Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamgreen
senior tag
öröm nézni ahogy a sok WOT celeb hajokázik a WOW -el .
Mindjárt nyertünk 20 meccsböl 18 at
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #88043 üzenetére
MILENKO_SGS (P-KEG) volt a nyomorult, hátha vki összefut vele, az jobb ha vigyáz vele és nem engedi a háta mögé. 2 lövése volt összesen, abból 1 belém (151 dmg) és így ért el 399 dmg-t.
7 Kolobanov medálja is van.......de hogyan az ilyennek?!?h1mp1: ne gondold! simán ment tovább és még lőtt is, de rövid időn belül kilőtték. nem kapott azonnali bant hogy érted, hogy beszámolja-e? nem tudom, de az mit befolyásolna? nem én lőttem őt, hanem Ő engem!? azt hová kellene számolnia, nem értem?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
ezt hol láttad, mert az EU oldalon még nincs kint!?
most mentem T30-al egy csatát a tenger partos, másik oldalon a szőlős pályán. én elmentem szőlőbe, mit ad Isten az enemy nagy része ott jött. nem volt gond, mert szerencsére ügyes játékosok jöttek még oda kb 3, így voltunk 4-en és az artyk, akik rendesen támogattak is minket. 4.283 sebzésnél tartottam, low HP-n eléggé, mikor már csak egy IS volt velem szemben, de sok HP-n. egy IS8-unk ott kevert a közelben, mondom rápingelek, hogy esetleg segíthetne. erre -moderálva- oda ér mögém és szó nélkül kilőtt! Köpni nyelni nem tudtam, mindenki azonnal felháborodott a chatben és kérte a bannolását az ellenféltől is. kérdeztem jóképességűt, hogy ezt mégis miért, de válaszolni nem volt hajlandó csak később, hogy bannoljanak minket, akik kértük az Ő bannolását. a lényeg, hogy ez lett volna a TD15 küldi, mikor is 5K sebzés kellett volna és 2 kill - ez utóbbi már meg is volt ekkor -, de ennek a nyomoréknak köszönhetően nem tudtam már meglőni azt a hiányzó 1 lövést! -moderálva-
Miért csinál ilyet bárki is?!? Egyetlen szót sem írtam addig a chatbe, tehát az sem lehet, hogy bele kötöttem volna! Sértette, hogy rápingeltem, hogy jöjjön segíteni!?[ Módosította: #40993792 ]
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz szbalogh #88040 üzenetére
Az EU cluster megint kimarad a buliból, mert csak
Pedig ez a belépkedős event sok embernek jól jött volna, akik pl. prém nélkül játsznak, vagy épp kevés kreditjök van 1-1 felszerelére.
Na mindegy, belehalni nem fog senki, de kicsit azért szúrja az ember szemét.más
Végre eladtam a Black Prince-t. A végén már csak 5k xp volt hátra, de nagyon felment bennem a pumpa. Folyamatos T9-es csaták, fogyatékos csapattársak, pluszban emiatt én is idegesebben játszottam. Sebessége ugye nincs, mint ahogy átütése sem. A goldot is a hajamra kenhettem, ha már lerohantak a nagyok a végére.
A Churchill VII egy szinttel lejebb valahogy jobban működött nálam.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
PaJa1
őstag
A hónap 2. felében MAUS ül a fa tetején
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
szbalogh
addikt
Hi ectar. When would the log-in rewards from US and RU clusters to EU? Im lookin'forward for it <3
There is currently no plans for this. Sorry, I know that's not what you want to hear and I'll get downvotes just for passing that on.
But who knows, "no current plans" doesn't mean never.
Nick: HE_Storm
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #88009 üzenetére
KÖSZÖNÖM!
Végre egy értelmes válasz is a felvetésemre!
Pontosan így gondolom én is, ahogy leírtad!
Nagyon sajnálom azt az embert, aki felnőtt meglett ffi és élvezi azt, ha folyamatosan csak kilövik, senkit nem tud sebezni, tulajdonképpen semmit nem tud a játékról és mégis nyomatja! Ott az értelemmel komoly gondok lehetnek.E4-es tanácsokat is köszönöm.
Nem tagadom jelenleg nincs gondom a kreditet illetően, de szeretném minden ágon, amit elkezdtem a T10 tankot elérni és meg is venni! Még akkor is, ha mondjuk a garázsból nem viszem ki, mert nem jó a tank. Másodszor ez most megint 30 goldot jelent a kasszámba és az mindig jól jön.(#88012) bugmenot1: ez a játékból való kilépegetés a WG "tökéletes" munkáját fémjelzi, egy ismert BUG - ők is tudnak róla -, amit nem tudnak, de sokkal inkább nem akarnak kijavítani, mert sokkal fontosabb dolgokon dolgoznak! Az egyiket a tegnapi micropatch-el be is tették a játékba, most már tudsz bejelentkezni FB vagy akár G+ acc-al is. HURRÁ!
(#88016) bugmenot1: ne csodálkozz, hogy mindenkiről lepattansz, és senkit nem tudsz sebezni ha egy ISU152-el mész platoonban!(#88022) demerion: osztom ismét Jozef véleményét és tanácsát! A Stug-T67-Cromwell hármasban szerintem nem tudsz csalódni. Bitang jó mindhárom a saját tierjében, de simán használható fentebb is, mikor magasabb tierbe dob. Nekem jelenleg is meg van minhárom és Cromwell-T67 viszonylag gyakran is szoktam menni - főképp akkor, mikor nagyobb tierben már megcsömörlöttem az agyhalott csapatok miatt.
Emu javaslatát is érdemes megfontolni, mert a KV-1 tényleg erős jószág és hasonlóan jó szerintem a T1 HT is amerikai tier5 heavy! Ezekkel még farmolni is tudsz, mert jól hozzák a kreditet, "könnyű" velük játszani.(#88027) TESCO-Zsömle: ez sajnos tényleg így van.
-
Drenadar
veterán
válasz neato3loco #88030 üzenetére
Keress. Mondjuk itt.
-
szbalogh
addikt
válasz neato3loco #88026 üzenetére
Nem lesz sokkal jobb, csak az egyik probléma szűnik meg
Nick: HE_Storm
-
Drenadar
veterán
Uninstall? Ha ez nem játszik akkor szakasztárs kell, vagy klán/század / stronghold.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Biztos? Minél jobb játékos vagy, annál jobban fognak zavarni a kevésbé jobbak.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
neato3loco
senior tag
Nem értem ezt. Annyira rossz csapatokat kapok.. Én sem tartozom a jó, sőt az átlag játékosok közé sem, de ez valami szuper lehangoló dolog. Nem elég, hogy nagy tierbe rak be, nem elég, hogy nem vagyok profi, de még a csapat is az igazi "1 perc alatt 4 halott" típus.
Segítsetek könyörgöm, hogy jobb játékos lehessek.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
demerion
tag
Sziasztok!
Régebben játszottam párat, mostanában elkezdtem megint és egy kis tanácsra lenne szükségem. Pontosan illik rám a nooooooob jelző, próbálok fejlődni és ehhez keresek viszonylag egyszerű tankot. Ezek közül melyikek kezdőbarátak viszonylag? Ami van: Churchill VII, Stug III, Cromwell, Pz IV H. Ami hamarosan meglesz: Chi-Nu, T67, Type T34.
-
jagada
addikt
Melyik az a térkép mod ami mutatja a csata végéig a megsemmisített tankok pozicióját is?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jozefgucci1
addikt
válasz bugmenot1 #88016 üzenetére
Van hogy a lövés talál ,de pattan vagy kritikus lesz. Azaz láncolod-vagy más modult találsz el , és így nem sebeződik vagy ellövöd egy legénységi tagját . Ezek a lövések van hogy sebzés nélkül mennek át . Ez csak AP azaz páncéltörő lövedék esetén van így , míg ott van a HE lövedék ami "robbanós " ezt akkor érdemes használni ha troll ágyús ( nagy kaliberű KV2- SU152 ) tankal mész mert itt ugyan alacsony az átütés ,de ha jól eltalálod az ellent akkor nagyot harap. Főleg az új német TDág és a francia papír tankok nem szeretik a HE lövedékeket. Akkor is érdemes HE-re váltani ha a végjátékban az ellennek kevés a HP-ja és nem vagy benne biztos hogy át tudod lőne egy lövéssel .
UI.: Osztom a többiek tanácsát amúgy , hogy oktató videósorozatot nézz meg és hidd el okosabb leszel.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jagada
addikt
válasz bugmenot1 #88012 üzenetére
Az ilyen szakaszok esetében a csapattársak gyakran a csata indulásakor már kilövik a ballasztot jelentő alacsony tierű tankokat, szerintem ezt így ne is eröltessétek. Elég idegesítő amikor a t10-es csatában vannak mondjuk t3- t4-es szintű tankok, mert valami idióta beozza őket szakaszba, míg az ellenségnél a legalacsonyabb is mondjuk t8- t9.
PS: Szerintem a felderítő könnyű tankokra nem érdemes repeszpáncélt pakolni.
Olvasgass utána még, hogy mit miért, mert nagyon messziről futsz neki a játéknak.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
bugmenot1
tag
még egy kérdés: az mitől van, hogy meglövök valakit, és nem megy le a hp-ja? 100% marad, pedig eltalálom.. én 1-2 lövéstől meghalok
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
A trollplatoon miatt rakott tizesek közé, mert oda csak az ISU-152 mehet alapesetben. Biztos szidott a csapatod alaposan.
Ha ki is írja, hogy a World of Tanks.exe működése leállt, akkor a gépen megkezdeném a vírusirtást, hardveres hibaszűrést.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jozefgucci1
addikt
Azért rakott T10-be mert egy ISU152-vel mentetek be szakaszozni ami T8 TD és azt simán berakja T10 be de minimum ugye a T8 . Ez a felállás senkinek nem jó . Neked azért nem mert nem tudsz sebezni azon a szinten és a csapat így -2 tankal indul . Ha lehet azonos szintű tankokkal szakaszozz és akkor nem lesz ez . Amúgy ahogy látom az angol vonalat választottad ami nem rossz sőt , bár elsőre az orosz-amcsi klasszikus vonal lehet jobb lett volna . A kidobálásokra pedig amúgy más is panaszkodik nemcsak itt ,de más hivatalos fórumon is.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
PaJa1
őstag
Szakasztársad a 8as TDje miatt kerültetek a legnagyobbak közé. Az ilyen szakaszok általában hátráltatják a csapatot. Itt a KV-85 se nagyon tud labdába rúgni.
Olyan tankot amely vonalát fejleszteni akarod vagy élvezed. A Luchs jó móka és a Cromwell is az lesz majd a briteknélA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz jano_77 #88004 üzenetére
Nagyon vártam én is, hogy meglegyen az E4, de szerintem 20 kör után parkolópályára tettem, legénységet visszahordtam a Hellcatbe meg más taligákba, aztán ez volt az első amit el is adtam. Hiába a sok freexp amit ráköltöttem csak pazarlás volt. A WT E100 még megvan a garázsban, bár legénység abban sincs már, a fürge tankok tetszettek meg. Régen HT és TD vonalon nyomultam, de ez megváltozott. Következő 10es TDnek vagy E3 vagy FV183 lesz.
Kis délelőtti szakaszozgatás? Csinálnék küldetéseket, kell a zsé
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
neato3loco
senior tag
válasz jozefgucci1 #88009 üzenetére
Akkor nekem is abba kéne hagynom! Pedig igyekszem, mint a bolond, hogy elérjem az 1000-es WN8-at.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
jozefgucci1
addikt
Szevasz Jano ! Nekem ki van húzva már hónapok óta az E4-E3 -WTE100 ,de nem veszem meg egyiket sem .Ezek közül pont a te E4-ed szerintem amire mindenki köpköd . Feltettem már én is a kérdést és mindenki E3-ra voksolt . Persze ha megvetted akkor tárgytalan a dolog. Beraknám háttérképnek az E4-et és felgyújtanám a monitort
Egy hozzászólás amúgy ehhez az alacsony WN8 sok csata dologhoz. Akinek sok csatája van 5K+ és mellé alacsony WN8 legyen ez 800 alatt és kijelenti hogy neki ez örömet okoz az saját magát csapja be . Leírom miért .A 10 éves gyerekem majd 3K csatával és 750 WN8-al abbahagyta a Wotot , mert nem élvezi hogy sokat pattan nem tud eredményes lenni . Na most ha egy gyerek ezen az értelmi szinten eljut idáig akkor egy felnőtt ember mivel magyarázza , hogy nyomogatja tovább a csata gombot ? Amennyiben az illető valóban élvezi , tehát leköti a játék úgy gondolom eljut odáig , hogy utánanéz hogyan lehetne jobb és ha ezt megtette akkor növekedni is fog az a WN8 .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Departed
őstag
Megvetted már az E4-et és azt kérdezed tegyél-e bele legénységet vagy csak porosodjon a garázsban? Jó gazdag lehetsz.
Jó ideje kifejlesztettem már a T30-ból, de nem vettem meg mert T10-ben a gyengébb TD-k közé tartozik.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
egyedülülő
őstag
"Orosz" játéktól ne várj mást. Még itt túlteng a patriotizmus, a nacionalizmus és a legtöbb játékosuk is ezen vidékről való, így logikus, hogy nekik kedveznek. Üzleti szempontból érthető.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
h1mpi
félisten
válasz mcwolf79 #88005 üzenetére
Igen, ha nem lenne a sziréna rajta, akkor csak a löveg páncél melletti pár centi 230-as a többi azért közelít a 300-hoz. Nem értem, miért kell szívatni egyes tankokat ezzel, hogy rátesznek egy ordító weak spotot...
Szerintem a ruszkik ezzel szívatják az amerikai tankokat M48-on is, ha nem lenne a sziréna milyen jó tank lenne. Érdekes a T10-es ruszki medeknek nincs a tornyán weak spot...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
mcwolf79
veterán
Igaz én nem vettem meg az E4-et ,de látatlanban mondom ,hogy tier-jében rosszabb mint a T30.
A T30-at berakod hulldown-ba és akkor jobbára csak az arty szedi ki.
E4-et pedig berakja T10-be , és kis túlzással csak az nem lövi át aki nem akarja. AZ E3 sokkal jobb sztem, az beáll egy utcába és nincs más dolga mint osztani a sebzést,és hallgatni ahogy kong rajta a lepattanó.Szóval jobban jársz ha maradsz aT30-nál.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
jano_77
nagyúr
válasz yarsley #87997 üzenetére
A 3.nál nem is volt még oda fordulva a cső, mégis hogy lőtte ki?!?
Meglett 11. T10 tankom a T110E4 személyében.
Tisztelettel megkérdezném, hogy használható-e, van-e olyan jó mint a T30 volt/van!? Amennyiben igen, úgy a T30-ból teszem át a legénységet, ha viszont nem, akkor lehet nem is teszek bele."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Lipton
őstag
válasz SoulReaver #87998 üzenetére
En megyek elore sajnos neha akkor is ha nem kellene... Nem egyszer bealltam mar heavy tankkal kicsi hp-s ele is "vedeni", stb. Szemely szerint pont a csapatjatekot szeretem benne es nem menni maganyosan.
Jano_77: ha bot akkor meg minek irni neki meg porogni rajta? Amugy ismerek tobb olyan "nagyon rossz" statos jatekost aki szeret jatszani es elvezi is de "nagyon nem tud". Engen nem zavar. Siman van egy csomo tobb 10k csatas jatekos 500 alatt/korul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest