- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
válasz
pecel23 #10251 üzenetére
Sokak azért adják el gondolom, mert nem használják ki. Viszont ha nálad vannak gyerkőcök, vagy sokszor összeálltok páran akkor jó kis party kellék tud lenni. Neked kell eldönteni, hogy mennyire lenne használva és, hogy megéri-e neked....
Kopó alkatrész persze van benne ami mozgatja a kamerát, de sosem hallottam, hogy tönkre ment volna, viszont ha használtat veszel ezt kell megnézni, meg, hogy működik-e más baja nem nagyon lehetszerk:
MasterMark -
salgocomp
senior tag
válasz
pecel23 #4704 üzenetére
Én egy ugyan ilyet használok, tökéletesen működik, nem lötyög, nem kell állítgatni. Játék közben is simán lehet tölteni, elég hosszú az USB kábele, hogy közben is tudj játszani. Megéri, 900 Ft-ból szinte már normális elemet nem kapsz itthon (na jó kapsz, 4-et is, de ez akkor is más
)
-
woodbear
addikt
válasz
pecel23 #4704 üzenetére
Nekem ezzel a csatlakozóval rossz a tapasztalatom. Kilötyögősödik meg kontaktos, szóval úgy kell állítani, hogy töltsön és játék közben ugye mozog a kontroller..... szóval fos...
vegyél inkább ilyet ebay-en. Nem pont gyárit, én is utángyártottat vettem de sokkal-sokkal jobb, mint amit te mutattál. Tovább is bírja mellesleg, és zöldre vált a led ha kész a töltés, nem tölt tovább.... -
Ragnar95
félisten
válasz
pecel23 #4455 üzenetére
Ha felrakod, utána is kelleni fog futtatáshoz a lemez, hogy ellenőrizze az eredetiségét a játéknak, csak így kevesebbet fogja pörgetni a lemezt.
fidor2: igen, regisztrálni kell először. Inkább xboxon regizz, mert akkor kapsz 1 hónap ingyen goldot, amivel tudsz multizni is. -
-
salgocomp
senior tag
válasz
pecel23 #3889 üzenetére
A 2-es zárójelben csak annyit a gyengébbek kedvéért van odaírva, aki nem tudná mit jelent a II (római számmal kettő). A bundle pedig annyit takar, hogy csak konzollal együtt árusítható játék, tehát külön nem adhatják el a boltban elvileg.
eszgé: 500 Ft-ból megoldható Magyarország területén belül az ajánlott leveles posta, de nem akarom rád erőszakolni, csak nekem feleslegesen van itt a dobozban, miért ne vihetné el valaki jóárasítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest