Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz crey #14991 üzenetére

Nos én 195, szintén nagy tenyérrel és ugyanígy gondoltam. Aztán nálam volt egy S3 pár napig és megváltozott a véleményem. Szerintem tényleg frankó a nagy kijelző használat közben. Mondjuk a WP felülete jobban pertner a nagyobb kijelzőhöz, mint a droidé. Az értesítési sávot már kényelmetlen volt lehúzni fentről, legalább a WP-n ilyen gond nincs. :D Igazából nem a nagy kijelzővel van a gond, egy 5"-es tepsit is kényelmesen el lehet kezelni, ha a tervezők foglalkoznak a szoftverergonómiával egy kicsit. Nem kell a sarkokba kezelőszerveket rakni, olyan távolságban kéne elhelyezni a legfontosabb dolgokat, amiket még elérsz egy kézzel stb. A tartalmat meg lehet jeleníteni teljes képernyőn, azt akkor mindenki happy. Zsebben meg jól elfér a cucc, mert vékony, így nem gáz.

(#14997) Plazmacucci
    Ezen én is jókat szoktam mosolyogni, de mindegy, akinek ez kell, csinálja. :)

(#14998) crey
    WAV-ból csinálhat WMA losslesst. Mondjuk igazából tök mindegy, úgyis sz@r lesz a végeredmény a telefon képességei miatt. Ok, mielőtt nekem esne akárki, "nem szar, csak átlagos".

(#15006) woland_y2k
    Ez amúgy csak angol területi beállításokkal működik? Nálam a Lumia 800-on nem, mondjuk igazából mindegy, sose használok ilyeneket.

(#15025) pushalias
    Atya ég! Ki szarakodik ilyenekkel, most komolyan? Aki telefonról hallgat zenét, ráadásul a jelenlegi WP-s telefonokról, az nem fog úgyse különbséget tenni FLAC, WMA lossless, MP3, vagy akármilyen más formátum között. Egy 320-as MP3 miért nem jó? Ok, ha van egy Shure SE425-öd, akkor hallgass losslesst, azzal hallani a különbséget (mondjuk egy Sansa Clipről hallgatva is), de átlagos fülesekkel nem fogja senki ki A/B-zni...

Új hozzászólás Aktív témák