Hirdetés
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
Ez mekkora baromság. Akkor én most szabjam meg, hogy mostantól csak és kizárólag "magyarországi beszállítói" áron vagyok hajlandó bármit is megvenni, mert vannak akik azon az áron jutnak hozzá?
Ha az nem egy frászbúk csoport lenne, hanem egy "hivatalos" szervezet, akkor igen csúnya bírság lenne a vége, ugyanis szabad verseny van. Ha akarom, akkor 1 millióért adok egy ing gombot és pont. Senkinek nincs beleszólása.
-
-
MasterMark
titán
Az a gond az nem zenés gif volt, hanem ShockWave Flash fájl (swf) amit már nem játszanak le a böngészők biztonsági okokból ugyebár.
Most megnéztem Internet Explorer és Edge viszi, Chrome meg letöltené inkább.
-
szupermacs
veterán
-
-
NyMRooD
őstag
Még árulják hivatalosan, tehát bevételük van, szóval a támogatás szvsz kötelező a részükről (persze ésszerű keretek között, új játékokat már nem nagyon várok). Ez a goldos hiba meg már szerintem fogyvédes történet is lehetne 200 Ft írják és nem lehet megvenni (és a drágábbakat sem) ráadásul one-al sem.
-
MasterMark
titán
-
KBear
tag
Nem rossz ez...
Egyéni oldal ugyan, de nem emlékszem másik olyan hónapra, hogy a négy játékból legalább egy ne lett volna már meg! De az is igaz, hogy ez is jelez már valamit, az e havi kínálat minőségével kapcsolatban... ,és valóban nincs benne egy igazán húzó cím sem. Mostanában el voltunk kényeztetve kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- EAFC 25
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest