- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
Chereiose #27035 üzenetére
jaja, foleg azert szar a live, mert az outlookra nem erkezik meg az email... Yeah, riiiight
Milyen cim van regelve az accounthoz?
De miert nem hivod fel a supportot? Nem fognak megenni, maximum nem tudnak segiteni... Lehet, hogy egy fel masodperc alatt megoldjak a problemat
-
-
Algotis
addikt
-
dilipok
veterán
válasz
Chereiose #23939 üzenetére
az egesz "uteme" a jateknak jobb lett amugy a 13hoz viszonyitva. Nagyobb elmeny a 14. A multkor jatszottunk a 13-al es rendesen fajdalmas volt a kulonbseg. Nem ugy sikerultek a dolgok, mint elotte.
Jegesmaci81: Igazabol, ha nem vagy benne biztos, akkor sem vesztesz tul sokat, ha nem veszed meg, mert nekem is csak utana lettek "fajdalmasak" a ket resz kozotti kulonbsegek. Ha nincs a 14, ugyanugy jatszanek valoszinuleg a mai napig a 13-mal.
-
Thome
veterán
válasz
Chereiose #23478 üzenetére
Röviden, tömören: Beregisztrálsz ebay-re, beregisztrálsz paypal-ra, paypalon beregisztrálod és beaktiválod a bankkártyád (netes fizetésre alkalmas kártya kell hogy legyen, 400ft legyen a számlán legalább), bejelentkezel ebayre, leütöd a megvenni kívánt cuccot, beírod a lakcímed, innen átirányítódsz a paypal-ra automatikusan, itt is bejelentkezel, ráklikkelsz a fizetésre, várod a cuccot.
Kis segítség, klikk ide
-
HagaNRG
őstag
válasz
Chereiose #23358 üzenetére
A GHOSTS-ot még szokom.
Igazából nem sok időm volt rá, nagyon az elején járok (mondjuk így szokott lenni a COD-okkal, mindig azt hiszem, hogy még mindig az elején járok, aztán egyszer csak vége lesz)
De valahogy nagyon sokat vártam tőle, attól félek... Feelingben, pályák hangulatában valahogy nem hoz semmi újat, hiába volt már benne Űrállomás, árvíz, helikoptervezetés.
Ha két hónap múlva nyilatkoznom fog kelleni, akkor már 100%, hogy nem fogom tudni megkülönböztetni, hogy az MW2-3-ban, BO2-ben, vagy Ghosts-ban melyik pályákra emlékszem nagyon. Nagyon egyforma mindegyik játék, szerintem grafikailag sem nagyon javultak ezek már az első Modern Warfare óta. (a Black Ops széria volt az, ami másabb grafikát tudott a másik csapat miatt. Nem volt szebb, csak másabb)Mindezek ellenére még mindig nagyon bízom a GHOSTS-ban, de már most meghirdettem, ennyit most nekem nem ér meg.
-
bobooo
addikt
válasz
Chereiose #23362 üzenetére
Szerintem meg BO2 volt eddig a legjobb. League play-t még ma is nyomom champions seriesben!
Például GTA V, Forza valamelyik része, Gears of War valamelyik része (1. része 15.éig ingyenes Goldosoknak), Halo 4 vagy akár korábbi CoD részek.
Igazából attól is függ, hogy milyen játékokat szeretsz, mert ha focis akkor Fifa14, Far Cry 3 vagy Blood dragon. Mind nagyon jó játékok
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Chereiose #19688 üzenetére
Amit vásároltál kábelt az XBOX-hoz azon három csatlakozó van. A fekete egy sima optikai kimenet, a maradék két RCA pedig a stereo csatlakozók. Egyik a jobb oldali, a másik a bal oldali
Szerintem tök rosszul állsz neki. Ne azt nézd, hogy mit hová lehet bedugni, sokkal inkább azt, hogy értsd meg a működésüket. Különben a végén ide jutsz:
-
dilipok
veterán
válasz
Chereiose #19603 üzenetére
de nem 2-3 fog, csak az az egy par (front/center-sub/rear) amibe bedugnad. Max annyit tudnal vele kezdeni, hogy szetosztod ugyanazt a jelet es bedugod mondjuk a front es a center-sub csatlakozokba. De ez meg eleg putri megoldas... (bar jobb, mintha csak egy par szolna
)
-
salgocomp
senior tag
válasz
Chereiose #19598 üzenetére
Úgy ahogy a kolléga mondja. Csak az a pár fog szólni amibe dugod, tehát sajnos semmi mély nem lesz a hangban. Én ezt vonalbemenettel oldottam meg PC-n keresztül. Így már egy kicsi mély van benne, és szól sztereóba. Nem annyira illúzióromboló.
Ha nem akarsz kiadni rá 7 rongyot, akkor itt az aprón is kereshetsz, 2-3 ezerért már kapsz eredetit, de előtte feltétlenül kérdezd meg, hogy eredeti-e, mert nem minden esetben van feltüntetve. Én is találtam amikor nekem kellett vagy 3-at, csak mindet előttem vitték el, mert akkor szerintem mindenki GTA 5-özni akart. Aztán nem tudtam várni, postával 8 ezer pénzembe került...
Azzal menne a hang, de ahogy látom ennek a csatlakozóját is szét kell szedned, hogy beférjen a HDMI mellett.
(#19606) dilipok: Régen én is így oldottam meg, volt vagy 3 jack elosztó összedugva, de elég gagyi megoldás, és az összhang is elég rémisztő volt...
-
Chereiose
addikt
válasz
Chereiose #17458 üzenetére
De amúgy most nem lehet pontosan megállítani, hogy a pendrive rossz-e. Mert végül is működik, csak elég furán, meg lassan is ismeri fel. Mostanában amikor a számítógépnél használtam, akkor is lassan ismerte fel, stb. Hát egy darabig valahogy kihúzom ezzel, de mindenképp kell egy HDD.
-
MasterMark
titán
válasz
Chereiose #17060 üzenetére
A Transfer Licensz az a gépre vonatkozik. Amelyik gépen van azon az összes profil használhatja a profiloddal megvett tartalmakat.
Nincs hozzá köze, hogy mit vettél, és mikor.
És hogy ezt mikor töltheted le.A saját profilodról mindig hozzá kell férj a már megvett tartalmakhoz.
Biztos ezzel a profillal vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Autós topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest