- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Semmi, az homályos is marad mert se a játék se a konzol nem kezeli azt a felbontást.
Én esetleg annyit megpróbálnék hogy átállítanám 1440x900-ba a gép felbontását (ennek a négyszeres az 1440p ugye), ott nem skálázna fel annyit a játék szerintem, ergo "élesebb" (pixelesebb de kevésbé elmosódott) lenne a kép.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
MasterMark #28366 üzenetére
Vagy Media Center úgy hogy extendernek használja az Xboxot.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Jegesmaci81 #28318 üzenetére
Nekem is kettő van... anno kellett BluRay-lejátszó és olcsóbb volt egy PS3 a célra.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
MasterMark #23837 üzenetére
Az elsőt be kell járatni?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
ForRedGlory #23755 üzenetére
Csak annyi, nyugodtan vehetsz simát, menni fog PC-vel.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
MasterMark #23324 üzenetére
ME3 hogy tetszik?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Shatterstar #21220 üzenetére
Már Slimnél se volt gond a hűtéssel.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Gabesz1019 #20533 üzenetére
Nem.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Petya2900XT #19186 üzenetére
Le, külön játszható a kiegészítő.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Speeedfire #17679 üzenetére
Slim HDD-vel, és igen, lehet.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
BÁ Nutrition #17677 üzenetére
A kontroller Xbox gombjával kapcsold be a gépet úgy hogy benyomva tartod a sárga Y gombot és a jobb ravaszt behúzod. Kis idő után újra fog indulni a gép, és utána lesz képed.
-
tDr1v3r
veterán
Ha valaki nem ismerné a pendrive-ja sebességét, ezzel megnézheti.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
FuRiONight #16214 üzenetére
Igen.
-
tDr1v3r
veterán
Hö, minnyá EA konferencia itt, gyertek nézni!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Chubbyinc #15836 üzenetére
Szia!
.mkv nem fog menni, de az .mp4 igen (de csak h264 és sima alap kódolású). A dashboard-ot érdemes úgy frissíteni hogy netre kötöd a gépedet, úgy egyből a legfrissebbet húzza le, frissítés után meg megnyitni az egyik mp4 fájlt hogy felajánlhassa a médiafrissítés letöltését. Ha az lejön, utána tudsz nézni avi filmeket is mp4-en és wmv-n kívül.
-
tDr1v3r
veterán
Van CoD Ghosts Multiplayer Reveal stream, aki akarja nézni itt megteheti.
-
tDr1v3r
veterán
Azt hiszem, ezzel adós voltam már egy ideje... sorry, de csak most jutott időm rá hogy előbogarásszam a szekrény tetejéről a gépet. :< Még nem raktam össze, egyszer volt összerakva tesztüzem miatt hogy kipróbáljam hogy minden illeszkedik (illeszkedett is normálisan, kivétel plexi amin még faragni kell kicsit), de szét kellett szednem néhány apróbb módosítás miatt.
Majd ha összerakom újra akkor lövök róla jobb képeket.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
KingKress79 #15496 üzenetére
Dehát azt írta hogy No Signal, egyértelmű hogy Colgate-t akar!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Geri89 #15461 üzenetére
Szia!
VGA-t tudsz csinálni belőle... ott is lesz 1080i/p felbontás, de a színek valamivel erősebbek lesznek asszem, rég volt úgy képernyőre dugva a gépem. Meg picit szöszösödhet a kép az analóg mivolta miatt... de nem vészesen, meg eredeti kábelnél nem is nagyon csinálja tudtommal.
Annál a 3LED-es gépnél a memória forrasztása van szakadva elvileg, javítható, kap egy ramsünit 'szt jó is lesz. Csak kérdés, hogy utána mi fog besülni... én nem szórakoznék vele személy szerint, időzített bomba, inkább egy Slim-et boltolj itt az aprón.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Darth_Revan #13769 üzenetére
Nincs konzolon magyar feliratos Mass Effect.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Darth_Revan #13760 üzenetére
1) Jól tudod, de jobb szerverparkilag az MS megoldása (ott a szerverek havidíját fizeted), sokkal jobb a játékélmény (kevesebb drop, etc), és nem szűnnek meg a szerverek idő előtt.
2) Nem elég, pl. a Halo 4-hez is kell, meg pl. Battlefield 3-hoz is hogy normálisan nézzen ki a játék.
3) Nem érdemes várni szvsz, most nemrégiben az E3-on jelentették be a felújított 360-t, ugyanazon az áron amin a sima S is megy... szóval nem lesz mostanában árváltozás, szerintem 2 év múlva lesz olcsóbb. De ezt ne vedd biztosra, nem vagyok piacelemző... -
tDr1v3r
veterán
válasz
MasterMark #13155 üzenetére
Mondjuk nem tudom mennyiért megy amúgy, de a Dark Souls nem rossz 3k-ért...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések