- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Arolotifar #41223 üzenetére
PC-ről végig tudod vinni a vásárlást, hogy meglegyen az acc-odra a Gold-os játék.
@MasterMark: Jah, biztos a Forza 6, és a Fifa16 demó miatt van ez az egész!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Arolotifar #41220 üzenetére
Már egy ideje gond van vele 360-nál sajnos, más ügyben beszéltem a support-tal korábban, kb. 2-3 hete, akkor azt mondták, hogy folyamatban van a probléma kiküszöbölése. Lehet, hogy komolyabb a gond, mint gondolták.
Engem nem érintett, de amiért hívtam őket, azt mondták, hogy One-nál is lehetnek anomáliák a probléma miatt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #41208 üzenetére
Jó hát na.
MM.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szegedi playIT MediaMarkt akciók (ha esetleg érint valakit)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A lemezes minecraft játszható net nélkül is, vagy csak online játszható?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #40876 üzenetére
Ahogy mondod!
Pedig, ott is bizonytalan, hogy vajon mennyit állt a raktárban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sugarforce #40873 üzenetére
Amikor sokat forzáztam, kipróbáltam kíváncsiságból, hogy sima mezei Tesco-s elemet tettem bele.
Akkoriban ez nagyjából napi 2-3 óra játékot jelentett (néha kicsit többet, néha kevesebbet), persze volt, amikor nem is játszottam. Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem úgy 3-4 hétig bírta, de lehet, hogy tovább. Pedig akkor amikor belepakoltam, arra számítottam, hogy max 1 hét lesz, és lemerül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Úgy néz ki meglesz a gazdája a 360-nak.
Kérdés, ha csak a tárhelyről kitörlöm a játékokat, és kitörlöm a fiókot, az elég? (online fiók van).
Nincs kedvem szöszörészni a visszaállítással (ha van ilyen). Ha ez elég. A helyi fiókot korábban így tudtam törölni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha eladásra kerül a box, úgy is elég róla mindent törölni, hogy mondjuk a tárhely menüpont alatt törlöm a játékokat, és ott kitörlöm a fiók adatait is?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdeznék egyet, ami valszeg egyértelmű. De..
Szóval, most van 1 live fiókom, amit ugye használok egy 360-on. One-on ugyan úgy minden gond nélkül be tudok lépni, és tudom használni a fiókot, golddal együtt?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #40731 üzenetére
Lehet valamikor Nekem is szét kéne már szednem, és megnézni, hogy milyen van benne.
Kicsit hangos már, de még nem annyira zavaró.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sznyunyi #40406 üzenetére
Teljesen normális, hogy nem látsz rajta semmit pc-n. vagyis, tudomásom szerint sehogy.
Ha nagyobb a videó, mint 4,5 gb, akkor DLNA-s stream a pc-ről, persze ha megfelelő formátumú a videó. Más nem játszik sajnos.
De amúgy, igen, ezt miért? Ha van okosTV, akkor pendrive, és a pendrive-ot csatlakoztasd a tv-re.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #40280 üzenetére
A vezetékesben Nekem is csillagfejű csavarok vannak.
Magyarországi disztribútortól vettem, rajta van a hologramos matrica is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az F1 2014-ről tud valaki nyilatkozni?
NFS-eken gondolkozom, de mindig elmegy tőlük a kedvem..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#81556480 #40024 üzenetére
pl.-Cardscodes.com, ha még opciós. Mondjuk itt nem biztos, hogy megéri az 1 havi, csak a nagyobb.
- ja de közben látom, hogy "vótmá".
Izé, Én még a játékok árai miatt nem tervezek One-ra váltani.. Azért a 15-20k-s játékárak elég meredekek. Szerencsére szivárognak a "húzó címek", szépen lassan.
@Sicilian: Szerintem hagyjuk ezen kérdés politikai oldalát. - Arról nem beszélve, hogy azért el kell menni, itt kifizeti, és utána nem sokkal később kapja a kódot mail-ben.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Döglött Róka #39812 üzenetére
öhm..
Mondjuk rosszul fogalmaztam, sorry. Szóval ugye elvileg lehet majd stream-elni win10-es gépre mindent.. Vajon maga az emulátor is fogja tudni ezt az opciót?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezzel az emulátor dologgal kapcsolatban arra leszek kíváncsi, hogy Windows 10 alatt vajon hogy lesz ez megoldva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elméletileg az év végétől elérhető lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hoffman_ #39616 üzenetére
Hát lehet. Ismerősnél is ez azért volt muszáj, mert nem volt más. Megpróbálta, persze fel van rá készülve, hogy bármikor megállhat.Akkor csere. De kéznél volt, így megpróbálta.
Nézz szét aprón, vagy akár ismerősök között, hátha akad megfelelő HDD. Ha már csak egy 120/160-ast bele tudsz pattintani, már azzal is előrébb vagy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hoffman_ #39603 üzenetére
Lehet elmegy éveket, lehet megáll pár nap után.
Nem lehet tudni.
Lényegében ugyan az a helyzet, mintha PC-ben/notebook-ban használnád tovább. Ha mondjuk a 97% miatt már mondjuk lassú a vinyó, akkor lehetnek gondok.
Ha mondjuk 1 gyenbe/bad sector, miatt romlott, akkor az romolhat tovább, ha pl. 1 felpörgési hiba miatt romlott a kondíció akkor lehet, hogy többet nem fog, és vígan jó lesz sokáig, de lehet, hogy nem.
@szerk: Az állapota 97, és nem a kondíció? Hát, szintén ugyan az a helyzet, mint korábban. Kb. vagy-vagy. Fixet senki sem fog tudni mondani. Én ismerek olyat, akinél 40% körüli HDD került a gépbe, mert a gyári megállt benne, és nem volt más, és köszöni szépen (kopkopkop) megy vígan. De ez nem követendő példa.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Medocsabi #39491 üzenetére
1. Nem kell semmit telepíteni.
2. Bedugod, működik.
3. Megformázod a box-al, használod.
3+1: Meg lehet osztani a merevlemezt, hogy adott részét használd a box-al, a másik részét mondjuk pc-n, vagy más gépen.FAT32-t jelent a box-nál. DE, ha az egész vinyót box-al formázod meg, akkor más gépen nem fogod tudni használni.
Van korlát, ha jól emlékszem 2*2TB a max.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
x360elite #39260 üzenetére
Eddig, akinek bármilyen problémája volt, és telefonos segítséget kért, azt a számot hívta (+36 80 01 85 90), amit Ő leírt, és a legtöbb esetben sikerrel is járt. Akár hardveres, akár live-al kapcsolatos problémája volt.
Nyilván magyarországi support, mivel Magyarországon vagyunk.
Más ötlet nincs, ha az sem segít, akkor nem tudunk segíteni.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Másnál is eltűnt az update után a Gold "csempe" a dashboard-ról?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837 #39161 üzenetére
Nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van valami infó a májusi gold ajánlatokról?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #39099 üzenetére
Értem, köszi!
@vg: neked is!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #39096 üzenetére
Boxnál a HDCP nem követelmény?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Felpattintottam a Gold-os Judgement-et tegnap. Kíváncsiságból ránéztem, mert érdekelt, hogy mennyit fejlődött a graf a 3-hoz képest, főként a people's can fly miatt voltam kíváncsi.
A letöltéssel semmi gond nem volt.
Őszinte leszek, Nekem nagyon tetszik! (Tudom régi, már.. de az elődökhöz képest elég sokat fejlődött a graf.) Toltam neten egy partit, majdnem az lett a vége, hogy 2-ig játszottam, pedig reggel kelni kellett.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
raziel01 #38626 üzenetére
Mondjuk.. Nem tudom, de Nekem sokkal szebbnek tűnik a FH2 f&f rész, a sima Horizon 2-höz képest.
Butítás.. Pl. szerintem a Bioshock Infinite elég jól néz ki 360-on, a pc-s változathoz képest is! Őszinte leszek, sokkal rosszabbra számítottam.
Kezdésnek szerintem bőven elég a 360, a hozzá, meglévő játékokkal. Persze, sok függ attól, hogy mit szeretnének játszani.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha utólag engedélyezem a cloud save-et, akkor valahogy át tudom pakolni az eddigi mentéseimet oda?
Rájöttem.
Ez az 512MB elég?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Állandó használathoz benne lehet hagyni az USB csatiban a pendrive-ot nyugodtan?
Kezd megtelni a vinyó és lehet, hogy bepattintanék egy pendrive-ot használatra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A controller "ravaszinak" nyikorgását mivel lehet a leghatékonyabban orvosolni, a WD40-en (nem próbáltam, csak tudom, hogy az mindent megold) kívül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem tudok barátkérést elutasítani.. Valami gebasz megint lehet.
Sajnos nem tudjuk elutasítani ezt a kérést. Próbálkozzon később.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tényleg gyorsak a cardscodes-nál. THX a tippet Döglött Róka!
-
hackeeeee
Jómunkásember
És bizony ám, a PC-s változat is ingyenes!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Volna pár (lehet mások számára egyértelmű) kérdésem.
Mégpedig:
Egy fiók egyszerre 1 helyről lehet online, vagy mondjuk 2 gépről is enged bejelentkezni a live?
Ha egy online fiókkal valaki letölt egy játékot, akkor, azt a gépen más lokális profilból is el lehet érni?
A FAT gépekbe mekkora a max HDD méret?Előre is köszi a segítségeket!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Döglött Róka #38182 üzenetére
Nekem GP 2100-as van. Lehetne jobb is.
Őszinte leszek, most pillanatnyilag 2 darab tesco-s elem van benne. Sokkal rosszabbra számítottam, már benne van jó pár hete, és még mindig bírja.
Tény, nem játszok napi sok órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest