- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #57798 üzenetére
Nem kifejezetten szeretnék az Xbox 360 ellen kampányolni, de mégis megteszem...mert bár a kedvenc generációm a zöld oldalon (kékeknél az említett PS2), mégis jobb választásnak tartom, ha valaki Xbox One vagy vagy One S -t vesz, ha nem fontosak az olyan címek, ami nem BC.
One X már drágább lenne.
Én is azt gondolom, hogy jobban járna az ezt követő generációval, mert nincs túl sok különbség árban sem. Feltéve, ha nem extra olcsón szerzi be az Xbox 360 -at.
Ráadásul One -ról több frissebb exkluzív címet ér el. Tehát választékban is jobban járna.
-
Guitar14
senior tag
válasz
negyven2 #57508 üzenetére
Kár, sajnálom mert néha azért volt 1-2 jó (most is majd a Torchlight) és igazából nekem mindegy volt hogy adnak 3 hónapig olyat ami nem csak engem de kb. senkit sem érdekelt és a 4. hónapba volt valami elfogadható annak örültem, hisz ajándék volt és amúgy se ezért fizetek elő (és más se, az biztos)
Cserébe jöhetne pár Classic játék... -
x360elite
őstag
válasz
negyven2 #57508 üzenetére
Nem is tudom!!! Régebben King of Fighters, Castlevania, Deadfall, Grid 2, Tomb Raider és társaik voltak GWG-ben, most meg "Raskulls" és hasonló szerencsétlenségek vannak, és még ezeket is elveszik
. Ehhez csak gratulálni lehet. A Microsoft is elérte a szarrágóság jéghegyének csúcsát! Az a szerencsém, hogy nekem megvan 200db értelmes GWG játék, de mi van azokkal, akik (adott esetben) mostanában kezdik konzolos pályafutásukat. Ránéznek (már ha egyáltalán microsoft terméket vesznek elsőre) a kínálatra, majd vesznek egy PS4/PS5 konzolt és (szomorúan mondom) igazuk van. Ha most kezdeném, biztosan nem vennék box-ot.....
-
masterful87
senior tag
válasz
negyven2 #56689 üzenetére
Na így máris megnyugodtam, egyértelmű a júzer error.
PC-t nem igen lehet mozgatni pörgő lemezzel, laptopot már azért mozdítottam meg, amikor volt benne lemez. De a konzol annyira kicsi, kompakt, kellett a hely az asztalon, ez egy lemezbe került.
#56690MasterMark: köszi, ma is tanultam valamit! Eszembe nem jutott, hogy az optikák között ez a fő különbség, hogy valahol a tengelyre pattintom fel a lemezt.
-
-
masterful87
senior tag
válasz
negyven2 #55217 üzenetére
Tehát ha jót akarok magamnak, akkor nem lövöm el ezt az egyszeri kedvezményes konvertálós dolgot, hanem meghagyom akkorra, ha majd egyszer egy év Goldra veszek valamennyi GPU-t.
Úgy gondolom kár lenne elkótyavetyélni ezt a lehetőséget 1 hónap Gold + 3 hónap GPU-ra.
Akkor inkább megveszem simán a 3 hónap GPU-t.
-
x360elite
őstag
válasz
negyven2 #54872 üzenetére
Ki a fene említette, hogy az x és a pro gen váltás lenne?
. Senki.
Amúgy meg a többire majd az idő megadja a választ. Remélem tévedek, de sajna nem ez mutatkozik. A one és ps4 megjelenése utáni 3. évben már pedzegették a gen váltást és az x-el és pro-val lett áthidalva a dolog, de a tény attól még tény marad... <---- Két és fél év után már javaslatok voltak a váltásra. Érezhető, hogy hamarosan a max 2 év lesz egy konzol generáció élettartama, ami nagyon gáz lenne, mert ennyi erővel nem is kellene többé konzol, hiszen nagyjából addig tart ki, mint egy videó kártya széria.
-
Tim82
félisten
válasz
negyven2 #54731 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tisztázást.
Azért nem a világ vége, ha az akciós ingyen kóddal mégsem lehet X360-ra behúzni a KOTOR-t, a 990,- Ft-os ár is teljesen baráti (a KOTOR 2-ért, Jedi Academy-ért, Republic Commando-ért is megéri nekem ennyit fizetni). Persze, teszek egy kört a supportnál, de nem tragédia, ha nem oldható meg.
-
x360elite
őstag
válasz
negyven2 #54729 üzenetére
A game pass megoldást ne keverjük már ide. Semmi köze ahhoz, ha te egy kódot beváltasz. Egyfajta játék létezik és pont. A GP-vel szerzett játékok, illetve a GWG játékok számára van egy korlátozás. Ennyi és nem több.
Ha one-on akarom megvenni, akkor azonnal, vásárlás előtt már kiírja, hogy " You can play it on your xbox one and xbox 360". Egy redeem code-al pontosan ugyanezt veszed meg.
-
Tim82
félisten
válasz
negyven2 #54682 üzenetére
Én megkaptam ezen "akció" alapján az ingyenes redeem code-ot a KOTOR-ra, csak épp X360-ra nem tűnik letölthetőnek. A boxon megpróbálva beváltani érvénytelen kód hibaüzenetet kaptam, böngészőben ugyan sikerült, csak ugye az MS honlap szerint nincsen olyan eszközöm a fiókomon, amire le lehetne tölteni. (Mókolatlan X360S, természetesen az MS/Xbox Live fiókommal be voltam jelentkezve online a konzolon.)
Nem mintha földhöz vágna a dolog, megvan PC-n (eredeti lemezen, Steam-en is) és X360-ra sem nagy összeg, amennyiért beszerezhető a Marketplace-ről, de azért bosszant. Gondolom, ha One-om lenne, azon nem lenne ilyen probléma.
-
Bogyi007
veterán
válasz
negyven2 #54653 üzenetére
Dehogy hiányzik az acsi a sima Xbox címekből. Ott még voltak olyan játékok amik önmagukban is szórakoztatóak voltak. Például amikor a Conker bekerült a BC programba azonnal vettem is meg, mivel nálam simán a Top3 platformer játékok között van mai napig.
Egy játék van amit még jobban szeretnék újrajátszani eredeti lemezen, igaz ez nem Boxos cím.
Heart of Darkness. Nincs nála jobb és szebb 2D platformer a mai napig... -
Siffredi
senior tag
válasz
negyven2 #54653 üzenetére
Maximálisan egyetértek.
Sajnos ezért van az, hogy hiába jeleznek problémát a játékosok némelyik acsival kapcsolatban, az MS csak széttárja kezeit - a fejlesztőkön múlik, hogy kijavítják-e.
Ennek ellenére azért engedtessék meg, hogy keseregjünk ezen.
@szupermacs: attól tartok, a multi napjai meg vannak számlálva a 360-as játékok esetén is...
-
szupermacs
veterán
válasz
negyven2 #52975 üzenetére
Classicon memókártyával lehetett buherálni a mentéseket pendrive-ra PC segítségével. Ami fura, hogy a Steam változatban van felhő mentés a játékban, pedig teljesen offline game. Mégis megoldották ezt a problémát.
360-on és One-on sem dobja fel a mentés helyének a kiválasztását, a Storage menüben sem lehet csinálni vele semmit, illetve One-on sem. Ott is csak a gép tárhelyére menti. MS gondolkodhatna néha, ha már kiadják a Storeban. Ráadásul patchelve X-en. -
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #52910 üzenetére
Megvásárolható a következő adag Classic Xbox játék.
Destroy All Humans! (16:9) - 2990 Ft
Full Spectrum Warrior (16:9) - 1990 Ft
Mercenaries: Playground of Destruction (16:9) - 990 Ft
MX Unleashed (16:9) - 1990 Ft
Panzer Elite Action: Fields of Glory (4:3) - 990 Ft
Star Wars: Battlefront (16:9) - 990 Ft
Star Wars: Battlefront 2 (16:9) - 990 Ft
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy (16:9) - 990 Ft
Star Wars: Jedi Starfighter (4:3) - 990 Ft
Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords (4:3) - 990 Ft
Star Wars: Republic Commando (16:9) - 990 FtBár már most megvásárolhatóak, de játszani One-on csak 26-tól lehet (360-on már most).
-
Geresics
addikt
válasz
negyven2 #52894 üzenetére
Ezek a Classic játékok hol lesznek majd elérhetőek?
Ma eszembe jutott a múltkori üzenet, rákerestem Marketen, de nem találtam a számomra érdekes játékokat. Egyáltalán 360-ra is elérhetőek lesznek? (Tudom, hogy 26-a dátum, szóval van egy olyan sanda gyanúm, hogy az miatt nem találom még...)- Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy
- Star Wars: Jedi Starfighter
- Star Wars Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords
- Star Wars: Republic Commando -
-
Geresics
addikt
válasz
negyven2 #52695 üzenetére
Nekem S-em van.
Várj! Jól értem, hogy ha bedugok egy headset-et a kontrollerbe, akkor kizárólag a multiplayerrel kapcsolatos dolgokat fogom hallani, és ha a TV hangját is hallani szeretném, akkor még egy fülest kell felhúznom?
Felmerül bennem a kérdés, hogy ha nem dugok a joyba semmit, akkor a TV-n azt nem is hallani? Mert ha hallani, akkor egyszerű: a TH-től kell hangot hoznom. Viszont akkor meg a mikrofont kell elfelejtenem?
Bocsi srácok, hogy ilyen kis értetlenke vagyok, de még tényleg új nekem az egész konzolosdi, és inkább kérdezek, mint bevásárlok valamit, amit nem is tudok használni majd...
-
x360elite
őstag
válasz
negyven2 #52396 üzenetére
Ha meglévő e-mail címmel regelsz az xbox.com-on az természetesen ugyanannyi lépésből áll mint ha az outlook-al csinálsz egy újat.
Azonban te azt mondtad, hogy most csináltál egy gmail címet és azzal regisztráltál az xbox.com-on, így viszont nagyon nem ugyanaz. Ráadásul egy szóval sem mondtam, hogy nem lehet így csinálni, csak azt mondtam/mondom, hogy egy abszolút kezdő xbox-os embernek az a legegyszerűbb, ha csinál egy olyan e-mail címet amivel egyből megvan az MS accountja is.
-
x360elite
őstag
válasz
negyven2 #52391 üzenetére
Pont ezt próbáltam elmagyarázni és ezért mondtam, hogy nem érted mire gondolok, hogy az outlook-os e-mail létrehozásával együtt létrejön az MS accountod is, ezért is fontos, hogy a mail létrehozásánál valós adatokat adj meg. Egyáltalán nem kell külön létrehoznod semmit sem az xbox.com-on, csak belépni.
Most akkor te azt mondod, hogy csináltál egy gmail címet és azzal az xbox.com-on már csak a bejelentkezésre kellett rányomni email/jelszó és belépett új fiók létrehozása nélkül? Azt nem hinném...
-
x360elite
őstag
válasz
negyven2 #52389 üzenetére
Várj, nem érted mire gondoltam. Ha csinálsz egy "akármilyen" e-mail címet, attól még egy xbox account-ot is létre kell hoznod a www.xbox.com-on. Ha viszont outlook-os e-mail címet csinálsz azzal már az xbox profilod is készen van. Simán csak be kell lépned az xbox oldalán a frissen létrehozott outlook-os e-mail címeddel és jelszavaddal, nem kell külön regisztrálnod.
-
Spíler
őstag
válasz
negyven2 #51602 üzenetére
Nagyon csodálkoztam,hogy a hűtésmódosításról nem szabad írni(semmilyen más beavatkozásról szó nem volt),minden topikban megvitatjuk a pozitív dolgokat (DAC/AMP topik-műveleti erősítők cseréje,Fejhallgató topik-kábelek,fejpárnák stb.cseréje),de nem akartam vitatkozni.Egy + ventiről miért ne lehetne írni,ez épp olyan mint egy kis elmaradott faluba nem lehet a sexről beszélni.
-
Bogyi007
veterán
-
debcamp
aktív tag
válasz
negyven2 #45374 üzenetére
Hivatalos MS XBOX oldalon az van amit HKorn írt (2TB 399$ Előrendelve, Aug 31-től elérhető.USA) Persze mire hozzánk jön.. több idő és mégtöbb $$$..
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest