- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #46356 üzenetére
Nekem a kedvencem a témában:
"
Részlet az egyetemi levlistáról:
"Két jelentkezőt keresnék aki a Tétényi kollégiumba kapott férőhelyet, de szívesen lakna inkább a Vásárhelyiben. Egyenlőre csak érdeklődés céljából kérdezem."
Válasz: "Egyenlőre a a kolicsere miatt kapott büntetést osztjátok fel egymás között; az általad keresett szó: egyelőre."
" -
Trak
addikt
válasz
MasterMark #45789 üzenetére
Köszi, akkor jól gondoltam, emlékeztem...
2500 alatt nem nagyon látok 1 havi GOLD-ot, azzal együtt meg már 3100 ft lenne összesen a játék, akkor már a normál 2990 ft-os ára is jobb, de annyiért meg már megvehettem volna korábban is.
Tehát ugyanott vagyok, mint korábban -
Trak
addikt
Van benne egy játék amit már évek óta meg akarok szerezni, de még nem sikerült. Mindig drága volt, az eredeti 2-3-4 ezres árat sokallottam érte: Conan
Most golddal 600 ft lenne, de most nincs goldom.
Elég lehetne hozzá egy pár napos gold, vagy a heti akciókhoz is legalább 1 hónapos kell?
Ha elég, akkor nincs valakinek véletlenül egy pár napos goldja? -
Trak
addikt
válasz
zsolti72837 #45554 üzenetére
Már segített is
-
Trak
addikt
válasz
zsolti72837 #45551 üzenetére
Nálam sem akarja, bármilyen számokat is írok be.
No nem baj, annyira nem kell az a játék -
Trak
addikt
válasz
sugarforce #44130 üzenetére
Más játékban nem magas, csak a BO2-vel?
-
Trak
addikt
Köszönöm az infókat, pont nem volt Gold-om: be is aktiváltam a free és a 200 ft-os Gold-ot, január 24-ig jó vagyok
-
Trak
addikt
A szokásosnál is frusztráltabb vagy ma... biztos a meleg
Szerintem senki nem mondta, hogy nem kell iskola, de mindenki a saját képességeihez mérten tud tanulni.
Én is ismertem olyat, aki magától, tanár nélkül tanult meg angolul, olyat is akinek a játékok, filmek segítettek.
Nekem is segítettek a játékok még a 90-es években, de inkább csak a szókincsem fejlesztésében, valószínűleg nekem nincs olyan nyelvérzékem, mint némely más embernek. -
Trak
addikt
válasz
tomee007007 #39347 üzenetére
Nem azt írták, hogy 2TB-ig kezeli a winyókat?
-
Trak
addikt
válasz
Sebibalu #38804 üzenetére
Egyik megoldás sem lesz túl jó... Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy a jó megoldás:
gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás
Pár hét, hónap intenzív játék után jobban fog menni.
Sokan sok évnyi PC-s játék után (akár sok évnyi komolyan vett, már-már profi játék után) váltottak, senkinek nem ment elsőre, de szép lassan bele lehet jönni. -
Trak
addikt
Ilyet még nem csináltam, úgyhogy inkább megkérdezem:
Van egy lemezes játékom ami fel van másolva a gépre (kb. 7-8 GB), ha letörlöm az installt a gépről, de a mentéseket meghagyom, majd megveszem a játékot online, akkor az online letöltése, majd indítása után fogom tudni használni a mentéseimet, fogja látni a játék?Kb. ugyanannyit foglal a játék letöltve is, mint az install, így legalább a lemezzel sem kell majd foglalkoznom, és majdnem ugyanannyiért el is fogom tudni adni a lemezes játékot, ezért gondolkodom rajta erősen.
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #38282 üzenetére
Én is.
-
Trak
addikt
A Diablo 3 Reaper of Souls tartalmazza az eredeti Diablo 3-at és a Reaper of Souls kiegészítőt is, tehát elég csak a Reaper of Souls-t megvenned, azzal meglesz az alapjáték és a kiegészítő is.
Ha szereted a Diablo-t, akkor nagyon jó kis játék, mindenképpen érdemes megvenni. -
Trak
addikt
válasz
seederking #36776 üzenetére
Jól gondolod
Én is usb3-ast vennék, legalább 32-es méretben, illetve ha belefér, akkor akár nagyobbat is, meg kell nézni, hogy melyik most a legjobb át/érték arányú.De a későbbiekre való tekintettel érdemes lehet meggondolni egy HDD-t a box-ba...
Ha az ismerősöd most a pendrive árát beleforgatja, hozzárak még, és vesz egy HDD-t, akkor a következő években nem lesz gondja a tárhellyel. -
Trak
addikt
válasz
seederking #36774 üzenetére
Felesleges az USB3 mert magában a boxban csak USB2-es csatlakozás van, úgyhogy ha csak ez miatt veszi, akkor elég az USB2 is.
Ha vesz egy 32GB-os USB2-est, akkor az jó lesz.
Ha másra is szeretné majd használni és/vagy időtállóbb megoldást akar, valamint még pénze is van rá, akkor vehet nagyobb méretűt és USB3-ast, de az xbox nem fogja kihasználni. -
Trak
addikt
válasz
energy4ever #36256 üzenetére
Meg érdemes lehet elmenni a rendőrség épületében levő parkolóhoz, ott vissza lehet venni elkobzott autókat, nekem múltkor ott volt egy olyan amit küldetés miatt kellett elhagynom. De kérdezd meg a GTA V topikban is, ott hátha van mas ötlet.
-
Trak
addikt
válasz
lorcsi #35761 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel, tényleg csak 4-5k a különbség és az Neked belefér a költségvetésbe, akkor az 500-ast. Nekem most telt be a 320-as, de azért, mert le van töltve vagy 40 játék, plusz fel van telepítve legalább 5.
Az utóbbi évek gold játékai valamint a nagy akciókban megvásárolt játékok.
De logikusan végiggondolva ennyire nincs szükség a HDD-n, egyszerre úgysem játszol ennyivel.
Szerintem le fogok törölni 10 db-ot és majd újra letöltöm őket ha játszani akarok velük. -
Trak
addikt
válasz
MasterMark #35546 üzenetére
Minden más menüpontot "feltúrtam", csak ezt nem...
Köszi
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #35543 üzenetére
Pff, itt nekem is...
Az előbb 10 percig túrtam a Live-os fiókomat, de ezeket az előzményeket nem találtam meg.
Most is rászántam pár percet, de sehogy sem jutok el kattintgatással ahhoz az oldalhoz amit Te linkeltél, vicces...
Lehet, hogy elrakom kedvencekbe a linkedet
Köszi! -
Trak
addikt
válasz
MasterMark #35541 üzenetére
Én csak vásárlási előzményeket találok, de ott nem jelennek meg az ingyenesen "vásároltak"...
-
Trak
addikt
-
Trak
addikt
válasz
energy4ever #35176 üzenetére
Kicsi?
Az is csak néhány hónapja jött ki, eddig 250-es és 320-as volt a legnagyobb.
A legtöbben csak álmodnak 500-ról, sokan pl. pendrive-oznak, vagy 60 gigás winyót használnak, szóval sok embernek még 250-es sincs, nemhogy az új 500-as... -
Trak
addikt
válasz
ghostie #35104 üzenetére
Live-on szokták. De ahhoz módosítatlan gép, és sokszor Gold előfizetés szükséges.
Ezen a fórumon mi nem foglalkozunk módosított gépekkel és warezzel (benne van az alapelvekben és ennek a topiknak az összefoglalójában is), erre mondta MasterMark, hogy módosítatlan géppel is hozzá lehet már jutni játékokért néhány száz forintért.
Gold tagsággal havonta kap az ember 2 ingyen játékot, plusz folyamatosan vannak akciók, ahol már 4-500 forinttól lehet megvenni játékokat. -
Trak
addikt
válasz
adalbert1 #34836 üzenetére
Azért ez most szép kis csomag
A Kingdoms of Amalur: Reckoning -ot mindenképpen ajánlom azoknak akik szeretik ezt a stílust, mert nagyon jó kis játék, 900 ft-ért meg aztán főleg!
A korábbi akciókból nekem is már nagyjából megvan minden ami érdekelt, úgyhogy várom, hogy lesznek-e még más játékok. -
Trak
addikt
válasz
tomee007007 #34803 üzenetére
Jók az akciók, de nagy újdonság nincs, a nagy része már volt ingyen Gold játékként, vagy ugyanígy akcióban.
Ami nem baj, csak nem sok újat látni. -
Trak
addikt
-
Trak
addikt
válasz
Micsurin #34628 üzenetére
A BKV-nál majd érdeklődj mindenképpen:
[link]Ha szerencséd lesz, akkor leadja valaki. A pénzed valószínűleg nem, de az iratok így még meglehetnek.
Első körben a bankkáryát tiltsd le szerintem.
És ha a BKV-nál nem adták le, akkor jelentsd be, hogy elveszett:
[link]Utána jön a többi...
[link]Jobban jártál volna ha ellopják, mert ha jól tudom, akkor lopás esetén több okmányt is ingyen cserélnek...
-
Trak
addikt
válasz
energy4ever #34605 üzenetére
Egy N3: NINETY-NINE NIGHTS játékot tudok értük adni ha érdekel
-
Trak
addikt
válasz
tomee007007 #34534 üzenetére
Ha lejátszaná a One a 360-as játékokat, akkor én is megvenném valamikor, de így néhány évig még biztosan nem. Ha lenne annyi időm játszani, mint mondjuk néhány éve, akkor talán megvenném a One-t, néhány új játékot azzal játszanék, mellette pedig még játszogatnám végig a régebbi játékokat 360-on.
Így inkább pár évig még végigjátszok 10-20-X játékot, aztán majd ha lejjebb megy a One ára és olcsón lehet használtan kapni az akkor már régebbinek mondott játékokat, akkor veszek egyet. -
Trak
addikt
Nem estem hanyatt tőlük... Majdnem mind volt már többször akciózva.
Terjedhetne kicsit gyorsabban, jobban is a One, azzal remélhetőleg egyre jobban akciózni fogják a 360-as dolgokatNekem személy szerint csak heti néhány óra játékra van időm (vagy néha heti nullára), így évekig elleszek még 360-al, ennyi időre nem veszek One-t.
-
Trak
addikt
válasz
tomee007007 #33374 üzenetére
Milyen régión vagy?
Magyaron nincs is fent maga a játék, csak a demo, ha jól látom. -
Trak
addikt
válasz
Crogan #33368 üzenetére
Ezt nem találta nekem az előbb, elég lassú az oldal.
Ez 9600 körülre jön ki, mert nem 300-al fogja váltani a bank hidd el.
De ez így már valóban egész jó ár.defer86 (#33366): nekem engedte megvenni a Bad Company 2-t.
Lehet ideiglenes hiba, próbáld meg később, vagy holnap. -
Trak
addikt
válasz
MasterMark #30744 üzenetére
Jól van, elfogadom, akkor én akció thrillert ajánlottam
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #30742 üzenetére
Natessék
Nekem annak tűnt, meg a wikipedia is azt mondja.
[link] -
Trak
addikt
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #29812 üzenetére
Én is úgy gondolnám, hogy külön van, de egyben, a GoW 1-nél mutat több, mint 14 gigát, nem úgy hogy egyszer 7-8 és még egyszer 7-8 giga. Na, majd megnézem még újra.
Nem volt nehéz telepakolni, ez tény
De a megvett, feltelepített, demo játékok felével még nem is játszottam, úgyhogy ha kell, akkor könnyű helyet csinálni. -
Trak
addikt
válasz
MasterMark #29805 üzenetére
Köszi!
Videók alapján az Enslaved nagyon tetszik, azt gyorsan meg is vettem, az Ace Combaton még gondolkodom, de szerintem azt kihagyom.Más: Eljött az a pillanat amikor betelt a 320-as HDD a box-ban
Töröltem 20 gigányi demo-t, ez most elég, aztán majd átválogatom, hogy a megvett, letöltött kb. 30 játékból,meg a feltelepítettekből mire is van jelenleg szükségem.
A GoW1 hogyan foglalhat 14 gigát? Ennyit feltelepítene lemezről? Vagy külön kezeli a lemezről feltelepítettet és a letöltött teljes játékot? Mert ez lemezesen van meg, arról telepítettem, de közben volt ingyenes gold játékként is, úgy is letöltöttem. -
Trak
addikt
válasz
MasterMark #29284 üzenetére
Mindig vannak egyenlőbbek... Es persze túlbuzgó moderátorok, akiknek fogalma sincs az adott topikrol...
-
Trak
addikt
válasz
Romeo619 #28760 üzenetére
Nem, Te azt kérdezted, hogy jelenleg hol lehet kapni 60 körül most alapgépet, bundle-t akciósan.
És nem voltál leugatva, csak írtam, hogy annyi idő alatt amíg ide beírtad azt a hozzászólást, addig megtaláltad volna az összes lehetőséget a google segítségével, ahogyan én is tettem.
De hogy ne csak ennyit írjak, ha megnézed beraktam néhány linket is az előző hozzászólásomba, tehát megkaptál minden segítséget amit kértél, csak kaptál hozzá megjegyzést is, ami valljuk be jogos volt.
A linkjeim közül az első a google keresés volt, ott az első két oldalon megjelennek a legnagyobb magyar boltok találatai, azok közül meg tudod nézni a jelenlegi alapgép kínálatot.
Mit szeretnél még? Rakjuk össze egy excelben egymás mellé, hogy egy helyen lásd és könnyen össze tudd hasonlítani őket?
Ez nem egy támogató oldal, nem azért vannak itt az emberek, hogy más helyett használják a google-t és összesítsék a találatokat, de ha megmutatjuk hogyan kell keresni, akkor később talán már magadtól is meg tudod ezt találni... Egy ide passzoló mondás:
"Ne halat adj neki, hanem tanítsd meg halászni" -
Trak
addikt
válasz
adrian94 #28579 üzenetére
Kár ilyentől félned, több millióan használják a rendszert.
Én az elején megadtam, azóta is ha meg akarok venni valamit, akkor csak vásárlás és kész.
Annyi a jótanács, ami minden helynél ahol bankkártyaadatokat adsz meg: ne add ki senkinek az accountodat, ne lépj be nem biztonságos gépen és maradj belépve, legyen biztonságos a jelszavad, és akkor nem lesz gond. -
Trak
addikt
válasz
Jegesmaci81 #28201 üzenetére
Afelett elsiklottam...
Akkor vagy USB, vagy meg kell fogni a boxot, átvinni egy ismerőshöz akinél van net, és kábelen rádugni a gépre. -
Trak
addikt
válasz
Jegesmaci81 #28199 üzenetére
Wifi-n, de persze ez feltételezi, hogy wifis boxa van... Jogos, arra nem gondoltam, hogy esetleg régi a gép és nincs rajta wifi, a sajátomból indultam ki.
-
Trak
addikt
válasz
baliii #28177 üzenetére
Attól, hogy eredeti a lemez, attól még ahhoz a játékhoz nem adnak ki később frissítéseket, amiket le kell tölteni hozzá?
Van otthon interneted? Ha van, akkor kösd rá a boxot, és mehet a frissítés.
Ha nincs neted, akkor hívd át egy ismerősödet, akinek olyan mobilja van, amin van 3G/4G, kérd meg, hogy ossza meg a netet hotspotként, kapcsolódj rá erre a box-al és várjátok ki amíg frissíti.
Emlékeim szerint 100 mega alatti frissítésről van szó, az még így is kivárható.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest