- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
MasterMark
titán
válasz
#81556480 #45635 üzenetére
Nem. Nagyon nem, hidd el. 250-esem van tele, mindig le kell töröljek valamit, ha új játék jön, és ez nagyon nem jön ki jól hidd el. Általában olyat választok amihez jó ideje hozzá sem nyúltam, de nem. Átjönnek haverok, tutuibiztos azt a játékot akarják ami nincs letöltve.
Szóval nem. Én is ezért nézegetek most valami külső HDD-t 1 TB körül.
-
Crowent
tag
válasz
#81556480 #41832 üzenetére
szerintem is jol fut a gta5 nekem semmi bajom nem volt vele. eddig story módba nyomtam 1 bugot se talaltam remelem ezutan se fogok!
online modban egyszer voltam fenn amikor ingyenes volt a gold... valamiert nekem ugy tunt nem sokan jatszhatnak vele mert az egesz varosban 10en voltunk fenn. mondjuk biztosan tobben nyomják mert az egesz player teamet 1 mapra lehetetlen berakni...gondolom 1 mapon van max limitszám és több map lehet. bár mivel fizetős a multi boxon biztosan lényegesebben kevesebben játszanak mint psen vagy pc-n.... -
haris
őstag
válasz
#81556480 #41726 üzenetére
Pont azzal akarom ellenőrizni amit figure85 írt.
Júliusban egy villámkár leamortizálta a boxot ès a tv t meg még ezt azt. A box most lett pótolva, de mivel a mafia2 t már vègigvittem, így azt nem töltöttem le azóta, bár láttam, hogy eltűnt a marketről. Legalábbis aki eddig nem tette, már nem vásárolhatja meg.
Bízom benne, hogy "download again" menni fog. -
negyven2
veterán
-
MasterMark
titán
válasz
#81556480 #41685 üzenetére
Egyébként ha jól emlékszem, akkor pont te linkeltél be nekem a tápodról képeket.
Itt oda van írva, hogy Input 200-240V - 1.78A ami 356-427 Watt-ot jelent ha jól számolom. Vagyis most vagy rosszul számolok, vagy eléggé túl van biztosítva matricaügyileg.
Vagy ennyire rossz a hatásfoka, de ezt nem hinném.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#81556480 #41569 üzenetére
"Nameg ez a pár app ez miért csak ennyi? Nincs rá lehetőség, vagy csak nálunk direkt korlátozzák ezeket?"
Régió korlát sajna. (IP-t is néznek, max VPN-nel mennek)
One-on én nem filmezek, arra itt a noti, de viszi az MKV formátumokat is tudtommal.
Böngészők, YouTube az pöpec, nincs vele baj.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
#81556480 #41567 üzenetére
"Én azért tartom magam ahhoz amit mondtam."
Mint ahogy írtam, ezzel nincs is gond. Az itteni szakértők, vagy árazós kollegák állításait nem kötelező megfogadni. Lásd a te eseted, nincs ezzel probléma.
Csak szerintem nem a fentiek szerint kellene a dolgokhoz állni, és nem egyből csalást, meg átverést mondani...
-
Crowent
tag
válasz
#81556480 #41564 üzenetére
számomra meg az a válasz hogy semmit nem ér az teljesen elfogadhatatlan hiszen azzal is lehet jatszani szal csak er valamit...
velemenyem szerint akik bearazzak a cuccokat kb valami konzol boltosok lehetnek akik beveszik a ps3at 25ert es eladjak 35-40be... csalas es atbaszas, pont mint a gsm boltok 80 %-ka...
sztem nem kellene rajuk hallgatni legalabbis mindenbe.... -
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #41402 üzenetére
3 hete már ONE-on játszok föleg, de előtte is publicban már nagyon megszaporodtak a kedves garázs robbantó hackerek. Plusz a szokásos kedvességek mint a halhatatlanság a, a mindenkit felrobbantok a pályán egyszerre, és a robbanólőszeres fegyverek (az autoaim sniperekröl nem is beszélve). És mivel kvázi leállt a támogatottság, így ez csak egyre rosszabb lesz (olyanná válik mint a GTA IV multija).
Bár ONE-on nincsenek csalók (vagy lehet, hogy valahogyan mégis tudnak), de ott a laggerek a legnagyobb gond.
-
Krystal_s
addikt
válasz
#81556480 #41369 üzenetére
Köszönöm.
Közben most olvasgatok a típusokról. Igen a Fat kilőve, mert régi, gyakori 3 led hiba...
Akkor, ha jól értem nekem nem szükséges (gta-hoz) a HDD, hanem elég egy megfelelő pendrive.Tehát Slim gép...akár HDD nélkül, gyors Pendrive Fat32-re formázva...
Internet ügye nem kell a telepítéshez, ha nem szeretnék multizni?Én még ezen is gondolkodom, hogy tényleg szükségem van-e rá.
Tudom, hogy nagyon sok jó játék létezik, de engem nem igazán kötnek már le. GTA-ra is csak azért gondoltam, mert jön a rossz idő, idegesség és feszültség levezetésre jól jöhet ilyenkor késő este. (gyorsan hajtani, megverni pár embert, mindenzt jó autókkal, zenével és személyre szabott kinézettel, szép házakkal stb. büntetlenül)
-
Zeki
nagyúr
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #41131 üzenetére
Ha Windows 10-en játszol pl pasziánsszal akkor azt írja ki, hogy ONE-on játszok, még az Achievementekhez is azt írja ki hogy azt ONE-on szereztem. Amúgy a legújabb Béta dashboardal elérhető 360-on is az Activity feed ami itt kiegészül 360-as dolgokkal. De amúgy kb. ugyan úgy működik, lehet videókat nézni (amit ONE-al csináltak), kommentálni, likeolni, meg mindent.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#81556480 #41036 üzenetére
Ha tanár lennék, erre egy 5-öst adnék.
Magam is úgy gondolom, hogy a játékgépek éveken keresztül megtartják azt az előnyüket, hogy játékgépek, és erre fejlesztenek, optimalizálnak.
A pc meg olyan mint az androidos cuccok, mindenhez egyre erősebb és erősebb hardver kell.Évente, két évente. -
Crowent
tag
válasz
#81556480 #41000 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon remélem hogy sokan fognak segíteni és eloszlatni a kételyeimet e-konzollal kapcsolatban...
Én is beszereztem egy xbox360at... Én 50be vettem plusz 13 eredeti játék tehát nincs moddolva vagy ilyesmi. Van hozzá két Joy. Na mármost barátommal beszélgettünk Ő azt mondta szerinte 60 ezerért olyan gépet összerak ami ugyanolyan játék és grafikai élményt ad mint a 360... Ezzel azt akarta mondani hogy elavult a konzol. Arról nem is beszélve hogy a kiadott játékok a konzolhoz ami ps3 ill pcre is megjelentek (pl Diablo3) azokkal már nem foglalkoznak úgy mint a PC-s verziókban. Több ellenérvet hozott fel a konzollal kapcsolatban és némi kételyem akadt. Lehet hogy mégsem volt jó választás? Abszolut játékra vettem a konzolt és engem igen is zavarna hogy esetleg veszek egy Diablot és az utolsó frissítés pl 1.03 a Pc verzió meg már 3.01 pl... Vagy a régebben kiadott x360 játékokkal is ugyanúgy foglalkoznak mint a PC verziókkal? És most nem csak a Diablo esetében hanem a többi játékról is. Vagy ezeket a játékokat kiadták és kész passz annyi? Nincs se javítás és a fejlesztők már nem is foglalkoznak vele? Kérlek válaszoljatok mert nem kicsit elkeserített a dolog. 2 gyerekem van nagyon sokat spóróltam hogy meg tudjam venni és most elöszőr szavaztam bizalmat a Microsoft elé de tanácstalan vagyok. És azt meg se említettem hogy a multi rész pl teljesen kihalt a barátom szerint... Ezt így nem próbáltam! PLZ Help... Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Autós topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest