- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
kovsol #57278 üzenetére
én most a Forza Horizon-ra vagyok rákattanva! Gyönyörű grafika, és mégis döccenésmentes játék! Nagyon tetszik!
A Motorsport-ok azok zárt pályások gondolom? Mert azok annyira nem vonzanak, anno a NFS szériát is a Pro Street-nél hagytam abba, pedig előtte nagy fan voltam...
Van másik Horizon is 360-ra? Vagy ott már nem bírná a vas? -
x360elite
őstag
válasz
kovsol #57269 üzenetére
Örülj neki. Akkor csak por rakódhatott a fejre. Ami ebben igazán megdöbbentő, hogy belefújtál és pont leszedted vele a koszt, illetve az, hogy pontosan el is találtad a fújással a meghajtó azon részét, ahol a gond volt. Szerintem azonnal menj le egy éjjel-nappali dohánybolt/lottózóba és tölts ki egy szelvényt
-
x360elite
őstag
válasz
kovsol #57267 üzenetére
Ha ilyen sokáig (2 évig) nem volt bekapcsolva, akkor simán berohadhatott a forgatómotor, vagy elfáradhatott a fej. Ha szeretnéd megtudni, hogy csak koszos a fej, vagy más hibája van, és nem akarsz sokat költeni ennek kiderítésére, akkor vegyél egy fejtisztító CD/DVD-t és tedd bele párszor. Amennyiben ezek után nem lesz jó, akkor javíttatni kell a géped.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kovsol #45930 üzenetére
Valóban, rákerestem:
(#44504) peterkeT válasza nortol (#44503) üzenetére ÚjVálaszPrivát2016-03-22 08:50:42
peterkeT
(VIP)
Van egy-két nagyon baráti ajánlat, régebbi LEGO-játékok (Batman 1-2, HP 1-4 & 5-7, tLoTR) golddal 750 HUF-ért per darab must-have, ha valakinek bejön a műfaj (kisgyerekeseknek, akik kétkontrolleres multit keresnek, mind kötelező!). Forza Horizon 1.500 HUF, szintén alap friss konzolosoknak, vagy ha valahol hiányzik a gyűjteményből. -
-
dilipok
veterán
válasz
kovsol #28470 üzenetére
nem azt mondtam, hogy kis osszeg, hanem h nem tul nagy
Tisztaban vagyok a kulfoldi lehetosegekkel. Ha keveset keresel v munkad sincs, sok penznek tunik, ha jobban keresel maris egy heti felretett penz csak. Ugyanigy mukodik ez mindenhol. Ennyi erovel mondhatnank azt is, hogy qrva draga egy konzol, mert van aki annyibol el egy honapig... De nincs is errol ertelme vitazni. Mindenki dontse el maganak, hogy valami meger-e neki egy bizonyos osszeget vagy nem
-
parandroid
félisten
válasz
kovsol #27864 üzenetére
Arra, hogy vesz egy rakás XBOX360 játékot használtan, ráfizet 10 USD-t, és használja XBOX One-on. A Dolog ott bukik meg szerintem, hogy ez csak azokra a játékokra érvényes, aminek van mindkét konzolra verziója, ezek meg általában ugyanannyiba kerülnek mindkét platformon. Tehát teszem azt Assassins' Creed 2-re , vagy GTA 4-re nem fog működni ez a dolog, az AC4, meg a GTA V meg ugyanannyiba kerülnek kb 360-ra, mint One-ra.
p
-
adalbert1
veterán
válasz
kovsol #23878 üzenetére
Engem is az érdekelt volna, de a 10k pont az az ár, amennyiért erősen gondolkoznom kell rajta (11k-ért láttam legolcsóbban lemezesben) - 6k-ért egyből megvettem volna. A Bioshock Infinite-ot viszont szerintem ennyiért megvenném, ha nem lenne már meg lemezes változatban. Remélem lesz még pár értékelhető cím leárazva.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
kovsol #23882 üzenetére
Ez az én hülyeségem úgymond.
Vannak játékok, amik érzelmileg többet "jelentenek", mint a többi. Ilyen pl.: Bioshock sorozat, TES Oblivion, TES Skyrim. Szeretem én kibontani elsőnek, megnézegetni stb. Ugyanilyen okból, nem vennék pl. használtan sport autót sem, csak újonnan (az más kérdés, hogy sosem lesz rá pénzem) Erre értettem, hogy ilyen kaliberűek.
-
dilipok
veterán
válasz
kovsol #23350 üzenetére
na, csak hogy ne maradjak ki
Alan Wake
Final Fantasy XIII/XIII-2
Infinite Undiscovery
Wolverine
Lost Odyssey
Space Marine
RDR+Undead
Dante's Inferno
Batman AA/AO
Fable II/III
WET
TDU 2
Mass Effect
Forza 3/4
Dragon's Dogma
Asura's wrath
Geow 1/2/3
Splinter Cell Chaos theory
Reckoning
Risen
Forza Horizon
Osszes AC
Cod MW3
Mortal Kombat
Darksiders
Alice
Fallout 3 / New Vegas
HAWX 2
Deus Ex
Rayman Legends
Fifa 13
Gta IV/V
+az arcade jatekokEs meg ennel is tobb ps3 jatek + meg annal is tobb PC-s
Mar csak ido kellene
(de azert jo latni, hogy vannak jatekok, amik szinte mindenkinel ott vannak a polcon
)
-
-
raziel01
veterán
válasz
kovsol #22084 üzenetére
Kizárt dolog neked is, hogy megjön a héten.
A csomagszám olyan, hogy csak országhatárig követődik.
Azt látják majd, hogy átjött a magyar határon és ennyi. Nem látják, hogy itthon hol tűnt el.BoboDJ: Szerintem is gáz, mert a hülye is látja, hogy max 2 hét alatt megjön minden. Ha ezentúl se jön meg valami akkor tuti eltűnt. Úgyhogy jogosabb lenne ha mondjuk 3 vagy 4 hét után már lehetne reklamálni.
-
Prof01
veterán
válasz
kovsol #21849 üzenetére
Megjelenési sorrendben van a történet is.
Tehát: AC1, AC2, AC: Brotherhood, AC: Revelations, AC3, AC4Az AC4 főszereplőjének története az AC3-as Connor előtt játszódik, mivel konkréten a nagyapjával kell játszani, de a jelen idő (amikor nem a gépben fekve, a DNS emlékekben játszol) történései szerint viszont folytatása az AC3-nak, szóval az érthetőséghez a megjelenési sorrendben való végigjátszás a legjobb mód.
Helyedben megvenném az AC1et is, egyáltalán nem rossz játék, a teljes történethez az se hiányozhat!
-
Dave™
nagyúr
válasz
kovsol #21802 üzenetére
A 4-hez is rengeteg DLC pálya volt... Pedig eleintesokan várták. Szerintem is eléggé kapkodósra sikerült, ki akartak jönni vele a startra. Sikerült, csak elég szolid felhozatallal. És igen, a 200 a 600-hoz képest csak, mivel az egyharmada, és a listát megnézve sok mindent hiányolok az 5-ből, ami a 4-ben benne van. Plusz pályákból sincs sok, és nem is érzem azt a hatalmas fejlődést. Majd a 6-ra talán sikerül, ha lesz rá elég idejük. Erre szemmel láthatóan nem volt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
kovsol #20985 üzenetére
ott az igazság: azonnal levonják (kivéve előrendelést), aztán jön általában készleten levő cuccnál 1-2 napon belül az "order despatched" email, hogy feladták a pakkot és hamarosan megkapod... figyelni kell a cuccoknál, mit írnak: "in stock" (ha raktáron van), vagy kb mikor lesz készlet
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest