Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hová mentél?
Tegnap én is kaptan egy inv-et a Honor and Gloryból, és azt hiszem elfogadom.
Valószínűleg nagy váltás lesz egy olyan gildből amelyik ZG mindössze első 4 bossát farmolta átmenni egy olyanba, amelyiknél már BWL farm van, és éppen AQ40 főbosst tryolgatnak, és Naxx kezdés is folyamatban, de megpróbálom, mert a lovagoknál lévő szervezetlenséget nem bírom. -
sasa311
veterán
okés, így már jó
miért jó a Blizzardnak, hogy ilyen szar formátumba ment?
Nade annak örömére, hogy sikerült, fel is rakok párat.
[link]
Őróla tudna valaki mesélni, mert nagyon megtetszett
[link]
EZ meg egy ma éjszakai bug
Valaki HS-el jött haza SW-be ez meg egy potyautas. Az addig oké volt, hogy eljött, de nem lehetett megölni! Viszont folyamatosan püfölte a népet, megjárta SW-keepet is csak az onyxia pre-questelőket ott zavartaÚgyhogy lehoztuk AH-ba, kb 20 őr volt már rajta meg az a pár ember.
-
DaveNo1
veterán
nekem 5 s kéne (márha s = silver)
ha áll a biznisz akkor holnap déltől délután 2-3ig, v.mint este 7-8tól éjjel 11-12ig megtalálsz SW közelében (Baalouros). Ma már nem leszek mert erősen befagyott v.miért a játék, aztán inkább kiléptem, most meg már msn-ezek haverokkal szal majd holnap.
-
DaveNo1
veterán
megyegetnek a kvestek, néha összefogok v.kivel és párban fedezünk fel barlangokat v.mint gyilkolászunk
Viszont egy kérdésem lenne (remélem van itt v.kinek Palája)...szereztem egy nagyon jó kétkezes kardot, viszont használni még nem tudom. Hol és hogyan lehet képzést csinálni hozzá? -
anulu
félisten
wow.allakhazam.com-on regisztrálsz, ez a kezdő lépés. letöltöd a wowreadert, options -> login-ben megadod az allakhazam-os neved, jelszavad. nem zárod be a progit, hanem elindítod a wow-ot. bejelentkezel, elvagy kb 5 percig. utána logout, exit. wowreaderben nyomsz egy upload-ot, és az allakhazam-os accountod alá benyomja az összes karaktered. ha vmiért nem csinálná meg, akkor refresh és utána upload.
ezek után allakhazamon a Your characters résznél fogod látni őket. megnyitod az egyiket, és az URL-jét simán copy-paste, ahova akarod
kb ennyi -
anulu
félisten
grat hozzá
Ashenvale-ben csak óvatosan. egy jótanács: hosszú távon nem kifizetődő belekötni (még magasabb szinten sem) a szólózó hordásokba
mellesleg gratulanem figyeltem a dolgot, úhogy megkérdezem: faj/kaszt? ha ember vagy törpe vagy, akkor tőlem különösebben nem kell tartanod (
), ha NE vagy gnome, akkor viszont inkább ne találkozzunk, főleg, ha nyűgös vagyok
-
szasza_xp
senior tag
Most néztem a WOW-eu tech sup forumát, háát van valami mert jön egy új patch ahogy nézem, ott van pár progi amit talán ki kellene próbálni, talán megoldja a hibát, bár ott a WOW teljes lehalását emlegetik, de hátha....
[link]
Itt meg mintha valami hasonlót írna egy srác [link]
mindjárt végig olvasom ...
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Egyik legfontosabb szabály.
Ha allys területen vagy (zöld a hely neve a kis térképnél), akkor addig nem támadhatnak meg amíg te meg nem ütöd az egyiküket. Te sem támadhatsz meg hordást a a saját területükön (piros a hely neve), amíg ők meg ütnek elöször. Ezt nagyon jegyezd meg. Ha mégis combatba kerültél (kis pajzsikon a portrédnál) várj 5 percet amíg eltűnik, addig bújj el ha gáz van. -
anulu
félisten
attól függ, melyik szerveren, melyik oldalon
ha Ragna Horda, akkor egy Ork Hunter indításában benne vagyok, csak nem lesz rá időm
szokásos heti karbantartás délelőtt, délután suli, onnan rohanás haza, mert nem tudom, hogy kedves guild társak mikor indulnak Hakkart nyakonvágni. pontosabban a párduc boss-t és Hakkart, merthogyennyi maradt tegnapról. és ha dobja az a gyík a kardom, és nem tudom elhozni, akkor nagyon nyűgös leszek. szóval inkább holnap indítok huntert
-
anulu
félisten
én csak akkor kérek, ha már nagyon ott vagyok, hogy ez az utolsó utáni lehetőségem
a sec skillek (1st aid, fishing, cooking) mindenkinek vannak, a primary-ból lehet igazán sok pénzt csinálninekem mining/blacksmith (swordsmith-el karöltve) van, és egész jól elvagyok belőle
houndmaster Library első komolyabb mobja, de csak a 3 kutya add miattsok mást nem is nagyon dob
Lib végén a boss dobál jókat, Armory végén Herod, nomeg Cath végén a 2 boss
-
anulu
félisten
ha nekifekszel, 1 hét alatt lazán és könnyedén lvl20 lehetsz, akkor meg irány Wailing Caverns (Hordásoknak, Ally passz, h ezen a szinten hova jár. bár lehet, h ők is ide
), 3-4 runnal simán fel tudsz öltözni, 15-18-ra mondanám, hogy RFC, de ezen a szinten Orgrimmarba nem jutsz be, az biztos... igazándiból az első jópár szintet annyi idő alatt lezavarod, hogy észre sem veszed, hogy mi van rajtad, mobokból is jópár cucc esik, illetve quest rewardnak is kaphatsz akár uncommon (zöld) dolgokat is.
egy jó tanknak 40 után kell SM-ből a Commander pajzs meg vmi fegyver hozzá, 49-nél Aegis of Stormwind, ezzel Maraudont lehet tankolni, onnan esik fegyver, utána ST, Eranikusból jön pajzs, amivel akár még BRD-t is nyomni lehet, onnan van plate chest, asszem pajzs is, marha sok fegyver, vannak a quest rewardok. utána meg óvatosan ZG
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
nyugi, sokan nyomták itt is anno tört szerveren
azt vedd figyelembe, hogy adott szerveren vagy csak ally-s vagy csak hordás karid lehet!
ha Hordás leszel Ragnán, akkor ha biztos helyet akarsz, akkor druida legyéla mi guildünk szerencsére kb csak druidával nincs jónak mondhatóan ellátva, de mindíg jó, ha van ''utánpótlás''
mikor elkezdtem, nem kértem senkitől sem pénztennek megfelelően az első aranyamnak nagyon tudtam örülni!
válassz jó szakmákat, és nem lesz anyagi gondod, ha okosan csinálod
amúgy kb lvl30-ig nem kell sok pénz, utána meg el tudsz kezdeni óvatosan járkálni SM-be, és akkor meg lehet a mountod lvl40-re. a 60-as epic mount marha drága, vagy ha 110g-ért akarod belőni, ahhoz pedig sok-sok BG kell.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nem feltétlenül vannak tele, nálunk például folyamatosan tank hiány van. Druidából, és rugóból pedig annyi van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Instákba pedig folyamatosan keresik őket tanknak, úgyhogy nem lesz rossz dolgod.
Mennyi kezdőtőkére gondolsz? GOndolom nem epik cuccban akarod nyomatni azonnalSzerintem eleinte tökéletesek a drop cuccok, csak ehhez sokat kell instákba járni.
-
anulu
félisten
először is grat, hogy rászántad magad, ezúton is sok sikert, ha a Szövetséghez mész, még többet, ha Hordás leszel
1. VISA Electron nem jó, ha megnézed ott van a kártyán, hogy csak elektronikus használatra. én is CIB Internetkártyával nyomom (most kivételesen GC, hülye voltam és elfelejtettem, hogy pénzt kéne rakni a kártyámra, ezért nem vonták, lejárt az accom, és GC-vel kellett feltöltenem)
2. 5 perc
3. írták már, hogy PvE (Normal), vagy PvP. van még a PvPRP, ami a szerepjátékot (belső küldik, sok-sok info) ötvözi a PvP-vel. amúgy szerintem a PvP a legjobb, annak ellenére, hogy kb lvl40-ig nagyon sokszor fogsz a holttestedhez visszamenni, utána meg még többet (). viszont ez adja vissza a legjobban a két oldal szembenállását. részemről mind3 Hordás karimmal Ragnaroson vagyok. néha lagzik, az esetek túlnyomó részében azonban jó
leginkább az árak változnak. van olyan realm, ahol a Quel'Serrar könyv 1800-2000g, de olyan is, ahol 700-800g. a Ragnaros Hordás oldalán 1000-1300g körül változik. a nagy realmoknak szerintem az az előnye, hogy az árak már viszonylag beálltak, így könnyebb kitalálni, hogy miből tudsz gyorsan pénzt csinálni
4. az Unholy Syndicate-ről tudok így hírtelen nyilatkozni. itt magyar anyanyelv és lvl20 kell, valamint, hogy a kultúrált emberi kommunikációval tisztában legyen az, aki be szeretne kerülni. mi sacc/kb altkarikkal együtt 300-an vagyunk, és egész jól nyomjuk már a high-lvl insták egy részét is. van 20-tól felfelé kb minden szintű/kasztú kari, így pl RFK-ba vagy Maraudonba is elég könnyű összeszedni egy csapatot, valamint néha előfordul, hogy vki 60-as felajánlja, hogy végighúz pár embert kisebb instákon. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát, a realmfelosztást sosem vágtam. Szerintem csak PVP-n van értelme elkezdeni, van egy feelingje annak, hogy folyamatosan a hátad mögé kell sasolni, ha kilépsz a contested területekre, hordásokra átérve meg pláne (igaz, e miatt már párszor átmentem dühöngő őrültbe)
Fél évnél csaknem 66 ojrót vonnak le a kártyádról, és utána fél évig nem kell fizetne.
Alapjátékhoz egy hónap van ingyen, de ha gondolod, szerintem sokan tudunk adni 10 napos guest passt, amivel kipróbálhatod a játékot. (Azt viszont nem tudom, hogy ilyenkor honnan tudod letölteni) -
szepi79
őstag
1. visa electron-t nem tudom, nekem cibes internetkártyával fizetek, eddig nem volt gond
2. attól függ. bankkártyánál van 1,2,3 hónap, a GC 2 hónap
3. először is azt döntsd el, hogy pvp vagy pve. ha inkább majd instákba akarsz járni, vagy nincs időd arra, hogy valami hülyegyerek félórán keresztül leöldös, mert neki éppen az fun, akkor pve szerver. ha meg nem félsz a kihivásoktól, és alapból magasabb adrenalinszinten akarsz játszani, akkor pvp. pvpben a bloodscalp, twisting nether, ragnaros, ahol sok a magyar. pve: arathor, dragonblight, meg még van valami, scak nem jut eszembe
4. ez guildenként eltér. sok guildben elvárják a hetente fix raideken való megjelenést, van ahol elég, ha tudsz magyarul. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
1, Én eddig gc-ztem, de júniustól átállok a fél éves fizetésre, jóval olcsóbbra jön ki.
2, Nekem 5 perc se volt, a patch-ek letöltése tovább tartott
3, Én a Ragnarost ajánlanám, a legtöbb PH-s, és magyar ott van. Van csak ally oldalon legalább 4 100 fő feletti magyar gild + kb 10 kicsi, a horda oldalról majd anuluék felvilágosítanak.
4, Hozzánk jöhetsz akár 10. szinten is, viszont kb. 40ig nem nagyon van kari nálunk, így lehet, hogy kicsit nehéz lesz, de segítünk. Már, ha a szövetség dicső sorait gazdagítod majd.
Aktív témák
Hirdetés
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged