- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
k!nG
aktív tag
válasz
MasterMark #29296 üzenetére
Nem tulsagosan erdekel. Ha a valaki a live nev alapjan itelkezik az akkor maximum nem vesz fel baratnak es ennyi. Direkt odairtam, hogy obszcen es elnezest kertem, ebbol talan kovetkeztethet az ember arra, hogy nem gondoltam halalosan komolyan a dolgomat amikor megcsinaltam a profilt.
Amugy fiu vagyok, de ez mar boven off, nem sracok? -
k!nG
aktív tag
Sziasztok nem tudom jo helyre irok e, de ket kerdesem lenne. (a jatekok topicjaiba nem akartam irni, mivel az a reszleg PC-re vonatkozik)
Egyreszt a Fifa 14-nel azt figyeltem meg, hogy erzeleki a jatek azt, hogy liveon vagyok, de megsem tud az EAS FC-re csatlakozni, tehat nincsen Ultimate Team stb. Probalkoztam mindennel, ujrainditassal, az online beallitasokat is megneztem, de semmi. Es nem szerverhiba, mert haverom tudott csatlakozni.Plusz a BF4-nel a kalibracios kepernyonel azutan, hogy beallitottam a kepszeleket (az elejenel), befagy a jatek es meg az esocseppes betoltokepernyo es a jatek tolt folyamatosan, de megallas nelkul. Megprobaltam a multis CD-vel is, de ott is ugyanez. Nem hinnem, hogy a gepemmel van baj, mert egy ujonnan vett 250GB Slim gep es a live is uj, es minden mas jatek multija megy rajta. (GTA, Forza, Gears of War, Bad Company, stb.)
Nagyon megkoszonnem, ha tudnatok tippeket adni.
(Ja es aki akar az felvehet, a nevem kicsit obszcen, elore elnezest: Faszcibal0)
-
k!nG
aktív tag
Sziasztok lehet, hogy rossz helyen teszem fel, de egy regebbi tipusu xbox kormanyt mennyiert lehetne eladni? Egyaltalan mennyire vannak vevok az ilyen kormanyokra? Igy nez ki. Egyebkent teljesen megkimelt allapotban van, szinte alig hasznaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest