- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
MasterMark #46345 üzenetére
Ezen jót röhögtem, istenem...
Mellesleg azért nem látja neki, mert kicsi a kábel keresztmetszete, illetve túl hosszú, és a box nem képes annyi delejt kipumpálni magából, mint egy PC, így a kábelben elveszik a jel.
Annyival kiegészíteném, hogy dupla USB-s csatolót NEM szabad használni, mert csak tönkre vágod vele a gépet, ha a kicsi kínaiak balfaszok voltak az összerakásnál.
-
orion1025
őstag
válasz
#48613632 #46310 üzenetére
A slim táp ventilátora az egyik legigénytelenebb, az új sem lesz hosszú életű, bár alapból sem valami halk darabok. A régi vastag gépek hűtője legalább kibírta 2-3 évig csendben, utána kezdett el sivítani, bár egy kis adalék megtette a hatását, így lehetett nyújtani az élettartamon.
-
orion1025
őstag
válasz
donceleger8 #17626 üzenetére
Gyorsabb pent horribilis áron fogsz kapni, az már az a szint, hogy nem éri meg.A 480 Mbit meg egy parasztvakítás névleges teljesítmény, így a kinézett pen esetében gyanítom, hogy a 10MB/s lesz a valós érték.
-
orion1025
őstag
válasz
donceleger8 #17619 üzenetére
Ha nem USB 2.0-s pent néznél, akkor rájönnél, hogy vannak gyorsabbak is.Amivel viszont nem mész semmire, miután a box régi szabványt használ, ezért kár lovagolni a pendrive-n, értelmesebb gyűjteni egy használt vinyóra.
-
orion1025
őstag
És mégis formázás nélkül hogyan húzol rá egy oprendszert, hogy hiba nélkül működjön?Ennek az egésznek nem látom értelmét, ezek szerint te sosem formáztál semmit
Konzolnál cache ürítésen kívül mást nem kell csinálni, és nem is lehet csinálni, ennyi.A HDD hardveres gyengülése lehet még negatív tényező, azon kívül más nem.
-
-
orion1025
őstag
válasz
#81556480 #17515 üzenetére
Igen, ugyanazon felépítés és képi megjelenítésért felelős chip dolgozik bennük, egyedüli eltérés az egybe integrált CPU és GPU.Valamit fel kellett mutatni MS részéről is, ha már Sonyéknál is volt vérfrissítés.Ezzel a CGPU dologgal csak a fogyasztásból faragtak, na meg a kisebb csíkszélesség is hozzá járult, ezen kívül ugyanaz a célhardver.
-
orion1025
őstag
válasz
MasterMark #17498 üzenetére
Jelen esetben elég lenne egy SSD maximum sávszélen, az is sokat dobna a játékok teljesítményén a One-nál.Tartósabb megoldás lenne, mint a PC vs. SSD, mert itt minimális írási periódus lenne.
-
orion1025
őstag
válasz
MasterMark #17493 üzenetére
El nem hiszem, hogy a One élete végénél már ne lehetne SSD-t is kapni hozzá.Mellesleg a mostani gépek is viszik, csak a csökkentett átviteli sebesség miatt nem tudnak gyorsabbak lenni a hagyományos 2,5-s HDD-nél.
-
orion1025
őstag
válasz
AsusBoy #17476 üzenetére
Elég annyi, ha már mondjuk volt flashelve (fogalmam sincs mit értesz a chip alatt, RGH vagy flash, mert egyeseknek a flash is chippelés kategória).Azt is megjegyzi a gép, ha menet közben le volt húzva valamelyik kábel a meghajtóról, onnan meg már küldi is az infőót MS felé a legközelebbi net csatlakozáskor.Igaz ez másra is, a nand "megjegyzi".
-
orion1025
őstag
válasz
mephi666 #17442 üzenetére
A gyári pasztázás minden esetben egy kalap szar, és még finoman fogalmaztam.Lehet az konzol, VGA, laptop, bármi.Normális minőségibb paszta még két év után is ragadós marad, nem egy olyan egybefüggő tömb, mint a gap pad...Szar paszta = rosszabb hővezetés, és értelem szerűen a CPU jobban fűti saját magát, amit a BGA golyók már annyira nem tolerálnak.A normális szellőzés más téma, de egy pasztázáson is sok múlik.És pont ha olyannal találkozol, hogy feszítővassal kell elválasztani a bordát, az a "nagyon tuti" bóvli paszta.....
-
orion1025
őstag
válasz
Kanczy #17365 üzenetére
Ez egy olyan dolog, mint ha mást veszel meg, de később leakciózzák (mondjuk egy bútor).Ha mindig ezt nézi az ember, akkor ne vegyen semmit, mert minden veszít az értékéből, és jön helyette újabb, jobb.Persze biztos nem esik annak jól az ilyen, aki kemény pénzeket adott ki érte nem is olyan rég.
-
orion1025
őstag
válasz
MasterMark #17331 üzenetére
Hát mert amikor az 50 éves apóka WOW lázban ég, azért az mindent elmond
-
orion1025
őstag
válasz
Blaise #17325 üzenetére
És ez a szégyen.Régen a WOW volt ilyen, hogy emberek a kockulás miatt nem mentek suliba vagy dolgozni.Aztán még én voltam lecseszve, mikor pár illetékesnek a tudtára adtam a véleményem....Na ez a GTA V meg hajnali nyitva tartás is hasonló szintet képvisel a szememben, bár biztos lesz olyan akit ezzel vérig sértek.
-
orion1025
őstag
válasz
WhiteWalker #17239 üzenetére
És azért egy külföldi garanciát elég nehéz érvényesíteni, ráadásul szopóka-nyalóka.Az eredeti vevőm ami a csere példány, már évek óta megvan, és a mai napig tökéletesen működik, pedig elég sok játékkal használtam már.
-
orion1025
őstag
válasz
WhiteWalker #17205 üzenetére
Azok a receiverek egy taliga fosok.Volt szerencsém rendelni a Cornertől 5000Ft-ért anno, persze ott a képen eredeti példány volt feltüntetve, erre kaptam egy átlátszó házas kéken világító csillivilli akármit (plusz még rendeltem konzol magazint, amiből egy agyongyűrt példányt kaptam, ami még meg is volt szabdosva).Ezt a részét még lenyeltem, de a receiver folyton jelet vesztett, nem működött néha, stb.Aztán kaptak egy aranyos és kedélyes telefonos beszélgetést, egyből eredeti vevőt kaptam, és egy új újságot....
-
-
orion1025
őstag
válasz
Tomics #17113 üzenetére
Ugyanaz slimnél is minden, csak egybe van integálva a CGPU.Kétlem, hogy akkora előnnyel járna ez elérési időben, hogy lenne különbség egy ekkora terjedelmű játéknál is konzol és konzol között.Ez mind optimalizálás kérdése, amit ma már szeretnek elfelejteni a nevesebb kiadók is.
-
orion1025
őstag
Húha, lassan elszabadul a pokol
-
orion1025
őstag
válasz
korcsillio #17085 üzenetére
Fektetve kevesebb az esélye a tálca mechanikai meghibásodásának, ami beszorulást eredményez, na meg idő előtti ékszíj cserét.
-
orion1025
őstag
válasz
korcsillio #17081 üzenetére
Azok a hűtők csak ipari szemetek laptop szemszögből is.
-
orion1025
őstag
válasz
Gergello #17039 üzenetére
Ahogy dilipok is írta, maximum az eladó szavára lehet adni, másra nem.Eredeti játékra én is csak igen közeli ismerőstől szereznék gépet.Ki tudja, hogy az eladásra szánt gép mikor lett megflaggelve esetleg....
A HDMI nélküliek első szériás vagy refurbished gépek, messze kerüld el őket....
-
orion1025
őstag
válasz
Ragnar95 #16918 üzenetére
Ez az egész 3D dolog egy ízlések és pofonok körtúra.A legtöbb embert nem érdekli, na meg kihasználni sincs igazán mivel.Kíváncsi leszek, hogy a nextgen konzolok mit mutatnak majd fel ezen a téren, mert addig a 3D technológiának is lesz hova fejlődnie, na meg az "előállítás" költsége is csökkenhet.
-
orion1025
őstag
válasz
WhiteWalker #16910 üzenetére
A hézagos helyeket szigetelőszalaggal leragasztod
MasterMark: Látom máshol is hódit a hungarikum megoldás
-
-
orion1025
őstag
válasz
MasterMark #16222 üzenetére
Egy kicsit megbukna a next-gen
-
orion1025
őstag
válasz
Ragnar95 #16203 üzenetére
Mármint hol is is elég egy rossz kanyar?Arcade játékok jellegzetessége, hogy az ellenfélt legtöbbször be lehet érni, annyit csal a gép.Viszont lehagyni sem igazán lehet őket, mert szintén arra is csal a gép.Azért a Forzában pont birkózni kell legnehezebb fokozaton, manuális váltóval, miegymással.A Dirtnek sincs például semmi realitása, ellenben egy régi CMR mit büntetett....
-
orion1025
őstag
válasz
Dexter-2000 #16137 üzenetére
Profilt és mentést törölsz, bár elég egy HDD format.
-
orion1025
őstag
válasz
kisbrekes100 #16021 üzenetére
Vagy megy, vagy nem
-
orion1025
őstag
válasz
kisbrekes100 #16006 üzenetére
Nem lehet, mivel az már máshogy jelzi az efféle hibát
-
orion1025
őstag
válasz
MasterMark #15990 üzenetére
Amihez ilyen átalakítót kell használni, annál azt hiszem tökmindegy
-
orion1025
őstag
válasz
leroyclub #15934 üzenetére
- WD Scorpio Series BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor Series
- WD AV-25 Series BUDTLineup:
Nekem sem egy fullos monitorom van, de teljesen más a telítettsége és a kontrasztaránya mint egy belépő szintes LCD TV-nek, vagy egy katódosnak.
-
orion1025
őstag
válasz
Lineup #15957 üzenetére
Nem éri meg már CRT-n játszani jelenlegi generációs géppel.nekem anno felső kategóriás TV-m van, de képtelen lennék azon játszani, már csak azért is, mert monitoron penge a képminőség.Persze az sem mindegy milyen a monitor, de akkor is összehasonlíthatatlan egy LCD vs. katód.
-
orion1025
őstag
Ez az egész Acsi gyűjtés csak egy f@szméregetés...Azért nem bohóckodok egy játékkal sem, hogy kimaxoljam.Ilyen például a Fable II Colourist acsi.Ki a büdösjóisten játszik monoton órákat a lutriért egy nem is szórakoztató pályán, holmi idióta acsiért?De ez csak egy a millió közül.
-
orion1025
őstag
válasz
KingKress79 #15775 üzenetére
Konzolüzletnél vannak extrább dolgok, ott nézz körül.
-
orion1025
őstag
válasz
MasterMark #15727 üzenetére
Én meg már 3 éve, meg már a PS2-vel is
Teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest