- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSKA
aktív tag
Számold hozzá a havi 2 ingyen játékot (ami igazából 3)! És akkor már jobb a helyzet, plusz lehet lesz megint valami akció amihez kell a gold. Más dolog: portolnak még xbox360-as játékokat xbox one-ra vagy amennyit megcsináltak, annyi van? Lehet esetleg követni mit fognak még kompatibilissá tenni?
-
Crowent
tag
kolegámtól venném! és azt mondta hogy mivel ő vigyázott rá ezért tudja nincs semmi baja és ad rá akár 2 hónap garanciát is! ezért vagyok bizakodó ebben a vételben de gondoltam megkérdem a hozzáértők véleményét! Pont a GTA5 meg az NFS ill Forza amivel favorizálok! Amúgy a Forzában van szabad város ami bejárható? vagy olyan mint a gran turismo verseny verseny hátán?
-
Knobber
aktív tag
Áhh a pendrive az nem a legjobb megoldás mindig. Watch Dogs (disc 1 telepítve csak) + DLC-vel már szaggat. Fable Anniversary szintúgy szaggatot.
Slimhez most vettem Hardveraprón 9-ért 250-es winyót és eddig bevált.(#35106) ghostie
Ingyenes játékok goldal: [link]
Heti akciók gold tulajoknak: [link]
Egy éves gold előfizetés akciósan (ma utoljára): [link]
Plusz heti akciók a teljes marketplace-ről: [link] -
ghostie
tag
Köszönöm szépen!
Azt hittem lesz valahol valamilyen lemezes játék kiárusítás, de ez sem hangzik rosszul.
Új vagyok még az Xbox világában, most van rendelés alatt a karácsonyra szánt készülék. Természetesen új gép, amin nem is tervezek semmilyen módosítást, ezért jól jönnének az akciós játékok - akár régiek is.
Viszont ha jól tudom, ehhez HDD kellene a gépbe, ami majd egy másik beszerzés lesz a jövőben. -
StLui
veterán
Ott a játék érdekelt volna, szoktam én is nála venni goldot, de köszi.
Többi kérdésre senki nem tudja a választ?
Legot mondjuk megtaláltam már angol és magyar live-on is, nálunk olcsóbb, 2990Ft, angolra pedig 15 GBP -
Evil Snowman
őstag
Hagyjad, felesleges vitába szállni ilyen ügyekben. A csodálatos társadalmunkba szépen bele lett nevelve, hogy mindent akarjon mindenki AZONNAL nulla utána járás vagy megerőltetés nélkül. Csak tolják elé elé a megoldást azt annyi.
Btw nekem sem tartott 3 kötőjel 5 másodpercnél tovább találnom 2 akciós gépet is ezen az oldalon.
-
Gebriel
veterán
Engem nem igazán zavar, hogy ugyan azok a kérdések jönnek újra és újra. Persze kereső meg a google lenne az igazi, pedig unalmas.
Viszont az már inkább, hogy azok az ember kiáltanak warezt akiknek a tudásuk általában ott kimerül, hogy a gépet "be tudják kapcsolni"..
No de mindegy is most jelenleg felesleges ebbe jobban belemenni..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest