- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
A héten akciós a Grand Theft Auto V. $25.19 Golddal. Bár ahogy látom 2015-01-05-én volt az $19.79 is. Igaz, lassan 300-as dolláron lehet már nem is olyan nagy akciók ezek?
-
Knobber
aktív tag
válasz
szabacsik #38122 üzenetére
WOW, akkor ami eddig mind volt GOLD-al elérhető ONE-on az visszamenőleg az enyém?
Kölcsönözve van, de akkor viszont az azt jelenti hogy most havi 1500Ft-ért játszhatok már legalább 10-20 féle játékkal és a lista folyamatosan bővül, nemde?
A Witcher 3 megjelenésével tervezek én is egy ONE-t venni
PC-n sajnos el sem indulna, csak proci meg vga cserével - de akkor meg már inkább egy ONE. -
Knobber
aktív tag
válasz
ninja777 #37640 üzenetére
Itt a hardverapró tele van mókolós emberekkel, és normális szerelőkkel is. Keress egyet, és saját felelősségre javíttasd meg vele.
Google kereső is segít, de a fórum célja viszont nem az hogy RGH-s Xboxokat gyógyítgassunk. A fórumozók akik ide írogatnak elfogadják az az alapelvet hogy a játék letöltés is lopás, nem csak ha a tescóból viszel ki egy csokoládét.
Van egy mondás, miszerint aki táncol, az fizet. Ha Xboxot vásárolsz, akkor a fair elvek alapján játékot is illendő megvenned hozzá. -
-
Knobber
aktív tag
Letöltöttem a Forza Horizon 2 demót a live-ról. Első blikkre nem is olyan rossz, bár a fizikája szerintem az első részhez képest romlott. A zenék, hangulat jó nagyon, és a belső kamerás nézet is jó - csak a külső kamerás nem annyira.
Videón 1. percnél nézhető meg a belső kamerás különbség:
[link]
Bár lehet 50 dollárt nem ér meg, ha majd akcióba kerül mondjuk 10-20 dollárért akkor talán bezsákolom -
Knobber
aktív tag
válasz
KD6-3.7 #37407 üzenetére
Folyamatos akciók:
[link]
[link]Meg kibocsájtás dátuma szerint a legrégebbi játékok:
[link]
Általában ami régebbi, az olcsóbb. Visszafele lapozol, és kinézed mik vannak, a régi játékok pont pár ezer forintba vannak, bár ezeket sűrűn akciózzák is a Deals With Gold keretein belül.Ami nekem nagyon bejön:
[link]
Bár ez akciósan 500Ft volt valamikor -
Knobber
aktív tag
válasz
Micsurin #37393 üzenetére
Lesz az 10 is nemsokára
Azt várjuk, hogy a játékfejlesztők,gyártók ne húzzák le a last-gen társadalmat.
Tudnának jó játékokat is készíteni, ha akarnának. Pl: GTAV, Witcher 2, Forza Horizon, AC4, Watch Dogs (bár ott inkább az akciójelenetek) teljesen el lett találva X360 optimalizáció terén. Ha akarnának a gyártók, tudnának is, hiába 7-8 éves hardver.
De jelenleg az megy, hogy butított változatokat adnak ki lásd AC: Rogue, Forza Horizon 2, The Crew és még sorolhatnám.
Ja és még ez nem is lenne baj, ha nem teljes áron adnák őket hanem akkor annyiért is, amennyit ezek a játékok érnek. -
Knobber
aktív tag
válasz
sanyirigo #37388 üzenetére
Hát első indításkor elméletileg a második lemezről is telepítgetett valamit még pluszban. Külön opció hogy "install disk" az xbox menüjében nincsen.
Pörög a lemez persze, és laggol meg akad is a játék sok jelenetnél - nagyon határeseten van a játszhatóság. Körülbelül a játék legelején vagyok, de már most 3-4x kell elindítani egy versenyt mert pont a kanyarban laggol be a játék -
Knobber
aktív tag
válasz
hackeeeee #37344 üzenetére
No, hát megvettem a CREW-ot. Sajnos grafikában nagyon eljárt felette az idő, valahogy úgy érzem hogy néhol már túl van butítva, mert ennél sokkal szebb autós játékokat is csináltak X360-ra (Pl Forza Horizon...) Így is első indításkor két lemeznyi contentet feltelepített + 500mb update live-ról szóval elég húzós, és itt-ott meg is érződik a töltési időkön.
De mondjuk a sztori, meg a körítés legalább ad még neki hangulatot, és kárpótol mindenért. -
Knobber
aktív tag
válasz
Víz Elek #36924 üzenetére
Elméletileg lejátszik HD filmeket is az xbox, de a hangot le kell konvertálni sajnos sztereoba. Ha jól emlékszem a Gotsent jó erre. (MKV-ből MP4-et csinál úgy hogy csak a hangot konvertálja át).
DVD-knél van rendes 5.1, ha nem számít a HD képminőség, szerintem még egy dupla rétegű DVD film is nézhető minőség nagy TV-ken is.
-
Knobber
aktív tag
GTA IV DLC is akciós:
Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
Exkluzív arany ára
1 247,50 Ft
Jó kis móka lehet, aki már kipörgette a GTA IV-et.
Én játszogattam vele annó, de mindig megsértődtem a helikopteres küldin és ott abbahagytam. -
Knobber
aktív tag
válasz
moltam #36220 üzenetére
Lassú a pendrive, és sok a content. Vagy gyorsabb pendrive-ra kell váltani, vagy HDD-re invesztálni.
Nekem is Watch Dogs content DVD pendrive-ra telepítve + DLC-k is arra felinstallálva akadozott. Sajnos ez egy ilyen dolog, kivételt képez a GTAV mert ott optimalizálva van a dolog USB-ra. -
Knobber
aktív tag
válasz
plejik #35522 üzenetére
Nekem emiatt megfontolandó a ONE:
X360-ra már idén se jött ki rengeteg cím, Forza Horizon 2 butítva, Assasins Creed-ből is egy "gyengébb" változatot kaptunk. Jövőre pedig még jobban ez lesz a tendencia, nekem nagy szívfájdalmam a Witcher 3 is hogy azt is mellőzik Xbox360-ról (grafikára hivatkozva).
A ONE ára még 100 körül mozog, egy új játék rá meg maj' 20 ezer forint. Ennyiből upgradelem már a PC-met egy tűrhető szintre, és egy új játék ára is olcsóbb.
Részemről még be kell érnie a ONE-nak. Majd ha kiadnak belőle egy "slim" vagy akármilyen második generációt az biztosan olcsóbb lesz, hisz a technológia fejlődése miatt az előállítási költség csökken majd. -
Knobber
aktív tag
válasz
#81556480 #35119 üzenetére
Maga a story mód hamar lemegy, ki tudod pörgetni viszonylag gyorsan. Ha minden főküldetés mellett csinálsz 1-1 melléküldetést is (fixermegbízások, ctOS tornyok, nyomozások stb) akkor viszont eléggé ki lehet nyújtani a játékidőt akár a duplájára is. Én úgy csináltam hogy amikor leültem játszani, akkor minden főküldetés előtt egy melléküldetés, meg utána is egy... És így viszonylag sokáig el lehet vele szüttyögni. Most a DLC-t nyúzom, az is mindössze 10 fő küldi de van "néhány" mellék is és úgy azzal is el lehet lenni sokáig. Ha megtetszik a játék, és végigvitted akkor a Bad Blood is megéri a pénzét.
-
Knobber
aktív tag
Áhh a pendrive az nem a legjobb megoldás mindig. Watch Dogs (disc 1 telepítve csak) + DLC-vel már szaggat. Fable Anniversary szintúgy szaggatot.
Slimhez most vettem Hardveraprón 9-ért 250-es winyót és eddig bevált.(#35106) ghostie
Ingyenes játékok goldal: [link]
Heti akciók gold tulajoknak: [link]
Egy éves gold előfizetés akciósan (ma utoljára): [link]
Plusz heti akciók a teljes marketplace-ről: [link] -
Knobber
aktív tag
Én is Wifi-ről használom és nem dob le. Csak szerintem kicsit magasabb a pingem, mert GTAV-ben eléggé "ugrálnak" az emberek. Bár ez lehet az MS szervere, vagy a másik fél netkapcsolata is...
Apropó, a Live-nak vannak itt HU-ban szerverei vagy legalább EU-ban? Vagy amikor játszom akkor USA szeróra kapcsolódik? (GTAV-nél pl). Wifi-n mennyivel rosszabb a ping? Játszik még valaki Wifi-ről? (Sima SMC routerem van, nem tudja az N-t sajna...)
-
Knobber
aktív tag
[link]
Itt megéri most akciósan az egy évnyi gold?
30EUR-ért adják és még van hátra 2 nap az akcióból. -
Knobber
aktív tag
válasz
lorcsi #34964 üzenetére
Számold rá hogy plusz 18 dollár a szállítás, és azt is hogy lehet vámot (27%) kell fizetned mert nem EU-n kívülről rendeled. Ha elromlik nem tudom érvényes-e rá nemzetközi garancia vagy USA-ba kell visszaküldened.
Mondjuk az ára nagyon jó, ha szeretsz kockáztatni mindenképpen megéri. -
Knobber
aktív tag
válasz
lorcsi #34952 üzenetére
Én holnap veszek használtan egy 250GB-ost 9000Ft-ért itt Hardveraprón...
Anno vettem használtan a boxomhoz egy 20GB-os winyót februárban, azzal pórul jártam... HD sentinel már csak 16%-ot ír. Igaz csak 4000Ft volt.
Újonnan most 320GB és 500GB kiszerelések vannak:
[link]
[link]
Ha be tudsz ruházni, akkor jó bolt lehet egy újat venned. -
Knobber
aktív tag
[link]
LOL, A San Andreas nem 500Ft volt amúgy is amikor megjelent? -
Knobber
aktív tag
válasz
cobrakigyo #34062 üzenetére
[link]
De ez nem USB megoldás. -
Knobber
aktív tag
válasz
daniel2121 #33577 üzenetére
Plusz a GOLD előnye, hogy havonta két játékot ingyen megkapsz (letölthető):
[link] -
Knobber
aktív tag
válasz
Knobber #33526 üzenetére
+ Update: Próbáltam teletömni a winyót adattal hogy ne kelljen kivenni a boxból. Hát nem sikerült, GTAV telepítés 3000MB-nál megakadt. Akkor elkezdtem megpaskolni a boxot és tovább lendült... A DVD persze karcmentes, bolti egyszer használt...
Így hát mérgembe ki is vettem a HDD-t a gépből... Többet nem veszek használtan winyót, bár 4000Ft-ért mondjuk fél évet bírta(micsoda üzlet)
-
Knobber
aktív tag
válasz
MasterMark #33511 üzenetére
Érdekes jelenség ,mert eddig egy játéknál sem fordult elő, csak a Watch Dogs : Bad Blood-nál. Igaz mással nem is játszottam az elmúlt időben. Egy régi 20GB-os winyót mókoltunk bele a gépbe, lehet már nem egy mai darab és azért adja fel a szolgálatot. Megpróbálom áttelepíteni pendrive-ra a cuccot, hátha úgy nem írja ki ezt a sztorit. Csak az melós, mert akkor ajánlja fel a pinyóra telepítést amikor a HDD már fullon van. És ezt nem 1xű kiszedni, mert keret nélkül van a gépbe, szóval csak teljes szétszereléssel megy ki
-
Knobber
aktív tag
Mi lehet akkor, ha játék közben folyamatosan azt írja az xbox hogy "a játékhoz tartalmához használt eszközt eltávolították, a játék újraindul". Közben meg HDD-re van telepítve a játék. Próbáltam full reinstallal , de nem oldódott meg a helyzet, csak később jött elő a játék során. Lehet a HDD kezdi feladni a szolgálatot?
-
Knobber
aktív tag
Kijött két napja a Watch Dogs: Bad Blood. A végső ára 2990Ft lett [link] ami mindössze 1000Ft spórolás a Season Passhoz képest. Így maradt a Season Pass megoldás, abban rejlik még 3 bónusz misszió is.
...
Időközben le is jött a DLC a marketplace-ről, pozitívum hogy kapott ez is magyar feliratot -
Knobber
aktív tag
válasz
cyberkind #33271 üzenetére
Witcher 2 nem jött ki PS3-ra pl érdemes kipróbálni szerintem jól sikerült. Fable összes is nagyon király (Anniversary, 2, 3 leginkább). Alan Wake is jó ha szeretsz kicsit "megijedni" (bár az is PC-re is kijött). Nagyon sok exkluzív cím mostanság nincs szerintem, hiszen kell a pénz mindenkinek és inkább a legtöbb kiadó minden platformra fejleszt. Esetleg még azzal szivatják a népet mint a Forza Horizon 2-nél hogy direkt über butított változatot adnak ki előző generációra. Kíváncsi leszek az Assasins Creed-re is amit most előző generációra ígérnek.
-
Knobber
aktív tag
Gondolom ezzel is próbálják áttolni a népet hogy ONE-t vásároljon.
De aztán meg a Microsoft még gőzerővel veszi ki a maradék pénzt a lenyugvó generációból, most is kiadtak új változatokat:
[link]
Szóval én azt érzem hogy egyik részről nagyon nyomják a ONE-t hogy "térjen át mindenki" másik részről meg nagyon nyomják a 360-at hogy "most olcsón megveheted, csak vidd". -
Knobber
aktív tag
Forza Horizon 2 autók:
[link]
Lesz pár igen szép Old Timer is benne:
Ti várjátok már? Október 3-án jön X360-ra. -
Knobber
aktív tag
Ezt várja valaki még rajtam kívül?
Season Pass megéri hozzá megvenni ha csak ez az egy DLC érdekel az összes közül?
-
Knobber
aktív tag
Egy kis co-op móka:
[link] -
Knobber
aktív tag
válasz
raziel01 #32458 üzenetére
WOW
Spec Ops - The line - 900 Ft
Ennyit megér, jó kis lövöldözős mókaÉrtékelésből is jót kapott: [link]
GTA V online megéri játszogatni vele? Nézek róla mindenhol bemutatják MIT TUD, de ez mint gamer-t le is köt mondjuk egy hétnél tovább? Megvan az alapjáték, csak GOLD-ot kéne vegyek hozzá a multi részéhez...
-
Knobber
aktív tag
Erről már tudni valamit? [link]
Azt hallottam a Forza Horizon 2 X360-as verziója kevesebb mindent tartalmaz mint a ONE-é? -
Knobber
aktív tag
válasz
MasterMark #31839 üzenetére
Nekem is úgy van hogy SLIM 4GB + 20GB HDD + 16GB pendrive így már el lehet férni.
Egy-két játék mindig fel van téve, amivel épp játszom. Vagy amelyik kér HDD-t. -
Knobber
aktív tag
Tudtok pár olyan játékot, amit egy Xboxon akár 4-en is játszhatnak egyszerre? (van hozzá 4 kontroller persze)
Olyan játék is jó, mint pl a Flatoutban van a Party mode (2-8 játékosig). -
Knobber
aktív tag
Watch Dogs season pass megéri az árát? Nagyon ígérgetnek benne egy külön kampányt T-Bone-al bár kérdés hogy az hány óra játékidőt jelent.
-
Knobber
aktív tag
válasz
Bad Pritt #30554 üzenetére
Lehet adok neki egy shot-ot. Sci-Fik annyira nem jönnek be. Inkább az mostani korban játszódók jönnek be mint a Max Payne 3, GTAV stb. Red Dead Redemptiont is megvettem, és most újra elővettem, de annyira unalmas az eleje hogy nagyon abba akarom már most hagyni
Pedig minden fórumon olvasom hogy "később beindul, később pörgős lesz a sztory".
-
Knobber
aktív tag
Szerencsére még adnak ki új játékokat IS. De sajnos most jönnek a hírek, hogy a Forza horizon 2 is el fog térni:[link]
Meg ami legnagyobb szívfájdalmam: [link] Hogy Witcher 3 már csak next-gen re jön.
És egyre több ilyen AAA cím fog már csak next-genre jönni.
Én lehet februárban (amikor megjelenik a W3) át is állok az új generációra -
Knobber
aktív tag
válasz
#81556480 #30503 üzenetére
Max Payne 3 megvan már, és végig is vittem
Talán adok még egy lehetőséget az RDR-nek, vagy folytatom a Fable Anniversary-t ahol annó abbahagytam.
Szerintem a Midnight Club LA játszható játék. Nagyon nem akartam letölteni az elején, mondván nekem a Rockstar ne autóversenyt csináljon, hanem akciót, de aztán kellemes csalódás volt. Eléggé arcade-os, de emiatt kikapcsolódás. Ha csak fél órám van szabadidő akkor pont jó hogy letolok benne két könnyebb versenyt -
Knobber
aktív tag
válasz
Scoobyka #30492 üzenetére
Én Xbox360-ra vettem meg, és nem bántam meg. Épp ma vittem végig teljesen, sokáig elvoltam vele. Azért a melléküldetésekkel, nyomozásokkal el lehet bíbelődni az időt.
Más:
Melyik játékot ajánljátok inkább most ami akciós GOLD-al? Bully vagy LA Noire? Egyiket venném meg, RDR megvan, bár annyira nem jött be.
LA Noire-ban nem túl sok a szövegelés a nyomozós kiléte miatt? Tudok angolul, középszinten, de mégis azért Watch Dogsnál is jó volt az a magyar felirat.
Bully nem túl gyerekes játék? -
Knobber
aktív tag
-
Knobber
aktív tag
Ha ezt megvenném az Xbox-hoz
:Kártyaolvasóval persze
Az beválna? 1-2 játékot telepítenék rá csak.
Ahogy nézem kijön kb 3000Ft-ból minden, és legalább tudom használni másra is ha már eladtam az Xboxom -
-
Knobber
aktív tag
Néhány finomság: Heti akciók Live-on
Csak ahogy nézem a legjobbakhoz elkél a gold
Bully Scholarship Ed. $3.74
Ez úgy néz ki beszerzős lesz számomra -
Knobber
aktív tag
Hehe, meg ha úgy van ki lehet hozni olcsón is az eredeti játékokat. Minden héten van Xbox Live-on akció, plusz Games With Gold-on is havonta két ingyen játék.
Na meg ha újonnan megveszek egy játékot, kijátszom, és utána hardveraprón el lehet még azt adni pár ezer forinttal olcsóbban és úgy kijátszottam a game-et kb 3000Ft-ból vagy még annyiból sem. -
Knobber
aktív tag
-
Knobber
aktív tag
válasz
donceleger8 #30254 üzenetére
Megéri teljesen, jó kis bemelegítés a Forza 2-re ami jön most ősszel nemsokára
-
Knobber
aktív tag
válasz
zsola32 #30151 üzenetére
Igen, és fentebb írta egyik kolléga hogy az Xbox ONE játékokat is be lehet zsákolni és majd letöltöd ha lesz konzolod akár egy év múlva, akár két év múlva. Nagy játékgyűjtemény előnyből lehet így majd indulni
[link]
Itt pl rákattintasz erre: [link]
Csak arra figyelj hogy a böngésző jobb alsó részében a nyelv "United States"-re legyen állítva mert ugyebár hivatalosan Magyarországon az Xbox ONE csak ősszel jelenik meg.
Purchase now-ra kattintva látod hogy ingyenes a tranzakció, és a játék megmarad majd a következő időke. -
Knobber
aktív tag
válasz
zsírsámán #30140 üzenetére
Ha jó a FAT gép is, akkor még talán ezt tudom javasolni: Itt kapsz számlát, 1 hónap garanciát . Én a játékaimat náluk veszem évek óta, és láttam elég komoly szervizük meg bizományijuk van. Tehát rossz állapotú boxokat nagyon be sem vesznek. Igaz, nyilván drágább mint ha apróhirdetésből túrnál valamit. Az olcsóbb, de postán lehúzhatnak, és a garancia meg csak az új konzolokra érvényes amik drágábbak. Igazából pénztárcád kérdése, hogy mennyit szeretnél a projektre áldozni.
(#30144) gyurkikrisz
Megy HDD nélkül is vígan egy Xbox. De egyre több játék már igényel rendes tárhelyet is. Teljesen játékfüggő, hogy szükséged lesz-e winchesteres Xbox360-ra vagy sem. GTAV-nek pl elég volt egy pendrive is, és nálam nem akadozott. De pl a Marketplaceről letöltött Fable Anniversary folyamatosan laggolt usb kulcsról és végül egy HDD vásárlásnál kötöttem ki... -
Knobber
aktív tag
válasz
Tibi86 #30132 üzenetére
Én mindig MC-t használtam erre. PayPal viszont elfogadja a Maestrot, de ugyebár nem minden országban elérhető a Marketplace PayPal fizetés: [link]
Elvileg ha országot váltasz, akkor működik?
Vagy IceAkosnál tudsz venni feltöltést az accountodba, és Ő elfogad sima banki átutalást is ahova még bankkártya sem kell:
13000Ft feltöltés - A kód beadása után 14028 ft íródik jóvá tehát még jól is jársz vele. -
Knobber
aktív tag
válasz
Garada #30118 üzenetére
Addig lesznek Xbox 360 szerverek, amíg van rájuk igény ugyebár. A Microsoft ugyebár amikor a Windows XP támogatását is hamarabb akarta megszüntetni mint idén április, csak aztán akkora volt a kereslet a termékre hogy muszály volt hosszabbítani.
Xbox 360-nál is ha jól fogynak a konzolok és a játékok akkor a tervezett leállást ki fogják tolni. Persze az is politika, hogy a ONE-ra szépen lassan áttéríteni az embereket hiszen el kell adni az újat mindig. Ezért jönnek ki is sorban már az olyan címek amik Xbox 360-ra már nem csak Xbox One-ra jelennek meg.
2013-ban a Gamestar írta hogy: Még öt évig marad az Xbox 360, A következő generációra váltás nem jelenti a jelenlegi halálát: a PlayStation 3 mellett az Xbox 360 is a piacon marad, és a Microsoft teljeskörű támogatását élvezi.
A teljeskörű támogatásba szerintem meg teljesen beletartozik, hogy van mögötte Live szerver is! -
Knobber
aktív tag
válasz
raziel01 #30098 üzenetére
escape (#30096)
Hát igen, vagy marad a klasszikus DVD film nézegetés Xboxon, arra még tökéletes
Meg elvileg kodekkel viszi még az AVI filmeket is, igaz ott a minőség nem a legjobb mert az MKV az igazi, de arra meg soha nem lesz jó egy Xbox. (A hardver szerintem elbírná, szimplán ez mindössze support kérdése csak).
Szerintem is a legolcsóbb megoldás egy HDMI kábel.
Vagy macerálkodással meg lehet oldani hogy bekonvertálni minden egyes filmet MP4-be ha van rá időd... -
Knobber
aktív tag
válasz
raziel01 #30016 üzenetére
Más generációt élünk, ma már teljesen természetes ha egy kisgyerek Xboxozik, Wii-zik vagy akár gépen játszik. Általános iskolás elsősök is már okostelefonnal járkálnak és azon is egész nap játszanak (jobb esetben órák közti szünetben).
Mind a kézzel fogható játék nagyon jó, mind a Kinect is. Tény hogy egyik nem váltja ki a másikat, de kiegészítésként teljesen jó a kinect. Az ilyen ugrálós játékok fejleszthetik a koncentráció készséget is, ami később hasznos lehet. Persze mértéket kell tartani, és akkor nem lesz probléma a kölökkel hogy rászokik. Lehet csak Kinectért venni Xboxot, hisz miért ne. Minden csak pénztárca kérdése -
Knobber
aktív tag
-
Knobber
aktív tag
válasz
dani1453 #29962 üzenetére
Magyar felirat van az Anniversaryn is meg a Fable II-n is.
Creed23
Nekem az indexhu egy hatásvadász híroldal, mindent "lehordanak" a nagyobb nézettségért. Tény ha azt írnák a játékról, hogy "átlagon csak picit talán felüli, de teljesen játszható" akkor fele annyian olvasnák mint ha úgy kezdődik a cikk hogy "Hatalmas csalódás az év játékának jó előre kikiáltott Watch Dogs".
Ha gamer témában akarok normálisat olvasni akkor vagy gamestar vagy pcguru online ami nekem megbízható. Az Indexesek évente ha kapnak egy-két játékot végigjátszásra, amit jól lehordhatnak.
Én előrendeltem a Watch Dogsot és játszogatok vele napi 1 órácskákat. Szerintem teljesen élvezhető, igaz az irányítás tényleg nem a legélethűbb amikor kocsiban ülsz. A GTA szerű akció marad a Rockstarosok érdeme, de Ubisoftnál is egy pont az újszerű "hekker" koncepció miatt. -
Knobber
aktív tag
A Live Gold tagsággal járó havi 2 játékra gondolsz?
Abból az egyik ez keresd meg xboxon is: [link]
A másodikat már nem lehet, de jövő hóna 3 játék jön elvileg:
[link]
Dark Souls, Charlie Murder, Super Street Fighter IV: Arcade Editiondani1453
Fable III teljesen rendben van, én is végigvittem annó.
Érdemes most megpróbálni a Fable Anniversary-t is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fotó állvány eladó
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest