- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet összekötni a PC-t az xbox-al, olyan célból, hogyha a gépen lépek be a market-be és ott szeretném megvásárolni a játékokat, akkor azt írja, hogy nincs a géphet az xbox csatlakoztatva.
Másik kérdés : ha pl. a munkahelyemen vagyok (oda ugye nem viszem az xboxot) egy notebookon dolgozom és belépek a normál amerikai shopba és látom hogy ott egy játék pont ingyenes, akkor mi a teendő?
Nem lehet rányomni hogy free download, ekkor a profilomba kerül a game és ha hazaértem akkor majd letöltöm az xbox-al?
Tegnap is azthiszem Orichalcos írta hogy free a The witcher 2 a US shopban, de mire hazaértem kapott egy régiózárat.
Ezért kérdem, hogy nem lehet számítógépről lefoglalni a free gameket és miután hazaér az ember, akkor majd boxal letölti ?Utolsó kérdésem : Van valami oldal, ami mindig figyeli az aktuális Xbox akciókat aktuális free gameket ?
Bocs, hogy ilyen buta vagyok a konzolos témákban, de tényleg csak 1 hónapja van konzolom, mindik is PC-s voltam.
Köszi !
-
mephi666
nagyúr
engem inkább az zavar, hogy nem volt a horizonig éjszaka (+napkelte+naplemente) és itt sem vagyok biztos benne, hogy van... meg eső, köd, jég, hó szintén hiányzik, ahogy írtam
egy dolog, hogy jégen kb lehetetlen vezetni, de ez arcade játék és mintha régi nfs-ekben is lett volna hó... hangulatos meg látványos opció lehetne mind
mint mondottam: nem érzek innovációt itt a forza5nél
a dlc-s dologról meg nem mondok inkább semmit... külön rész van azoknak a pokolban, akik a dlc-s lehúzást kitalálták/terjesztik
-
HagaNRG
őstag
Most akkor mégis lesz itthon jövő héten Xbox One?
Én is arra készültem, aztán másik fórumon elmagyarázták, hogy itthon csak tavasszal érkezik, a novemberi start az csak nyugaton lesz. Meg egyébként is 24 órás live kell neki, meg játékok tovább adása megszűnik, stb. stb. Aztán ezért vettem múlt héten inkább a 360-at.
Akkor most mi a helyzet, légyszi világosítsatok már fel, de a 24 órás Live-val és a használt adás-vétellel kapcsolatban is lehetőleg, mert én is pályáznék a ONE-ra!
köszi!
-
woodbear
addikt
Jaa tényleg a forza5, el is felejtettem, hogy az is jön
(ahha, persze-persze, azt várom leginkább) Nálam mindenképp az fog a gép mellé csapódni. De az a baj, hogy mi más lenne még ami premierkor elérhető és mocsokjó?! Nem sok. A Divisont nagyon várom, meg a quantum break-et.
-
Romeo619
senior tag
Én pont ma megyek 576-ba megvenni az összes részét. Nagyon jó game!
Továbbá visszatérve a Windows games LIve-ra, valaki javasolta, hogy csináljak egy új profilt ha nem engedi az xboxosat használni. Rámentem, hogy create new account erre egyből az xbox oldalra továbbított, ahol ugye meg be vagyok lépve az xboxosommal. Most akkor WTF??? Ami van azzal nem tudok belépni ha újat akarok akkor meg bedob arra amivel nem tudok belépni?!
Update
erre most fogta magát és belépett... :/
-
woodbear
addikt
Ha menni fog normálisan.....nekem tegnap semmit nem akart csinálni. Elfogadtam az online verseny felkérést amit küldtek, de csak töltött és kész...semmi.
Amúgy a The Walking Dead: 400 Days-t érdemes megvenni ha végig toltam az egész sorozatot?! Nagy élmény? kapcsolodik az alap szálhoz vagy kihagyható?
-
raziel01
veterán
Abban te ne legyél biztos. Minden account bannolva lett amivel meglett véve az eredeti játék. Ezért nem volt érdemes migrálni a fő profilt.
Ráadásul olyan is bannolva lett aki csak 1-2 ingyen témát szedett le.
Én most néztem még nem vagyok banolva. Pár napig lehet most izgulni az biztos.
SG-n egy srác 6 éve tolja a warez játékokat online is és nem kapott eddig BAN-t.
Nevetséges, hogy más meg 1 ingyen játék miatt is kap. -
mephi666
nagyúr
magyarul akkor nem érdemes a mindenféle régiós sokadik accokkal belépnem, mert akkor banolhatják a boxot? örüljek, hogy megvan a kínai ac3 és annyi? vagy nem teljesen értem ezt az egészet... adott pl egy indiai/bosnyák/kínai profil, amit visszacsekkolnak, hogy csak egy adott magyar gépről használták és töltöttek le rá ingyenes játékokat: ilyenkor banolják a boxot meg törlik az összes accot, ami csak ezen fordult meg?
#18355: én csak migrálgattam a profilokat (van vagy 4 kamu), de megvenni semmit se tudtam... szerencsére... ez mondjuk 2oldalú dolog: ott az eula, viszont másik oldalon valakinek az elb@szása m$-oldalon... elég erős azonnal banolni mindenkit
elég lett volna bőven ha törlik ezeket a játékokat a profilokról és adnak néhány hónapos bant... nem véglegesen leirtani a gépet, mert ezzel tényleg a warez felé irányítják ezeket a játékosokat, hacsak nem dísznek akarják használni innentől a gépüket
-
up
senior tag
Köszi a tippeket, hogy nem érdemes vincsi nélkül venni. Elviekben egyetértek, meg olvastam már az első hsz-ben is. De a 75k már így is jócskán túlmutat a büdzsén, nagy levegő kell hozzá. Vincsis kinecttel viszont nincs 85k alatt, és akkor még a Nike vagy valami épeszű fitness külön pénz.
Ezt még meggondolom.
A használt mit tud, és mikor lesz elérhető? Pü jöhet a részletekkel
-
mephi666
nagyúr
ui, na akkor egyre gondoltunk... ez a legelső oldalnézetes-scrollozós enyhén felújított változata... demót néztem belőle és rohadt jó
barátnővel ezen nosztalgiáztunk
-
dilipok
veterán
en pc-re. Kegyetlen jo
Mondjuk nem tudom, mennyi kulonbseg van grafika teren a ket platform kozott, de a pc-n ultran nagyon jol nez ki. Meg nem volt idom vele jatszani, csak az elso kuldetest csinaltam meg, tehat hosszusagrol nem tudok nyilatkozni, de amit eddig lattam belole, az nagyon tetszett.
-
mephi666
nagyúr
reggel lekaptam, írtátok hogy hosszú a töltési idő... pc-n néztem korábban, így most elnyomogattam az elején a cutscene-eket és inkább az a bajom, hogy:
"cutscene-loading-cutscene-loading-cutscene-loading-JÁTÉK-cutscene-loading-cutscene-loading-cutscene-loading-JÁTÉK-cutscene-loading-cutscene-loading-cutscene-loading-JÁTÉK...."
a töltési idő hossza annyira nem is durva, de az, hogy cutscene-enként jön, az nem hiányzik már
-
-
gianni85
veterán
Logikus lenne, de csak a platinumshop oldalán van külön feltüntetve, hogy előrendelésnél ingyenes, egyébként ott is 990. Lehetséges, hogy előrendelésnél más bolt is ingyen szállíttat, de azt ki is írhatnák akkor.
Közben itt már ingyenes kiszállításról beszélnek...
Rendeld elő a nagysikerű játékot nálunk, hogy garantáltan már a megjelenés napján, szeptember 17-én kezedben tarthasd, hiszen akár éjfélkor is átveheted boltunkban! Amennyiben nem szeretnél kimozdulni otthonról, akkor nincs más dolgod, mint rendelésedkor beállítani a házhozszállítást és futáraink már a premier napján ingyenesen kiszállítják hozzád a csomagot.
tehát jól tudtad, de hülyén informálnak az oldalon -
bolha23
aktív tag
-
Def26
félisten
400pt games now cost £4.49 (but 400pts will convert to £3.33)
800pt games now cost £8.99 (but 800pts = £6.66)
1200pt games now cost £11.99 (but 1200pts = £10)
1600pt games now cost £14.99 (but 1600pts = £13.33)Kb. így.
Nah, már látom beindult a pénzkereskedelem is. Mindenki pontokat akar most venni.
-
Evil Snowman
őstag
Bízom benne. Már nagyon a szívemhez nőtt ez a Skyrim-es wall.
@figure85:lehet akkor én értettem kicsit félre az angol jogi halandzsát. Annyira még nem vagyok perfekt a nyelvből.
Köszönöm a kiigazítást.
Btw szerintem abban az esetben, amikor az elkövető nem amerikai állampolgár, akkor kicsi rá az esély, hogy pereskednének. Mindenesetre nem akarom/fogom tesztelni az ingerküszöbüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest