- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
ÚÚÚ királyság köszönöm!
Tehát a saját profilomat törölhetem,a játékok a hdd-n maradnak,mert alapból arra lettek letöltve jól értem?Akkor semmi licence transzferre nincs szükség a másik 3 profillal lehet játszani.Ennek örülök.(azokat amúgy is azér hoztam létre hogy a gears of war-ban lehessen tesómékkal hentelni,meg némi fifát toltunk velük.) -
-
dilipok
veterán
ha jobban megnezed, a legelso "core" (nem eppen mai gyerekek azok, engem inkabb az lepne meg, ha meg stabilan uzemelnenek
) gepen kivul mindnek volt valami belso memoriaja. Tehat innentol okafogyott a kerdes
Bar a 2007-es arcade elso szeriajahoz memoria kartyat adtak.
De ettol fuggetlenu az osszes box mukodik out of the box. Ez a lenyege.
-
Medocsabi
addikt
Ez mondjuk igaz,más kérdés ki mennyire telhetetlen...
azért 40-50 ért adni...aztán csodálkoznak h senki nem veszi meg.Bár minden annyit ér amennyit adnak érte,nem is vetem senki szemére h pénzt akar keresni,ha el tudja adni adja,ha nem akkor i.j.u.i:az account-os kérdésemmel kapcsolatban tudtok segíteni?
-
törölt tag
Nem igaz: "Offer valid on free accounts on Xbox Live (not valid for current Xbox Live Gold members) in the US, UK, FR, DE, ES, IT, CA, MX, and AU. Membership auto-renews monthly at the then-current price (subject to change) plus applicable taxes, unless cancelled.". Magyarul akkor vonatkozik rád, ha free Gold trial-ben vagy, vagy csak simán nincs Goldod.
-
Phausto
tag
"Nem, itt egyszerűen arról van szó, hogy az egyik, a 0Ft-os, annak jár akinek soha nem volt a profilján gold, a másik a 200ft-os pedig annak akinek volt, de most nincs."
Ahaa, így már mindjárt világos. Ezt eddig sehol nem láttam leírva, de így már minden érthető!
A tegnapi mizériám a profilommal megoldódott, miután indítottam egy letöltést számítógépen neten keresztül. Ezután már látta a box-om is a gold előfizetésem. Viszont az még mindig nem világos hogy erre miért volt szükség. Ha egyszer van gold-om, akkor engedje már közvetlenül box-ról is elsőre. Na mindegy, nem szidom többet. -
Csapoati
nagyúr
Nem kellett kihúzni, mert van benne 4 ethernet csatlakozás. Elnézést, ha totál hülyeségeket kérdezek meg csinálok, de még nem nagyon foglalkoztam a hálózattal csak a router beüzemeléséig.
szerk. Aha, akkor nem húzom ki a routert, hanem marad a hosszabb UTP-kábel és a router.
-
-
Halkan megsúgom az 576-ban átvernek a gép beszámítósdival. Az edigitálos fekete pénteken kiakciózott Xbox ONE gépen is csúnyán sok haszon volt. Ne gondoljuk már, hogy ezek a boltok magák a jézuskák, hogy csak a vásárlók kegyeiért mínuszba adják a termékeket. Tudom, mert kereskedelemben dolgozom és látom pl. hozzánk mennyibe jön egy ONE.
-
pubos
tag
oké bocs.de szerintem a végére irtam nem értek hozzá azért kérdeztem itt.fogalmam sincs mire gondoltál most,melyik része jelentette azt hogy lopni lehet vele.de én játékra vettem volna és valoszinü hét éves fiam sem lopásra használná.de köszi az infot.
[link]és most sikerült
-
-
kirkri
addikt
Az angol honlapján azt írja, hogy a Venom 18 óra játékidőre képes teljes feltöltéssel. Ebből arra következtetek, hogy a SpeedLink dokkolóhoz járó akkuk is tudhatnak 8 óra játékidőt a közel fele akkora kapacitással. Mondjuk, ha ugyanannyiba kerülnek, akkor nem biztos, hogy csak a pofásabb kinézet miatt érdemes lenne a SpeedLink dokkolót választani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
Lehet fizetőeszközt váltani is. Paypal fizetés megy. 8 euróért vettem itt az imént One-ra Ryse-t...
-
somadoc
csendes tag
Bocs, nem voltam mostanában fórum közelben. Hát nem tudom, de főként Minecraftnál vettem észre és csak az egyik profilnál, már próbáltam cache törlést is, de az sem segített. Ha más profillal lépek be, akkor jó. Én sem igazából értem a dolgot, azért is tettem fel itt a kérdést. Amúgy le lehet valahogy menteni valahová a mentéseket, hogy ha mindent törölnék, akkor utána vissza tudjam tenni?
-
dilipok
veterán
te mit nezel?!?!? 8213 (ami nem a legolcsobb, de 10k feletti tranzakcioja van 99% megelegedettseggel) + G2A shield 313 + a tranzakcios dij kb 300. Ez meg igy is 9K alatt van, max 5 perc alatt kapod a kodot. Milyen afat szamol meg neked ra?!?! Valamit nagyon nem jol nezel.
-
sznyunyi
tag
Helyesbítek!!
Xbox hdd-t nem ismeri fel a laptopom, legalábbis a "csatlakoztatva lett egy eszköz" hang felcsendül, de nem jeleníti meg sehol. Saját zenét, családi fotókat és videókat szeretnék felrakni a boxra...
Szerintetek milyen megoldást tudnék erre találni? Pendrive kilőve, mert 6-8gb-os ballagási, szülinapi és egyéb videók is vannak, fat32re pedig nem tudom ráerőltetni az ekkora nagyságú fájlokat.
Tehát leginkább a kérdés: hogyan tudnám megjeleníttetni laptopon a hdd-t?
Köszönöm és sorry a bakiért..! -
aftercooler
aktív tag
Én itt néztem évest:
[link]
Igazából itt szoktam steam, origin,uplay kódokat is venni, megbízható a kb 60 tranzakciómból egyik sem volt félrevezető stb... mindig simán bonyólodtak az üzletek.
Nem tudom a korábbi hozzászólásban linkelt honlap mennyire megbízható, nem ismerem az oldalt. -
vg
addikt
Ne szégyeld magad e miatt, az itteni fórumozok is annyira tudnak angolul mint TE, csak a szájuk nagy, meg menőnek akarnak látszani az olyanoknál mint te. Játékokból nem lehet megtanulni angolul, még konyha angol szinten se. Valami apró morzsát össze lehet szedni bizonyára, mint a LOAD, meg SAVE és társaik, de ha beszélni kell... ugyan már!
-
aram01
nagyúr
Ismerősöm vesz egyet részletre a szolgáltatójától, amihez 3 játék ajándék:Halo Master Chief Collection,Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition,Ryse: Legendary Edition. Mind a 3-at nekem adja mert ő csak Batman-nal nyomja más nem érdekli. Gondolom a másik kettő is komoly játék lehet
Mennek is majd az apróra bontatlanul -
Döglött Róka
veterán
Magadbol kiindulva altalanos ervenyu felhasznalasi szokasokat probalsz raeroltetni masokra. BRAVO!
Kevesebb szuklatokoruseget, tobb nyitottsagot ha lehet. A tobbit a kollega leirta. Nem kell medialejatszo, a tv tudja amit kell. De amig te ugyis bemagyarazod hogy de akkoris szar az LG webos en addig kihasznalom a funkcioit anelkul hogy felesleges medialejatszokra koltenek, ok ?
@aram01 : Csak meg egy pelda, spotify kliens lg tv-n hazimozira rakotve.
Mastermark : Amit egy felso kozep LG tud, az untig eleg, jatekokhoz ugyis olyan beallitast hasznal az ember aminek tokmindegy a kepminoseg (elvegre lekapcsolsz mindent, meg a dinamikus kontrasztot is mert zavaro). Nalam szempont volt ne kelljen melle vennem egyeb szarokat, mint pl valami otvar medialejatszo plusz taviranyitoval, eleg az a ketto ami van a kontroller mellett.
-
vamzi
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest