- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovsol
titán
válasz
MasterMark #57279 üzenetére
Nekem is kettős érzéseim voltak vele kapcsolatban mindig, de soha nem váltam meg tőle.
-
kovsol
titán
Nem gondoltam volna, hogy újra így beszív a Forza 3-4
Wireless Speed Wheel -t is előszedtem hozzá.PS5 meg itt porosodik a Xbox 360 mellett.
-
-
kovsol
titán
Fránya Xbox 360 Slim gépem disk meghajtója úgy döntött nem olvas lemezeket. Kb két éve csak a polcon pihent, ma gondoltam tolok egy kis forzát
Mivel nem volt semmi csinálva vele ezért arra gondolok valami port rakódhatott le az optikai meghajtó lézerére.
Járt már valaki így? -
kovsol
titán
válasz
MasterMark #45959 üzenetére
Sajnos csak az Elite kiadásban van az.
-
kovsol
titán
Van két fel nem használt 1 hónapos Gold kódom, de nem tudom ezeknek van felhasználási ideje? Még régen vettem a G2A leárazásban. Én úgy gondolom ezeknek a kódoknak nincs lejárati ideje, de azért rákérdezem.
-
kovsol
titán
válasz
tomee007007 #32168 üzenetére
Te nem a forza 3 ultimate collectionra gondolsz? Az már egy olyan kiadás ami az összes dlc -t tartalmazza. Az LE az nem ilyen.
-
kovsol
titán
válasz
tomee007007 #32166 üzenetére
Kódokat adtak hozzá.
-
-
kovsol
titán
válasz
molnarpeter #29534 üzenetére
veszel egy ultimate kiadást
-
kovsol
titán
Azért most már kirakhatták volna mi lesz a májusi két ingyenes játék.
-
kovsol
titán
Kíváncsian várom mi lesz a májusi goldos két játék. Az április szerintem elég ütősre sikerült.
-
kovsol
titán
válasz
MasterMark #29484 üzenetére
Ezen most jöt nevettem.
-
kovsol
titán
Plants Vs. Zombies Garden Warfare -t valaki próbálta már? Kíváncsi lennék mi a véleményetek róla.
Az az érdekes, hogy a hivatalos oldalon nem lehet megvenni. -
kovsol
titán
válasz
MasterMark #28682 üzenetére
5:4
CRT monitoroknak volt 4:3 aránya.
Persze ez nem változtat semmit, csak a pontosság kedvéért írom le.(#28688) MasterMark hehe erről a "Valóban" -ról ez jutott eszembe: [link]
-
kovsol
titán
válasz
raziel01 #28632 üzenetére
Lehet nem is akarták megcsinálni rendesen. Bár amennyi gond van a játékkal, lehet tényleg a kapacitás volt kevés.
Grafikailag nekem a Gears of War sorozat ami nagyon bejön.
(#28633) mobal nem is kell betölteni. Vannak erre különböző módszerek, hogy streamelje az adatokat, ne kelljen egybe betölteni mindent.
-
kovsol
titán
válasz
raziel01 #28628 üzenetére
"Titanfall az évtized egyik legjobb FPS-e lehet a videók alapján."
Elég jó kis pörgős game lett, de szerintem messze van az évtized fps-e címtől. Ahhoz több tartalom kellene bele. Gondolok itt több fegyver és perk, több játékmód, több titán.
Ezen még a három érkező DLC persze szépíthet.
Mondom ezt úgy, hogy egy Titanfall Digital Deluxe Edition ott figyel az Origin fiókomon.
BF4 is megvan, de az PS4 -re. -
-
-
kovsol
titán
válasz
MasterMark #28164 üzenetére
Csak szerintem vicc, hogy a felhasználónak kell alkalmazkodnia egy TV-hez?
-
kovsol
titán
Miért nem az árazós topicban beszélitek ezt meg?
-
kovsol
titán
válasz
parandroid #27865 üzenetére
gta5 csak x360/ps3 ra van.
4 kemény játék amit lehet ps3ról ps4re váltani. Szerintem One-ra is hasonló a szám. -
kovsol
titán
Pár multi platform játéknál adott ez a lehetőség. AC4, BF4, CoD Ghost, Injustice. +10$ felárért megkapod a PS4 vagy Xbox One játékot letölthető formában, ha megvan az előző generációs konzolra már.
Ebben az esetben a régi lemezes játéknak bent kell lennie a meghajtóban ugyan úgy, mintha meglenne a "nextgen" verzió. Digitálisan megvett verziót is lehet upgradelni. -
-
kovsol
titán
válasz
Potyka03 #27615 üzenetére
Hosszan nyomni az X-t? Egy teljesen normál X lenyomás lényegtelen a hossza.
Lent írja is, hogy
A Select (indít lemezről ha nincs felrakva, ha már korábban feltelepítetted akkor hdd-ről indítja már itt is)
X Game Details (következő menüben lehet Telepíteni, ha már fent van akkor indítani, vagy törölni)
Y Eject (kiadja a lemezt)
Ez minden játékra így van, lényegtelen hányas számú lemezről van szó.
Vannak játékok ahol külön is kell telepíteni, pl a BF3 esetén HD kiegészítőt a játékot elindítva a menüből lehet telepíteni. -
kovsol
titán
válasz
WhiteWalker #27541 üzenetére
Hol van lista az akciós árakról?
-
kovsol
titán
válasz
MasterMark #24878 üzenetére
és mekkora input lagja van ezeknek a plazma tévékének?
-
kovsol
titán
válasz
Evil Snowman #23881 üzenetére
Mi az, hogy ilyen kaliberű játék? Ez is egy pár ezer forintos játék lesz idővel, mint a többi játék.
-
kovsol
titán
válasz
MasterMark #23324 üzenetére
Nekem ami jelenleg megvan lemezesen és Xbox360 (Pc-re százával vannak játékaim dobozos és digitális vegyesen):
RDR Goty
Kungfu panda+lego indiana jones
Fifa 12
AC1-2--bh-rev-3
GW1-2-3- judgement
Halo 3-reach
Guitar hero 3- world tour
Band hero
Rock Band: Solus
Forza2-3-4-horizon
Medal of honor
BF3
Dead Islad goty
Mass effect2
Dragon Age2
NFS ShiftHirtelen ennyi jut eszembe, de tuti van még lemezes ami nem jut eszembe, meg rengeteget már eladtam, na meg digitálisan is vannak véve.
-
kovsol
titán
Csak, hogy ne unatkozzak így a téli időszakban: [link] És még van több játék ami nincs teljesen kijátszva.
Ez az utolsó nagy "projectem" erre a generációra. Pénteken jön a PS4 -em majd. Azon még csak a Killzone, BF4, NBA 2k14 lesz meg kezdésre, így jut idő még az xbox360 -as címeket befejezni. -
kovsol
titán
válasz
raziel01 #22086 üzenetére
Múltkori rendelésem 4 nap alatt jött meg. Annyira azért nem kizárt. Zavviról is nem egy játékom megjött már 4-5 nap alatt. Kb 30x rendeltem már én is Angliából, nem csak te vagy ám itt a nagy expert aki játékokat rendel, csak más nem írja be minden alkalommal a fórumra.
(#22088) raziel01 a rekordom a csütörtökön megrendelt laptop aksi amit Szingapúrból adtak fel a következő hét keddjén a kezemben volt. Na erre varjál gombot
-
kovsol
titán
válasz
HagaNRG #22081 üzenetére
Olyan apokalipszis utáni fps game.
Nekem tegnap feladták gameről rendelt játékomat, remélem a héten megjön. Aztán tolom is az AC -t. Most meg épp a GoW2 -t telepítem a gépre.
(#22082) BoboDJ kérdezz rá a boltnál. Hátha nekik a csomag száma alapján sikerül kideríteni merre jár.
-
kovsol
titán
válasz
Gabesz1019 #22072 üzenetére
"Azokból mekkorát szabad használni?"
Nem értem a kérdést. Minél nagyobb annál ritkábban kell tölteni. Nincs limit. Nekem van 4db 2450 -es tölthető elemem és azokat cserélgetem benne. Nagyon sokáig bírja vele. -
kovsol
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #21894 üzenetére
Ő a tipikus példája a 12-15 éves vérpistiknek. Nem lepődök meg amúgy.
-
kovsol
titán
BF4 -t csak PC Betaban próbáltam. Nem tudom milyen Xboxon, de nem valami biztató a visszajelzések alapján. Én majd január-február körül akarom megvenni PS4 -re. Addigra remélem ki lesz javítva minden.
Tegnap amúgy rájöttem mit kell csinálnom, hogy ne tűnjön csúnyának az Xboxon a játék. Fél méterrel hátrább ültem és levettem a szemüvegemet.
Berendeltem megint 6 új játékot Boxra, csak hogy legyen mivel játszani majd a télen.
Következő játékokat kellene kijátszanom: AC teljes sorozat. GoW teljes sorozat, Dead Island goty, és akkor PC -re megvettem a Tomb Raider, Dragon Age ultimate, Crysis3. -
kovsol
titán
Itt elég sok a játékos megfordul így itt teszem fel a kérdést habár félig off:
Az Assassin's creed játékok történet szerint hogy vannak sorban és hogy kapcsolódnak egymáshoz?
Az első rész állítólag nem lett valami jó így azt meg se vettem. Most az AC2 Goty és az AC3 van meg. -
kovsol
titán
válasz
WhiteWalker #21797 üzenetére
Állítólag tartalomra még kevesebb is, mint az előd.
Nekem amúgy a Forza3 még mindig a kedvenc, pedig megvan az 1-2-3-4-Horizon.
Nem is adom el az Xbox360 -t, mert grafika ide vagy oda, rengeteg olyan játék van amit bármikor előveszek és szívesen játszok vele mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest