Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomic
aktív tag
El se hiszem.
A végére még lehet a ligákig is felmegyek (örülnék, ha kihúznám a divíziókat, mert még erősen spórolós gold ammo használattal is veszteséges a ranked, és kéne az a gold meg a millió kredit). Ma este elég jó sessionöm volt, Leoparddal és Obj 140-nel játszottam, kb. 10 meccset megnyertem egymás után, meglett a divizió ugrás előtti (szóval a 10. rang) és utána jött az átok... 5 meccs egymás után, mindegyikben letolta a csapatom a másikat 2 perc alatt, nekem meg esélyem nem volt csipegetni az ellenfélből és már megdöglöttek. Szóval 5 győztes meccsen összesen 1 stráfot szereztem, aztán el is buktam azt az egyet, és végül a Leoparddal összejött egy ilyen top XP meccs és meglett. 
Amúgy nem tudom, akik fent vannak magasabb szinten, hogy érzik, de itt valahogy élvezhetőbb a játék, mintha több lenne a balanceolt meccs mint div 2 aljában, és főleg div 3-ban volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A végére még lehet a ligákig is felmegyek (örülnék, ha kihúznám a divíziókat, mert még erősen spórolós gold ammo használattal is veszteséges a ranked, és kéne az a gold meg a millió kredit). Ma este elég jó sessionöm volt, Leoparddal és Obj 140-nel játszottam, kb. 10 meccset megnyertem egymás után, meglett a divizió ugrás előtti (szóval a 10. rang) és utána jött az átok... 5 meccs egymás után, mindegyikben letolta a csapatom a másikat 2 perc alatt, nekem meg esélyem nem volt csipegetni az ellenfélből és már megdöglöttek. Szóval 5 győztes meccsen összesen 1 stráfot szereztem, aztán el is buktam azt az egyet, és végül a Leoparddal összejött egy ilyen top XP meccs és meglett.