- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Akkor írd le szerinted hogy lenne jó. Jobb lenne ha méreg drágán valami egyedi aksi menne bele, amiből ha akarsz tartalékot, vagy ha tönkremegy a vagyonba kerül? Számomra a tölthető elem a legszimpatikusabb megoldás.
(#15945) Def26 és ha elfosódik az aksi akkor baszhatod a kontroleredet.
-
Halkabb a hűtése de nincs rajta optikai kimenet. Szóval mielőtt valaki rohan a boltba venni egyet akkor tartsa szem előtt hogy ha 5.1 et akar leszedni róla akkor csak hdmi n keresztül tudja ami jó dolog ha van hozza jó kis erősítőd de kellemetlen ha 5.1 es fülest használnál közvetlenül a boxra kötve.
Most így belegondolva tulajdonképpen ha a xbox one on is így lesz akkor "dobhatod" ki a drága pénzért megvett boxhoz való 5.1 / 7.1 fülesed mert az összes optikáról szedi a hangot.
Mondjuk 7.1 -et nem tudom hogyan tudtommal az optikai csak az 5.1 et engedi max de ez mar totál off. -
raziel01
veterán
Far Cry 3-ról szerintem még a héten. Már sok nem lehet hátra.
Amúgy ne gondold, hogy sok játékom van. El szoktam adni azt amivel végeztem.
Jelenleg csak ezek vannak meg:FC3, Dark Souls, COD: MW2-MW3, PGR4, Rayman: Origins, Lost Odyssey, Bad Company 1-2, Gears of War 1-2, RB6: Vegas 2, Halo 3, Prince of Persia(2008)
Érkezőben: Forza 4, Stranglehold, Black Ops1
Erős túlzás lenne azt mondani, hogy ez sok.
Alpha Protocol nem jött be. 2 óra játék után eladtam múlt héten.
A gyengébb játékokat meg szépen csendben eladom vélemény nélkül. Így járt a Fifa 09 is.
Duke Nukem Forever kb 2 órát bírt. Hosszú töltési idők meg amúgy is szar játék.
Dark Void is gagyi volt. 1000 Ft-ért elment minden szóval nem buktam rajta. Én is 2-3 fontért vettem.Ami még érdekelne majd az a Tomb Raider és a Crysis 3 ha olcsóbb lesz.
-
Buster17
addikt
xDD
Nekem csak az egyiknél össze volt gyűrve a papír meg a lemez teteje volt össze csokoládézva. LoLés csak egyiken látszik, hogy használt. Többi mind karcmentes.
Más:
Ez a Vanquish nem rossz játék. Rohadt pörgős játék s már az első 10 perc után jött is az első boss amivel megkellet szenvednem
Grafika tűrhető, akcióból nincs hiány és nincs célzás rásegítés
Így elsőre a halohoz tudnám hasonlítani. Oricnak biztos tetszene -
raziel01
veterán
El nem tudod képzelni, hogy mennyire hálás vagyok neked, hogy szóltál.
Tényleg enged fizetni reward pontokkal.
A pontokat felhasználva vettem ezeket:Forza 4 - 7 font
Stranglehold - 2 font
COD: Black Ops - 5 font4855 Ft-ot vontak le postával együtt.
Erre szokták mondani, hogy jó üzlet volt.(ennyit arról, hogy spórolok.
de nem gáz, mert eladtam 3 játékot az utóbbi hétben, meg is jött az áruk)
-
Tigi
őstag
Én nem vettem észre semmit, vagy csak nem figyeltem oda.
Buster17: Újrakezdtem a pályát és másik irányba mentem és ezúttal gyalog, így minden okés volt.
Anno PC-n a játék végén az idegen hajónál szaggatott mint állat (Geforce 8800GTS 320), itt sima az egész.
Valszeg optimalizálhatták, nemhiába 2011-es az XBOX360-as verzió. -
raziel01
veterán
Állítva csinálhatja igen.
Én nem használnám úgy.Külföldi fórumokon se hallottam még a megfőlő SLIM-ekről. Érdekes.
#14527: na ez már tényleg nevetséges. Egy full gyári warezmentes slim-et mi a francért moddolna bárki is? Nincs rá szükség. Garancia is ott van rá.
És állítom, hogy aki eredeti játékkal nyomul azoknak a 90%-a biztos, hogy nem szedegeti szét csak azért, hogy berakjon egy plusz ventit. -
raziel01
veterán
Egyszer biztos lesz.
Egyébként hetente max 8-10 órát tudok játszani munka mellett.
AC3-at is már vagy 1 hónapja játszom. De elvileg azt befejezem ma vagy holnap.
Rövidebb FPS-ekkel gyorsan szoktam végezni. De van olyan nap mikor elindítani sincs kedvem a boxot.
Úgy vagyok most vele, hogy ha nagyon olcsó valami akkor beszerzem és elfér a polcon de 5-10 ezer Ft-os játékokat sosem hagyok a polcon állni, mert csak áll benne a pénz. Azokat eladom mindig minél hamarabb.Def26: simán csak átmeneti hiba. Én is jártam már így közben meg bőven volt elegendő pénz a kártyán.
10-20 perc múlva is meg kell próbálni.pzstm: nekem is tetszik a One menüje és nagyon várom az új update-et.
-
negyven2
veterán
Igen lesz még
Ezekről még nem tudunk semmit:
Bioshock Infinite
Crysis 3
Forza Horizon
Gears Judgement
Hasbro Family Game Night 3
Hitman Absolution
Kinect Sports 2
Left 4 Dead 2
Lego Batman 2: DC Superheroes
Lego Lord of the Rings
Metal Gear Rising: Revengence
Monopoly Streets
Rockstar Table Tennis
The Orange Box
Tomb Raider
Witcher 2
X-com: Enemy Unknownpzstm: Mert nekem is csak Ír VPN-el engedte "megvenni", letöltötte utána de nem ment. Most újra letöltöttem, és elindult.
-
oriic
HÁZIGAZDA
azt hogy csinálod? Valaki itt aprón pénzért kínálja az ingyen lájv lehetőségét.
#13110) gegg
Azért emlékeztem a nevedre, mert írál is neki.
-
raziel01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest