- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz
Sicilian #40274 üzenetére
Már három oldalja ez a téma, de ha én írom le a véleményem, az már fika és off.
Látom sikerült a topic összes látogatójának a lelki világába belegázolni: buta rajzfilmekből és játékokból meg lehet tanulni angolul és az életben magasra törni. Remélem igy helyreáll a rend.
-
vg
addikt
válasz
Döglött Róka #40270 üzenetére
Ja igen, TE vagy az egyik prohardveres szuperképességű egyén, aki érettségi nélkül és nyelvizsga nélkül nemzetkozi munkakornyezetben dolgozik. Hagyámá.
-
vg
addikt
válasz
dilipok #40268 üzenetére
Már vártam az ilyen hozzászólást! Bizonyára nincs igazam, de tudod mit? Ülj le egy japán kandzsi feliratos játék elé, és tanulj meg japánul belőle nullárol, hiszen elméletileg könnyebb nyelv mint az angol! Biztosan kivitelezhető, hiszen itt szuperképességű arcok vannak...
-
vg
addikt
Ne szégyeld magad e miatt, az itteni fórumozok is annyira tudnak angolul mint TE, csak a szájuk nagy, meg menőnek akarnak látszani az olyanoknál mint te. Játékokból nem lehet megtanulni angolul, még konyha angol szinten se. Valami apró morzsát össze lehet szedni bizonyára, mint a LOAD, meg SAVE és társaik, de ha beszélni kell... ugyan már!
-
vg
addikt
-
vg
addikt
válasz
Döglött Róka #39708 üzenetére
Viccelsz?
-
vg
addikt
válasz
Medocsabi #39513 üzenetére
X360 alatt? Ennyire élvezetes...
-
vg
addikt
válasz
MasterMark #39091 üzenetére
Mármint min, hol DVI? Azon a szérián ami neki van csak hdmi kimenet van, nem? Nem igazán értem mire gondolsz, mert ő szerintem hdmi->d-sub dolgot akarja megcsinálni.
-
vg
addikt
válasz
poli27 #38817 üzenetére
Nem kioktatás volt. Tény, hogy jobb, nem mondtál nagy dolgot. Mondom újra: nem leszel jobb, csak csalsz a rendes játékosokkal szemben. Mint írtam, felesleges. Béna leszel úgy is, lenyomnak mint a szúnyogot. Feltételezem nem vagy retardált, meg tudod tanulni ezt a kontrolleres dolgot, akárcsak a szobatisztaságot.
-
vg
addikt
válasz
Sicilian #38204 üzenetére
Hiába van angol/usa profilod, akkor se tudod használni a hbogo, netflix, hulu, stb és társait. Nyilván megoldható, hogy menjen, ha veszel 10 dollárért havonta mondjuk purevpn előfizetést. Nem is értem mi bajod a magyar régióval, 360-on teljesen korrekt. One-on viszont valóban szar. Az, hogy nincs a magyar régión a nyitóoldalon a csempében az aktuális gold játék, nagy ügy.
-
vg
addikt
válasz
szabacsik #38124 üzenetére
Ezt nem jól tudod, hozzá kell rendelni mindképpen. Bár, lehet csak rosszat akarsz itt másoknak. Meg is néztem: nekem van xbox one és még nem tettem be rayman-t. Xbox.com azt írja, játék megvásárlása 0.00 forint! Ha már nem lesz Gold-ban és nem zsákoltad be, akkor az akkori ár lesz ott... szóval ne dőljetek be neki.
-
vg
addikt
Letölteni le tudod amit addig hozzárendeltél Gold előfizetés nélkül is, de a játék csak addig fog menni, amíg meg nem kell nyomni a start-ot. Ha újra lesz Gold előfizetésed, újra megy a játék. One-on csak bérled a játékot amíg van Gold előfizetésed, de ugyanúgy hozzá kell rendelni a profilhoz mint 360-on.
-
vg
addikt
Dehogy megy 360-on a One ingyenes játék, az csak annyit tesz, hogy hozzárendeli a profilodhoz a One játékot és ha egyszer lesz One géped, akkor ott lesz a listában, letöltheted és játszhatsz vele bármikor amíg van Gold előfizetésed. A One és a 360 két különböző hálózat, azért van mindig eltérő ingyenes Gold játék.
-
vg
addikt
válasz
MasterMark #37483 üzenetére
Mi az a hardcore játékos? Te az vagy?
-
vg
addikt
válasz
tomee007007 #34896 üzenetére
Nem hát, mert nem akartam, hogy ez a mocsadék benne legyen az acsi listámban. Te is tudod, hogy hányinger, nem tudom miért véded annyira.
-
vg
addikt
válasz
tomee007007 #34890 üzenetére
Ne viccelj már! Az átvezető bink videó, az nem real time. Itt pontosan láthatod 2:17-nél milyen csúnya az átvezető után. Ez élőben olyan szinten kiveri a szemet, hogy hihetetlen. De ha megnyugtat én is kipróbáltam, de addig tudtam tolni amíg a virággal a nő mögé kell osonni. Ennél a 360 többet tud, de direkt tették ilyenné szegényt, akárcsak az új Dragon Age-t.
-
vg
addikt
válasz
tomee007007 #34883 üzenetére
Tényleg úgy néz ki, direkt olyan szintre le van butítva.
-
vg
addikt
válasz
Pickle Rick #33729 üzenetére
Jah, mert ráteszi az "áfá"-t A (plusz áfa feliratot persze pár napja leszedte az ár mellől). A legjobb a 15 dolláros feltöltőkártya 6200 forintért. Normális?????
-
vg
addikt
válasz
raziel01 #32615 üzenetére
Tényleg nem akarok merész tippeket adni, de le lehet tölteni mentéseket egy hatalmas, mentéseket tartalmazó oldalról, amiket csak be kell fecskendezni a profilodba, elindítani a játékot és hopp, fel is ugrik az acsi(még szinte minden játékhoz minden). Nem, nem kell módosított gép hozzá. Hogy ez csalásnak számít, vagy illegális azt nem tudom (nem hinném, mert csak egy sima savegame másolás-beillesztés tulajdonképpen), mindenesetre megoldható.
-
vg
addikt
Mikor lesz a EA konferencia? Vagy már volt?
-
vg
addikt
válasz
tomee007007 #31931 üzenetére
Próbáld meg BF4 belső, 800 megás Update-t letölteni...
-
vg
addikt
válasz
raziel01 #31886 üzenetére
Aki ránéz egy usa profilra egy magyar után napokig csodálkozik, hogy bazzzz mennyi tartalom van itt. Itt most nem feltétlen a játékokra gondolok. Aztán vesz a jóember havi kb 1000 pénzért egy getflix accountot(amivel simán letölthető bármilyen usa régiós cucc) és élvezi is a netfilxet meg hulu-t szintén fillérekért ami amúgy itthon elképzelhetetlen szolgáltatás.
-
vg
addikt
válasz
nokia párti #31850 üzenetére
Szinten, de új hiba van. Már Xbox Live Core Services : Limited.
Itt
-
vg
addikt
-
vg
addikt
válasz
donceleger8 #31783 üzenetére
Te vagy a kiválasztott. Nyertél egy szelet boci csokit.
-
vg
addikt
válasz
MasterMark #31767 üzenetére
Aha, csak éppen ki tudja mikor.
-
vg
addikt
válasz
Gabor1985 #31734 üzenetére
Vicces, hogy most vetted észre. Egy hete szar. Amúgy meg.
-
vg
addikt
-
vg
addikt
válasz
gyurkikrisz #30079 üzenetére
Fenéket, nekem jasper fehér fat tökéletes.
-
vg
addikt
válasz
MasterMark #29919 üzenetére
Háthanemmire?
-
vg
addikt
válasz
MasterMark #29640 üzenetére
Feltételezem ott se a "how are you today?" szintű beszélgetések folynak.
-
vg
addikt
válasz
raziel01 #28884 üzenetére
The Xbox 360 will be receiving a new update “as early as tomorrow,” Microsoft’s Major Nelson confirmed on Twitter earlier tonight.
System owners will be able to start an Xbox Video rental on the console and then pick it up on another platform. Aside from that, the update is “mostly back end stuff”.
Major Nelson’s tweets are as follows:
1/2) An #Xbox360 update hits as early as tomorrow, mostly back end stuff(2/2) Start an #XboxVideo rental on Xbox 360 & pick it up on another platform. That's one of the only new features.
-
vg
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest