- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Udv skacok!
Elbucsuzom a topiktol (bar azert meg olvaslak titeket), szeretnem megkoszonni az evek soran nyujtott segitsegeteket es turelmeteket, koszonom a kozos jatekot Giinos-nak, MasterMark-nak, Oric-nak, Dj Prof-nak, Kovsol-nak! Ha barmelyikotoket erdekli a konzol pakkom, aprohirdetesen fent van kepekkel es 39 darab jatekkal.
Koszonok megegyszer mindent Nektek!
-
wertigo1984
őstag
Urak!
Munkahelyemen a slim xboxon hogyan kell a Family Timert kikapcsolni? Mert semmire sem reagal. Esetleg letezik ugynevezett factory reset?
-
wertigo1984
őstag
válasz
MasterMark #25370 üzenetére
Nekem az elso resze van meg, nem rossz de fura hogy idore vagy mire megy a jatek. El vagyok akadva most benne.
-
wertigo1984
őstag
Korabban regeltem az ebayre, es oda a paypal-hez meg kellett adni a bankkartya szamomat, de nem toltottem fel a PP szamlamat. Amikor vasarolok onnan, akkor csak siman levonja a bankszamlamrol az osszeget. Ha most regelek pl a thehut vagy zavvi oldalra es ha onnan veszek jatekot, akkor fel kell toltsem a PP szamlamat vagy nem?
-
wertigo1984
őstag
válasz
WhiteWalker #23849 üzenetére
Akkor en is kerdeznek. A tutorialban a legelso versenyt meg kell nyerni? Mert haverokkal nem tudok online jatszani, viszont mindenki massal a nagyvilagbol igen.
-
wertigo1984
őstag
válasz
korcsillio #23762 üzenetére
Roni Kulmenek nem gta-znak egy ket kivetellel.
-
wertigo1984
őstag
Tudjatok milyen feeling GoW-t jatszani Jingle bells es Csendes ejre? Tegnap megtapasztaltam es eleg fura.
A parkba ahova a lakasunk nez, valami karacsonyi kirakodosdit huztak fel.
-
wertigo1984
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #23386 üzenetére
Szep hosszu neked is.
-
-
wertigo1984
őstag
válasz
woodbear #23331 üzenetére
Szep lista
, 9 db egyezik az enyemmel.
Nekem ezek vannak:
Alan Wake
Alone in the Dark
Bioshock
Bioshock2
Blazing Angels
Burnout Paradise
CoD MW2
CoD WaW
Condemned2
Crysis2
Dante inferno
Darkness
Darkness2
Dead Space
Dead Space2
Dead Space3
Fable2
Fatal Inertia
FarCry2
FarCry3
Fear2
Fear3
Forza3
Forza4
Final Fantasy XIII
GoW1
GoW2
GoW3
Gta4+Episode of L.C
Gta5
Halo3
Halo3 ODST
Halo Reach
Lost planet1
Metro 2033
Midnight Club L.A.
Medal of Honor Tier1
NFS Shift2
NFS Hot Pursuit
NFS The run
Oblivion
Perfect Dark Zero
Quake4
Quake Wars
Resident Evil5
Saint Row3
Singularity
Sniper Ghost warrior
Silent Hill Downpour
Test Drive Unlimited
Tom Clancy Hawx
Tom Clancy Hawx2 -
wertigo1984
őstag
válasz
diablo1984 #23226 üzenetére
50 liter uzemanyagert cserebe kapsz jatekot.
-
wertigo1984
őstag
Tegnap vegre kiprobaltam a NFS Hot Pursuitot, egesz jo!
mAz elejen kicsit furcsa az iranyitas, olyan mintha nem nagyok akarna kanyarodni de csusztatni a kanyarban jol lehet. Tetszik mint az Undercoverban, hogy lehet yarddal is lenni, es boyracereket lekapcsolni.
-
wertigo1984
őstag
válasz
whitezo88 #22793 üzenetére
Nem az en mufajom a GoW, de tegnap leszedtem live-rol. Fps-hez vagyok szokva, igy ennek az iranyitasat meg szokni kell de tetszik. Foleg hogy mostmar megvan a 3. resze is, igy lehet megsem adom oda a 2-t, hanem felpoliroztatom. Ugyanaz a femlemezes kiadasom van, mint ami Prof-nak.
-
wertigo1984
őstag
Na megujitottam a liveom, asszony miatt csak este kapcsolhatom be a boxot.
Mobal koszi
, MasterMark helyreigazitott.
-
wertigo1984
őstag
válasz
raziel01 #22647 üzenetére
Uhhh jo hogy mondod, lejart es meg kell hosszabbitsam.
Mellesleg aki gyujti a femdobozos kiadasokat, nekem megvan a GoW2, szivesen odaadom ingyen, csak nem olvassa a box. Negyedig elvittem a jatekot, de onnantol kezdve nem olvassa. Lehet hogy egy polir helyrehozza, de nem akarok veszodni vele.
Lehet mar tudni, hogy milyen jatekok lesznek ingyen a liveon ebben a honapban?
-
wertigo1984
őstag
Mai osztrak jatekvasarlast asszony intezte a tudtom nelkul, amin nagyon meglepoodtem.
Amig az MMben jatszottam, addig vett nekem 4 jatekot es meg kell hagyni, nagyon figyelmes.
Mondogattam neki regebben, hogy a Crysis3 milyen jo jatek erre megszerezte a 2. reszet, amikor vezetek es mellettem ul, allandoan azt mondja hogy NFS-esen megyek igy megvette a Hot Pursuitot, latta a GoW2 diszdobozos kiadasomat erre a 3. reszet vette, es egy altala szimpatikusnak tartott jatekot a Fatal Inertia-t.Szep volt Szilvi!
-
wertigo1984
őstag
válasz
MasterMark #22401 üzenetére
-
wertigo1984
őstag
Most probaltam ki az X.O-t es a PS4-et, es nem sokkal kisebb a ps. Nagy, kicsit vekonyabb de nekem ugyanakkoranak tunt. Forza5 mar kaphato idekinnt, X.O ar 499€.
-
wertigo1984
őstag
Ezert hagyom, hogy neha asszony nyerjen ha kozosen jatszunk.
-
wertigo1984
őstag
Skacok!
Beyond: Two Souls-hoz hasonlo jatek van xboxra Silent Hill, Alone in the Dark es Alan Wake kivetelevel?
-
-
wertigo1984
őstag
Udv!
Meg egy idiota kerdes: ha hasznaltan veszek BF3-at, akkor ha az online kod fel lett hasznalva, igy tudok vele online jatszani? Valakinek a hirdeteseben a multkor olvastam, hogy allitolag eltoroltek az online pass-t, es lehet ugy is jatszani.
-
wertigo1984
őstag
válasz
MasterMark #18812 üzenetére
Imadom ezt a kepet
Oriasi.
Nezegettem a Reachben 17/69 az eredmenyem, es ki szeretnem maxolni. -
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Lehet balga kerdes, de ha mar egyszer vegigvitt jatekot ujra jatszom, akkor ugyanugy kapom a G-t?
Par napja ujra kezdtem a Halo Reach-et (anno MasterMark-al es Giinos-al hardon? jatszottuk vegig), es eddig nagyon perfekt vagyok benne...easy szinten, de kb egyszer kaptam csak acsit (asszem fegyvert csereltem egy tarsammal).
-
wertigo1984
őstag
Silent Hill Downpour-ban csak egy fegyverunk lehet egyszerre? Tudtam hogy jo jatek lesz
-
wertigo1984
őstag
válasz
raziel01 #16113 üzenetére
Farcry-nak megvan a masodik resze, az is jo, ezert gondoltam hogy a 3 megjobb. DS-bol az elso 2 resz megvan bar meg nem vittem oket vegig, de kellett a 3. resze mert szeretem bar jobbam el tudnam az egesz jatekot fps-ben kepzelni, de igy is izgalmas. Silent Hill orok kedvenc, 2 cimevel volt alkalmam jatszani. Ttest Drivet regota szerettem volna, viszont nem talaltam a 2. reszet itt kinnt.
Tom Clancy meg azert mert pspn az Ace Combat X-el toltam sokat, es onnantol a repulos jatekokat is orommel jatszom. Bar igaz hogy kicsit regiek de nem baj.
A baj hogy csak szeptember 2-an fogom tudni kiprobalni oket, mert akkor megyunk haza nyaralasbol. -
wertigo1984
őstag
Ezeket szereztem be:
Dead Space 3, Far cry 3, Test Drive, Tom Clancy's H.a.w.k es H.a.w.k.2, Silent Hill Downpour. -
wertigo1984
őstag
válasz
MasterMark #15455 üzenetére
Isten vagy koszi
-
wertigo1984
őstag
válasz
MasterMark #15452 üzenetére
Futnek en ha nem guggolna le magatol a lada tetejen.
-
wertigo1984
őstag
Huu tegnap azt hittem, hogy megesz az ideg. AC2vel jatszottam (volna), de mar az elejen elakadtam. Amikor a bordo ruhas krapek versenyre hiv, es nem tudom hogy milyen gombot kell nyomni, pedig mar mindent kiprobaltam. Otletet tudtok adni?
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #15111 üzenetére
Sikeresel lejott es magyar nyelvu a felirat is es a szovegeles is a jatekban!
-
wertigo1984
őstag
Skacok megint benazok... Dead Rising2t szeretnem letolteni de nekem 5990 forintot ir ki. Kerhetek segitseget?
-
wertigo1984
őstag
válasz
WhiteWalker #15017 üzenetére
Koszi az infot, vartam hogy valaki irjon rola valamit, mert a jutubon levo videokon tetszetos.
mas: kb fel eve elakadtam a Darkness elso reszeben egy egyszerunek tuno feladatnal, de tegnap ujra elovettem, nem is gondoltam volna hogy ennyire jo jatek. (kinyirtak a csajomat benne
)
(meg jo hogy megvettem a masodik reszet is.)
-
wertigo1984
őstag
Skacok!
Erdemes a Grid/Grid2-re beruhazni? Mert ha igen, akkor megy a kivansaglistamra.
-
wertigo1984
őstag
Tegnap tobben is irtatok hogy baromi lassu a jatek elinditasa, en nem vettem eszre semmi lassu betoltest most a boxnal, es siman fellepett live-ra. Semmi frissitest nem ajanlott fel.
-
wertigo1984
őstag
Akkor en is varok a cserevel, meglatom hohy milyenek lesznek az elso velemenyek rola. Bar azon kattogok, hogy az enyem biztos elavult lesz 1 ev mulva, mert mindenki az uj boxal fogja tolni...
-
wertigo1984
őstag
Tegnap ingyeee letoltottem a placerol az Assassin2-t, nem lesz ez rossz a horrorosdi meg GTA utan.
Mindenkihez: ti gyurtok az uj boxra es egybol le fogjatok cserelni, vagy vartok 1 1,5 evet?
-
wertigo1984
őstag
válasz
MasterMark #14017 üzenetére
+Blasie: ertem, koszi.
-
wertigo1984
őstag
Holnaptol 3 nap szabadom, es vegre jatszhatok. Ha bekapcsolom a konzolt, automatikusan frissiti nekem is az uj dash-ra amit irtok itt a topikban?
Pzstm: mi az a NDA?
-
wertigo1984
őstag
Kivancsi vagyok, hogy a mi szallodankban milyen jatekok lesznek.
-
wertigo1984
őstag
Nem is gondoltam volna hogy a Medal of Honor ennyire jo jatek
. Kicsit nagyon fura volt utanna Farcry2-zni. Pspn a vilaghaborus verziojat probaltam, de kb 10 perc utan abba is hagytam.
Prof: lassan alakulok ugyhogy reszkessenek majd online
-
wertigo1984
őstag
Prof01: koszi a jatekot, bocs de reg jatszottam lovoldozost es meg bele kell jojjek, meg most kezdtem a MoH-t.
-
wertigo1984
őstag
válasz
MasterMark #8724 üzenetére
Ok idokozben rajottek a megoldasra, nagyjabol elmondtam neki hogy mit csinaljom, mert anno nekem is volt hasonlo problemam.
Biza egyutt Halo-ztunk...
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segitseg. Ismerosom ma vett egy slim boxot 2 db joy-al. Az egyiket felismeri es kapcsolodik, a masik csak villog. Hogyan tudom a masodikat is a konzolhoz csatlakoztatni?
-
wertigo1984
őstag
Azt kell mondjam hogy a Deus ex jatek zeneje nagyon jo!
-
wertigo1984
őstag
Skacok!
Olyat nem szoktatok csinalni, hogy csakis itteni forumtarsaknak addig kolcsonadtok jatekot, ameddig ki nem maxolja, a vegen meg vissza adja, ersze oda vissza alapon?
Nekem van par jatekom, amit szivesen adok nektek kolcson G gyujtesre, acsivadaszatra csak annyi, hogy nekem nagy resze nemet, de a box automatikusan lefrissiti angol nyekvre, amig jatszotok.
Itt van egy kep: -
wertigo1984
őstag
válasz
MasterMark #4916 üzenetére
+Algotis:
köszi.
-
wertigo1984
őstag
Lincseljetek meg ha ökörséget kérdezek: adott egy játék, ami hdd-ről fut. Ha végigviszem egyszer vagy kétszer és letörlöm, akkor a játékban kapott G-k elvesznek?
Illetve ha összehasonlítom egy barát játékaival, akkor a már letörölt játék neve törlődik a Compare game-ból is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest