- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz jozefgucci1 #148695 üzenetére
Reménykedtem benne, hogy nem kell erre elhasználnom, de úgy néz ki muszáj lesz... Sajnálom rá, mert "papíron" mennie kellene a gépnek fél-stockként is, de nekem nem nagyon adja (persze ez az én hibám is, szó se róla).
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
cikasz
őstag
Hogy lehet kilépni egy klánból?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
zozyk
addikt
VII Krupp-Steyr Waffenträger megéri a ~4600 ft-ot akcióban?
-
jozefgucci1
addikt
válasz galervin93 #148693 üzenetére
Van 287K free xp-d azt mire tartogatod ha nem erre ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #148693 üzenetére
Gondolom azért nulláztál mert kiléptél csata vége előtt így pedig nehéz lesz összehozni az xp-t a tank kifullozására.
zodo: Ha lenne rá időm kifarmolnám az IS-7 árát és felszabadulna némi hely, de most is inkább a wows-al fogok játszani, de majd meglátjuk.
SoulReaver: Csak a méretre értettem, a monitort az egyik proharver fórumon ajánlották. Eddig meg vagyok vele elégedve, van 2 HDMI csatlakozója és dönthető is. Sajnos a jelenlegi videokártyámon nincs csak DVI csatlakozó, de ezzel is gond nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
Ez a T-10 stock állapotban egy vicc. Ugyanolyan lassú, mint a többi heavy, cserébe páncélja sincs. Medekkel nem tud menni, mert fos a lánc meg a motor is. 50ezer xp ez a két cucc, de megeszem a kalapom, mire ezt összekalapálom vele. Jó persze én is hülye vagyok, mert így tényleg nehéz lesz. Nem akarom még egyszer eladni, először még IS-8ként tettem meg, de mindenki dicséri - csak ne kellene szenvedve kifullozni.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
fradi81
veterán
Ha a bot reportolás működne ez a sarokbanforgatomatornyom acc már nem létezne.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
zodo
nagyúr
válasz BoneDragon #148689 üzenetére
pedig de
mert akárhányszor téma a szerver lag, kiderül hogy a topik lakók 90% -nál nincs probléma még 80k+ játékos állomány mellett sem.Ha nálad jellemzően hétvégén fordul elő akkor biztosan a neted minősége (feltöltés érték) a ludas és nem egy beragadt folyamat vagy vírusellenőrzés stb fogja a géped.
Szerk: gépem is vagy 5 éves hanem több, router sem egy mai cucc, net: digi100 melynek értékei és az elmúlt 2 év játék alatt talán 2x volt komolyabb lag problémám.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Chris0321 #148684 üzenetére
Ideje volt.
Barakk akció is ritkán van talán évi egyszer.
Nem emlékszem mikor volt de októberben tuti nincs tervbe, november elején halloween party szokott lenni de akkor sem erről szól az akció.
Próbáld tankban tárolni őket vagy dob ki a sima 100-as legényeket akiket úgy is át kellene képezned az új tankba.BoneDragon
Ez általában gép de leginkább internet probléma.
-
BoneDragon
veterán
Játszhatatlan ez a fos hétvégén. Ha már 50 ms fölé megy, össze vissza ugrál a tank... Ráadásul most 80-100 között ugrál, nagyszerű.
-
Chris0321
addikt
Megvettem pénteken a 24"-os monitort amit ajánlottatok.
Mintha lenne némi méretbeli kölünbség, ezt a képet még a 17"-os CRT-vel készítettem.
Még várni akartam a vásárlással de annyira zavart a kis monitor, hogy inkább letudtam most.
Plusz meg akartam már kérdezni, hogy a barakk bővítése szokott még akciózva lenni? A sok ajándék parancsnok miatt jelenleg teljesen tele van és nem tudom érdekes-e várni lesz-e akció.
-
-
nanus
senior tag
válasz Rideghváry #148675 üzenetére
Ezt nem értem,milyen sűrűen kell kilőni csapattársat ahhoz hogy egy hét ban legyen a vége?Nekem az még nem sikerült,egy óra bant kaptam idáig mindíg .Nekem még ez sem jön össze.
-
BoneDragon
veterán
válasz Rideghváry #148675 üzenetére
Tőled még nem is láttam más posztot, igazi retard.
-
biker
nagyúr
válasz jozefgucci1 #148663 üzenetére
Kár
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Czmorek
aktív tag
válasz SoulReaver #148656 üzenetére
Szerintem tényleg ilyen 'szutykok' az amerikai med-ek, de ritkán van velük jó napom.
Ezért utáltam a med ágat, majd láttam egy videót -replayt- obj 140-ről és kifejlesztettem.Olyan kapás lövések mennek be, hogy az valami elképesztő. Szinte semennyit se kell célozni vele.
Egészen jól tud pattogtatni is, cserébe tényleg eléggé modulérzékeny.
Fürge, jól fordul, jó az álcája.Lövök párat ide-oda és mire felkapom a fejem már 2,5 sebzésnél járok.
Eddig örültem ha 1 vagy netán két ellenséget kitudtam lőni, ezzel meg 4-5-6-ot is.Szóval nagyon nem mind1, hogy az ember miben ül.
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #148674 üzenetére
Én vagyok a képen az E3, egy másik E3 lőtt be.
(#148673) @galervin93:
Szerintem a lövegpajzsos tankok mind lőhetőek a cső mellett. Mivel ott gyakorlatilag egy lyuk van amiben a löveg mozog így ott az egyik réteg hiányzik a páncélból, csak a pajzs van amit azért egyedül át szoktak tudni ütni. Az már persze más téma, hogy általában ez egy elég kicsi sáv és azt eltalálni a mai szórásképpel elég nagy mák.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz galervin93 #148668 üzenetére
Nem 9.21 ben fog most kapni torony buffot? Vagy azt is visszavontak ?
-
Rideghváry
kezdő
-
galervin93
addikt
válasz kchryss #148672 üzenetére
Nálam egy AMX 30B emelte más szintre a "szerencsés" fogalmát.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #148660 üzenetére
LemmingRush rankedben farmolt kreditet: 2 Hours of Ranked Battles w/o Gold for the most part
T62a, Leo1, BC hármassal ment, ebből az utóbbi kettőbe nem rakott 1 gold lőszert és prém fogyócikket sem. Aktivált egy személyes kredit bónuszt és prém fiók mellett átlagban 50e kredit felett jött ki csatánként.
Stráfot alig bukott és elég sok csatát lehozott.Más téma:
Erőd csatában ma egy E3 belőtte a tornyom ott ahol nem gondoltam hogy gyenge pont lenne. Aztán megnéztem tanks.gg-n a páncélmodellt és nem is olyan meglepő hogy belőtt. A cső mellett körben végig 70-80% eséllyel be lehet lőni az E3 prém lőszerével.[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz galervin93 #148670 üzenetére
Jó a gun, és tornyozni kell vadul. Elég mozgékony. Teljesen okés, persze nem közelharcos.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
galervin93
addikt
válasz Jadro #148669 üzenetére
Igen, elég sok rosszat mondanak róla, pedig nagyon kellemes masina. A Revo után ezzel a legmagasabb az átlagom a T8-as medek között, 1650 körül (jó, nincsen túl sok, meg hát egy részük régen is volt, de akkor is). Pontos ágyú, jó átütés, viszonylag mobilis, szerintem inkább a jobbak között van.
-
Jadro
veterán
válasz galervin93 #148668 üzenetére
A 8-as Centi nekem is bejön. Teljesen kellemes gép. Rosszabbra számítottam, de szeretek vele menni.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
galervin93
addikt
válasz galervin93 #148666 üzenetére
No gyorsan össze is kapartam a Centivel a maradékot. Nagyon megszerettem ezt a gépet, szívem szerint megtartanám, pláne ha kapna egy pici torony-buffot, akkor lenne igazán ütős. Bár így sem panaszkodhatok, egész jól megy vele, 91%-on állok jelenleg.
-
Viktoár
addikt
Nekem a hétvégi csapatokkal elég volt 5 kör. Nyerni lehetetlen úgyhogy nézek inkább filmet.
Üdv:Viktor
-
galervin93
addikt
A 47 meccs (pár napi szorzót leszámítva) két részletben lett meg, ma csak 18-at mentem vele. Ha kifejezetten gépet húzok, akkor előfordulnak ilyen napok (no meg most van időm...). A Centibe 10k xp hiányzik, lehet azt is lerendezem ma, csak most meg beleszerelmesedtem a BC-be. Ez a sebzés-potenciál egy ilyen mobilis platformon nagyon beteg, durván lehet vele aratni.
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #148651 üzenetére
De irigylem az olyan embereket, akik 4-5 csatánál többet tudnak menni ugyanazzal a gépsárkánnyal. Nagyon gyorsan megunom ugyanazt a játékstílust.
Tegnap megvettem Tiger (P)-t eddig a saját hp-m sem sikerül megsebezni vele a pár csata alatt amit mentem, kicsit el is vette a kedvemet tőle, de még alakul. Nagyon sok xp-t kell kifarmolnom vele...
-
zodo
nagyúr
válasz SoulReaver #148659 üzenetére
Nem mondom hogy jó a szórása pláne hogy a te értékeidet nem ismerjük számszerűen na meg én rosszabb játékos is vagyok tőled.
A "híres Patton löveg" max annyiban merül ki hogy egy-egy olyan lövés ejt ámulatba amire csak gondoltál de már meg is történt miközben el sem hiszed. -
h1mpi
félisten
Ezt a ranked módot nem értem. Gyakorlatilag semmire nem jó mégis mindenki full goldal megy...
Fully electric lifestyle!
-
zodo
nagyúr
válasz SoulReaver #148656 üzenetére
3-as motort is ajánlott.
Találati arányhoz csak annyit hogy nálam csak 2 és fél skilles legények ültek BIA nélkül.
Nem tűnt vészesnek a löveg, sőt.
Átütés persze más kérdés.(#148657) dokee78
Szerintem td-re rendben van.
Nálam Light és Med is ezeket kapják első körben aztán javítás, látás és célzás javítók
Heavyk javítás után célzás javítók aztán látás segítők mert az is fontos néha még akkor is ha közelharca lettek kitalálva.
Pl Anno KV-85 nálam kapott Periszkópot a megfelelő felszerelés híján ill. nagy szerszám készletet és azóta is úgy van de még így is 4 Ace csatám van vele.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Segítséget szeretnék kapni.
WZ-120-1 FT
Legénységi skillekhez 1. skillnek ki mit adott.
Elsőnek így gondoltam:- 6. Érzék
-Álca
-Álca
-ÁlcaJelenleg 41 az álcája.
Ha van más ötlet? -
Czmorek
aktív tag
válasz SoulReaver #148653 üzenetére
Én az amerikai közepes tankokat a lomhaságuk miatt nem szeretem.
Ha nem 800Le-s motor van előtte, akkor érdemes lehet.A T25 Pilot is olyan, hogy alig megy mert nehéz 'is', de annyira nem nehéz, mert minden belövi.
Totál halál... -
SoulReaver
veterán
M46 patton -nak kell a 3. motor? 820LE.
-
biker
nagyúr
üdv, very rookie player kérdés.
Tudok helyi hálón a gyerekkel harcolni, csak mi ketten? én macen, ő pc-n?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
galervin93
addikt
válasz Chris0321 #148649 üzenetére
Ha az asztalra akarnék visszalépni én is azt használnám... Természetesen böngészőre váltanék. Persze végül is amit meg lehet oldani egy gombnyomással, miért ne oldanánk meg kettő vagy hárommal...
Kivégeztem a Panthert, 47 meccs kellett a nagytesóhoz. Sajnos borzalmasan rosszul ment ma, ilyen 800-1000 sebzések tömkelege. Az arty is feszt engem talált meg, még T9-ben is... Érdekes, ugyanannyi meccs kellett a Comettel is, hogy kihúzzam a Centit (46), de azzal vagy 200-zal alacsonyabb lett az átlagom (nagyon nem szerettem).
Ja és gyorsan eladtam a 110-et, mert hat meccs alatt sikerült megutálnom. :-) Fél stock volt, de olyan rossz, hogy nem volt erőm hozzá. Megfogadtam már, hogy nem játszok sz*r tankokkal, mégis megvettem az IS-2 után, hát nem kellett volna. Még szerencse hogy akcióban, így nem sokat buktam rajta. Végre nem kell nézegetnem azt az ocsmány képét a garázsban.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #148648 üzenetére
Soha nem szoktam használni, ha vissza akarok lépni az asztalra akkor megnyomom a windows gombot. Eddig ezzel nem volt probléma.
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #148645 üzenetére
Valami régi mod zavarja a működést?
-
galervin93
addikt
Na jó ez már komolyan vicc, bugos fos, nem engedi használni a fogyócikkeket. Nevetséges. Se javító, se kötszer, semmi.
-
rlazol
veterán
ha esetleg vkinek hiányoztam volna...[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Razermazer
őstag
válasz jimmy74 #148629 üzenetére
Nem kell várni ostrommódra, ezzel ha meleg a helyzet mehetsz át máshova, míg svéd kollégával szar a gazban, városban ezzel lehet alakítani, azzal nem.
Pro-kontra megvan mindegyiknek az előnye és hátránya, lassan jobban kedvelem ezeket a td-etSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Injun
senior tag
válasz Razermazer #148640 üzenetére
Köszi,akkor bejelentem neki a jó hírt 😀
-
Injun
senior tag
Van 3 francia csaj akiket beraknék egy négyfős TD-be,de kellene hozzá ugye még egy ember de csak fickó van.Így is működnének a dolgok?Tehát lehet őket keverni?
-
po1son
addikt
Csak most vettem észre, hogy 8 nap pihi után új tier8-as prémium tank van a játékba amx cda 105 néven. Face to face még nem találkoztam vele, de a gwe100 artyimnak finom csemege volt.
Már hamarosan tényleg bevezethetik a heti előfizetést az új prémium tankokra.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
zodo
nagyúr
Wotinfo face bejegyzés......
A 9.20.1-es patch tervezett megjelenési ideje az EU szerverre Október 18.
További hírek:
A WG a közeljövőben le szeretné cserélni a T-10-et az Object 257-re, mert a T-10 játékstílusa eltér az IS-3 és IS-7 játékstílusától. A T-10 jövője még nem végleges, lehet egy új miniágba fog kerülni, ami majd az IS-3-tól kezdődik.
Tier: IX Szovjet nehéz tank
HP: 1900
Motor: 850 Le
Tömeg/Lóerő arány: 15.5 Le/t
Végsebesség: 50/-15 km/h
Páncéltest forgási sebessége: 28 °/s
Torony forgási sebessége: 26 °/s
Látótáv: 390 m
Páncéltest vastagsága: 150 mm/140 mm/70 mm
Torony páncélvastagsága: 350 mm/240 mm/100 mm
Sebzés: 440 /440 /530
Páncélátütés: 248 mm/340 mm/68 mm
Újratöltési idő: 12.3 s
Pontosság: 0.38
Célzási idő: 2.7 s
Löveg vertikális kitéríthetősége: -5°/+15°[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz Gyuri27 #148627 üzenetére
Az túl radikális. Másrészt szerintem van itt egy kis zavar az erőben az rng és a szórás fogalmak háza táján. Egészen pontosan az rng is kevésbé lenne zavaró, ha nem lenne ilyen fosrojtos a szóráskép. Szóval ha az rng-hez, ami nem baj, hogy van a játékban (mértéke persze kérdéses, néhány százalékkal azért lehetne csökkenteni), nem is nyúlnának hozzá, a szórásképet illene a régebbi vagy akár egy még jobb szintre emelni, mert jelenleg szerintem ez a legnagyobb ellensége az okos játéknak.
-
jimmy74
őstag
válasz SoulReaver #148626 üzenetére
Esetleg összehasonlítva milyen a svèd prèm kollègájához kèpest?;
WoT:jimmbo
-
SoulReaver
veterán
válasz Razermazer #148624 üzenetére
Az 1,88 célzás is inkább 2,5s.
Ezt nem úgy értem, hogy valóban ennyi, csak nem tűnik 1.8s célzásnak.
Megnézem majd. Egyébként tényleg elég gyors a lövedéke A pontosság meg olyan franciás
-
Razermazer
őstag
válasz SoulReaver #148623 üzenetére
Hmmm érdekes akkor tanks.gg is ferdít ezt már tapasztaltam egyébként én onnan szoktam felszerelni a tankjaimat, és nemigen hasonlatos időnként. Bia-val lemegy az a 2.5s 1.88-89-re azért az már kellemes.
Erős kávéval mennyi a célzás? csak nézd meg nem kell használni kreditfaló.
A pontosság meg a gyors lövedék azért kárpótol szerintem[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
SoulReaver
veterán
válasz Razermazer #148617 üzenetére
Megvettem, még reggel. Bia nélküli legénységem volt, hozzá. Tettem rá ventit, töltés gyorsítót, meg periszkópot. 460m látótávot ír. Töltése 9,7s, célzása meg 1,88. Papíron jó, de eléggé nem jön ki a 37-es álca érték... Az 1,88 célzás is inkább 2,5s.
De egyébként élvezetes csatákat mentem vele.
-
Viktoár
addikt
válasz Gyuri27 #148621 üzenetére
Sok a 25% oda-vissza de inkább az a sok amiben szerepet játszik. A 25% rng dmg-be elmegy,de akkor ne legyen az átütésben is.Vagy fordítva, legyen az átütés lutri de akkor tudj számolni fix sebzéssel.A szóráskép is tud gyanúsan viselkedni de ezek mind mind kellenek ahhoz hogy kellőképpen balancolni tudják a győzelmi arányt.
Biztos lenne jobb megoldás is rá (de minek is kell szabályozni hogy kinek mennyi győzelme lehessen? ) de jelenleg így van megoldva.
Ezt kell tudnunk elfogadni és akkor nincs hajtépés a játék alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Zolee_70
senior tag
Visszavettem a WZ 111-1-4-et, és kihúztam vele a WZ 111-5A.
Hátrányai: gyenge páncél, pontatlan ágyú, a szűkülést meg kell várni teljesen (snapshoot csak ritkán jön be), néha kell neki a gold, ammorack szeret robbanni.
Előnyök: Jó nagy alfa, (majdnem) olyan gyors mint egy med, úgy is kell vele játszani, tornya azért képes pattintani.
Összességében talán az egyik legjobb T9 heavy, amivel eddig játszottam, talán a Conqueror van vele egy szinten.
Persze ez szubjektív, aki szereti a heavy dühöngőt, annak nem fog bejönni, de támogatónak a második vonalból kiváló.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Viktoár
addikt
válasz ddt500hu #148618 üzenetére
Jah akkor hivatalosan is létező dolog,pedig csak a tapasztalatomat írtam.
Én gondolkozás nélkül kivenném a játékból mert semmi előnye nem származik belőle annak aki taktikázik és ésszel próbál játszani. Ők eleve nem mennek ki a nyílt terepre szétlövetni magukat hogy aztán a low hp-jukat védje az rng.Ez a botoknak kedvez leginkább.
Természetesen úgyanúgy érvényesül mindenkire ez a "védelem", csakhogy aki ésszel próbálja lehozni a csatát nem biztos hogy tudja értékelni a noob védelmet amikor 1-1 lövésen múlik a győzelem.
-
Razermazer
őstag
válasz SoulReaver #148606 üzenetére
Hát tanks.gg-n néztem és igen csak túltolták 0.28-as pontosság, 1.88-as szűkülés, bia nélkül, sima töltésgyorsítóval és ventilátorral 100%-os legénységgel skillek nélkül not fair.
Vidiket is néztem tökéletes sniper-, szerintem ha megveszed nem fogod megbánni ezt megint túltolták.
Nem úgy mint a wz120-1g-ft iszonyatosan idegesítően pontatlan a lövege teljes beszűküléssel zöld átütéssel, kritikust sebez meg elszáll a francba földbe holdra a lövedéke, ennek még robogó lightba is betalál a lövedéke, wz-vel esélytelen ilyen bravúr.
Kurva gyors mi kell még? ebben a metában úgyis csak light-al meg td-vel lehet érvényesülni.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
jozefgucci1
addikt
válasz jimmy74 #148591 üzenetére
Szeva Én végigtoltam elég gyorsan a Svéd vonalat ,de a Kranwagen nekem valami borzalom. Az Emil1 valami iszonyat jó volt nagyon szerettem és még az Emil2 is elment ,de a tizes valami nagyon gáz. Nem mondom pattintós a torony és a test is néha ,de sajnos az ágyú statok tönkre teszik azt a gépet.Lassú a lövedék és alacsony a heat átütése is +két lövedék között is sokáig tölt és a teljes tár újratöltés ezen a szinten a legtöbb.
T55A : Sajnos én sem tudtam vele olyan jó statot hozni mint anno a T54-el ,de azért jó kis gép , bár itt is olyan a lövedék sebessége mintha én dobnám el.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #148613 üzenetére
Nem fogod szeretni, mindenben átlagos értékekkel rendelkezik és nehezen játszható.
Én mindenképpen a t54et javaslom, sokkal életképesebb a mostani metában, a jobban páncélozott torony és a nagyobb mobilitás miatt. Persze a t54 is gold igényes jószág, de ha egyszer ráérzel a tankra, akkor nehezen fogsz megválni tőle. Én személy szerint élveztem vele a xp farmolást a t62-re és obj140-re és soha nem fordult meg a fejembe, hogy free xpzek.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Viktoár #148609 üzenetére
fura dolgok vannak neha, de az meg rosszabb h feltunoen sorozatban, pl egymas utan 4x lottem lancot t49nek :S a t54el pedig a pontosabb agyut hasznalom..
feltunoen osszevissza lo neha.. lehet ra is nezek a soft statra mert eleg furan viselkedikyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #148594 üzenetére
"Én amúgy éppen ezek miatt az esetek miatt nem nagyon hiszek az "utolsó esély" nevű rng manipulációban."
Pedig szerintem van valós alapja.Amikor full hp-s tankokra lövök akkor valamiért szinte mindig az alfa sebzésem közelében sebzek. Sőt, megkockáztatom hogy többször lövök felette mint alatta.
Azonban amikor jön a 600 hp-s light akkor véletlenül 565-öt dob a 750 alfás löveg.Azért még ki tujon tárazni rajtad mielőtt valaki kiszedi.Vagy a 700 hp-s med és kizárólag ez alatt gurít az rng.Amikor az alfád alatt van az ellenfél hp-ja akkor többször lősz kisebbet.
Rengeteg ilyet tapasztalok, vagy látok amikor más játékat nézem.Az sem véletlen hogy a 40-50 hp -s
lengyelekről agyhalottakról lepattan minden legalább addig amíg egyet nem tud lőni.Nem azt mondom hogy ez egy aranyszabály,de jellemző az rng-re ez a fajta "manipuláció". Az is igaz hogy előfurdul az ellenkezője is csak kisebb arányban.
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #148534 üzenetére
Áhhh nagyon jó idő volt szerencsére, útlevél nélkül haza se engedtek volna, úgy leégtem.
szbalogh - Grat, nekem is nem régen lett meg (2-3 hónapja), egy kicsit savanyú a szőlő nekem, mert hamarosan sok játékosnak meglesz, ami elégé nem fair dolog, akik megszenvedtek érte...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
SoulReaver
veterán
Van valakinek már AMX CANON D'ASSAUT 105 ? Mi a véleménye? Nem tűnik rossznak.
-
keneseig
tag
Ha még reggel 7 előtt leduplázom a tankokat ami nem volt akkor 7 után már triplázhatom megint?
-
Czmorek
aktív tag
válasz Barcelona95 #148587 üzenetére
A Nagyobb tank kigyújtását T28 HTC-nél nekem megadta egyel alacsonyabb szintű nehéz tank kigyújtására.
Viszont vagy a fordítás nem jó, vagy tényleg bugos.
Mert máshol pl. Magasabb szintű tankkal vagy tankokkal kell akármit csinálni, itt meg csak Nagyobbal.
Szóval lehet, hogy nekem alacsonyabb szintű Könnyű tankra már nem adta volna meg...? -
wwenigma
Jómunkásember
Sandbox szerverre jön a HD cuccos, már lehet jelentkezni rá. [link]
Ha igaz amit leírtak akkor annál is durvább lesz mint amit már láthattunk belőle.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest