére
Igen, de így is csak az eredetileg támogatott formátumok mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest