- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29166 üzenetére
Világvége.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
WhiteWalker #29029 üzenetére
Inkább mint az MS.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #28028 üzenetére
Azért ott is van aki megveszi meg boxon is aki nem.
Persze több PC-s warezol ez igaz. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #27749 üzenetére
Van itt a topikban épp elég olyan helyettem aki nem éppen kedves.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
parandroid #27583 üzenetére
Fruit Ninját én is megveszem ennyiért. Barátomnál játszottam múltkor és remek játék egy könnyed kis kikapcsolódásra ráadásul barátnőmnek is tetszene.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Wanderlust #27551 üzenetére
Szerintem arra is gyári MS garancia van.
-
Napfénysüti
nagyúr
FIFA 2012 szerverei még mennek? Csak Gold tagság mellett tud statisztikai adatokat küldeni a játék?
Most nincs goldom és mindig azt dobja ki hogy nem tud csatlakozni a szerverhez ezért kérdezem hogy melyik okból lehet ez? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #25847 üzenetére
Minek ha egyszer ezek is tökéletesek nekem?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #25839 üzenetére
Lehet én vagyok az egyetlen nem Eneloop fan.
#25847: már írtam korábban, Varta tölthető akksijaim vannak.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
WhiteWalker #24833 üzenetére
Társaságban remekül el lehet a Kinecttel szórakozni. Házibuliban rég nevettünk annyit mint amikor azzal játszottunk.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Hardver Arc #24395 üzenetére
Ha teheted akkor hosszú távra valószínűleg a One a legjobb vétel.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
raziel01 #24238 üzenetére
Gagyi? Nincs értelme régi részekkel játszani?
Érdekes egy szemlélet...
PC-n bármikor inkább játszom HOMM3-m mint 6-tal mondjuk. Most vettem Dragon Age Originst és rettentő addiktív pedig 2009-es. De pl Broken Sword 1,2 rszeket is meg akarom venni pedig nem maiak. Szerintem rossz ez a hozzáállás hogy amiből van újabb az már szar... Főleg hogy közel se biztos hogy az újabb jobb mikor manapság tényleg minden gagyit eladhatnak folytatásként. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #24075 üzenetére
Nem.
-
Napfénysüti
nagyúr
Fateromék mikor egy ilyet hoztak Mauríciuszról repülővel akkor volt ám izgalom pedig rá volt írva a csomagra hogy extra törékeny: HMS Victory
De szerencsére megúszta azóta is a nappali egyik dísze. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23846 üzenetére
Egyébként ha ilyen emberek írnak miért nem ignoráljátok ahelyett hogy lesüllyednétek a szintjükre kiosztani őket?
Lehet elég lenne szimplán hagyni ezeket. Kivéve ha már harmadszor írja be ugyanazt. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #23711 üzenetére
Ha ő elégedett vele az a lényeg a többi nem számít.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
WhiteWalker #23691 üzenetére
Jó a Pana plazmák már überkategória. Csak ne legyen nagy sírás ha végleg megszűnik a gyártásuk.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nekem tényleg nem való fps boxon, egész egyszerűen nem tudom megszokni a kontrolleres irányítást.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
g4bb3r #22460 üzenetére
Kollégámnak pont van két kisebb gyereke és tegnap a Legóróol beszélgettem vele. Mondta hogy gyerekként ő is imádta és inkább ilyen játékokat vesz neki amivel maximálisan egyet is értek. Főleg hogy AFOl vagyok. még küldtem is neki pár legós webshop címet meg segítettem keresni hogy mit válasszon.
Az egyébként tényleg durva hogy a mai fiatalok miket nem kérnének már: konzol, drága telefon, stb...
Lustulnak is meg butulnak rendesen sajnos. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #22376 üzenetére
Az tuti hogy még én is sokáig maradok a 360-nál.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
HagaNRG #21985 üzenetére
Ha lesz gyerekem én tuti hogy rengeteg LEGOt veszek neki. Jómagam is imádom, 29 évesen is legózom idén is vettem már pár készletet és szerintem a legjobb készségfejlesztő játék. Igaz nem olcsó ez tény de inkább ezzel játsszon mint valami konzolos vagy PC-s játékkal kis korában.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
HagaNRG #21931 üzenetére
Nekem 10k-ba volt de még annyit is simán megért, sőt amelyik ismerős próbálta mind így vélekedett. Kábeles dolog nálam is gond volt, egy rendes kormányt nem tudnék a tv elé tenni, emiatt is jó ez. Annyit azért hozzátennék hogy hardcore szimulátorhoz annyira már én se ajánlanám. De ilyen játék létezik egyáltalán boxon?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mephi666 #21781 üzenetére
Ne irigykedj, inkább örülj annak hogy más boldog.
Egyébként fogalmam sincs miért de én még egyáltalán nem vagyok rákattanva az új konzolokra. Idővel majd tuti váltok de sosincs meg bennem az a vágy hogy rögtön megszerezzek valami ilyesmi cuccot (konzol, telefon, stb).
Az életben vannak ezeknél fontosabb dolgok is szerintem. -
Napfénysüti
nagyúr
Megvettem a Project Gotham Racing 4-et egy fórumtárstól.
Árkádabb jóval mint a Forza 4 de kikapcsolódásnak szerintem jó kis játék nekem tetszik. Egy 1000-est bőven megért.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #21018 üzenetére
Jó a beszámoló, örülök hogy bejött és nem fikázod. Táncolós programokat nem tudom menynire komálod de szórakozásnak még megéri kipróbálni. Mikor barátok jönnek akkor én is szoktam táncolni, elég vicces és át tud mozgatni. De személy szerint én a sport játékokat kedvelem a kinectnél.
dilipok: ez a kalibráló kártya pontosan mi? Még sose hallottam róla.
-
Napfénysüti
nagyúr
A Project Gotham Racing 4 jó játék?
Illetve azt tudja-e valaki hogyaz MS Wireless Speed Wheel működik-e ennél a játéknál? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #20662 üzenetére
Legközelebb úgy kellene hogy beírni közösbe annak akinek van kódja hogy priviben szépen lehet érte jelentkezni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #20420 üzenetére
Így van. A játékok ajándékok a gold mellé. Amit meg ugye a multiért érdemes venni. Bár itt az embereknek már tényleg semmi se jó.
Lassan ingyen S Mercit várunk el vagy mi? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #20385 üzenetére
Lehet az E-t már annyit viszik szervizbe hogy ez is lényeges lépés volt az MS részéről.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #18482 üzenetére
A büntetés tényleg erős de ez van.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
WhiteWalker #18477 üzenetére
Az azért sejthető volt hogy ez nem marad végig úgy. MS-ből kiindulva meg szankciókra lehetett készülni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MasterMark #18275 üzenetére
Vagy nem én például fps-hez a mai napig nem tudtam megszokni így nem is játszom ilyen játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest