- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Mi a legutolsó fifa játék ami megjelent 360ra? -
válasz
szupermacs #51655 üzenetére
Szerintem nem. Nem is engedte megvenni a játékot úgy hogy uk acc volt és mo-n volt a gép. Viszont a uk acc miatt meg nem volt magyar storre szóval onnan se lehetett vádárolni meg szerintem ugyanúgy nem engedte volna.
Régiócsere után átváltotra a pénzt forintra és úgy már meg tudták venni magyar storeból. -
Nem túl rég kérdeztem itt régióváltással kapcsolatban.
Viszont vokt egy érdekes kérdés amire itt nem kaptam választ,mégpedig az hogy mi lesz a pénzzel ha rá van töltve az acc-ra és aztán régiót váltunk.
A válasz hogy nem vész el, átváltja.
Nem tudom hogy váltja, de gondolom közép árfolyamon de megmarad.
Igértem hogy majd megírom mi van ilyenkor. Hát ez. -
Hali.
Kéne egy kis segítség.
Szitu a következő: tesómnak van egy x360 uk acc-al de magyarországon. Meg akart venni gyerkőcnek egy játékot amihez én vettem ilyen kódot. Beütötték és eddig jó is minden.
Megvette a játékot de letöltésnél kiírta hogy abban a régióban az a játék nem érhető el.
Mit lehet tenni? -
Is-is.
Jelenleg nekem ps4 van de oda is jönnek régebbi címek remasterelése meg portolása sminek nagyon örülök is.
Gondolom hasonlóan működik ez xo-n is.
Legismertebbek jah. Él bennem a remény hogy ademons souls és az mgs4 is átjön majd ps4re akárcsak port formájában és nem kell vennem ps3at is.A kis x360 az nekem megmarad. Vannak rs címek amelyek jók nekem azon a konzolon is.
-
válasz
MrPeekaboo #45868 üzenetére
Már visszafelé nem os fognak kiadni semmit rá szerintem. Épp ellenkezzőleg. Már azt várjuk miket portolnak át next gen-re.
-
-
válasz
r.levente75 #44238 üzenetére
Valami 3-4£ körül volt ebay-en. Vannak olcsóbbak is de azok lehet nem lesznek passzosak mert annyira olcsón csak a tényleg nagyon gagyi müsnyagot kapni, szóval én az ilyen olcsó apró tételekbôl a drágábbat szoktam venni.
ABXY közelről.:
-
válasz
r.levente75 #44236 üzenetére
Köszi! Kövi ugyan ez lesz csak fordított szinekkel fehér-fekete.
Néztem amúgy sok variációt mert nem vagyok se fehéres se feketés de szerintem ez mutat a legjobban joy-on.
Eredetileg kaptam hozzá mégegy fehér alkatrészt ami az LB-RB gombok közötti rész de úgy nem jött volna ki az hogy fullfekete és csak a gombok fehérek. -
Na eljutottam odáig hogy a fekete-fehér joy kész.
A chatpad az nem része a dolognak, az már megvolt előttte. A dashboard gombot meg meghagytam mert a fehér sima fehér volt az c nèlkúl és az nem tetszett.
-
válasz
l.skywalker #44142 üzenetére
Ha pc-n csinálsz egy acc-ot akkor a boxon már csak letölteni kell. Én anno így csináltam merg nekem is hamarabb volt acc-om mint box-om.
Acc -piracy-t persze higy nem engedi használni ha egy profil sincs bejelentkezve. -
válasz
MasterMark #44023 üzenetére
Ez volt a másik ötletünk. Akkor ez pipa.
Köszi a segítséget! -
Elkezdtem diablozni és gondoltuk tesómmal hogy játszunk majd coop-ba. Vennünk kéne gold-ot mert egyikünknek sincs most. Dr aztán észrevettem hogy van egy olyan opcio az online mellett hogy sydtem link.
Gondoltam ösze lehet kötni a két gépet és love se kell. De ha így van mi kell ahhoz? Elég egy kábel a két gép közé? -
válasz
zadir1 #43393 üzenetére
Én ugyan így voltam-vagyok. Vettem egy audio kimenetet ami elfér a hdmi kábel mellett (de ha lekapod a gyári scart fedelét akkor az is elfér) ara még két átalakító. Annyi hogy így hangerőt nem tudsz állítani de nekem pl pont elég hangosan szól. Majd laptopról belinkelem az alkatrészeket ha érdekel.
-
válasz
szabonagyur #43078 üzenetére
Régebben meg free volt gold-al. Nekem csak azért van meg, mert amúgy nem is tudtam mi az.
-
válasz
zsolti72837 #42678 üzenetére
Nem régóta olvasgatom a topikot de minden warez-es hozászólás az rgh-ról szólt szóval lehet mégsem értették meg. Így is be fognak jönni de legalább ki volt írva. Nem kell a fogyelmeztetés hanem mehet a bünti.
-
válasz
zsolti72837 #42676 üzenetére
Tegyétek bele a nagybetűsbe azt a szót is hogy RGH mert úgy néz ki nem egyértelmű hogy az is warez.
-
válasz
szabonagyur #42605 üzenetére
Gondolom ki kell kapcsolni az auto letöltést. De am lehetséges szerintem és persze leszedheted később is.
Nekem van olyan játék ami még nem volt a box-on de listába megvan. -
válasz
MasterMark #42592 üzenetére
Én az ilyen pendrive-os dolgokat csak félszemmel mert annyira nem érdekel. A problémát se figyeltem az elejétől meg ötkor keltem szal bocs a hülyeségért.
-
válasz
Medocsabi #42588 üzenetére
Felmásolta mert mondtad neki. De ezek szerint csak tárolni tudja ott az adatot, használni nem.
Am nem az van hogy konkrétan ehhez a játékhoz szükséges hdd? Korábbiakból nekem az jött le. Na meg abból hogy itt mistanába volt szó róla hogy emberkék vígan játszanak pendrive-ról.
Am megértelek hogy kivagy. Megveszed hogy dejólesz, és mégsem jó.
Tudom hogy nem olcsó de én nem baszakodnék ilyen félmegoldásokkal hogy pendrive. Inkább valahogy összekaparnék egy box hdd-re. -
válasz
MasterMark #42583 üzenetére
De már az a hibaüzenet címe is hogy device not allowed. Már ez is elég egyértelmű.
-
válasz
szabonagyur #42504 üzenetére
Én helyhiány miatt állítva használom lassan egy éve de nem panaszkodik.
Persze amint lesz lehetőségem lefektetem mert azért úgy nincs meg az a veszéj hogy leborítom véletlen vagy ijesmi. -
Bíztos ki tudod írni valahigy, csak szerintem működni nem fog mikor visszamásolnád hdd-re. Igen erős biztonsági rés lenne ez is.
Az meg megint felejtős hogy a lementett kiíírt játékot lemezen berakd a box-ra. Ne játsz ilyesmivel mert még a végén bannolják a box-od live-ról.
Ha van plusz hdd-d ilyen tartalmak tárolására az szerintem legyen elég megoldásnak. -
Azt hogy a tulajdonod nem mondanám (erről annó én is kaptam egy felvilágosítást) de a jogod hogy játsz vele az megmarad igen.
Szóval igen bármikor letöltheted és új vinyóra is letöltheted és ott is játszhatsz vele az acc-odról.
Én ezt ki is szoktam használni.
Hogy egy példával éljek.:
Van hogy tesóméknál vagyok pár napig de nem cipelem a box-ot magammal hanem az ő box-án is fent van az acc-om és le vannak töltve a játékok amivel épp játszani szoktam, betöltöm ött az acc-om és már játszhatok is. -
válasz
Hardver Arc #42300 üzenetére
Nem tudom hogy a slim-nél van e még az arcade elnevezés de az régen a kevésbé felszerelt azaz pl csak 4gb-s vinyó van hozzà.
De a régebbi modelleket azaz a fat gépeket már ne nézd. Jól szolgálnak de már nagyon régi széria.
Hűtés nemtom mit javult mert nekem régebbi nem volt a mostani slim meg ugyan melegszik de probléma még sosem volt vele pedig ha van időm át tudom játszani az egész nappalt. -
válasz
urbanjozsi #42293 üzenetére
Én imádom a zelda szériát de nem tudom hogy egyàltalán halottam e már box-on zelda féle játékról szóval jó kérdés. Szóval szerintem nincs de lehet hogy csak én nem tekintettem zelda fèle játéknak.
Ps2-n is csak az okami volt amire azt mondtam hogy olyasmi mint a zelda.
De ha mégis van az engem is érdekelne. -
-
válasz
Game-over #42280 üzenetére
Le kell töltened mikor elérhetővé vàlik. Ha pc-n hozzáadod akkor a box elkezdi letölteni mikor bekapcsolod.
De én box-on szollktam ezt elintézni, egyszerűbb és még nem volt gond vele.Szerintem az xone játékokhoz kell egy xone is hogy megkapd. De ha azt elég lenne pc-n hozzáadni az acc-odjoz az jó trükk lenne.
Azt nem tudom hogy mekkora tagság kell az ingyen játékokhoz de asszem az egy hónapos free amit kapsz az nem elég.
-
Itt van egy használt-al foglalkozó bolt és bevesznek mindent ha működik viszont ami jó hogy úgy is árazzák szóval már abból látni lehet hogy mit fogsz venni.
Én mikor vettem az enyém a legdrágább legfiatalabbat választottam.
Viszont ami problémás hogy karcos játékot is bevesznek és pl a tesóm fat boxa már nehezebben olvassa be az ilyeneket.
Persze ha nem megy kicserélik de azér nem a legjobb visszamászkálni cserélgetni a lemezt. -
válasz
kalozhun100 #42058 üzenetére
Én most nem tudom pontosan mikor jött ki a slim de asszem akkor még a fat futott az meg már nagyon régi széria. Meg ugye abból volt egy (talán több) széria amibe bajosak voltak az alaplapok stb. Szóval ha nem slim akkor keress inkább azt.
-
válasz
MasterMark #42031 üzenetére
Igazából csak infó szinten érdekelt. Mikor játszom nem a felbontás a meghatározó és a 30fps miatt sem harapom ki az ereimet.
-
válasz
MasterMark #42028 üzenetére
Szóval a konzol tudja csak a játékok nem.
Na akkor ide akartam kilyukadni csak rosszul fogalmaztam.
Csak mert tesóm nemrég vett egy ps3-at és ott se minden 1080 de ami az volt azon rgyértelműen látszott. -
válasz
MasterMark #42026 üzenetére
Akkor nemszóltam.
De azt legalàbb jól sejtem hogy nem sok játék van ami 1080p-s? -
-
Nekem is van egy play and charge kit de a dokkolón meg egy plusz aksin már én is gondolkodtam mert ugyan szeretem de mikor lemerül én váltok vezetékesre hogy had töltsön magának nyugodtan.
-
Ha pendriveról töltöm be a mentést mikor játszok akkor ha mentek oda is fog menteni?
Mert ezzel megspórolnám a vinyórol másolást mikor megyek haza és viszem a mentésem.
Nem mintha olyan nagy meló lenne de átmásolni de ha így müködik az jó lenne. -
Sokszor jó a sufni de ez annyira semmi filléres alkatrész hogy nem éri meg vele vesződni.
Most van egy panelem amin szintén nem jó az analóg panelen lévő része. Na azon viszont hobbiból majd kipróbálom hogy rendelek egy alkatrészt és ráforrasztom hogy meg tudom e csinálni.
Ha sikerül az exp nekem ha meg nem úgy is kidobásra várt az a joy panel. -
válasz
MasterMark #41738 üzenetére
Egyre gondolunk csak rosszul fogalmaztam. Nekem az ami a jelet adja az már a panel része. Szóvaé csak a kis müanyagra gondolok amikor analógot írok.
-
válasz
MasterMark #41675 üzenetére
De amúgy meg adj már egy kis időt. Most keltem fel hajnalidèlelőt 11-kor te meg már kötekszel.
-
válasz
MasterMark #41673 üzenetére
Ps2-re adták ki eredetileg.
Szal nem egy az egybe beraktam a ps2-es lemezt a boxba, dehogy.
Sőt ott volt a banjo. N64-es játék és azt is box-on toltam de ott se vett le a grafika semmit.
Igen az n64 kazit bele tudtam rakni a box-ba. -
Keressetek játéko,t amit nem a grafika visz el a hátàn hanem az élmény. Most toltam
le egy ps2-es játékot box-on de olyat adott hogy eszembe se jutott a grafika. -
válasz
MasterMark #41628 üzenetére
Ezt nem tudtam. Azt hittem net elég hozzá.
De megoldottam pendrive-al.
Most kezdtem el metal gear-ezni időrendi sorrendben azaz snake eater az első. -
válasz
MasterMark #41626 üzenetére
Pedig nem engedi.
Nincs most goldom. Most pár nap múlva tudom majd visszaállítani a régióm és majd csak az után veszek gold-ot -
válasz
MasterMark #41624 üzenetére
Ez megmagyarázza miért nem megy.
Pendrive-ra engedte szóval megoldva. -
Hogy kell a cloud-ot visszakapcsolni?
Át akarom másolni a mentést hogy tesüméknál ne keljen vinni az egész box-ot és rámentem hogy cloud->enable de mikor át akarom rá másolni a mentést hdd-ről nincs ott a cloud.
Tudom hogy lehet ilyet csinálni mert oda vannak elrakva a mentéseim de most nem vágom miért nem megy a cloud. -
válasz
MasterMark #41609 üzenetére
Nem az, de előfordulnak ilyen esetek.
-
válasz
dreizwanzig #41599 üzenetére
Nálunk a panelba a habverő meg a porszívó ha megy nemjó a kép az egyik tv-n.
Vagy 25éves panelház vele rgykorú kábelekkel.. -
válasz
tomee007007 #41391 üzenetére
Az nem tudom hogy szép e de nekem tetszik.
Az átlátszó most szét van szedve mert tesómnak adtam egy joy-t és neki gyári szinekkel kellett.
Ha találok valami jó színű gombokat akkor az egyik telibe zöld lesz a másikho meg majd veszek vagy telibe fehér vagy telibe fekete külsőt. -
Nem nézem most vissza hogy kinek ígértem de itt a kép az egyik átbuherált joy-omról.
Bér ez még régebbi mert azóta szűrke a d-pad.
-
válasz
szabacsik #41365 üzenetére
Semmi extra nincs a szétszedésében. Arra kell fogyelni hogy a két rezgő motor csak be van rakva a joy markolatába két oldalt és csak egy vezeték tartja a panelhoz. Aszóval óvatosan kell szétszedni a műannagot nehogy kiessen és az esési lendülettől elszakadjon.
Ja de am ha úgy szeded szét hogy megfordítot és az alját emeled le felfelé mozgatva akkor még egyszerűbb mert a markolat felső részében azaz a felső műanyag-ban van kialakitva neki egy tok amiben megáll.
A ravaszok irányába kell leemelni hogy átfordísd a ravaszokon és úgy simán szétjön.
Ja és az sem utolsó hogy ha így csinálod akkor nem gurulnak szana szét a gombok a földön mert panellal együtt minden a felső részben bennemarad.
Persze az aksit vagy elemtartót szedd le a művelet előtt mert van egy csavar a vonalkódos matrica alatt is.
De amógy ha nézel egy videót róla az lehet érthetőbb mint amit én itt próbáltam leírni.
De én elsőre is úgy szettem szét hogy kivettem a csavatokat aztán szépen lassan széthúztam majd megtanultam hogy meg kell fordítani mert a kutya azt hiheti a szines gombokra amik kipotyognak hogy cukorka..Csak linkelten. Nem is néztem a minőséget csak a szín miatt dobtam be.
Én ilyen 3font körül rendeltem a zöldet de semmi baj vele. Jól passzol a saját és a gyári alkatrészekhez is.
Viszont egy gondom akadt vele ha már itt járunk.
A home gomb az a nagy X az nem passzol bele a gyári az utángyártottba. Nem mintha azza gond lett volna de a gyári gombokat akartam használni viszont azt az egyet nem tudtam bennehagyni mert szorult.A csavarhúzókról meg annyit hogy valszeg olyan kell neked is hogy valami security torx a neve. Szal hat ágú csillag de a közepéb van egy lyuk. Ilyet tudsz rendelni vagy venni valahol de az igényesebb eladók adnak a kasznihoz amit rendelsz.
Vagy a másik opció hogy küldenek sima csillag csavart de olyan menettel mint ami neked gyárilag kell bele.Szóval szerintem meg tudnád oldani.
Bár nekem van némi tapasztalatom szétszedésbe de csak azért mert mindennek nekiugrottam és megnéztem hogy jön szét.
A box-hoz még nem nyúltam de azért videót már néztem róla.(#41366) Piziii
Na akkor tényleg csak max a vitinbe dísznek raknék ilyen joy-t. -
válasz
tomee007007 #41360 üzenetére
Amúgy majd egy ilyet akarok összehozni vagy ezt fordított szinekkel hogy fullfekete és egyszínű fehér gombok és analógok.
De az ilyen telibe egy színű joy-ok is bejönnek.Nektek mi a véleményetek ezekről a króm joy-okról? Kicsit ellentmondok magamnek de nekem tetszenek kinézetre. viszont fogásra méginkább fontos a joy-on a matt felület mint a gépen. De am szépek.
-
válasz
tomee007007 #41354 üzenetére
Majd ha otthon leszek lövö párat és felrakom.
Am az lett volna a terv hogy egyik joy military zöld lesz mert a kaszni amit kaptam vezetéknélkülihez való.
Vezetékeshez konkrétan nem is láttam ilyen cuccokat.
Szóval aztán az jutott eszembe hogy a teteje a joy-nak ugyan az szóval ráraktam a zöld felsőt a vezetékesre az alját meg a vezetéknélkülire.
És ere jött most rá a régi joy-ból a szűrke d-pad, a matt xbox gomb meg a szűrke ív ami a joy alján van ott ahova a chat-pad megy.
Ja és egébként az egyik joy-hoz van egy fehér chatpad hogy teljes legyen az összkép.(#41356) Piziii
Ismerem azt. Mikor vettem az enyém mutatták azt is de nem tudtak olyat mitatni ami karcmentes. Persze ha lett volna se vettem volna meg mert a króm után a fényes felületeket is utálom.
Néztem amúgy ebay-en kasznit de nincs nagy vállaszték.
Inkább matrica van hozzá sok de azt meg nem akarok mert az úgyis el fog kezdeni felvállni meg ilyenek.Ja am van egy átlátszó kasznim is csak ahhoz meg az átlátszó gombok mutatna jól szóval végül azt nem raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest