- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
bugmenot1 #90726 üzenetére
bugmenot1 - mennyi az FPS-ed? ettől függetlenül a hiba vsz az OSX miatt lép fel. És tegyél fel tűzoltót! az általad felsorolt tankok szeretnek égni, de bármelyikkel előfordul. Egy kézi tűzoltó 3000 ezüst, ha minden 5. csatában van rá szükség (vsz annyiban sincs), akkor 600/csata - megéri, hidd el!
Az automatával érdemes megvárni az akciót, de az a kigyulladás esélyét is csökkenti.
jano_72 - szép szép, nade 10 győzelem sorozatban? ez lehetséges?
-
Departed
őstag
válasz
bugmenot1 #90632 üzenetére
Szerintem a legjobb az lesz, ha kategorikusan megkérünk, hogy vagy semmilyen, vagy esetleg gyönyörű (természetesen saját) ÁSZ-os képet/replayt másolj be ha lesz ilyen. A többivel csak nyugtalanságot szítassz a fórumtársaidban, remélem nem ez a célod
Előre is köszönjük. -
SoulReaver
veterán
válasz
bugmenot1 #90538 üzenetére
TE figyelj már ombre... MI itt általában random csaták jobb köreit szoktuk megosztani egymással, vagy különös megbeszélést igénylő eseteket.. Te eddig csak ilyen trollkodásokat osztasz meg velünk, ami senkit nem érdekel és csak spam az egész.... Nem akarok semmi személyest írni, de hidd el... elég, ha csak te és a barátaid tudtok ezekről, mi nem kérünk belőle(tek). Ha szabad többes számban beszélnem
Nice
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
bugmenot1 #90406 üzenetére
Szándékosan nem használod a sniper-nézetet?
(a 32%-os találati arány nem túl fényes eddig)
(amúgy én megőrülnék, ha ennyire a tankom tetején ülve kellene játszanom, de ez persze szubjektív)És egy jótanács: van még hová fejlődni, mielőtt bőszen noobozod a többieket. A nem egész 80-as wn8 nem biztos, hogy az a szint)
(a T6-ot szerintem is pihentesd egyelőre. T-150-el a 150-es átlagsebzés nem sokat segít a csapatodnak, sőt.) -
sequator
senior tag
válasz
bugmenot1 #90414 üzenetére
Nem szégyen kezdőnek lenni, majd javul a statod, hogy megismered a pályákat, tankokat. A WN8 nagyon a sebzésre támaszkodik, amit T5 alatt elég nehéz összehozni.
Én is azt javaslom, hogy húzz ki több ágat T5ig, hogy megtudd mi a stílusod. Bár sokan ajánlják az USA és orosz nehezeket kezdésnek, de ha neked a mozgékonyabb tankok jönnek be, akkor a nehézzel nem biztos, hogy jó eredményed lesz. De amíg ki nem próbálod, addig nem fogod tudni.
Javaslom, hogy próbáld ki az alábbi T5 tankokat:
USA: M4 Sherman, T1 HT, M1 Wolverine, T67
orosz: T-34,
német: PzIVH, StugIII G, PzIII/IV
brit: Sherman III (bár ezt még nem próbáltam)
kínai: Type T-34 (ez majdnem ugyanaz, mint az orosz)A könnyű tankokat szándékosan hagytam ki, azokhoz kell a legtöbb pályaismeret.
A tüzéreket meg az általános utálat miatt nem ajánlom, illetve azokhoz a hosszú töltés/célzás idő miatt sok türelem kell.Szerintem, ha töltesz fel replayeket, a fórumlakók szívesen megmondják, mit csináltál jól/rosszul. Abból sokat lehet tanulni.
sautia
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
bugmenot1 #89343 üzenetére
Mindenképp vedd meg mert iszonyat nagy fun tank. Igaz tegnap csak Tier8-ba dobott és ott is agyhalottak közzé szóval nem tudtam jól kijönni vele , de tegnap semmivel nem ment.
Nekm viszont az a kérdés érdemes e továbbmenni a cromwel után ? A Comet kihúzva és most akcióban meg is vehetném . Ott a T54 ág is azon pedig a KV13 nál tartok . Melyik ág a jobb ?
-
robogo81
senior tag
-
törölt tag
válasz
bugmenot1 #89046 üzenetére
A KV-2 a nagypuskával mókás, de tapasztalat kell hozzá, mert utána majd fél percig ott állsz letolsz gatyával, amíg újratölt az ágyú. Ha betalál nagyon durva, de nem az a kifejezett neháztank.
A T-150 egy elég jó kis heavy.
A Cromwell az egyik örök kedvencem, már 700 csata fölött járok vele, de megunhatatlan.
Gyors, fürge, jó az ágyúja, ellenben papír.
Bármi átlövi, általában egy legénységi tagot, és egy modult biztos elvisz a találat.
Ehhez még több tapasztalat és pályaismeret kell.
Nem szabad ész nélkül előrerohanni, ellenben néha (amikor épp a többi csapattársal van elfoglalva) akár egy nyolcas heavyt is meg lehet popótorozni.
A Crusadert feltétlenül tartsd meg, mert egy különleges állatfajta.
Med besorolású light, azaz csak max két szinttel nagyobb tankok ellen tesz csatába.
Ha jól tudsz vele bánni, és megszereted, akkor a Cromwellel se lesz gondod.Szerintem is egyenlőre tanuld a pályákat és a szitukat a KV-1-el és a Crusaderrel.
-
galervin93
addikt
válasz
bugmenot1 #89046 üzenetére
Egyelőre én egyiket sem venném meg.
Nekem azt javasolták amikor a KV-1-nél jártam, hogy picit tanuljam meg a játékot, a tankokat, meg minden apró-cseprő dolgot (csípőből weakspotot lőni, ismerni a pályákat stb.). 800+ csatát le is nyomtam a KV-1-gyel... és megtanultam egy alap szinten játszani. Nem járok sokkal előrébb, mint te, de javaslom, hogy menj sokat a KV-1-gyel. Sok mindent megtanulhatsz vele. Első skillig húzd ki a legénységet. Az még jó pár csata lesz... de megéri! Sok mindent megtanulsz majd.
A T-150 viszi tovább ezt az "erőd-tank" stílust, imádni fogod, ha tetszek a KV-1. A KV-2 meg a trollágyújáról híres, hosszú öltés, nagy szórás, de ha talál... van sírás, még nagyobb szintű tankoknál is. Én első körben a T-150-et javasolnám majd, és csak utána a KV-2-t. Teljesen más stílus.
A Cromwell pláne. Medezni nem olyan egyszerű. A KV-1-gyel megtanulhatod az alapokat. Aztán ha érzel késztetést a medezésre majd kipróbálhatod azt is. De elsőre nem fog tetszeni, az tuti. Majd csak később. ;-) Szóval egyelőre maradék a helyedben a KV-1-nél, nagyon jó kis tank. -
Chris0321
veterán
válasz
bugmenot1 #88077 üzenetére
Azt jobb ha tudod, ha kezdőkörben álló játékost sebzel azonnal bekékülsz. Ahelyett, hogy lövöd őket egyszerűen csak reportold őket: tétlen/bot és jelezd a csapattársaidnak is, hogy ők is reportolják őket. Egy idő után megkapják ők is a büntetésüket és nem neked lesz belőle problémád.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
bugmenot1 #88077 üzenetére
Figyelj oda, hogy ne sebezz mostanában csapattársat (automatika figyeli a csapat / ellenség sebzésének arányát), és elmúlik a kékség.
Javaslom a safe-shot modot, így nem tudsz véletlen meglőni csapattársat (csak ritka esetben).A sorrend egyébként: kékülsz a garázsban, kékülsz a kékülős csatát követő csatákban is (ha a csak garázsban vagy kék, akkor a csatában már nem), ban, egyre növekedő időtartammal.
HGyu
-
jozefgucci1
addikt
válasz
bugmenot1 #88016 üzenetére
Van hogy a lövés talál ,de pattan vagy kritikus lesz. Azaz láncolod-vagy más modult találsz el , és így nem sebeződik vagy ellövöd egy legénységi tagját . Ezek a lövések van hogy sebzés nélkül mennek át . Ez csak AP azaz páncéltörő lövedék esetén van így , míg ott van a HE lövedék ami "robbanós " ezt akkor érdemes használni ha troll ágyús ( nagy kaliberű KV2- SU152 ) tankal mész mert itt ugyan alacsony az átütés ,de ha jól eltalálod az ellent akkor nagyot harap. Főleg az új német TDág és a francia papír tankok nem szeretik a HE lövedékeket. Akkor is érdemes HE-re váltani ha a végjátékban az ellennek kevés a HP-ja és nem vagy benne biztos hogy át tudod lőne egy lövéssel .
UI.: Osztom a többiek tanácsát amúgy , hogy oktató videósorozatot nézz meg és hidd el okosabb leszel.
-
jagada
addikt
válasz
bugmenot1 #88012 üzenetére
Az ilyen szakaszok esetében a csapattársak gyakran a csata indulásakor már kilövik a ballasztot jelentő alacsony tierű tankokat, szerintem ezt így ne is eröltessétek. Elég idegesítő amikor a t10-es csatában vannak mondjuk t3- t4-es szintű tankok, mert valami idióta beozza őket szakaszba, míg az ellenségnél a legalacsonyabb is mondjuk t8- t9.
PS: Szerintem a felderítő könnyű tankokra nem érdemes repeszpáncélt pakolni.
Olvasgass utána még, hogy mit miért, mert nagyon messziről futsz neki a játéknak.
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Azért rakott T10-be mert egy ISU152-vel mentetek be szakaszozni ami T8 TD és azt simán berakja T10 be de minimum ugye a T8 . Ez a felállás senkinek nem jó . Neked azért nem mert nem tudsz sebezni azon a szinten és a csapat így -2 tankal indul . Ha lehet azonos szintű tankokkal szakaszozz és akkor nem lesz ez . Amúgy ahogy látom az angol vonalat választottad ami nem rossz sőt , bár elsőre az orosz-amcsi klasszikus vonal lehet jobb lett volna . A kidobálásokra pedig amúgy más is panaszkodik nemcsak itt ,de más hivatalos fórumon is.
-
PaJa1
őstag
válasz
Szakasztársad a 8as TDje miatt kerültetek a legnagyobbak közé. Az ilyen szakaszok általában hátráltatják a csapatot. Itt a KV-85 se nagyon tud labdába rúgni.
Olyan tankot amely vonalát fejleszteni akarod vagy élvezed. A Luchs jó móka és a Cromwell is az lesz majd a briteknél -
emre
veterán
-
Simi37
őstag
-
jozefgucci1
addikt
válasz
bugmenot1 #87626 üzenetére
Azért mielőtt nekiállsz én az összefoglalót a topikban átnézném és megnéznék egy oktató vidó csokrot valamelyik magyar játékostól . Ezzel megkönnyíted az indulást+ már olyan ágnak a kifejlesztését kezded ami nem nehéz egy kezdő játékosnak és még talán elsőre szimpatikus is .
-
Emu
őstag
válasz
bugmenot1 #87626 üzenetére
Teljesen normális, Ha mindent leveszel 0-ra, HD felbontásban elérhető a 25 fps, én játszottam így egy darabig, túl sok élményt nem ad...csak multiplayer szerver van hozzá, és csak globális szerverek léteznek.
@ SHiZUOKA: Ha trollkodásról van szó, akkor nálam mindent visz a T18 kályhacsővel
Vicces amikor egy szintel nagyobb tankot is elviszel egy lövésre. Ezzel tartom az XP rekordomat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest