- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
combonari #39359 üzenetére
Ha vezetéknélküli a kontroller, akkor kell egy gaming receiver nevű szerkezet, amit USB-n rákötsz a gépre, drivert telepíted és szinkronizálod a kontrollert a gaming receiverrel, onnantól működik.
-
Bad Pritt
félisten
Ha csak villan egyet a kontroller bekapcsolásnál az mit jelent? Merül le az elem benne?
-
Bad Pritt
félisten
Xboxon hol tudom megnézni, hogy milyen e-mail cím van a fiókhoz csatolva?
-
Bad Pritt
félisten
Srácok, Forza 3-hoz van egy második DVD-m, berakom és kéri az elsőt, az meg maga a játék. Ezek szerint ami content a másodikon van az fel lett már régebben rakva?
(Tudom, hogy van saját topikja, de az nem igazán pörög)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterMark #31086 üzenetére
Ja, már megcsináltam, köszi mindenkinek.
-
Bad Pritt
félisten
Tényleg nem értek hozzá.
Van Dilipók linkje, ott megvettem a játékot. Rákötöttem a netet a boxra, de nem látom sehol magát a játékot, elvileg a My Games alatt kéne lennie nem? Innen akkor hogyan tovább?
Nem mellesleg a bankom sem jelzi a tranzakciót, ami enyhén érdekes. -
Bad Pritt
félisten
válasz
MasterMark #31073 üzenetére
Mert az tök logikus, hogy ha belépek az xbox.com-ra egy accounttal, akkor belép a Microsoft-hoz is ugyanezzel, de az adatokat nem frissíti szimultán.
-
Bad Pritt
félisten
Hajam kihullik ettől a Microsoft online-tól, Kezdjük ott, hogy a 10 éves e-mail címem jelszavát elfelejtettem, ehhez van egy Xbox fiókom (tulképp a fő fiókom), a biztonsági kérdésen kívül valahogy be tudnék lépni? A biztonsági kérdés a "Mi volt az első autóm?" valahogy nem rémlik, tinédzserként nem hinném, hogy volt első autóm.
A másik fiókommal, ami a GfWL-os sikerült megvenni a World Cup-ot, majd ezzel leszedem akkor, de basszus, van egy magyar oldal, meg van egy angol, elvileg ugyanannak kéne lennie, az egyiken megadtam az adataimat a játékhoz és a másikon újra meg kéne a Gold vásárláshoz (azaz nem is vásárláshoz, az 1 hónapos ingyent akarnám aktiválni).... kicsit érdekes rendszer. -
Bad Pritt
félisten
Ennek a Fifa World Cupnak van local multija? Sehol nem írja egyik bolt sem, sem a hivatalos oldal...
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Mennyien tolják a Halo Reach multit? Vagy mindenki átvándorolt a 4-re?
Innen játszik valaki? Akikkel anno toltam, azoknak már vagy nincs box, vagy nem játszanak online. -
Bad Pritt
félisten
Ma több felfedezést is tettem Xbox témában. Mivel eddig nem voltam Xbox közösségi lény, így nem is foglalkoztam ilyesmi dolgokkal, úgyhogy inkább kérdezek, hátha csak rossz oldalakat néztem:
- Nincs beépített wi-fi és 10K fölött van wi-fi adapter a konzolhoz?
- Az Xbox által 5 éve adott random nevet nem tudom megváltoztatni, csak pénzért? -
Bad Pritt
félisten
A Forward Unto Dawn csak olcsó volt, de a 343 a kreatív részleget jól megfogta. Mondjuk voltak kicsit nonszensz dolgok (Lasky fiatalon, Lasky idősen, Lasky a játékban, elég hihető
), de teljesen korrekt lett végül. Ennél a kettőnél (főleg Spielberg papánál, nagy mesélő) viszont félő, hogy elszabadul az ötlet úthenger és abból nem biztos, hogy jó sül ki.
-
Bad Pritt
félisten
Erről szerintem mi már vitatkoztunk egyszer.
Én a játékot tartom, mert habár majdnem egy évtized van a Fall fo Reach és a Reach játék között a könyv javára, mégiscsak a Bungie az ősatyja az egész Halo-jelenségnek és az elsődleges kommunikációs csatornája az egész sorozatnak a videojáték, szóval én meg azt tartom a kánon részének. Mondjuk az nagy feketepont, hogy ezt így figyelmen kívül hagyták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest