- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
válasz
MasterMark #55582 üzenetére
Áhh értem. Köszi!
-
szabacsik
őstag
válasz
MasterMark #55580 üzenetére
-
szabacsik
őstag
Helló!
Xbox 360 slim-hez speckó csavarhúzó kell? (ha igen hol kapható?) Van otthon egy, de vagy 6 éves és arra gondoltam megérdemel egy paszta cserét a drága. Otthoni körülmények között kell hozzá műszaki végzettség, hogy szétszedjem annyira vagy videó alapján egyszerű halandó is meg tudja oldani?
-
szabacsik
őstag
Hali. A bal analóg haldoklik. Nem pontosan érzékel. Van bolt Budapesten ahol lehet venni használtat és előtte ki is próbálhatom? (esetleg többet is). Tudom marketplace, meg jófogás, de jobb lenne bolt.
-
szabacsik
őstag
-
szabacsik
őstag
válasz
Debilon #54400 üzenetére
Neked is ezt írja mint a képen? Mert akkor bezsákoltad már. Nincs megfelelő eszköz csatlakoztatva a fiókjához azért jön elő mert telepíteni nem tudja..
-
szabacsik
őstag
válasz
realmadrid #54395 üzenetére
Igen. A gold csak azzal a felhasználóval használható amelyikre vásárolva lett.
-
szabacsik
őstag
Javítás : ez bizony magyar szinkronos.
-
szabacsik
őstag
-
szabacsik
őstag
válasz
szabacsik #54188 üzenetére
Ügyfélszolgálatnak big like. Elmondtam nekik, hogy valami nem oké. Mondja, hogy tudja valami baj van a rendszerükben. Majd írnak ha tudnak valamit. Jól van mondom hagyjuk majd pár nap múlva megpróbálom. 30perc múlva visszahívott, hogy sikerült megoldaniuk megvásárolták nekem távolról.
(#54189) V.Stryker Itt keresd.
"Ismétlődő számlázással, havonta 2 500,00 HUF" Mellette módosítás. Ott a lemondás.(#54184) haris : Neked meg köszi. Csak innen tájékozódok az ilyesmikről
-
szabacsik
őstag
válasz
l.skywalker #52622 üzenetére
Itt is volt olyan régebben akinek a support állította át a lokalizációt. Tovább kell próbálkozni ha valóban nem ő állította US-re mert azt hiszem 3 havonta lehet egyszer változtatni.
-
szabacsik
őstag
válasz
masterful87 #52431 üzenetére
Chat en beszéltem egy angol emberrel aki azt mondta nincs rá mód. Hétfőn felhívom őket. Nem nagy összeg egy doboz cigi ára de akkor is. Regem sikerült refundolni 2szer is két különböző évben.
-
szabacsik
őstag
Dragon Age Originsnál azt olvastam itt régebbi kommentekben hogy van benne magyar nyelvű felirat. Valóban? Mert ezért vettem meg viszont alapból nincs, beállítást meg nem találtam hozzá. Kérlek mondjátok hogy nem csak a pc-s kiadás tartalmazza
-
szabacsik
őstag
válasz
l.skywalker #52346 üzenetére
köszi
-
szabacsik
őstag
válasz
l.skywalker #52268 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy olcsó játékot adtak ingyé
-
szabacsik
őstag
200ft-os Gold már csak két napig él.
-
szabacsik
őstag
válasz
r.levente75 #51916 üzenetére
Mi? Külső vinyónak 256gb-osnak kell lennie ha játékokat is akar rápakolni?
-
szabacsik
őstag
Xbox kontroller garanciáztatáshoz kell valami papír is?
-
szabacsik
őstag
Van esély vezetékes kontrollerhez jutni jó áron itthon? Akár használt akár utángyártott mindegy volna. Külföldi is lehetne ha karácsonyig megjönne.
-
szabacsik
őstag
Crash course 2 szerverei mennek még vagy már lekapcsolták?
Folyton ezt írja. "An error occurred while connecting to the Doritos Crash Course 2 Service.
Press A to try again." -
szabacsik
őstag
válasz
kalapacsolok #51501 üzenetére
Ez fat
-
szabacsik
őstag
válasz
szupermacs #51372 üzenetére
Igen
-
szabacsik
őstag
válasz
sz.balazs.95 #51203 üzenetére
Használok, nem okoz gondot, meghajtja a box, nem tudsz betenni akármilyet (de megoldható egy bizonyos vinyóval keress rá) a többire nem tudom
-
szabacsik
őstag
Köszi mindenkinek. Most kezdésnek sikerült menetközben bezsákolni az adventure-t 750-ért használtam, meg egy dance central 2-t g2a-ról 1000ft-ért ezekkel egyenlőre elleszünk aztán majd akkor veszünk egy just dance-t is összehasonlítjuk
. Igen igen kinect sport is jön majd. De erre a hétvégére azt hiszem ezzel a kettővel is elleszünk bőven
-
szabacsik
őstag
Melyik kinect-es dance játékot ajánlanátok? Beruházok egy kinectre és párommal nyomnánk
-
szabacsik
őstag
Nem tudtok valami online helyet ahol 2000ft ért vagy alatta kapni egy hónapos gold-ot? Pont 3napja járt le, hogy a fene enné meg de most nincs keret az évesre de a dragon age izgalomba hozott
-
szabacsik
őstag
válasz
Vadernagyúr #48098 üzenetére
Nem értem ezt a 2 órás részt. Ha megváltozott a jelszó akkor újra fogja kérni mindenhol ahol azt az accountot használni akarják.
-
szabacsik
őstag
válasz
Vadernagyúr #48096 üzenetére
kidobja abból a fiókból
-
szabacsik
őstag
válasz
masterful87 #47477 üzenetére
A kóddal aktivált gold nem újul meg.
-
szabacsik
őstag
válasz
szupermacs #47469 üzenetére
Hosszú távon olcsóbb venni egy éveset
-
szabacsik
őstag
válasz
Vadernagyúr #47125 üzenetére
Igen kell hozzá Gold tagság
-
szabacsik
őstag
válasz
szupermacs #46747 üzenetére
Fizikailag is ott tartózkodsz?
-
szabacsik
őstag
válasz
MrPeekaboo #45860 üzenetére
Csomószor elfelejtem.
-
szabacsik
őstag
Lehet valami baja a boxnak vagy a tápjának ha a hosszabbítót amibe be van duva éjszakánként lekapcsolom?
-
szabacsik
őstag
Kéne egy kis segítség. Mi van olyankor ha van egy fiók ahova évek óta nem léptem be és úgy fest megszűnt viszont két játékom volt rajta. Tudom regisztráljam újra a címet de azt se tudom mert a kiszolgáló már nem létezik vagy elbújt nem tudom egy ez @oneindia.in-es mailcím volt. Ilyenkor buktam a fiókot a játékkal?
Ha sikerül valahol ugyan azzal a formátummal ugyan azt a mailcímet előállítanom akkor lehet hogy nem buktam a profilt? -
szabacsik
őstag
válasz
r.levente75 #44873 üzenetére
Naná. Ez nem kérdés
. Egyszer úgyis beújítok 1-2 éven belül addigra szép kis gyűjtemény lesz már rajta
-
szabacsik
őstag
1 hónapos gold teljes értékűnek számít. Ha van valakinek ideje betelefonálhatna. Szerintem csak valami hiba lehet a rendszerben
-
szabacsik
őstag
válasz
r.levente75 #44460 üzenetére
Szinte tuti hogy nem magyar
-
szabacsik
őstag
válasz
Steelheart2 #44331 üzenetére
Igen akár úgy azt majd letöltöd ha letelt a 3 hónap
-
szabacsik
őstag
válasz
Steelheart2 #44324 üzenetére
Ha "megvenni" sikerült a free játékokat akkor majd le tudod tölteni 3hónap múlva
-
szabacsik
őstag
válasz
r.levente75 #44165 üzenetére
úgy tudom már MS
-
szabacsik
őstag
válasz
r.levente75 #44080 üzenetére
csak annyira mint a lemez behelyezése
-
szabacsik
őstag
válasz
l.skywalker #44075 üzenetére
Vagy ha megvan lemezesen akkor is jól jöhet a kiegészítő
r.levente75 : bárki beteheti. Oldalt ki kell csak nyitni és bedugni.
-
szabacsik
őstag
válasz
l.skywalker #44070 üzenetére
Van ami magyar régióban nem elérhető. Ez pont ilyen. Én is szemeztem volna vele..
-
szabacsik
őstag
Ugye nem ugrik a garancia, ha szétszedtem a boxot takarítás miatt ?
(Miután letéptem a matricát a hátuljáról esett le, hogy az ilyen jelző matrica, hogy nem-e nyúltak bele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest