- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt #30565 üzenetére
Hja Lasy másképp nézett ki végig, de végül is tényleg tök jó volt, csak hát kevés pénzből csinálták.
Nightfall kb hasonló lesz, hisz websorozatnak készül, a TV sorozatot meg meglátjuk. Biztos látványosabb lesz mint előbbiek, de nagyon remélem hogy nem fognak elszállni velük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt #30562 üzenetére
Én a
gagyiságahelyesbitek, kis költségvetése ellenére szerettem a Forward Unto Dawnt, nagyon is.A Nightfall ugye websorozat lesz, Agent Lock hátterét mutatja majd be. Ő volt az új Spartan a Halo 5 trailerben.
A Spielberg féle sorozat meg tv-ben megy majd ugye, a Halo 5 premierje előtt kezdődik majd.
-
Knobber
aktív tag
válasz
Bad Pritt #30554 üzenetére
Lehet adok neki egy shot-ot. Sci-Fik annyira nem jönnek be. Inkább az mostani korban játszódók jönnek be mint a Max Payne 3, GTAV stb. Red Dead Redemptiont is megvettem, és most újra elővettem, de annyira unalmas az eleje hogy nagyon abba akarom már most hagyni
Pedig minden fórumon olvasom hogy "később beindul, később pörgős lesz a sztory".
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt #30544 üzenetére
Hát arra várhatsz még, Holnap jön ki a 7. kötet, aztán utána kb havonta egy kötet. Mondjuk nem nagyon értem, mert november 26-án jön ki az "Issue 10" aztán meg október 21-én a "volume 1". Ez utóbbi lenne az összes részt tartalmazó kötet?
(amúgy szerintem véget ér októberben)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt #30535 üzenetére
Igen igen emlékszem:
Amúgy érdekesség, hogy a Halo 4 megjelenésével, az összes kiadott könyvet, képregényt a 343i engedélyezteti és szigorúan a kánon része az összes. Most jön a legújabb novella majd Broken Circle néven. Jesszus mekkora lett a Halo világa.
BTW, elvileg a Halo Reach-et is összehozták valahogy a Reach bukásával, valami olyasmit mondva, hogy Halsey nem emlékezett a Noble osztagra, és hogy ők Cortana csak egy részét cipelték. Ehh, mondjuk hogy elfogadom.
Új könyv boritója:
Oh és ugyebár ott van a Halo Escalation képregény, amit olvasok, ott meg ugyebár most visszahozták a Spirit of Fire-t is, meg a következő részekben jön Master Chief is, ergó rendes folytatása a képregény a Halo 4-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Posta, csomagküldés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Medence topik
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest