- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lazlogogola #38915 üzenetére
De igazából a multihoz nem feltétlen kell net , Local is lehet (system link)
szóval igenis gondolhatott erre is pl
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lazlogogola #38884 üzenetére
Lekezelő a stílusod mondták már ? Felesleges így beszólni valakinek , aki pusztán kérdezett
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kisbrekes100 #38776 üzenetére
Hogy az nem lesz 4800-as arra már itt és most van egy ezresem
AC : Rogue tapasztalatok ? megéri ? (Ha a 4 tetszett)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Döglött Róka #37952 üzenetére
nekem a bal löttyög , fel le lehet húzni , olyan mintha kiakarna esni
-
Micsurin
nagyúr
Undorító már HardverApródon is ilyen hírdetések
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ninja777 #37612 üzenetére
Figyelj , nekem van egy tutti jó receptem , minden esetben , felállásban , lehetőségben 100% eséllyel fog segíteni , erre a módszere garanciát merek vállalni , hogy működőképes , pár dolog kell:
1liter benzin (háztartási olaj is jó , de fontos a minőség)
1 acél tál ( legalább 2 literes tároló mérettel)
1 öngyújtó / HA nincs akkor megteszi a gyufa is ! (jó minőségű , Irinyire ne hózzunk szégyent TESCO-s gyúfával.)ÉS egy olyan jó mínőségű kalapács mint képen is látható:
Most mondóm lépéseket: (pontosan kövesd , különben nem 100% a siker)
1.
helyezze egy masszív nem mozgó felületre xbox 360 eszközét , majd a kalapácsot kézbe véve sújtson le 4-5 esetleg ha nem elég darabos az eredmény tetszés szerint többször az eszközre.2.. Helyezze a tálba a warezólt xbox 360 eszközének elmorzsolt darabjait.
3. Öntsön a benzin / háztartási olajból annyit az eszközre , hogy kb. a maradványokat a felükig ellepje.
4. A gyufát gyújtsa meg / öngyújtót alkalmazza majd gyújtsa meg a benzit / háztartási olajat.
5. Eközben dobjuk hozzá másolt játékainkat is csak az ízek kedvéjért.
6. Várjon míg a maradványok kandírozódnak
7. az 5./6. pont/ok alkalmazása közben gondolkodjon el a lopásfogalmáról .
8. Irány a bolt , most már megtisztultunk bűnös múltunktól , vehetünk rendes eszközt , és élvezhetjük játékainkat , gondok esetén felkereshetjük a fórumokat segítsék után .
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Döglött Róka #37569 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
GTA V , Crysisi 2 , BF
ad Company 2 mennyit érhet ? Elszeretném őket adni itt aprón , de fingom sincs mennyiért tegyem fel
-
Micsurin
nagyúr
Magyarázd meg.... Mi a csúnya mondjuk abban ha GTA V-ben kicsit funra kapcsolúnk: robbanó töltények , immortality-vel , esetleg Skyrimben addolunk a panelen keresztül 1000 aranyat , vagy an még1 kard ami tetszik és elvinnénk de túl sok lenne nálunk a cucc ezért .carry_weight xxx és elvisszük stb , ebben mi is a csúnya dolog ? majd ha multiban csal (bár konzolon nehezen kivitelezhető) akkor azt mondóm tényleg nem helyén való , de erre nem.... ez olyan mint az Easter Egg , ott van , a fejlesztők hagyták vagy tették oda , szóval a játék része , akkor milyért is "csúnya" dolog használni ?
szrk.:ha meg a helyesírásba kötsz bele , és nem a mondandóba akkor sajnállak
-
-
Micsurin
nagyúr
Még semmi hír mi ez az AC4 ? lol , micro papának fel sem tűnt ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Döglött Róka #37249 üzenetére
Számomra komolyabb cím , vagy ILYEN értékű még nem volt... Dishonored ? meg volt , AC II (nem volr rossz) Reach oké , meg még talán a WII , ezeken kivül nem volt komolyabb cím max még a Halo 3 , de AC4 értékű játék nem volt (még ha hiba folytán is.)
-
Micsurin
nagyúr
AC4 megszerezve
Köcsi micro papa, most már tényleg kaptunk valami értékeset
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #35613 üzenetére
Gondoltam eddig nem a gyárival használta , de vissza olvasva , hát igen , nem szóltam
-
Micsurin
nagyúr
válasz
energy4ever #35206 üzenetére
hidd el , nem akarsz TE pont VELE kötekedni ilyen formában , mert lemos téged mint részeg taxis a parkoló órát
-
Micsurin
nagyúr
Off de fontos: Most ülők a buszon, durván 20 perce a metron elhagytam(személyi, táj másolat, bank kartya,lak cím kártya, ) aki látta (fehér kis pakli, szét hajtható., a 3-as metron hagytam el, Újpest központ) az szóljon. És mit kell most tennem ez az első ilyen esett
-
Micsurin
nagyúr
válasz
choosepazuzu #34608 üzenetére
Segítek , origi gép , eredeti játékok , ezt meg vágd bele a kukába... problem solved
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #34578 üzenetére
Vagy az Italia kormányt egy picivel többért, azon pl van home gomb és az tudom , hogy mükszik
-
Micsurin
nagyúr
kétlem , hogy jó lenne , de csak tipp
-
Micsurin
nagyúr
Ezt az oldalt (nem pont ezt ! ) annyiszor linkelték nekem , már bevéstem rendesen
@humi01: Ugyan az a kettő , lekapcs / kikapcs
Gép témáhozz: Nem lettek lekapcsólva az USB-k ? tehát : Én pl beszoktam állitani , hogy csak a 3.0-sok töltsenek ilyenkor pl kontrollert , amikor a gép nincs benyomva
-
Micsurin
nagyúr
MInden itt van róla
ˇ
"
6.pont:
A: .Az Xbox 360 konzol bekapcsolt állapotában nyomja meg és tartsa lenyomva az Útmutató gombot.
B: .A képernyő jobb oldalán egy menü jelenik meg. Engedje fel az Útmutató gombot.
C: .Válassza a Shut Down Console lehetőséget, és nyomja meg az A gombot. Ezzel a paranccsal a konzol továbbra is tölteni fogja az újratölthető akkumulátort, és készenléti módban marad.
" -
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34505 üzenetére
Hát , én téged max felfele húzzhatlak , eredetiek mi ? És nem ér hátrány ? És a live-al mi van ?
Nem hátrány ? a francba.... akkor ez nem előny nekem , ezentúl nem fogok liven csapatni 1 gamet sem a haverokal , és majd letesztelem hátrány-e
vita lezárva , mert megint mehetek nyaralni , és pedig nincs jó ídő.....
@Zsola32: Ha nem kell FFB , akkor van x360-hozz ilyen kormány
FFB boxon úgysem az igazi
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34500 üzenetére
A " témával foglalkozunk" ha szutykoltboxal ide jösz a topikba ahol mindenki megveszi a gamekat , és még verted is a mellet nem tudom kinek , hogy ő se tudhatja , hogy pl te fifázol akkor mit vársz ? Hogy nem fogunk kötekedni ? Há krvára fogunk
Nem baj , hogy warezolsz , de ne egy NO WAREZT hírdető lapcsalád , xboxos topikjába járj a warezolt konzolodal
Nem lesz netadó milyelőtt arra terelnéd a szót 1, 2: Ne politizáljunk ok ?
@Zsola32: Gyártó weblapja De am itt pl nem írják
-
Micsurin
nagyúr
Láttom, mobal megint dolgozott
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #34414 üzenetére
Akkor bocsi , de valamilyért az rémlett még
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest