- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
Dehogy megy 360-on a One ingyenes játék, az csak annyit tesz, hogy hozzárendeli a profilodhoz a One játékot és ha egyszer lesz One géped, akkor ott lesz a listában, letöltheted és játszhatsz vele bármikor amíg van Gold előfizetésed. A One és a 360 két különböző hálózat, azért van mindig eltérő ingyenes Gold játék.
-
törölt tag
Pedig semmi gond nincs vele!
Tényleg a GTA az a játék ahol beírja az ember a kódokat, őrültködik aztán nem ment. (mivel akkor nem korlátozza az acsikat) Mindenesetre néha jók azok a csítek szórakozni(#37425) danikaxXx007 én a remnant game-től vettem de nemtalálom az elérhetőségét. Jó volt az ár és garanciát is adott rá.
-
Medocsabi
addikt
Mondjuk jogos,csalni nem fair...
de én már pcn vegigvittem csalással és anélkül is.most csak játszom for fun
Hogy lehet megnyitni azt a felületet ahol kódokat irhatok?pcn ugye a 0 gomb.de itt?
Mondjuk én csak eletet és staminat szoktam emelni,a többi csalás elveszi a játék élvezetet -
Micsurin
nagyúr
Magyarázd meg.... Mi a csúnya mondjuk abban ha GTA V-ben kicsit funra kapcsolúnk: robbanó töltények , immortality-vel , esetleg Skyrimben addolunk a panelen keresztül 1000 aranyat , vagy an még1 kard ami tetszik és elvinnénk de túl sok lenne nálunk a cucc ezért .carry_weight xxx és elvisszük stb , ebben mi is a csúnya dolog ? majd ha multiban csal (bár konzolon nehezen kivitelezhető) akkor azt mondóm tényleg nem helyén való , de erre nem.... ez olyan mint az Easter Egg , ott van , a fejlesztők hagyták vagy tették oda , szóval a játék része , akkor milyért is "csúnya" dolog használni ?
szrk.:ha meg a helyesírásba kötsz bele , és nem a mondandóba akkor sajnállak
-
-
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Nemrégben rendeltem egy xbox360-at. Január 5-én meg is jött, aktiváltam az ajnándék Xbox Live előfizut, ami február 5-éig érvényes. Láttam, hogy van fent játék, amit ingyen le tudok tölteni, a gold tagságnak köszönhetően. Azonban ez nem megy, hiszen egyfolytában server error-t ír. Eddig tudtam letölteni demókat, de most azokat sem jeleníti meg.
Csináltam egy tesztet, ami ki is mutatja h valamiért nem tud csatlakozni az Xbox live-hoz.
Valaki tudja, hogy mi lehet a probléma?
-
energy4ever
addikt
-
energy4ever
addikt
Te miluen tipusu 360-on jatszottad vegig?
Az osszes tornyot megmasztam, es itt a hiba: Nem dobja be a melekkuldeteseket!
Masodszor jarok itt a jatekban, masodszorra is ugyan ez a hiba, az osszes varosban.
Eloszor felvolt telepitve, aztan letoroltem, masodszorra meg nem telepitve, siman csak lemezrol, de ugyan ez a hiba sajnos.(#36113) dilipok:
Elolvastad amit irtam? -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
zsola32
őstag
-
energy4ever
addikt
Tobb mint 10 jatekot probaltam mar megvenni, valakit felhivtam es azt mondta, o nem beszel telefonon csak f.bookon. Volt akinek irtam emailt, valaszt azota se kaptam. Volt akit hivtam, de mar nem volt meg a jatek neki. Sorolhatnam...
Szerintem a korrekt emberek nem oda jarnak, arra ittvan a hardverapro. Miert arulna ott valaki? Talan mert nem leelenorizhato a forumos beszelgetesei. Abbol derul ki sok minden. -
Mister_X
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én teszt miatt normálon toltam
De végső bossnál vagy 20x meghaltam.
-
raziel01
veterán
Plazmavágó legyen nálad csak maxra fejlesztve. Én úgy vittem végig a játékot zealoton elsőre.
Az a baj, hogy ha több fegyver van nálad akkor random dobálja a lőszert és úgy se olyat dob amilyet te szeretnél.dilipok: akkor miért hoztad fel, hogy nem vettem meg? A trial az a teljes játék csak időkorlátos. Bőven el lehet dönteni az alapján, hogy jó-e.
Amúgy miattad megy mindig az értelmetlen vita a fórumon ezt már megfigyeltem. -
zsotesz81
senior tag
egyetértek, én 3-szot játszottam végig, 2-szer pc-n meg egyszer boxon
Megosztom én is a kis listámat:
Asura's Wrath
Bayonetta (GOD)
Beyond Good & Evil
Burnout Revenge (GOD)
Fifa Street
Fight Night Champion (GOD)
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII-2 CE
GTA V
Halo 3 (GOD)
Halo Reach (GOD)
Kinect Adventures
Dance Central 3
Dance Evolution
Kinect Sports Season Two (GOD)
Lost Odessey
Mortal Kombat (GOD)
Sine Mora
Sleeping Dogs (GOD)
Soul Calibur V (GOD)
Tekken 6 (GOD)
Tekken Tag Tournament 2 (GOD)
Trials Evolution
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest