- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Gold free esetébe, az ép aktuálist tudod leszedni, vagy a régebbi gold free gameket is?
-
dunc
nagyúr
Srácok Magyar bánkártyával, hogy lehet vásárolni az Amerikai storeba? (amcsi account kell?)
-
dunc
nagyúr
Srácok van valakinek a kék gépből? Életbe milyen, az összes super slim 500GB HDD s?
-
dunc
nagyúr
A fényes felületű x 360 bármennyire vigyázol rá tele lesz hajszálkarccal, és ronda lesz, maga a por ahogy törlöd karcolja szét, de bármely terméknél ami a zongoralakk feketét használja ez van. (telefon, stb) A legkiméletesebb tisztitás, lefújni, hogy a karcoló por ne legyen rajt, majd microszálas kendővel finoman áttörölni.
-
dunc
nagyúr
válasz
donceleger8 #25612 üzenetére
D link alapba egy sz@r , router Linksys.
-
dunc
nagyúr
válasz
Jegesmaci81 #23971 üzenetére
Nem bonthatod ki.
-
dunc
nagyúr
GTA V kérdés!
Van egy küldetés amit Lesternek kell megcsinálni,és amikor a L el jelölt helyre érek,(varroda ruhákat varnak) valamiért nem ok a dolog valamit a ruháról mond (azt hiszem,mert nem értem pontosan ) ott mi a teendő? -
dunc
nagyúr
Most kaptam egy system updatot! Ez mit csinált? Mert nincs látható változás.
-
dunc
nagyúr
Nos kiprobáltam a GTA V öt xboxon, hááát...... helyenként szép, de a legtöbb helyen lassú, csúnya, és kegyetlen az élsimités hiánya! Remek játék, de nagyon kinötte az X 360at!
Ghost : a singlet nem is probáltam, a multi jó lett!
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #22965 üzenetére
Vagy egyszerűen béna vagyok! Pl codba a közeli ellenfelet szinte soha nem tudom lelőni! Pont tegnap mondta a párom, hogy napi 40 perceket játszok! Valahogy már nem is szeretek annyira játszani, már 36 múltam amúgy. De azért a F5 érdekel! (de ha annyira rá lennék állva, akkor hoztam volna a packot
)
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #22961 üzenetére
Én a mai napig nem tudtam megszokni!
Más : a Pécsi 576 ba árulnak 180 ért One Forza 5 packot! (nem tudom kinect van e benne! )
-
dunc
nagyúr
Ghost szerverei halottak?
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #22707 üzenetére
Dá thx!
-
dunc
nagyúr
Üdv. Mi a címe annak a 4 dvd s játéknak ami csak x 360 ra jelent meg? Egy rpg ről van szó, gondoltam teszek vele egy probát!
-
dunc
nagyúr
Igen gyorsabban kapcsol be gép! (volt egy frissítés, de nem tudom a codhoz,vagy a dashboardhoz! 106 mb volt)
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #22660 üzenetére
Ezt nem tudom ,de ha 2x akkor elég korrekt ha csak pár játék van! És vajon only HDD game elindul ? (GTAV)
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #22653 üzenetére
Igen bármekkora adathordozóból 16 gb lát,és egyszerre max 2 eszköz lehet rajt (2x16gb) És a 16 ból kb 12 öt tudsz használni.
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #22651 üzenetére
(2x16) egy hdd ből csak 16 gb t lát.
-
dunc
nagyúr
Na a Gear of War korrekt gold játék!
-
dunc
nagyúr
Hulla a live?
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #21292 üzenetére
Csak érdekesség,nem úgy játszok.
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #21290 üzenetére
Tudom, de elég jó ahhoz képest!
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #21287 üzenetére
Nem volt éles a kép, Ghostal néztem,megoldás 3d kikapcsolása x box menübe,de a TV-n ha bekapcsoltam a 3Dt akkor nagyon korrekt!
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #21285 üzenetére
Most már tűéles a kép!
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #21280 üzenetére
Igazából alapba egy sima led tv-n használtam, nem is volt 3D opció, majd rákötöttem egy 3D képes tv re,és kipróbáltam a játékaim, feltűnt furcsa,ronda. Majd megnéztem a beállításokat, és ott volt pár eddig nem létező opció (méret,3D, stb) De most már rendbe van!
-
dunc
nagyúr
Ma vetem egy 3D smart tv-t,és nagyon ronda volt a kép! (ki kellet kapcsolnom a x en belül a 3D t! )
-
dunc
nagyúr
válasz
Romeo619 #20713 üzenetére
Nem értek egyet! Én mondjuk a BF-et soha nem szerettem! (nekem túl nehézkes) De a Ghost szerintem hatalmas előrelepés! Grafikailag is! Pl a az a várromos map! (piszok jól néz ki,élvezhetnek a mesterlövészek! )
Tetszik,hogy katonát kell létrehozni,jobbak a skinek,az animációk,a mozgás olyan emberszerű lett a karakterek mozgása,irányítása, a perkek,kills. is át lettek dolgozva előnyére a játéknak stb! (pl nagyon jó lett a gránátdobásba a "folyamatjelző" , hogy tudd mikor robban stb) Szívesen játszanék ph sokkal! Amúgy a béta BF4 nagyon nem tetszett! Singlét,egyéb játékmódokat nem próbáltam! (Ghost) -
dunc
nagyúr
Nagyon komoly lett a Ghost!
-
dunc
nagyúr
Nos hazaszőktem egy kicsit munkából a Ghostal
a szokásos telepítgetés útán gyors kiprobáltam a multit! Szép,letisztult az eddigi grafikai színt kb. Amit nem értek multi elött létre lehet hozni valamilyen free accountot, az míre jó? Kell mindenképpen? És már nem fegyverpackok lesznek? Hanem katonát kell létrehozni?
-
dunc
nagyúr
Srácok a Ghostot kézhez kapta már valaki? (én sajna csak este
tudom kiprobálni)
HUN Devil vagyok, ha valakinek kedve van szívessen Ghostoznék, esetleg F4. -
dunc
nagyúr
válasz
bulikavagyok #20539 üzenetére
Dobd ki a kukába..............onnantól,hogy bele lett nyúlva, itt senkit nem érdekel. (no warez)
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #19960 üzenetére
Mit javít ha nulla az élesség?
-
dunc
nagyúr
Valaki előrendelte a COD Ghostot ?
-
dunc
nagyúr
válasz
salgocomp #19416 üzenetére
Régebben ok volt,de most történt valami ott a weboldalon készleten ,tegnap meg lett rendelve minden ok volt, ma nem érkezett meg a termék fel lettek hívva ,közölték hirtelen semmi nincs (semmi egy gép se semmi) nem jeleztek,szerintem kibukott a szürke import ,apeh, vagy vám és pénzügy....
-
dunc
nagyúr
Tegnap rendeltünk a KS-ből gépet játékot, nem postáztak (tegnap még minden rendben volt) közölték nincs gép stb! Fel lettek hívva,és dadogtak össze vissza!
Bunkók is voltak!!! Nem értem mi történt!
Szánalmas egy bolt!!!
Apeh vagy valami történt....................
-
dunc
nagyúr
Megnéztem a BF4 bétát.....hát, nem is tudom szépnek nem szép, de nem csoda hatalmas területen játszódik, de érezhetően ez már nem x360 ra való játék!
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #19026 üzenetére
nem
-
dunc
nagyúr
A superslimek, jobbak mint a sima slim?
-
dunc
nagyúr
válasz
WhiteWalker #18963 üzenetére
Akkor már megérte!
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #18953 üzenetére
köszönöm! (úgy döntöttem picit várok a one val, és megvárom milyen írányba alakul, addig elleszek a F4 el,D3,al,és esetleg a COD Ghostal)
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ismét vettem egy boxot (7.
) Volt egy accountom amit letöltöttem, vettem rá 3 hó goldot, és van a box dobozába egy egy hónapos live feltöltő, ha rátöltöm meghosszabbítja, vagy csak az új acc. nak egy egy hó goldot?
-
dunc
nagyúr
Gép eladva átálltam a sötét oldalra
-
dunc
nagyúr
Köszi a válaszokat.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a box hdmi vel van összekötve a tv vel,a tv nek van egy optikai kimenete,ami rámegy 5,1 es erösitőre ! Igy a hang 5,1 lesz vagy a boxot kössem közvetlen erösitőre ?
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #9809 üzenetére
Hogy a véleményed hány embert hidegen hagy !
De szerintem az x 360 már kevés lesz ehhez a játékhoz,vagy csak hatalmas kompromisszum árán ! Lásd GTA IV gyenge konzolos megvalósítását ,személy szerint én ezt a GTA V öt az új gépek valamelyikén próbálnám ki !
-
dunc
nagyúr
Az F4,és F hoizontnak se működnek a szerverei ! Idegesítő rég nem játszatom online,most hogy kedvem van nem jó !!!
-
dunc
nagyúr
A F4 online része döglött ?
-
dunc
nagyúr
Led Lcd +1
-
dunc
nagyúr
Akkor placebooo
-
dunc
nagyúr
Sziasztok mivel a hdmi digitális,ezért azt olvastam mindegy milyen hdmi kábel !? Meglepve tapasztaltam,hogy egyszerű no name kábelem lecseréltem egy high speed 1.4 kábelere és szemmellátható javulást tapasztaltam !
-
dunc
nagyúr
válasz
MasterMark #8196 üzenetére
Ok kösz a tippet.
Igen sajna a játékoknak nincs értéke mindenki aki érdeklődik valami f@sz ,mit tudómén milyen flasht keres rajt !!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest