- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
köszi a választ. ha ennyire triviális lett volna, nem írok ide, röhej ez a MS leírás. ez most azt jelenti, hogy kuka a box? egy tápot még próbálok keríteni, ha azzal sem megy, akkor ennyi?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
adjatok légyszi tanácsot. adott egy X360 slim. hurcibálom sokat kertipartikra, jó kis NFL meccseket lehozni. legutóbb elcsomagoltam rendben, most összeraktam itthon és nem indult. se kép, se hang. a tápon a narancs led megy, a gép nem kapcsol be, meg se mukkan. ez a tünet mire utalhat?
köszönöm előre is!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MasterMark #39764 üzenetére
igen, ez szép és jó, ezt olvastam mindenhol, de nem látja a box a hálón lévő gépeket. már baromira felbosszantott.
adott a router, bele van pöccintve a modem, a box, két asztali gép, egy laptop. a laptop munkagép. a box látja a laptopot (a rajta lévő tartalmat persze már nem, de azzal még nem is vacakoltam, nem is fogok), a két asztali gépet viszont nem. és rohadtul nem tudom, hogy miért nem látja őket.
wmp beállítás megvan, hálózatfelderítés oké, fájlmegosztás oké. nincs ötletem...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MasterMark #39762 üzenetére
szerk.
lehet, hogy csak ennyi kell nekem. köszi, ha elakadok még, kérdeznék
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
szeretném összehozni hálón a BOX-ot és az itthoni PC-ket. ezt csak a Windows Media Centerrel lehet? most belőttem az egyik gépre, de annyit értem csak el, hogy pörgeti ez a vacak Media Center a HDD-imet ezerrel.
nem lehet megoldani enélkül a stream-elést? teszem azt, a BOX-on a Video Player lássa a hálón rádugott gépeket, és a megfelelő (C:\Users\Documents\Videos pl) mappából ki tudja szedni a tartalmat?
köszi előre is a választ
szerk.:
közben ez a hülye Center keres az egész gépen anyagot, amit én baromira szeretnék és a beállításokban nem találtam meg, hogy ezeket kiiktassam, csak mappastruktúrát tudok hozzáadni. nincs mód tehát ennek a megkerülésére streameléshez?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
újabb rookie kérdés, nézzétek el nekem, teljesen a nulláról indulok
elkezdtem beszerezni használt eredeti játékokat (persze még egyik sem ért ide). nem teljesen értem a szitut: ha csinálok magamnak egy live accot, akkor ezen menni fognak a használt játékok szó nélkül? illetve mit korlátoz le az, ha nincs live előfizetés csak acc? tudok rendesen single és coop módokat játszani, csak a multi ugrott?
köszönöm előre is
-
hoffman_
nagyúr
új rookie kérdés:
hogyan tudom leellenőrizni, hogy nincs-e tiltva a gép? van itt olyan, hogy végleges ban, vagy nem tudom hogy fogalmazzak.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MasterMark #39735 üzenetére
kapásból sz*r volt az y-kábel, amit hozzá kaptam, szerencsére tudtam itthon kukázni egyet. PC alatt viszont gond nélkül ment vele. remek... nem baj, nem égető a dolog, megy vissza boltba, aztán nézek másikat. köszönöm a válaszokat
illetve még valami eszembe jutott:
ha felrakom hdd-re a játékot, akkor rendre elfossa magát a gép és kikapcsol, miután kiírta, hogy failed to authorize the disc. ha nem másolom fel a vinyóra (mindegy, hogy a szóban forgóra, vagy a belsőre), akkor nincs ilyen gebasz, gond nélkül megy. ez karc miatt lehet?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MasterMark #39733 üzenetére
én is ezt vártam, de ez az, ami nem történik meg, még negyed órával utána is pörgette a lemezt.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MasterMark #39731 üzenetére
ez nem jó hír. akkor most dughatom be két port-ba, amit el akartam kerülni...
ettől függetlenül: miért pörgeti? ha offolom a boxot, akkor nem kéne ezt is lelőnie?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MasterMark #39729 üzenetére
nem, nem, csak az usb-n kapja a tápot.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
MasterMark #39727 üzenetére
teljesen random látja, elöl is és hátul is. illetve hiába kapcsolom ki a boxot, ugyanúgy pörgeti tovább a vinyót. normális ez?
egy 2.5es noti vinyó van rákötve egy mobil rack-en keresztül.
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
beüzemelési fázisba került a boxom, és van valami, amit nem értek. végül nem belső vinyót kapott, hanem a hátsó usb portra nyomtam fel egy 150 gigás hdd-t. leformáztam gép alatt FAT32-re, gond nélkül látja a box. egy filmet is ráraktam, jelenség:
1. nincs hálózaton, így látja a filmet, de lejátszani nem tudja, mert hogy valami frissítés kellene a video playernek
2. rádugom a hálózatot, és ezzel a lendülettel látja az itthoni pc-ket, de nem látja az usb-s hdd-t.ez miért lehet?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hackeeeee #39617 üzenetére
nem bízzuk a szerencsére a szükségesnél jobban, már megtörtént, itt az új vinyó. köszi a véleményt még egyszer. a hétvégén megnézem remélhetőleg, hogy működik-e úgy, ahogy szeretném.
dilipok:
természetesen a hdd-n akarok fw-t frissíteni. nyugodj meg, nem miattad nem warezolok a témában, az hidegen hagy, hogy nem szívleled
alapvetően én sem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
dilipok #39610 üzenetére
egy low budget projektrol van szo, amire nem akartam penzt áldozni. igy jott szembe egy 97/100as hdd, ami nem tudtam, hogy belefér e a műszaki tartalomba a szinte nulla büdzsé mellett, erdemes e kockáztatni. de meguntam a szenvedést, vettem egy pöpec hddt, problem solved. a hdd allapotatol fuggetlenul sem az nem szamit wareznak, hogy kicserelek egy vinyót, sem az, hogy firmwaret frissitek rajta.
-
hoffman_
nagyúr
nem ezt írtam. köszönjük a hozzászólást, egyet ugrott a counter.
Ispy:
egy 97%os hdd-rol van szo, amit pc-be megvennek, de nem tudom, hogy a box mennyivel érzékenyebb a temaban.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
egy necces kérdés. ha a hdd, amit a boxba vennék, használt, és nem 100/100-as, az vajon mennyire bosszulja meg magát hosszútávon, ha a firmwarefrissítés alapvetően sikerül? be merjem vállalni?
köszi előre is a tippeket
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
újabb rookie kérdéssel fordulnék hozzátok. ha sikerül nagyobb hdd-t eszkábálni a boxba, akkor működik a következő történet? utp kábellel elmegyek a routertől a boxig, ebben az esetben el fogom érni a routerbe kötött pc-k bármelyikéről a box hdd-jét? tehát tudok rá filmet másolni gond nélkül? szükséges ehhez bármilyen konfigolás?
köszi előre is
szerk.:
közben guglizok is, gondoltam eddig is, hogy megoldható, inkább a buktatók érdekelnek
szerk #2
meg ugye a sharing nem ugyanaz, mint a másolás. én nem a pc-n lévő tartalmat akarom olvasni, hanem átkopizni a box hhd-jére.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
adalbert1 #39567 üzenetére
egy régebbi flash van a gépben, de ez ha jól tudom, csak az odd-t befolyásolja, semmi mást. ahogy nézem ezidáig, elég gyakran cserélgetik ebben a case-ben a hdd-t, és egy firmware mod meg tudja oldani, de spéci módon kell formázni, meg pár fájlt rápakolni. mivel itt nincsen szó meglévő profilról, ezért semmilyen adatvesztés nem lenne gond. igazából a jóáras csere a lényeg, de majd jövőhéten beszélek valami szervizes szakival, hátha tud segíteni.
szerk.:
na, ez már kellemesebb hangzik, ez lesz az, ami nekem kell. köszönöm! ha találok használtan megfelelő típust, akkor nekem simán megéri a macerát
-
hoffman_
nagyúr
válasz
#81556480 #39565 üzenetére
igen, ez biztos, ennyit most megtaláltam a neten is
a sztori annyi, hogy nem akarok egy külső hdd-t rákötni, meg madzagokat lógatni, nem esztétikus, én meg erre allergiás vagyok. bele szeretnék pattintani egy hdd-t a tokozásba, csak az meg macerás. még olvasgatok, hogy egyáltalán rá akarom-e szánni magam...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #39561 üzenetére
köszönöm a válaszokat
szerk #1
ezt nem magamnak szántam válasznak
szerk #2
ez alapján a videó alapján tehát akkor van esély, hogy jó áron cseréljek nagyobb vinyót, de nem mindegy, hogy milyen hdd kerül bele?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
adalbert1 #39560 üzenetére
köszi a választ
a bajom az, hogy nézegettem én ugyan nagyobb hdd-ket, de többe kerülne egy vinyó, mint amennyiért a boxot vettem gamepaddel meg játékokkal együtt... mivel van két pc is, ezért ez inkább csak lazulni lett vásárolva, meg partis estékre, szóval nem hiszem, hogy érdemes lenne ráköltenem már. bár falcon lapos, ha jól sikerült kivegyem, de elég öreg a cucc, azért nem költenék rá 20-30 ezret, hogy eldobja magát valamikor
szerk.:
az működik, hogy usb-n keresztül kötök rá hdd-t, és arra is pakolok játékokat, nem csak a tetejére pattintott "belső" merevlemezre? mert akkor egy kisebb használt külső hdd apróról még akár meg is érhetné.
vagy két hdd-t nem kezel egyszerre? mert nekem ugye ilyen van hozzá. ebbe bele tudok pattintani akár nagyobb 2.5" méretű hdd-t is, bármilyet, vagy ez spéci?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
aram01 #39558 üzenetére
nos igen, nekem nincs, pont egy használthoz kéne. nem tudom, Zk-t ismered?
krvajó állapotban van a cucc, tegnap újra sikáltam a gamepadet, mintha új lenne, egyedül a guide gomb és a joystickeken látszik, hogy nem új a kütyü. ha lehetne olcsóért új alkatrészt venni, akkor kicseréltem volna.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
tudnátok mondani olyan forrást, ahonnan gyári alkatrészként tudnék szerezni joystick szettet x360 gamepadhez? róla lenne szó, szürkében, fehér gamepadhez.
köszönöm előre is
illetve, ha már itt vagyok
most szereztem egy xbox360 fat arcade gépet. igazából csak hülyülni kellett, amennyiért hozzájutottam ajándék volt. kérdeznék pár amatőr kérdést, mivel sose volt boxom. arcade gép ugyan, de van hozzá egy 20gigás hdd. azzal tudok bármit is kezdeni? mivel arra gondolom nem nagyon tudok/akarok játékot telepíteni a méreténél fogva. megetetem vele a disc-et és már nyomja is a játékot a cucc? mi van, ha egy többlemezes játékról van szó?
srry az amatőr kérdésekért, pc-n ilyen kérdés sose merül fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest