- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nos én 195, szintén nagy tenyérrel és ugyanígy gondoltam. Aztán nálam volt egy S3 pár napig és megváltozott a véleményem. Szerintem tényleg frankó a nagy kijelző használat közben. Mondjuk a WP felülete jobban pertner a nagyobb kijelzőhöz, mint a droidé. Az értesítési sávot már kényelmetlen volt lehúzni fentről, legalább a WP-n ilyen gond nincs. Igazából nem a nagy kijelzővel van a gond, egy 5"-es tepsit is kényelmesen el lehet kezelni, ha a tervezők foglalkoznak a szoftverergonómiával egy kicsit. Nem kell a sarkokba kezelőszerveket rakni, olyan távolságban kéne elhelyezni a legfontosabb dolgokat, amiket még elérsz egy kézzel stb. A tartalmat meg lehet jeleníteni teljes képernyőn, azt akkor mindenki happy. Zsebben meg jól elfér a cucc, mert vékony, így nem gáz.
(#14997) Plazmacucci
Ezen én is jókat szoktam mosolyogni, de mindegy, akinek ez kell, csinálja.(#14998) crey
WAV-ból csinálhat WMA losslesst. Mondjuk igazából tök mindegy, úgyis sz@r lesz a végeredmény a telefon képességei miatt. Ok, mielőtt nekem esne akárki, "nem szar, csak átlagos".(#15006) woland_y2k
Ez amúgy csak angol területi beállításokkal működik? Nálam a Lumia 800-on nem, mondjuk igazából mindegy, sose használok ilyeneket.(#15025) pushalias
Atya ég! Ki szarakodik ilyenekkel, most komolyan? Aki telefonról hallgat zenét, ráadásul a jelenlegi WP-s telefonokról, az nem fog úgyse különbséget tenni FLAC, WMA lossless, MP3, vagy akármilyen más formátum között. Egy 320-as MP3 miért nem jó? Ok, ha van egy Shure SE425-öd, akkor hallgass losslesst, azzal hallani a különbséget (mondjuk egy Sansa Clipről hallgatva is), de átlagos fülesekkel nem fogja senki ki A/B-zni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest