- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
A szokásosnál is frusztráltabb vagy ma... biztos a meleg
Szerintem senki nem mondta, hogy nem kell iskola, de mindenki a saját képességeihez mérten tud tanulni.
Én is ismertem olyat, aki magától, tanár nélkül tanult meg angolul, olyat is akinek a játékok, filmek segítettek.
Nekem is segítettek a játékok még a 90-es években, de inkább csak a szókincsem fejlesztésében, valószínűleg nekem nincs olyan nyelvérzékem, mint némely más embernek. -
Döglött Róka
veterán
Imadom amikor valaki szurrealis peldaval probalja igazolni magat. Ne zavarjon hogy angolszasz nyelveknel az abc azonossaga igencsak megkonnyiti az ember dolgat, arrol nem is beszelve. Hogy az angol vilagnyelv.
En anno amikor meg angolul ment a cartoon network, abbol tanultam meg angolul, majd jottek a jatekok, iskolaban nem tanultam, hanem beszelgettem kulfoldiekkel es segitettek. 9 eve nemzetkozi munkakornyezetben dolgozom ugy es hasznalom a nyelvet napi szinten, hogy soha nem tanultam tanartol angolt es egy nyelvvizsgam sincs.
Jatekokbol meg lehet tanulni alapfokon, mivel roppant egyszeru a nyelvezetuk, csak nem egy witcher szintu rpg-nek kell nekiugrani.
A frusztraltsagodat meg ne azokon eld ki, aki kepes volt autodidakta modon megtanulni egy idegen nyelvet.
StLui: allj neki egyszerubb cuccoknak es a felesegeddel csak feliratos cuccokat nezzetek, ugyis borzalmas a magyar szinkron.
CNN, BBC is johet mert a musorvezetok nagyon szepen beszelnek. Nincs lehetetlen csak tehetelen.
-
Ez a játék tényleg király
A bug megvan,de kiléptem, újra betöltöttem az állást, és már jó is volt. Viszont nem egyértelmű, hol jutok checkpointhoz, így sosem tudom, ha kilépek, honnan fogom folytatni a játékot...
Jut eszembe, egy bill-egér adaptert érdemes beszerezni? Nem olyan horror az ára és ami azt illeti az ilyen TPS-FPS játékokban extrém bén a vagyok a kontrollerrel...
-
MasterMark
titán
Monitoron kell a DVI...
Azt lehet HDMI-DVI kábellel alakítani, mert ugyanazt a jelet használja.HDMI-VGA-nak semmi értelme, csak úgy nem működik sima átkötéses kábellel, ezért erre nem is gondoltam.
Dinasti: Csak DVI-os monitor kell.
Hiába olcsóbb a kábel, ha nem működik (HDMI-VGA), vagy nincs a monitoron DVI (HDMI-DVI).
Ha nincs csak VGA akkor nem elég egy kábel, erről beszélek. Oda kell a konverter.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Döglött Róka
veterán
Nem csal, mert amit nyer celzason azt elvesziti mozgasban, raadasul nagyon latvanyosan benak az egeresek. Lehet hogy jobban lonek, de ettol a tobbseguk elfelejt mozogni mert jon a felisten erzet.
Sebibalu : A top 5 nem brutalisan jo, max jo
En anno 6 evig quake 3-aztam az azt megelozo ket resszel is tobbezer orat eltoltottem. Utana volt egy kis CoD 1 kilenges majd CoD 4 de mindig visszatertem a quake sorozathoz. Lenyeg hogy tobb mint 10 evnyi PC-s online FPSt kovetoen kezdtem el Halo-zni kontrollerrel. Benaztam en is eleget de par honap eleg volt a jatek kiismeresehez es a controller megszokasahoz hogy egy eros halado kategoriaba keruljek. Sokat elarul hogy PC-n mar nem jatszom FPS-t mert kenyelmetlen es max az ilyen BF meg CoD szeru otvarsagok mennek amik meg szerintem gagyik
-
Ispy
nagyúr
Hát azt nem tudom, hogy ez a live-ot érint-e, de akit érdekel olvasson utána.
-
tomee007007
addikt
Te ne viccelj! PS2-es?????? Akkor pedig nem jutottál tovább nettó 5 perc játékidőnél....
Én is láttam már szebb játékot, de azért nem ennyire borzasztó a helyzet ahogy lefested....Nyilván a nextgen konzol volt a cél, és azt is elfogadom, hogy ha nagyon akarják, készíthették volna szebbre, de azért olyanokat ne mondjatok, hogy PS2-es színvonal... -
Nem járok orvoshoz és épp azt kérdeztem, mi okozhatja ezt, azon kívül, hogy sem én, se a szomszéd, se a miniszterelnök nem állította át/vissza a régiót US-re. Esetleg egy játék? Vagy az angol nyelvű xbox marketplace-en történt vásárlás? Vagy mi?
Amúgy minden letöltött játékom működik/működött US régión is, csak a 30-ból kb. 5-nek van borítója, illetve nem kapok játékajánlatokat sem a dashboardon.
-
Def26
félisten
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát.
Én megértettem, pedig max középangolom van. Jó kb 10x végigtoltam de az más kérdés.
AMúgy aki majd szeretné a teljes Halo 4-et magyarul élvezni, annak ajánlom ezt a youtube csatornát, a srác feliratozza a teljes játék szövegeit.
-
raziel01
veterán
Az úgy van, hogy régen mikor bannoltak akkor a merevlemezt teljesen letiltották. Tehát semmit nem tudtál vele kezdeni.
Ebből lett egy kis botrány is és utána csak azt csinálták, hogy a telepített cuccok használhatók voltak de új lemezes játékot nem tudtál feltelepíteni.
Ez volt 4 éve kb.
Mostanában nem tudom mi van. -
Dave™
nagyúr
Ezek után már nem annyira... Szerintem ez abszolút a szülő hibája, miért kell elfogadni (vagy még rosszabb esetben kölcsön kérni) egy olyan valamit, amibe a gyerek nagy eséllyel bele fog szeretni és utána csak vágyódni fog utána? Ha rosszmájú lennék, itt inkább arról van szó (legalábbis részben), hogy ha a gyermek a konzolon játszana, akkor nem foglalná el a pc-t (amit apa feltehetően előszeretettel használ játékra a jelek szerint). Amint látszik, itt messze árnyaltabb a probléma, még ha nincs is benne semmi átverés. Van a családban egy teljesen használható számítógép, ez már sokkal jobb helyzetet teremt mint nagyon sok másik családnál, akik sokkal jobban rászorulnának a segítségre.
-
Ronam
addikt
Nem volt túl sok időm tolni, tegnap jutottam el az Act 2-ig, 17-18 lvl körül van a Monk-om, Medium-on játszok. Amúgy próbáltam a Master 1-et, de pillanatok alatt lecsaptak, esélyem sem volt, ez normális? Vagy ezeket a Master szinteket csak első végigjátszás után érdemes betolni? Vagy hogy van ez?
(#20826) DonMedve: Bátyámmal tudnám esetleg, de ő meg elég ritkán jön át, veszek 1 hónap Gold-ot, aztán havert beinvitálom gamelni.
-
DonMedve
addikt
Nem osztott. Egy képernyőn vagytok mindnyájan. Nagyon jó,annyi az össz. problem, hogy közös a loot (már ha ez probléma). Jókat szoktunk röhögni amikor a másik karakterére hisszük, hogy a mienk.
Nejemmel belebotlottunk 2 elit pakkba, ő verte őket, én meg szorgalmasan csépeltem a falat.Hozzáteszem mind a kettőnknek barbárja van. Jókat lehet derülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest