Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
n0rbert0 #36534 üzenetére
Mondjuk azért nem dőlök a kardomba a + 900 Ft-tól, pláne, hogy karácsony előtt nézegettem a használtpiacot, akkor 7000 volt a legolcsóbb használt.
Majdnem vettem egyet, de aztán mivel nem szoktam eladni a játékaimat, úgy döntöttem jobb nekem a digitális, mint egy karcos használt.
Lecsaptam a live akcióra. Nem bántam meg, de ha tudom hogy megy lejjebb is, akkor vártam volna még 1 hetet, lévén még épp csak kipróbáltam, mert a Bioshock infinite jobban beszippantott, inkább azt tolom.Egyébként fura, hogy ilyen gyorsan megint le lett akciózva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest