- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz
Napfénysüti #29261 üzenetére
Akkor annyira nem is jó üzlet.
raziel: én migráltam már a profilomat oda-vissza és megmaradt rajta a pont/pénz. De akkor lehet hagyom, most úgy is inkább a Titanfall-ra fáj a fogam.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29171 üzenetére
Az hát
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #28031 üzenetére
Speciel én is megveszem PC-re is, bár csak régebbi játékok mennek a P4-emen.
És PC-re még olcsóbbak is a játékok, na meg a Steam sale, és humble bundle... (Most jut eszembe a Swapper van a humble bundle-ben, meg is veszem steam-re.
)
-
dilipok
veterán
válasz
Napfénysüti #27750 üzenetére
lemaradtam, majd maskor szemfulesebb leszek
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #27748 üzenetére
Túl kedvesek vagytok...
-
parandroid
félisten
válasz
Napfénysüti #27586 üzenetére
Nem is beszélve róla, milyen jót tesz a sok számítógépezéstől, egérhasználattól, vagy akár vezetéstől összecsomósodott vállnak és hátnak.
p
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Napfénysüti #27212 üzenetére
Gold kell neki igen.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Napfénysüti #27212 üzenetére
kb 2 hete játszottam vele utoljára. Van goldom, de nekem sem stinkronizált a szerverekkel. Online haverommal tudtam játszani, csak valamiért azt írja, hogy nem tud szinkronizálni, de a haverokat érzékeli aki online és hívhaó meccsre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Napfénysüti #26478 üzenetére
Lesz új Carmageddon.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #25865 üzenetére
Mert amíg nem volt Eneloop-od nem tudod milyen a tökéletes.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #25844 üzenetére
Miért neked tán mid van?
szerk.: Akkor dobd ki, és vegyél Eneloop-ot helyette.
oric: Oszt mit nem ismörsz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Napfénysüti #25844 üzenetére
ÉN pl nem ismerem.
-
dilipok
veterán
válasz
Napfénysüti #24843 üzenetére
jaja, egy-egy paros fruit ninja vagy a csapatokban jatszott sports utan neha sirva fetrengtunk
Foleg azokon a jatekokon szoktunk nagyon vihogni, ami csinal jatek kozbe fenykepeket
-
dilipok
veterán
válasz
Napfénysüti #24523 üzenetére
na meg ami tenyleg tudja szexualni az agyam, az az, amikor valaki olyasmirol dumal, amirol fingja sincs, hulyeseget allit, de azert koti az ebet a karohoz (legfrissebb peldaja az onjelolt jogaszgyerek volt a bankkartyas fizetessel kapcsolatban), na az ilyeneket a jovoben is kanyar nelkul kuldom el a sunyiba, elore is bocsanat mindenkitol
MasterMark: na latod, aztan ne legyek ideges?
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Napfénysüti #24396 üzenetére
Igen kb 5èvig jo lenne ha bìrná..jah de ára huzos.. 70ft környèkèn gondolkodom
-
raziel01
veterán
válasz
Napfénysüti #24248 üzenetére
Autós játékról volt szó.
Dragon Age-ből nyilván én is az első részt játszanám újra, mert a 2. rész fos lett.
Broken Sword 1-2-t végigvittem 2 éve. Jók voltak. 3. nem rossz. Többi fos.Forzából konkrétan jobb a 4. Mindenben.
-
Blaise
veterán
válasz
Napfénysüti #24166 üzenetére
Elvileg már ma reggeltől nem kéne annak lennie, mert napi akció.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #24073 üzenetére
Akkor most nem lesz Blade Runner-em?
-
dilipok
veterán
válasz
Napfénysüti #24073 üzenetére
nyugodtan... es akkor mivan? Ez a vicc benne, hogy le sem xarjak. HA egyaltalan eljut vademelesig az ugy X ev alatt, mekorara is rugnanak az ugyvedi es egyeb koltsegek, hogy az elpocsekolt idot mar ne is emlitsem? Ki az a hulye, aki ezt bevallalja? Be lehet nezni a panaszos topicba, hany madar utal elore, majd nem kap semmit, es mivel nem eri el az osszeg a buncselekmenynek szamito ertekhatart, a kutya nem fogalkozik veluk. Max ha egy ember ver at sokmindenkit es ok osszeallnak, akkor lehet valami eredmenye a dolognak.
Mastermark: Dehogynem, annyit kell tenned, hogy atutalod a penzt, mondtam mar
Az egeszet csak azert feszegetem, mert raziel szerint ez ugyanolyan biztonsagos, mint a bankkartya adataid megadasa online fizetesnek (ami szerintem hulyeseg, de ha valaki bebizonyitja az ellenkezojet, akkor szivesen varom a magyarazatat.)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Napfénysüti #23852 üzenetére
Nem megy.. pont ezért <----
(#23851) wertigo1984 én nem játszottam a GTA Vé-vel...általánosságba mondtam
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #23852 üzenetére
Mert ez egy fórum. Mások is olvassák. A téves infokat nem hagyhatjuk úgy egy szakmai topikban.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #23713 üzenetére
Persze csak önmagát csapja be. A rosszabb, hogy terjeszti is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Napfénysüti #23303 üzenetére
Tehát nem kell semmit se csinálni?
Az jó. AZt hittem személyenként kell kalibrálni.
-
zzola
titán
válasz
Napfénysüti #23102 üzenetére
Én így voltam PC-vel, egér-billentyű kombóval. Aztán 2 hónap után váltottam xbox-ra, akkor meg az ment nehezen. Ez csak megszokás kérdése, nyilván egyik platformot a másik után nehéz megszokni...
-
pzstm
titán
válasz
Napfénysüti #23089 üzenetére
én meg uninstalláltam is most, hogy frissítettem
-
HagaNRG
őstag
válasz
Napfénysüti #23014 üzenetére
Köszi!
Azért, hogy legyen valami rossz hír is, van egy kekecnek tűnő felhasználó, aki bejelentkezett itt a hardveraprón az Injustice Steelbookomért, utalással.
A csomagot elküldtem, a pénz viszont csak nem akar megérkezni és emiatt kezdek egyre idegesebb lenni...(pont egy másik kormány ára néz ki bukónak).
Kell nekem állandóan jóhiszeműen cselekedni. -
Romeo619
senior tag
válasz
Napfénysüti #21989 üzenetére
én a ballagàsi pénzemet is legora vertem el
-
HagaNRG
őstag
válasz
Napfénysüti #21940 üzenetére
Köszi!
-
GeGexx
aktív tag
válasz
Napfénysüti #21933 üzenetére
Forzánál hardcore-abb szimulátor szerintem nem nagyon.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Napfénysüti #21924 üzenetére
Dehogy mondtam vissza.
Ennyire nem vagyok én sem fanatikus fórumos, mert akkor szinte semmim sem lenne, ha arra alapoznák, hogy mindenkinek tetszik-e.
Csak a Zavvis vásárlói kommentek mindegyike azt írta a kormányról, hogy kiváló, pontos eszköz, nagyon megéri az árát.
(meg aztán hiába a full komoly kormány, ha legutóbb is a sarokban porosodott két hétig. Egyszerűen bosszantó volt állandóan tápkábellel szerencsétlenkedni, szobán keresztül-kasul áthúzgálni, pedálok kábeleivel bajlódni, ha volt fél órám egy-egy autós körre). Ebben meg tényleg bízom, hogy akár ágyból is egész jól el lehet majd kocsikázni, ha meg minden kötél szakad, bukok rajta 1-2 ezret és tovább adom.
Ekkora összegeknél már megtanultam, fölösleges aggodalmaskodni, ki kell próbálni, amit csak lehet. (a lényeg, hogy az ember ne hagyja magára porosodni a fölösleges, kihasználatlan cuccokat. Nálam, ha valami három hétnél tovább áll, már megy is az apróra) -
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #21823 üzenetére
Pont ez a lényege. Kibővít a játék időt. Büszke lehetsz magadra amiért mindet, vagy a legnehezebbeket is megcsináltad.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #21808 üzenetére
horizon ott rontotta el a kedvem, amikor elkezdtem gyűjtögetni acsikhoz a különféle gyártók autóit sorban és rá kellett jönnöm, hogy 1 acsim se lesz meg ezek közül, mert mindenhonnan vennem kellene dlc-s járgányt is
21809: na, egyszerre írtuk
...szép szám, de ha ennek nagyja abból áll, hogy 1kocsi 10féle festéssel=10 autó, akkor nem sok
-
Prof01
veterán
válasz
Napfénysüti #21806 üzenetére
Valószínűleg úgy lesz, de én soha nem fizettem csak az autókért, annyit nem ér. A következő részben (Forza 6) úgyis alapból elérhetőek lesznek azok a DLC-s autók. Egyedül akkor bosszant, amikor a DLC-hez achievement-ek is tartoznak, és emiatt nem tudom 100%-ra kijátszani.
Egyébként elég elképesztő, hogy a decemberben PS3-ra érkező GT6-ba 1197db autó került.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Napfénysüti #21806 üzenetére
Pedig már a Horizon-t is ellepték a DLC_k, miért ne jönne egy csomó az 5. részhez is? Tuti hogy rengeteg autó lesz pénzért elérhető.
-
pzstm
titán
válasz
Napfénysüti #21800 üzenetére
jah..."csak"
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #21790 üzenetére
barátnőmnek ezt ecseteltem, amikor mentünk ide-oda, hogy 1.4es astrával lakott területen kívül 90nel döcögni sokkal jobb érzés, mint játékkal szórakozni
oké, az is jó egynek, de bőven felülmúlja a valóság... és teljesen élethű szimulátort egy darabig nem lehet csinálni: a valóságnak a legjobb a grafikája, a nehézségi erőt pedig lehetetlen szimulálni... (az ülés döntögetése közel sem ugyanaz... force feedbeck meg megintcsak elmarad a valóságtól)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #21788 üzenetére
nem a boxra irigykedek, hanem "ha lenne még 150k-m, akkor csak 1 lépésre lennék a kiszemelt colt 1.6 glxi-től és lesz@rnám a forza5-t: élőben az igazi a vezetés"
én speciel annak örülök, ha most pl game-en elszaporodnak a használt x360 játékok és alig tudok majd válogatni...
nextgen majd pár év múlva esélyes
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Napfénysüti #21773 üzenetére
A PGR 4 szerintem a generáció egyik legjobb árkád száguldása volt boxon, a Forza Horizon mellett. Nagy kár, hogy feloszlatták a Bizarre Creationst
-
woodbear
addikt
válasz
Úgy-úgy, nagyon jó játék, de leírtam miért nem azzal kezdtem a sort, viszont ha a játékélmény számít jobban, akkor mindenképp érdemes az elsők között kipróbálni. 1-2ezerért van használtan, és magyar feliratos
sokat mondjuk nem számít egy autós cuccban, de akkor is az.
-
scope2007
addikt
válasz
A játék élmény nálam jobban számít, mint a grafika
-
dilipok
veterán
válasz
Napfénysüti #21214 üzenetére
a legjobb, mikor ketten jatszunk
Olyan rohogesek (es fulesek
) szoktak lenni, hogy csak na
-
dilipok
veterán
válasz
Napfénysüti #21005 üzenetére
a gugli szerint jo hozza.
-
lajbi101
tag
válasz
Napfénysüti #20664 üzenetére
Amúgy én is láttam a kódot de nem tudom az mire jó illetve hogyan lehet használni. Milyen kód volt ez?
-
negyven2
veterán
válasz
Napfénysüti #20375 üzenetére
Valószínűleg itt is ez lesz a free gold játék... Vagy a GTA V és az AC4
-
Buster17
addikt
válasz
Napfénysüti #19673 üzenetére
Csatlakozom. Az a legbosszantóbb, hogy Fogalmam sincs, hogy mire kell menni.
-
air
nagyúr
válasz
Napfénysüti #19189 üzenetére
Köszi.
-
Def26
félisten
válasz
Napfénysüti #19014 üzenetére
Biztos így van. Néha rendelek ezt-azt kínából most pl. fali matricákat fogok. Műszaki cikkekkel úgy vagyok, hogy kell a support, szeretem verni az asztal a jogaimért stb.
-
Def26
félisten
válasz
Napfénysüti #18898 üzenetére
Olyan auto aim van benne, hogy ezzel nem lesz gondod.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18896 üzenetére
nem... sz@r játék... többmillió hülye meg beugrott és azonnal megvette
cinizmus off: ...én is megveszem majd, ha 15font környékére megy az ára
18898: nálam 0napos vétel esetleg a diablo3kieg lesz, aztán tervben a gta5 meg a castlevania los2 lesz, de mindkettő ilyen 15-20font körüli áron... következő évre durván ennyi
18899: ja, ha tényleg a maxpayne3 harc-/fedezékrendszerét tették át, akkor nagyon easy lesz
-
woodbear
addikt
válasz
Napfénysüti #18894 üzenetére
Amúgy az sem nehéz
tőzsde....eladod visszaveszed újra és újra
költésnek számolja.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #18483 üzenetére
Persze mert mi, veszünk eredeti játékokat, amennyit a pénzünk engedi. És akkor örülünk pár ingyen Arcade játéknak.
Vonják le a jutalékból ami minden játékon rajta van. Vonják le a Gold-ból amiből ugyanannyiért fele annyit nem kapunk.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #18479 üzenetére
Ez olyan mintha egy kamionról leestek volna cukorkák, mert nem rögzítették volna rendesen. Mi meg felszedtük volna.
Ha azt mondják adjuk vissza, akkor visszaadjuk, de ezért levágni a kezedet azért túlzás.mobal: Mert ott még a Marketplace sem elérhető.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18479 üzenetére
Nincs ezzel gond..csak a következetességet hiányolom : "az M$ programozói részlege hibázott"
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18476 üzenetére
Nah , igen, főleg hogy az M$ programozói részlege hibázott
és hagytak kiskaput...
-
Def26
félisten
válasz
Napfénysüti #18358 üzenetére
Én ambassador is vagyok. Ha más nem is, de remélem ez beleszámít a döntésbe, ha régebben valami mocskos dolgot csináltam.
-
raziel01
veterán
válasz
Napfénysüti #18358 üzenetére
Lesz valami szankció arra számítottam de eddig nem volt ilyen.
Mondom max elveszik a játékot és annyi. De konzol BAN? Nevetséges. -
dilipok
veterán
válasz
Napfénysüti #18154 üzenetére
szinten mindent telepitek, egyeduli kivetel csak most a gta V. Ott az ajanlasok szerint, nem telepitettem a masodik lemezt
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #18008 üzenetére
32-es méretben 1 méteren belül nézed?
szerk.: Semmi, csak túl kicsi. Ha nem olyan közelről nézed, akkor már nem is látni a teljes felbontást, gyakorlatilag felesleges a nagyfelbontás.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #18005 üzenetére
De miért vesznek az emberek elcédét meg lettévét, azt nem értem...?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18000 üzenetére
Nekem is LCD-m volt, FHD LG , egészen addig jól elvoltam vele,mig nem láttam milyen képet ad a konzol egy plazmán...
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #18000 üzenetére
De.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #17998 üzenetére
De van, csak a TV-k képjavító izéi még rá tesz egy lapáttal.
Ezért mondják sokan, hogy a VGA kábellel szebb képet kaptak, ott nem működnek a TV hülyeségei, mert elméletileg PC-hez van az a bemenet.
Persze HDMI-n is kikapcsolható a legtöbb dolog, plusz az élességet kell lehúzni, mert az is bele nyúl a képbe, attól lesz nagyon recés.
szerk.: Az LCD betegségeiről nem is beszélve...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Napfénysüti #17899 üzenetére
mert nyár volt... nem osztályozták
ha most is rosszul írok megszokóm és karót kapok
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #16986 üzenetére
Nem csak tűnik ez az is lesz!!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16970 üzenetére
VIP-seknek 1200 M$ pont, aki meg nem az, annak 1600, de le volt árazva 1200-ra.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16967 üzenetére
Az az érzésem van, hogy a Porsche DLC-hez hasonlóan idővel le lesz árazva, bár mennyiségben (sajnos) hasonló játékidőt ad csak, persze a kidolgozásra nem lehet panasz. Mindenesetre az osztott képernyős módot hiányolom nagyon belőle továbbra is, ha az lenne akár kizárólag a DLC-ben, jobban megérné.
-
Def26
félisten
válasz
Napfénysüti #16674 üzenetére
Miért? Ennyire gáz?
-
gianni85
veterán
válasz
Napfénysüti #16466 üzenetére
Én abban a topicban is elmeséltem már hogy jártam a 42ST50esemmel... kb 150 óra volt benne mikor beállítottam és feljebb tettem a kontrasztot. 3 óra Forza Horizon után (ahol bőven kapott változó tartalmat, mint átvezetők stb) úgy beégett a tacho, hogy még 1 hét változó tartalmas használat után is lehetett egy ici-picit látni. Persze jött a rizsa, hogy 150 óra nem elég bejáratás, 500 óráig hagyjam gyári beállításon, az nem volt beégés csak makacs ghost, rossz példányt kaptam ki. Tökmind1, egy életre elegem lett a plazmából. Erre az volt a reakció, hogy igénytelenül használom... na persze, majd stopperrel fogom használni, és fél óránként nyomom a fehérmosást rajta... pfff
-
Gombinyó
őstag
válasz
Napfénysüti #16472 üzenetére
Mert valakinek az az érdeke.
szerk: Nem erre a topikra gondoltam, hanem úgy általában a mai társadalomra. Nézzetek be pl a médialejátszókhoz.
-
MasterMark
titán
válasz
Mert amíg nem láttál plazmát (otthoni körülmények között) addig azt hiszed az lcd-re, hogy milyen jó. Pedig a leggagyibb plazmának is szebb képe van bármelyik lcd-nél.
kovsol: Monitornak is lehet használni, persze ésszel.
-
kovsol
titán
válasz
Én a TV -t monitornak is használom. Ugye szintén Samsung 32D5000.
Na ezt plazmával nem lehetne kivitelezni. Van amikor órákig ugyan az a kép részlet látszik. Böngésző, ikon, játékban pl starcraft2 ben az UI. Az lazán beleégne. -
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #16439 üzenetére
ÁÁÁÁ nem...
Plazma a legjobb játékra is. Csak oda kell rá figyelni.
Amúgy sok játekról le lehet venni a HUD-ot, vagy alapból elrejti (Gears of War) így akármeddig lehet játszani vele. -
vatoteam
tag
válasz
Napfénysüti #16397 üzenetére
Szintúgy, kuka az egész nálam
Ha lesz valami jutalom a tesztereknek akkor talán szenvedek vele, de már látom, hogy marad a PC. Én 5k csatával a hátam mögött imádom az egészet, persze kizárólag szakaszozva.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16320 üzenetére
&pzstm: nektek is nagy az irányítás késleltetése?
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #16236 üzenetére
Nekem meg Lumiám nincs
-
Blaise
veterán
válasz
Napfénysüti #16161 üzenetére
Még nem tudni.
-
Buster17
addikt
válasz
Napfénysüti #16061 üzenetére
Akkor gyere kocsikázni
-
gegg
tag
válasz
Napfénysüti #15564 üzenetére
Ugyan annyiba kerül mint a sima slim.
-
negyven2
veterán
válasz
Napfénysüti #15157 üzenetére
Böngészőben elég ha megcsinálod. vagy proxy. A lényeg, hogy hitesd el, hogy abba az orságban vagy ahová a accountod szol. Aztán magyarral letöltheted ugyan úgy.
-
negyven2
veterán
válasz
Napfénysüti #15154 üzenetére
Valószínűleg Problémát Nem okozna itt ha leírnám, de nem teszem mert csak.
-
Zjunior
veterán
válasz
Napfénysüti #15117 üzenetére
Úgy látsziiik
!
-
negyven2
veterán
válasz
Napfénysüti #15071 üzenetére
Mindketto open world alapu. A Crakdown (ami nem mellesleg full magyar nyelvu, szinkron es felirat). Egy szuper ugynkotott alakitas akik a szuperkepessegekel harcol a bunozok ellen. A Dead Raisingban pedig zombik ellen kell kuzdeni egy bevasarlokozpontban, ahol szinte minden fegyverre lehet alakitani.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Napfénysüti #14829 üzenetére
passz most vettem észre
ha jól látam most dash-ban 400g-t add de mingy le ellenőrzőm.... happy wars is 400g és az ingyér van goldosoknak mindig .....
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #14216 üzenetére
Hát én is arra gondoltam.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #14216 üzenetére
Azt miért csinálná bárki TV előtt?
-
Def26
félisten
válasz
Napfénysüti #14006 üzenetére
Na. Közben pontok eltűntek de a dashboard ugyanaz.
Pzstm: Ok nda!!!
Nem szólok.
-
Blaise
veterán
válasz
Napfénysüti #13997 üzenetére
Senki nem tudja egyelőre....aki meg majd tudja, az meg nem oszthatja meg
-
bobooo
addikt
válasz
Napfénysüti #13997 üzenetére
Ősszel jön x360ra Dashboard update (nyilván x1 felület) és ahhoz van most egy public beta
-
Dave™
nagyúr
válasz
Napfénysüti #13980 üzenetére
Nem tudom mi a bajod a Sanyo-val. Egy normális japán márka. Nem muszáj töltővel venni, ha már van töltőd, 4db akkut pedig lehet venni 3500-4000 körül, az már nem olyan rossz.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Napfénysüti #13975 üzenetére
Jól tartja a töltést, egy év után is legalább 75%-on van. Meg tudja azt a kapacitást, ami rá van írva.
-
Def26
félisten
válasz
Napfénysüti #13964 üzenetére
Nah, Te meg a másik véglet vagy. Jól lehúztak.
-
MasterMark
titán
válasz
Napfénysüti #13964 üzenetére
Nem tudod mi a jó, amíg nem volt Eneloop-od.
-
Def26
félisten
válasz
Napfénysüti #13845 üzenetére
Igen, de ha csak erre kell akkor ott a forza horizon.
-
f.imi85
tag
válasz
Napfénysüti #13496 üzenetére
Forza 3-mal sokat jatszottam, a palyaautozast kifejezetten szeretem. (autos jatekok kozul egyertelmuen a legtobben az F1-ekkel tolok, kormany, belso nezet, auto beallitasanak basztatasa....
Ezek alapjan talan annyira nem nekem valo a horizon, de lehet 2k-t meger egy kevesbe koncentracioigenyes autozgatos cucc, ami meg szep is
-
Grande Ale
őstag
válasz
Napfénysüti #13501 üzenetére
Úgy szoktuk a fiúkkal!
De szeretnék a gyerekek a játékban is, és az istenért nem tudjuk hogyan kell...
-
bobooo
addikt
válasz
Benne vagyok a multiba en is
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Részemről lehetne.
Horizon, Bulletstorm bezsákolva.
-
kovsol
titán
válasz
Nálam még mindig a Forza3 a kedvenc amúgy.
De a legtöbbet a Forza1 -el toltam. Abba eszméletlen sok időt beletoltam. A lemezt már tropára hajtotta az xbox classik a végére
-
Tigi
őstag
válasz
Napfénysüti #13446 üzenetére
Az a baj, hogy az autós játékok nem kötnek le.
Még gondolkodom, a Crysis 3 viszont nagyon vonzó.bognar110: Az első részt is leakciózhatnák, de valamiért csak a másodikat akciózzák mindig.
-
negyven2
veterán
válasz
Napfénysüti #13182 üzenetére
Szerintem a regiozarat toroltek el. De majd kiderul par ora mulva, ha vegre sikerul kimaszni az agybol
.
Amugy aki pl MS pontra veszi a jatekokat es kulfoldi accja van azok 4.99$/€ ert tolthetik le a Dragon Age/Mass Effect 1-et ami MS pontban 400.
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest