- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
-
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #41088 üzenetére
De a középső Slim 'S'-ből is kétfajta van, van fényes festésű az a régebbi és van matt festésű, ami nekem is volt, azok újabbak.
Szerk: közbe toturi is írta.
-
Sicilian
addikt
válasz
raziel01 #40835 üzenetére
A termék hibátlan volt, csak azt mondtam, hogy nem tudom használni, nálam nem működik.
Az alkalmazott simán visszaadta a pénzt. (konkrétan egy wireless egér volt )
Rádugta ott a kis gépére megnézte, mondja hogy jó működik, erre én mondom hogy oké, de nálam meg otthon nem működik, mondom neki nem itt szeretném használni, hanem otthon.
Nem fognak kijönni nyomozgatni, hogy tényleg így van-e.
Mondtam még neki, hogy ha valami gond van hívja nyugodtan a vezetőjét, megbeszélem vele..
Lehet ezt nem akarta, inkább visszaadta a pénzt !Na de nagyon elkanyarodtunk a témától és azt mondanám érdemes egy próbát tenni,
ha jó fejek a boltba, lehet egy cserébe belemennek veszteni való nincs a dologgal.. -
Sicilian
addikt
válasz
raziel01 #40831 üzenetére
Én már vittem vissza pár dolgot olyan indokkal, hogy nem jó, nem tudom használni.
Minden kérdés és kötekedés nélkül visszaadták a lóvét.. (Media Markt)Vesztenivaló nincs vele, ki kell próbálni !
StLui
Lehet, hogy nem köteles, mégis visszaadták a pénzt.
Jogilag lehet, sőt ezek szerint rosszul tudtam, de az élet meg azt mutatja, hogy mégis így működik.
De a Media Markt visszaadta.
Akkor ezek szerint jár nekik egy nagy piros pont és ajánlom őket bátran.. -
-
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #40801 üzenetére
1-et megnéztem az elindult .
-
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #40799 üzenetére
A letöltött játékokat szeretném a gépen hagyni !
Most ott járok, hogy a savefilokat és a profilomat letöröltem.
Formázni nem akarok, hogy megmaradjanak a letöltött játékok.
Ez így akkor elég ? -
Sicilian
addikt
Gép eladásnál, elég a profilomat törölni, hogy ne látszódjanak a személyes adataim ?
Vagy még máshol is kell törölgetni ? -
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #40758 üzenetére
A fiókommal belépve az eszközöknél van egy olyan, hogy törlés.
Ebből gondoltam, hogy lehetne, már csak az a kérdés, hogy újra lehet-e regisztrálni a gépet,
addig nem törölném amíg nem derül ki, mert akkor ugrana a további gari.
Na mind1 hétfőn megpróbálom megtudakolni telefonon.Azért köszi a választ.
-
Sicilian
addikt
válasz
Sicilian #40744 üzenetére
Előzőre nem jött válasz, talán erre..
Ha a beregisztrált gépet törlöm a profilom alól és az új vevő beregisztrálja újra a garancia miatt,
akkor gond esetén ugye tudja Ő intézni a garanciáztatást.Ezt meglehet így csinálni, vagy rosszul gondolom és nem lehet másik profilhoz újra regisztrálni a gépet ?!
-
Sicilian
addikt
X360-at ha elakarom adni, elég a profilomat letörölnöm róla és mást nem kell vele csinálnom, hogy személyes adataimhoz ne férjenek hozzá, ugye ?
Vagy kell még vele valamit csinálni ? -
Sicilian
addikt
válasz
Döglött Róka #40556 üzenetére
Szoktam..
obalix:
"(célzásnál belassít és rásegít, nagy hitboxok) és az sem véletlen hogy egy rakás olyan fps/tps van ahol be kell valami mögé bújni és onnan lőni az ellenfelet"Na pont így szoktam, csak így megy, egyébként meg...
-
Sicilian
addikt
Én amióta konzolom van nem játszok Fps-t, egyszerűen szokhatatlan számomra a kontrolleres irányítás.
Nem teljesen igaz, hogy megszokható és gyakorlás kérdése. Ember függő is !
Évek alatt nem tudtam ráállni, inkább elkerülöm messze az Fps játékokat.. -
Sicilian
addikt
válasz
tomee007007 #40425 üzenetére
Kár hogy megint nincs olyan, ami érdekelne..
-
Sicilian
addikt
válasz
Romeo619 #40349 üzenetére
Engem a One topikban már kiokosítottak..
Elvileg a One bekapcsolásánál megkérdezi, hogy van-e már profilod és azt ráteszi a gép magától, ha akarod. Nekem is ez volt a kérdésem, hogy maradhat-e a 360-on és a One-on is, elvileg igen. Viszont, hogy egy időben lehet-e használni a profilt két különböző gépen azt nem tudom.
Szerintem nem ! De valaki, aki biztosra tudja, majd megmondja. -
Sicilian
addikt
Érdekes megpróbálom regisztrálni, azt mondja már regisztrálva van, de jobb oldalt meg semmilyen regisztrált termékem nincs.. Mind1 nem foglalkozok vele, azért egy próbát megért.
-
Sicilian
addikt
Persze, nem volt vele semmi gond, csak reménykedtem hátha életképes így is a garancia.
Kíváncsiságból lehet megnézem majd. -
Sicilian
addikt
válasz
Döglött Róka #40207 üzenetére
Árba jó, csak kár, hogy nem tudok az ilyenekkel játszani, nem nekem való.
-
Sicilian
addikt
válasz
tomee007007 #40205 üzenetére
Eddig semmi, ami igazán érdekelne..
-
Sicilian
addikt
Lenne 1 noob kérdésem ? Elvileg a neten belépve letöltöttem profilomhoz ONE-ra az Ac 4-et.
Mivel nincs meg még a ONE, valahol megtudom nézni, hogy tényleg hozzáadta-e a profilomhoz ? -
Sicilian
addikt
válasz
Arolotifar #40040 üzenetére
Eurót átszámolva néztem úgy kb. 12.500-ra jött ki.
raziel01: Jó ez azért más ! Erre én is azt mondom megéri.
-
Sicilian
addikt
válasz
Arolotifar #40033 üzenetére
-
Sicilian
addikt
válasz
Arolotifar #40028 üzenetére
Az első boltot megnéztem itt Pesten, 1000Ft-al olcsóbb a linkelt oldalon. Én nem kutakodok senki pénztárcájába, de ilyen különbségeknél inkább gondolok az itteni emberekre és megélhetésükre stb..
3-4 forintos különbséget simán megérteném, de ezer forint.. -
Sicilian
addikt
válasz
Döglött Róka #40025 üzenetére
Itt a 10euros 1hó gold jóval többe kerül, mint bármelyik magyar konzolboltba, miért nem őket támogatjátok, hogy náluk veszitek meg. Nem beszélve arról, hogy ezáltal a magyar gazdaságot is..
-
Sicilian
addikt
Én nagyon-nagyon gondolkodom, hogy a Forza 6-tal behúzok egy One-t !
-
Sicilian
addikt
Csak letisztázzuk, megnéztem a collector's leírását és tényleg nincs rajta +HD tartalom !
(Annó nekem is ezt mondták, de majd jól le is bas.zom az illetőt, aki megtévesztett.)
Mindenki örülhet, hülyeséget írtam, de legalább utánajártam és megnéztem.2.lemezen + Autovista bemutatóterem van + 250 extra autó van rajta.
-
Sicilian
addikt
Már nem enged szerkeszteni..
Neten találtam leírások között, úgy látszik ebben különbözik és tényleg csak 1 lemezes.
"A Forza Motorsport 4 Essentials Edition a normál verzió limitáltabb kiadása, melyben minden lehetőség, pálya és mód elérhető, azonban az eredeti játékban szereplő autók közül csak a 320 legjobb található meg."
Nagyon sokan ezt árulják, érdemes tudni róla !
-
Sicilian
addikt
válasz
desolator #39851 üzenetére
Ha Forza4-et veszel a dupla lemezes változatot vedd meg, mert az a második lemez telepítésével felpakolja a HD textúrákat is, úgy még szebb a játék. Szimpla lemezes gondolom, csúnyább is emiatt valamivel..
Egyébként lassan, de biztosan haladok a Forza4 eseménylistámmal, bár baromi sok verseny van még hátra.
-
Sicilian
addikt
Rise Of The Tomb Raider jön X360-ra is..
-
Sicilian
addikt
Van megint egy felesleges kódom !
Splinter Cell Blacklist:
- Bonus map: Dead Coast, Billionaire's yacht single player-be is használható !
- 1 Upper Echelon Suit
- 1 pair of gold goggles
- 1 pair of ghost bootsa kódot játékon belül lehet beváltani.
2VM - D6LD - 6ND4 - 4Q6J - DX7A
-
Sicilian
addikt
válasz
fényelőkész #39661 üzenetére
Előfordulhat, hogy nem szellőzik rendesen a gép és túlmelegszik, ezért esetleg kifagyhat !
Nálam a nagy melegbe ritkán megesik.. -
Sicilian
addikt
Ha valakit érdekel az
ALIENS COLONIAL MARINES-hez egy extra lefűrészelt dupla csövű shotgun, akkor vigye:KH4RJ - QPC3T - PJG49 - 96JM2 - THXTZ
-
Sicilian
addikt
XBOX 360 GRID AUTOSPORT DLC: TQJQR-3R9VP-4RYPF-3QGWQ-MVQDZ
-
Sicilian
addikt
Hogyha nem használtat akarsz, akkor szinte csak "S" és "E" gép közül tudsz válogatni.
Az "S" régebbi az "E" az a legújabb, hasonlóan néz ki, mint az Xbox ONE azért adták ki, hogy hozzászoktassanak a ONE kinézetéhez.
Az "S" kicsit megtört formája van, olyan, mintha egy "X" lenne a gép formája.
Az "S" és "E" között a csatlakozókban van különbség, azt ki tudod guglizni, hogy pontosan mi, most nem tudom fejből megmondani neked.
Én annó inkább "S" vettem, pedig már Rengeteg "E" volt a piacon, mert volt valami különbség a csatlakozókba és a számukba, talán "S-be" több usb van, mint az "E-be"
Bárhol megveheted, ahol adnak róla számlát és garanciát gugléz magadnak egy lakhely szerint közel eső boltot.
Játékot új, használt bármelyik boltba kapsz.
Jó áron jatekaim.hu érdemes nézegetni, de rengeteg boltos is ott hirdet ! -
Sicilian
addikt
Sziasztok !
Hosszú hétvége alkalmából eljótékonykodok az Xbox 360 Grid Autosporthoz egy DLC kódot.
Ami a következőket tartalmazza:- Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black
- Black Edition White Ravenwest festés
- Black Edition online festés
- 10 új Prémium szponzorok és kihívásokÉrdemes lesz figyelni a topicot...
Természetesen nem mondom meg, hogy mikor fogom beírni ide 1 kommentbe a kódot ! -
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #39503 üzenetére
Na, ez aztán gyönyörűen néz ki !
-
Sicilian
addikt
Egy picit lemaradtam ezzel külső winyót is tudok használni dologgal..
Xbox ONE-ra is igaz, hogy használható hozzá külső vinyó, vagy csak a 360-ra -
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #39460 üzenetére
Második dolog engem zavart, én ki is kapcsoltam..
-
Sicilian
addikt
válasz
negyven2 #39386 üzenetére
Megnéztem közelebbről a tápot, de szétszedni nem akarnám.
Nem jutottam előrébb.
Nem látok rajta szellőző részeket (1-2 pici rés van rajta), nem hiszem, hogy az elegendő lenne a szellőzéshez,
szerintem nincs benne venti.
Ha mégis lenne, akkor mázli, hogy teljesen hangtalan. -
Sicilian
addikt
válasz
MasterMark #39374 üzenetére
Mondjuk nekem 1.5 éves matt fekete 'S' van, nem a régebbi fényes festésű !
Legalábbis én úgy tudom, hogy az 'S' széria legutolsó tagjai voltak matt feketék,
utána már csak az 'E' széria volt.. -
Sicilian
addikt
Nekem 'S' van, abba sincs venti a tápjában.
-
Sicilian
addikt
válasz
-axxon- #39336 üzenetére
Premiumnál, ha elolvasod ott írja, hogy azzal tudod kiegészíteni az alap játékot mindenféle dologgal.
Ha nem jelent meg digitálisan, lemezen kell megvenned és ez az aktiváló kulcs fogja aktiválni a többlet tartalmakat a játékhoz, ami a lemezen rajta van, de ha nincs hozzá aktiváló kulcsod, addig nem tudod használni. -
Sicilian
addikt
válasz
Studiossrác #39198 üzenetére
Szerintem nem, ilyenkor azok nem szoktak ingyenesek lenni, de jó is lenne !
-
Sicilian
addikt
Volt ma egy system update..
Most már a neved és a gamer pontok után a jobb felső sarokban mutatja azt is, hogy mennyi lóvé van a számládon, mármint feltöltve gondolom.
Na ez egy hasznos dolog számomra, ennek örülök !Egyébként meg zsír, hogy 30-adika van és már lehet a Mafia 2-őt tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest