- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1988
tag
válasz
balintka #57940 üzenetére
SeriesX van az mi szobánkban 55 colos 4K tévével, az van leginkább használva. A gyerek szobájában van a 360 Kinecttel egy kisebb 32 colos tévével. Azt inkább a kinect miatt használjuk amikor átjönnek a kis osztálytársak vagy a családdal bohóckodunk a Fruit Ninjával vagy a Just Dance-szel
Szóval nálunk van értelme a 2 konzolnak. -
ρσгτσ
addikt
válasz
balintka #57940 üzenetére
Ez nagyon egyén függő. Nálam például azért van létjogosultsága az Xbox 360 -nak, mert van nem egy játék, ami már nem BC az újabb gépeken.
Így ha minden számomra érdekes dolgot le akarok fedni, akkor elég egy Series X, Xbox 360 és egy Xbox Classic. Utóbbi csak egy-két címre.
One szériából például pont nem vennék (újra). Aki szereti a retrot, és ragaszkodik pár régebbi címhez, annak az új generáció mellett szerintem célszerűbb egy Xbox 360 beszerzése.
-
x360elite
őstag
válasz
balintka #53705 üzenetére
Magában a kinect-ben hardveres különbség biztosan nincs.
Amúgy a kérdés remek, én is nézegettem régebben, mi lehet a különbség, de csak annyit sikerült felfedezni, hogy az m-15 fekete volt, az m-71 pedig fehér
Van azonban olyan kinect is, amit gyárilag külső tápegységgel árulnak (régebbi FAT xbox-hoz kell táp), ez is lehet a különbség, de fura lenne, hogy az összes fekete amit láttam táppal volt, a fehérek meg mind táp nélkül, szóval erre nem fogadnék, de bármi lehetséges.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
balintka #49991 üzenetére
Battlefield 1 megjelenéskor 12k-ért megvásárolható Tescoban. Már ahol volt épp persze. Sokan tudtak venni, jó páran hoppon maradtak, erre az egyik Facebook-os Xbox adok-veszek csoportban hoztak egy szabályt, hogy nem lehetett eladni olyan példányt drágábban, amelyik a Tescoból származik... Jó páran felháborodtak ezen, akkor léptem le én is abból a csoportból.
-
haris
őstag
válasz
balintka #46323 üzenetére
Ha jól emlékszem, ehhez kell csinálni egy licence transfert
De nem olvastam végig a linkelt oldalt, nézz rá, ez kell-e neked! -
r.levente75
addikt
válasz
balintka #44758 üzenetére
Igen, az érdekes akkor lesz még a történet, amikor magát a 360-as gépet nem lehet már kapni a boltokban. Amég árulják, addig lesznek új tagok, számtalan meglévő játékkal, remélhetőleg számunkra kedvező áron. Az újonnan belépő, a mai napig is csatlakozó emberekkel lehet még sokáig tolni, alkotva egy új generációt. Mondom ezt 40 felett!
Djsaba: lehet hogy egy ponton szektorhibás volt.
-
MasterMark
titán
-
-
negyven2
veterán
válasz
balintka #28067 üzenetére
De egy Last of Us is jó lett volna, de így.. pfff
orichalcos: én meg még nem... ja és biztosítsanak mindenikek egy PS3-at is hozzá, és ne merészeljenek jönni holmi , technológiailag lehetetlen dumával jönni. Oldják meg és kész, ha már Etiópia éves költségvetését elkérik egy havi Gold előfizetésért....
-
spanglee001
addikt
válasz
balintka #28039 üzenetére
Mármint a Toy Soldiers- cold war-ra gondoltál?
Toy storyt nem látok akciózva sehol. -
dilipok
veterán
válasz
balintka #26935 üzenetére
ennyi alapjan el is dontotted? Jol utanajartal a kerdesnek
ne ertsd felre, engem nem zavar, de ugy is feltehetetted volna a kerdesed, hogy azt veszed, amit elsonek ajanlanak
MasterMark: Ismersz
nem birom az ertelmetlen kerdeseket, foleg, ha kiderul, hogy igazan nem is fontos a valasz
Eloszor nem tud donteni, ugy hogy vazolva vannak a lehetosegek, a kovetkezonek meg le se sz*rja az opciokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest