- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EmThor
addikt
válasz
Knobber #37869 üzenetére
Sniper-t még anno más platformon játszottam kicsit, játékmenet közepes, semmi extra, 6 pontnál csak azért kaphatott többet (ha kapott), mert nagyon látványosak a távolról leszedett ellenfelek, mert a kamera követi a golyót, és "röntgenszerűen" bemutatja, mikor az becsapódik az ellenfélbe és roncsolja a szerveit.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Knobber #37497 üzenetére
Nekem meg volt a játék, az első rész nyomába se érhet. Nagyon unalmas, mert ugyan azt a versenyt kell 10 kategóriában teljesíteni, halk az autók motorhangja, sőt a grafika se olyan szép mint az első résznek. Irányításról ne is beszéljünk, katasztrófálisan egyszerű.
Maradj az első résznél! -
dilipok
veterán
válasz
Knobber #37397 üzenetére
ertem en, de azert azt ne felejtsuk el, h itt uzetrol es penzrol van szo. Es mivel az eroforrasok vegesek, prioritizalni szukseges. Na most te racionalisan mit tennel? Ez mar csak ilyen
hackeeeee:
Eleg jol nez ki fullon, bar elegge lehuztak tesztekben, de szerintem tulzas, h majdnem csunyanak mondjak (ja, most nezem, csak, h te is valoszinuleg ugy latod
)
-
cotag
senior tag
válasz
Knobber #36687 üzenetére
Ismered, ismeritek a boltot amit linkeltél??
Megbízható? chipker.hu -
haris
őstag
válasz
Knobber #36019 üzenetére
Azt én kaptam a konzolhoz amikor vettem, ezért nem mozgatott meg, de közben elcsábultam a Bioshock Infinite-re is.
Aztán ma néztem mik lesznek, de ezek is javarészt megvannak. Viszont akinek még friss a konzol, kigyűjtöttem pár kedvencemet. Szerintem ezek nagyon megérik, igen jók.
Mafia 2 - 747,5 HUF
Max Payne 3 - 1497,5 HUF
Red Dead redemption - 1997,5 HUF
Bully - 1247,5 HUF
L.A. Noire - 1997,5 HUF
Metal Gear Rising: Revengeance - 986,7 HUFÉs várom a napi akciókat is
-
törölt tag
-
lorcsi
veterán
válasz
Knobber #34953 üzenetére
szeretnék újat, mert hosszú távra tervezek, de ezek szerintem erősen pofátlan árak
ha azt nézem, hogy 3-4k összegért lemezetek kapok...akkor a 25-30k-ból kijön egy pár évnyi játékszétnézek a használtak közt, hátha akad valami jó vétel
egy iylen 250..10 körül pont lég lenne
Mr X:
nem vágom...hol kap hozzá 10k-ért hdd-t is ?
mert nem azt írja, hogy +10k és iylen meg iylen hdd -
Knobber
aktív tag
válasz
Knobber #33526 üzenetére
+ Update: Próbáltam teletömni a winyót adattal hogy ne kelljen kivenni a boxból. Hát nem sikerült, GTAV telepítés 3000MB-nál megakadt. Akkor elkezdtem megpaskolni a boxot és tovább lendült... A DVD persze karcmentes, bolti egyszer használt...
Így hát mérgembe ki is vettem a HDD-t a gépből... Többet nem veszek használtan winyót, bár 4000Ft-ért mondjuk fél évet bírta(micsoda üzlet)
-
StLui
veterán
válasz
Knobber #32999 üzenetére
Én gondolkodnék a váltáson, illetve a párhuzamos futtatáson, de a kormány probléma (hiány) miatt nálam kizárt a ONE egy darabig még 360-hoz 25-ért volt FF kormány, most 30-ért sincs
-
negyven2
veterán
válasz
Knobber #32468 üzenetére
Előre leszögezem én a GTA játékokkal elfogult vagyok!
Én azt mondom, hogy nagyon megéri. Kezdetek óta fent vagyok rajta, és bár egy idő után kevésnek tűnhet a tartalom (pl. küldetések), ettől fügétlenül. Igazából a szavatossága akkor hosszú, ha vannak olyanok akikek együtt tudsz játszani. Lényegében ha "partijátékként" kezeled akkor kvázi rengeteg időt bele lehet ölni. Ugye ugyan azt lehet csinálni benne mint az alapjátékban, de itt van rajtad és a GTA V világon kivül kívül még 15 másik játékos is.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Knobber #30499 üzenetére
Az LA Noire nagyon jó, de elég erős angol kell hozzá és igen, nagyon sok a szöveg benne. Teljesen sztori-orientált, tehát a látszat ellenére nem egy GTA-szerű sandbox játék, attól függetlenül hogy lehet benne autózni meg lövöldözni, meg jönni-menni a városban. Nem egy akcióorgia, de nekem pont emiatt nagyon tetszett (most játszom másodszorra, hogy meglegyen mindegyik nyomozás 5 csillagra).
A Bully-t még egy korábbi akció során vettem meg, elkezdtem vele játszani, de nem fogott meg – ebben valószínűleg szerepe van a ma már elég gagyinak számító, GTA3-at idéző grafikának is (pedig én még nem is vagyok grafikabuzi).
-
haris
őstag
válasz
Knobber #30358 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanazok az akciók vannak december óta. (akkortól van boxunk)
Tavaly decemberben vettem a Midnight Club LA-t ennyi volt (mondjuk ez nem érte meg, elég gyenge játék)
Márciusban vettem meg a Bully-t és a Max Payne 3-at fillérre ugyanezeken az árakon. (ezeket jó szívvel ajánlom)
A Red Dead Redemption szintén volt legalább 3szor, bár lehet nem ennyiért, nem figyeltem, engem nem hoz tűzbe.
De nézzük a jó oldalát, legalább most nem kell költenem -
-
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz
Knobber #28087 üzenetére
Mire töltötted le akkor ha nincs HDD-d?
Jegesmaci81: Elég valószínű, hogy ez a baj...
F.B.I.: Azok régió korlátosak, el se fogja fogadni a kódot a magyar profil.
Az angol viszont jó lesz, mert az EU egy régió.A pontot pedig már alapból pénzre váltja, mivel az MS pont rendszer megszűnt már tavaly. (De akkor is lehetett ponttal fizetni.)
-
pzstm
titán
válasz
Knobber #15371 üzenetére
Ti mivel szoktatok nyomulni, ha mondjuk Party van - jön 4-6 ember és szeretne mindenki mulatni?
50+-os házi az mindenkinél bejön sokan viszkizünk és figyelünk arra hogy ne sausage-party legyen. Ha mégis akkor én magamnak legalább két hosszúcombú hölgyet áthívok. Ilyenkor jövök rá hogy a szomszédaim is mennyire jó zenéket hallgatnak....ha akarják ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest