- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
válasz
fireproof #38676 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy amelyik játék érdekel megveszem boltba.
Gyorsan végig játszom a single kampányt és utána azonnal eladom, mondjuk egy ezressel olcsóbban.
Így tulajdonképpen 1000-1500 Ft-ért minden új játékot meg tudok nézni, ennyiért még egy moziba se tudok elmenni.. -
Ispy
nagyúr
válasz
fireproof #38624 üzenetére
Én is sokat szívtam wifin, aztán bedugtam a kábelt a box seggébe és rögtön lejöttek a játékok.
(#38626) raziel01
Ugye az megvan, hogy kell kinect is? Az, hogy mire mennyit költeni marhaság vagy sem döntse el mindenki saját maga. Szerintem egy új konzolra költeni 160k marhaság, főleg, hogy a játékok is sokkal drágábbak rá.
Mint írtam a 2-3-4 éves játékok akinek megfelelnek, az nyugodtan vehet 360-at, több száz játék közül lehet válogatni, fillérekért. Aki az új címekkel akar játszani, annak nyilván jobban a zsebébe kell nyúlnia.
-
szabacsik
őstag
válasz
fireproof #36604 üzenetére
MX vs. ATV Alive a free most, 16.ától meg a Witcher 2
-
StLui
veterán
válasz
fireproof #33614 üzenetére
Itt érdeklődjél, nagyon komolyan tolják a srácok, egy ideig játszottam én is velük. Van "élő" verseny, köridőzés, mindenféle. Én is fenn vagyok néha most, van goldom a fiam nevén, R2D2Barni néven, a sajátom StLui, de ezen csak a jövő hónapban lesz gold
-
norbi2010
őstag
-
MasterMark
titán
-
Prof01
veterán
válasz
fireproof #31718 üzenetére
Gyenge a hardver. A fejlettebb op. rendszer, multitasking, videofelvétel lehetősége is még elvesz az erőforrásból.
Hogy miért nem tervezték erősebbre? Ez jó kérdés.
Szerintem az életpályájuk jó ha 5-6 év lesz. Az X360/PS3 is már nagyon visszatartotta a játékok fejlődését, pedig ott nem egy közepes teljesítményű PC X86 architektúrás hardverről beszéltünk. -
negyven2
veterán
válasz
fireproof #31714 üzenetére
Hogy kicsit pontosítsak, a hiba kvázi abból adódik egyrészt, hogy mivel gondol HDMI-n keresztül kapcsolódsz a monitorhoz így az a jelet digitálisan küldi ki és ezen nagyon meglátszik a 720p-s recék (ugye a box natív 1080p-re van állítva? Másik probléma ilyenkor (de ez általában TVk-nél fordul elő), hogy túl magasra veszik az emberek a képélesség és ez dobja meg. Illetve vehetsz hozzá egy MS gyártmányú HD VGA kábelt és ezen keresztül használód mert az analóg jel miatt kicsit "homályosabb" lesz a kép, és emiatt kevesebbek fog tűnni a rece.
-
Prof01
veterán
válasz
fireproof #25429 üzenetére
Igen, ugyanúgy kontrollerbe kell dugni, viszont a játék hangjával együtt, egy helyen hallod, ez a lényege. Így este nem fog senki felébredni a TV hangjára.
Egyébként a Tritton Warhead tudtommal az egyedüli headset, ami valós wireless-t tud. Még chathez a kontrollerbe se kell semmi kábel csatlakoztatni. Az ára viszont elég húzós.
-
Prof01
veterán
válasz
fireproof #24856 üzenetére
Az. Elég nagy felháborodás van a játék körül. Az EA leállíttatta a DLC-k készítését is, amíg ki nem javítják a hibákat az alap játékban.
Egyébként nagyon élvezetes játék. Nekem jelenleg a kedvenc FPS-em.
(#24839) henesa: Nálam a rekord eddig, 3 fagyás fél órán belül.
-
negyven2
veterán
válasz
fireproof #23133 üzenetére
Én megjelenés óta szinte ki se vettem (max ha 1,5-2 órát volt bent más, és az is csak azért mert ismerősömnek mutattam a RDR-t)
(#23136) Már kétszer is... Egyszer 81%-ra másodjára meg 100%-ra. azóta (október közepe) Online-ozok vele. De most majd 15-n lejár a goldom így marad a bepótolni való (sajnos Bio Inift mégse tudtam megvenni mert közbejött egy két dolog), pl a TR,
-
Algotis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest