- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, szóval ez az RGH... köszi.
-
Sziasztok!
Vettünk egy Xbox-ot használtan itt a Hardveraprón (Hirdetés). A hirdető kifogástalan állapotúnak hirdette, ami kívülről nagyjából így is van, de otthon kicsit megdöbbenve tapasztaltuk, hogy belülről szemmel láthatóan rendesen megpiszkálták:
Nem értek sajnos az Xbox-okhoz, így nem tudom, hogy ez milyen modifikáció. Az eladó természetesen semmit sem tud a dologról. Én nem érzem fairnek a dolgot. Tanácsokat szeretnék kérni tőletek. Köszi!
-
válasz
MasterMark #37051 üzenetére
Köszi a választ! Akkor nem szenvedek tovább vele...
-
Sziasztok Xbox 360 szakik!
Tudnátok segíteni ebben a kérdésben?
-
válasz
MasterMark #9323 üzenetére
Ez most komoly? Ennyire smucig lenne a Microsoft, hogy csak a saját kontrollereit lehet használni? Tiszta ciki, hogy így el lehet adni egy konzolt...
raziel01: multizni akartam volna rajta, mert csak 1 gamepad van itt, de akkor ez felejtős lesz...
-
Rákötöttem billentyűzetet a konzolra, de a játékok nem érzékelik (3 játékon néztem), menüben lehet még vmit kezdeni vele. Ez szándékosan van így megoldva a firmwire-n, vagy a játéknak kell speciálisan támogatnia a billt?
-
Ok, köszi, akkor ez a fránya LT zavart be a képbe. Akkor ennyi volt a meló
-
válasz
MasterMark #9308 üzenetére
Neten olvastam, de az LT akkor az a warezolt Dash? Akkor nem LT, bocsi, nem értek hozzá, fél napja van itt ez az Xbox... Ismerős szeretné, ha felraknám neki az új dasht, mert ő sem tudta...
Edit: leírás szerint csinálok mindent. Live 2.0-ra dashra frissített fel, van ennél újabb?
-
Sziasztok!
Szeretnék frissíteni egy konzolt LT 3.0 dashra. Ráveszem a pendrive-ra a $systemupdate mappát (ami FAT32 fájlrendszerű egyébként), de újraindításnál mégse ajánlja fel a frissítést. Van itt valami, amit tudnom kéne? Most LT 2.0 van rajta, ami Live-ról frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest