- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
Nem mondom hogy sokat vásárolok vaterán de amikor nem eladtam hanem vettem, mindig belenéztem. Az is tény hogy nem nagy dolgokat vásároltam. Postás sose szólt lehet mert az emberek többsége a saját postását 5-10 éve ismeri. Na mindegy nem akarom tovább szemetelni a topicot.
-
G@ß!
őstag
Tegnap az aréna plázában észrevettem a PS gépeket az első emeleten. Alig voltak ott így gondoltam kipróbálom (magam). Beültem a szimulátorba (F3, F4) tapasztalattal, és kb 5 percbe tellett míg beállította nekem a srác. Ilyen gumi, olyan gumi...tapadásbeállítás, stb.
Viszont a fizika miatt még a forza mellett döntenék most is. -
balintka
addikt
Ja bocsi, el is felejtettem leírni, h ez 2014. januári vásárlás lesz, most vettem épp egy TV-t, idén már nem futja rá.
Szeretek időben informálódni, január közepe körül venném meg a gépet (előtte még úgyis nyelvvizsgám lesz, 10-e körül). Vehetem akkor nyugodtan a konzolvilagtól is?
-
Trak
addikt
Én hetek óta játszom vele, nagy tévén valóban látszanak azok, amiket írsz, kivéve a lassúságot, azt nem nagyon tapasztaltam, de én soha nem grafika miatt vettem meg egy játékot, hanem az élmény miatt, az pedig itt megvan, számomra mindenképpen az év játéka.
Ettől függetlenül persze "el tudnám viselni" ha lenne élsimítás, és ha szebb lenne -
raziel01
veterán
-
-
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Nyilván a Microsoft hibája, hogy nem tudsz olvasni. Az "elrejtés" is annyit takar, hogy rá kell kattintani a "Vedd meg most az xbox.com címen" gombra és ott rákattintani a leírásra. Hű, de átbassza az MS a vásárlóit
Vetted volna meg lemezesen, az olcsóbb és magyar. Ha neked nem tetszik a lemez, akkor ez van.
A Judgementes megjegyzésedre meg no comment... Az aláírásodra meg pláne.
Szerintem is visszavehetnél magadból, de végül is, te döntöd el, hogy mennyire akarsz "népszerű" lenni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem okítok, csak írod az agyament agymenésed,meg kutyázod az MS-t miközben Te nem olvastad el a leírást...ez a non plussz ultra
, egyébként én sem szeretek lemezt cserélni,de mást nem tudok tenni, ha kell a lemez akkor kell, vagy megszoksz vagy elszöksz...egyébként ha nem tűnne fel, a lemez ellenőrzés mind a lopások miatt kell...azért lássuk már a fától az erdőt... ok és okozat
Ha használtat nem akarsz venni akkor tessék , és magyar voálá , és olcsóbb mint a digitális verzió...Zárásként egy troll beszólást tudok mondani: " dunc, menj haza , részeg vagy..."
-
WhiteWalker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest